Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Saurmane kad su slali ponudu,nesto se ne sjecam?Ako je za vrijeme Ronalda onda je to poglupa ponuda.
Ja se toga nikako ne sjecam,al vala nije ni bitno,L'Equipe i nije neki izvor pouzdan 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Mi smo cijelo prošlo ljeto dovodili napadača iako Pero onaniše na Benzemu 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Majstor gugla i copy pasta , el grande saurman
Anja is krank

Anja is krank
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Saurman je napisao/la:Real je nudio 80 mil za Riberya što je Bayern glatko odbio.
malo je to, podebljaj
Mislim 2008/09.geoxx je napisao/la:Saurmane kad su slali ponudu,nesto se ne sjecam?Ako je za vrijeme Ronalda onda je to poglupa ponuda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Jedinog igrača kojeg Real Madrid iz Bayerna želi je Mandžo, ali nikakva ponuda nije poslata, još. Čisto sumnjam da će uopšte biti, ali njega su planirali ganjati kao back-upa za Benzemu.
To, Ribery, ovo ono, to su medijske priče, čisto da se ima šta pisati. Dovoditi igrača da sedi na klupi plus ga platiti ogromne novce ne ide. Laž.
To, Ribery, ovo ono, to su medijske priče, čisto da se ima šta pisati. Dovoditi igrača da sedi na klupi plus ga platiti ogromne novce ne ide. Laž.
Real Madrids Präsident stellt öffentlich klar, dass der spanische Traditionsklub Ribery gerne verpflichten würde: „Es wäre eine große Freude, Ribery in der kommenden Saison bei uns zu haben.“anonymousHD je napisao/la: To, Ribery, ovo ono, to su medijske priče, čisto da se ima šta pisati. Dovoditi igrača da sedi na klupi plus ga platiti ogromne novce ne ide. Laž.
- tyler durden
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Mislim 2008/09.geoxx je napisao/la:Saurmane kad su slali ponudu,nesto se ne sjecam?Ako je za vrijeme Ronalda onda je to poglupa ponuda.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sumnjam da ce Mandzo ici iz Bayerna , barem prvu polusezonu nakon dolaska Lewandovskog.
Ko im moze garantovati da se nece desiti novi Gomez ?
A Mandzo savrseno odgovara bayinom sistemu igre.
Ko im moze garantovati da se nece desiti novi Gomez ?
A Mandzo savrseno odgovara bayinom sistemu igre.
Als Unfallwagen oder Unfallauto bezeichnet man ein Fahrzeug, das durch einen Unfall Schaden genommen hat. Dabei gilt juristisch jedes Ereignis als Unfall, das plötzlich, ungewollt und mit mechanischer Gewalt einen bleibenden Schaden verursacht.Saurman je napisao/la:Real Madrids Präsident stellt öffentlich klar, dass der spanische Traditionsklub Ribery gerne verpflichten würde: „Es wäre eine große Freude, Ribery in der kommenden Saison bei uns zu haben.“anonymousHD je napisao/la: To, Ribery, ovo ono, to su medijske priče, čisto da se ima šta pisati. Dovoditi igrača da sedi na klupi plus ga platiti ogromne novce ne ide. Laž.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo ja sam ovo nasao na brzinu i ovdje se spominje 80 miliona.
http://www.goal.com/de/news/3642/editor ... eine-weise" onclick="window.open(this.href);return false;
@Saurman je pisao istinu i fakat je Real bio zagrizao za Riberya, koliko god to navijaci Reala osporavali.
http://www.goal.com/de/news/3642/editor ... eine-weise" onclick="window.open(this.href);return false;
@Saurman je pisao istinu i fakat je Real bio zagrizao za Riberya, koliko god to navijaci Reala osporavali.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Raul_64 je napisao/la:Als Unfallwagen oder Unfallauto bezeichnet man ein Fahrzeug, das durch einen Unfall Schaden genommen hat. Dabei gilt juristisch jedes Ereignis als Unfall, das plötzlich, ungewollt und mit mechanischer Gewalt einen bleibenden Schaden verursacht.Saurman je napisao/la:Real Madrids Präsident stellt öffentlich klar, dass der spanische Traditionsklub Ribery gerne verpflichten würde: „Es wäre eine große Freude, Ribery in der kommenden Saison bei uns zu haben.“anonymousHD je napisao/la: To, Ribery, ovo ono, to su medijske priče, čisto da se ima šta pisati. Dovoditi igrača da sedi na klupi plus ga platiti ogromne novce ne ide. Laž.
Prvo , goal com
Drugo , spominje se u ljeto 2009(a ne godinu ranije kako sarma ka)
A Ronaldo je vec bio kupljen
malo cudno da dovodis igraca za istu poziciju za takve pare , ae
i onda jos , "kad te odbiju"
prodas im Robbena ispod cijene istog ljeta
fakat
Drugo , spominje se u ljeto 2009(a ne godinu ranije kako sarma ka)
A Ronaldo je vec bio kupljen
malo cudno da dovodis igraca za istu poziciju za takve pare , ae
i onda jos , "kad te odbiju"
prodas im Robbena ispod cijene istog ljeta
fakat
Botu napisao samo 2008/09.Real jest želio Riberya a to što je tebi teško za skontati ili prihvatiti nije moj problem.
Saurman zaboravio da mi samo ljepotane dovodimo 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa jesul ga zeljeli za sezonu 2008 , il su ga navodno zeljeli za sezonu kad su vec doveli Runalda(kao sto pise vecina portala) , odluci se
il obje sezone su zeljeli , al Bayern je odbio 80 miliona ..
Pogotovo u to vrijeme gde inyuri prone Francuz nije mogao sastavit 35 utakmica kako treba.
Daj nam jos koji citat sa clanaka , ja cu tebi naslovnicu sportskih novosti ;
"Bole top na pragu Reala"
(Op.a Bosko Balaban)
il obje sezone su zeljeli , al Bayern je odbio 80 miliona ..
Pogotovo u to vrijeme gde inyuri prone Francuz nije mogao sastavit 35 utakmica kako treba.
Daj nam jos koji citat sa clanaka , ja cu tebi naslovnicu sportskih novosti ;
"Bole top na pragu Reala"
(Op.a Bosko Balaban)
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 21 apr 2014, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Kad nema argumenta onda prelazi na vrijeđanje.Raul_64 je napisao/la:Koji debil![]()
Argumenti bi bilo citiranje sajtova koje ti ponudi gugul pretrazivac pretpostavljam.
Nije bilo nikakvih informacija da su 2008 > zeljeli Riberia
2009 ima i"nformacija" da su ga zeljeli , ali je vec bio tu Ronaldo(Kaka,Benzema etc)
a to ljeto se svako ziv povezivao sa Realom
Nije bilo nikakvih informacija da su 2008 > zeljeli Riberia
2009 ima i"nformacija" da su ga zeljeli , ali je vec bio tu Ronaldo(Kaka,Benzema etc)
a to ljeto se svako ziv povezivao sa Realom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.