Ajmo malo pogurajmo naše, inače u toku je izbor za najljepši gol proteklog kola u Bundesligi, Spaha je tek na 2%.
Možemo mi to stići.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Koliko si skupio? Jbt ja duple promjenim u sekundi. Samo me nervira ovo cekanje do otvaranja paketica.Donnie Darko je napisao/la:
Kako ove slicice mogu ogadit nekog igraca jbt
Ma kada praviš zahtjev traži bilo kojeg igrača iz neke reprezentacije i dobićeš odgovor za nekoliko minuta.Donnie Darko je napisao/la:
Kako ove slicice mogu ogadit nekog igraca jbt
Jel možeš sačekat dok završim trejd u jednoj grupi pa ću ti se javit?Donnie Darko je napisao/la:Tačno 50%.
Stavim ja da mjenjam za ove igrace sto mi trebaju. Recimo iz Spanije mi trebaju Negredo i Alonso da ih popunim, iz Meksika Moreno i jo jedan, ali nikad nista da nadje.
Nadje mi one iz Hondurasa i picke materine.
@fantazista, hocu, daj bilo sta, da se barem jednog rijesim.
Nemam pojma, popunim kad mi dodju sliciceGreivis je napisao/la:Pa jbg. Ja stavim da mi nadje bilo koju da ju nemam. I kako 50% vec? Ja skupljam od prvog dana a 42%.
de Rossi i Marchisio trebal ti ko od njih 2 ?Ethel je napisao/la:Treba li nekome grb Brazila ostao je jos jedan?
De RossiGiggs11 je napisao/la:de Rossi i Marchisio trebal ti ko od njih 2 ?Ethel je napisao/la:Treba li nekome grb Brazila ostao je jos jedan?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.