CRNI_SA je napisao/la:granero igracina treba real malo vise svojoj djeci pruzat prilike

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
CRNI_SA je napisao/la:granero igracina treba real malo vise svojoj djeci pruzat prilike
Moj Oma kako nije, opet gledaju Barci u ledja, I dugo ce jos gledati.omerbavarac je napisao/la:Ipak nije uzalud ulozeno 300-tinjak miliona.T4R1K je napisao/la:
a inace ako pobijedimo Xerez to ce biti novi klupski rekord po broju osvojenih bodova u 22 kola Primere...
Jest vala, ali eto ipak ima nekog uspjeha. Rekord ce se ostvariti, sto im nije poslo za nogom nikad, pa se moze smatrati kao podvig. Nece se Barca stici mi za dugo vremena.Adinjo je napisao/la:Moj Oma kako nije, opet gledaju Barci u ledja, I dugo ce jos gledati.omerbavarac je napisao/la:Ipak nije uzalud ulozeno 300-tinjak miliona.T4R1K je napisao/la:
a inace ako pobijedimo Xerez to ce biti novi klupski rekord po broju osvojenih bodova u 22 kola Primere...
gledamoAdinjo je napisao/la:Moj Oma kako nije, opet gledaju Barci u ledja, I dugo ce jos gledati.omerbavarac je napisao/la:Ipak nije uzalud ulozeno 300-tinjak miliona.T4R1K je napisao/la:
zar se "VI" Juventusovci ne dicite svojom prosloscuAdinjo je napisao/la:To stoji, ali to je proslost. Danas to rijeko ko pominje naravno osim vas, jer nemate se za sta drugo hvatiti. Danas se prica kako je Barca bolja od vas duplo, iako ste se toliko pojacali, a to sto necete da priznate vas problem.
To za sudije necu ni da komentarisem, jer zna se da veliki klubovi uvjek imaju pomoc kod sudije, isti taj tvoj Real ima pomoc. Toliko druze. Pozz
JameS 23 je napisao/la:zar se "VI" Juventusovci ne dicite svojom prosloscuAdinjo je napisao/la:To stoji, ali to je proslost. Danas to rijeko ko pominje naravno osim vas, jer nemate se za sta drugo hvatiti. Danas se prica kako je Barca bolja od vas duplo, iako ste se toliko pojacali, a to sto necete da priznate vas problem.
To za sudije necu ni da komentarisem, jer zna se da veliki klubovi uvjek imaju pomoc kod sudije, isti taj tvoj Real ima pomoc. Toliko druze. Pozz![]()
Barca ja najaca ekipa na svjetu iz razloga sto su im svi ti genijalci na okupu vec 3,4 god.,ne zaboravi da je ovo tek prva sezona Ronaldu,Kaki i drustvu
Istina. Stvarno ima ocajan udarac ali mali zna izdati, sto jes jes.T4R1K je napisao/la:Ma solidan je Granero samo malo treba popravit onaj svoj "GLUPI" sut prema golu.... sam izadje ispred golmana i zeli da uputi sto jaci udarac prema golu i pravo u golmana, umjesto da to odradi polako i smireno...![]()
Letio je za parama. Htio je duplo vise od Reala, otisao u City u kojem su mu nudili velike pare, i sad mu propala karijera. Nikad se nece vratiti u stilu. Fala Bogu sto se to desava tom ****.MElloo je napisao/la:Nekadašnji igrač Galactiocosa Brazilac Robinho izjavio je kako se kaje i kako je pogriješio što je otišao iz Reala.Tamo je njegov potencijal došao do izražaja kao i njegova kvaliteta dok se u Engleskoj nije snašao te izgubio mjesto u početnom timu ove sezone.Sada ga se u međuvremenu i CIty pokušava riješiti i uspjeli su,bar na kratko.Posudili su ga njegovom matičnom klubu Santosu do kraja sezone.
I iz španjolske je otišao u napetoj situaciji o čemu je uoči nedjeljne utakmice progovorio za brazilsku televizijsku postaju Globo.
- Žao mi je zbog načina na koji sam napustio Real, ali tamo nisam bio sretan. Tadašnji trener Fabio Capello nije volio Brazilce, a ni predsjednik Ramon Calderon se nije ponašao lijepo prema meni - požalila se 26-godišnja zvijezda.
Barca duplo bolja od nas? Ezequiel Garay, Alvaro Arbeloa, Raul Albiol, Esteban Granero, Xabi Alonso, Ricardo Kaka, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, ozljeda Pepea do kraja sezone i ti govoris kako je Barca bolja od Reala duplo? Bila jest, prosle sezone, sad nisu ni oni stara momcad. Mi imamo osam novih igraca u timu, osam igraca kojima treba vremena da se adaptiraju novom timu, osam igraca koji iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje. Imamo tim kojeg su najvise udarile ozljede ove sezone u Primeri i imamo tim koji kasno samo pet bodova za tom velikom Barcom.Adinjo je napisao/la:To stoji, ali to je proslost. Danas to rijeko ko pominje naravno osim vas, jer nemate se za sta drugo hvatiti. Danas se prica kako je Barca bolja od vas duplo, iako ste se toliko pojacali, a to sto necete da priznate vas problem.
To za sudije necu ni da komentarisem, jer zna se da veliki klubovi uvjek imaju pomoc kod sudije, isti taj tvoj Real ima pomoc. Toliko druze. Pozz
a evo i ja upravo citam...a jesu nas krenule povrede.... :S :SCasillas je napisao/la:Benzema nece igrati protiv Lyona i Xereza!
Odbio ga prije mjesec dana. Ovaj sadasnji jos nije ni prihvatio ni odbio!MElloo je napisao/la:Pipita odbio novi ugovor....
a jesu povrede krenule jos samo fali da se CAsillas povrijedi
Casillas je napisao/la:Odbio ga prije mjesec dana. Ovaj sadasnji jos nije ni prihvatio ni odbio!MElloo je napisao/la:Pipita odbio novi ugovor....
a jesu povrede krenule jos samo fali da se CAsillas povrijedi
GunnerS je napisao/la:Kako je ovo čudno, vi kada vama paše vjerujete Marci El Mundo-u itd itd a kad vam ne paše to su žute novine... heh... svašta...
Dicimo druze, al kakve nam fajde, dodje neki tamo forumas i poklopi nas, kaze, gdje ste sad? Isto sto sam ja rekao za vas. Tako da vam od dicenja, isto tako i nama nema velike koristi. Zato kazem sada sadasnjost je vazna. NIko nece reci jao kako je Real igrao 2001 itd. Svako prica o ovome sto se danas desava, zar ne?? Jasno je meni ko je Real i sta je, nisam ja navijac od juce. Ali trenutno nemate sanse protiv Barce. Jednostavno njihov period je dosao, i to je to. Vama preostaje da se borite ako mozete, nista drugo.JameS 23 je napisao/la:zar se "VI" Juventusovci ne dicite svojom prosloscuAdinjo je napisao/la:To stoji, ali to je proslost. Danas to rijeko ko pominje naravno osim vas, jer nemate se za sta drugo hvatiti. Danas se prica kako je Barca bolja od vas duplo, iako ste se toliko pojacali, a to sto necete da priznate vas problem.
To za sudije necu ni da komentarisem, jer zna se da veliki klubovi uvjek imaju pomoc kod sudije, isti taj tvoj Real ima pomoc. Toliko druze. Pozz![]()
Barca ja najaca ekipa na svjetu iz razloga sto su im svi ti genijalci na okupu vec 3,4 god.,ne zaboravi da je ovo tek prva sezona Ronaldu,Kaki i drustvu
Sta je radio?Adinjo je napisao/la: Eh, sad ovaj Casillas, sto je ovako pametan rodlia ga majka. Lik misli ako ima Ikerovu sliku, da nema niko pametniji, niti ko drugi prati fudbal od njega. Ne pocinji price ko je sta kupio, bodove, tekme, i kome su sudije vise prilagodjene, jer i sam znas ako si realan da su veliki timovi uvjek favorizirani i to ce tako biti. Juventus ako je sta radio sto ne treba, kaznjen je i odvalio je godinu dana. A sta je Real radio pod Frankovim rezimom??? To i ptice na grani znaju. Jeli kad kaznjen??? Nije, zato molim te, nemoj mi o postenju zivota ti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.