Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Uzeli ste najbolje iz mocnog Totenhema, Malage i Real Sociedada, svaka vam cast
Nije ni cudo sto ne mozete titulu da osvojite a tolike pare bacate vidi najboljih igraca 3 giganta. Ozil je bezmudan al ce zato Isco mudonja i masina da pokaze kako se igra fudbal

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
mozemo i tako reci ali onda bi lagali, nema problema 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Da , Ihko ce biti mnogo bolji igrac nego sto je kurd ikad bio tbt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Webb dirigirá el Madrid-Bayern
Cristiano anunció ayer en Twitter que ya está listo para jugar
Carlo Ancelotti volvería al 4-3-3 con Cristiano contra el Bayern
Cristiano anunció ayer en Twitter que ya está listo para jugar
Carlo Ancelotti volvería al 4-3-3 con Cristiano contra el Bayern
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Madrid moze kupiti igraca od kojeg god kluba na svijetu zeli. Dokazano u vise navrata.BigBigBang je napisao/la:Uzeli ste najbolje iz mocnog Totenhema, Malage i Real Sociedada, svaka vam cast
Marksizam u skole!
Kako ga Karim pogleda 
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano

Nisam odavno,taman ste me malo napomenuli

- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije istina.TariqAli je napisao/la: Madrid moze kupiti igraca od kojeg god kluba na svijetu zeli. Dokazano u vise navrata.
Ja znam ko vas je odbio za igrace i ko vam iste nije prodavao ni pod koju cijenu.
Da ti olaksam, radi se o divu s kojim cete se suociti u srijedu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
To je samo zato sto nismo nasli nista interesantno u vasoj basti.
I pazi da te ne zajebe Paul Breitner
I pazi da te ne zajebe Paul Breitner
Marksizam u skole!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jesil siguran?TariqAli je napisao/la:To je samo zato sto nismo nasli nista interesantno u vasoj basti.
Necemo ici u sedamdesete, govorimo o novijem dobu gdje postoji velika netrepeljivost i gdje se placaju ogromni novci za jednog igraca.TariqAli je napisao/la:I pazi da te ne zajebe Paul Breitner
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bale propustio trening zbog prehlade, nadam se da ce ozdravit do Bayerna.
Hala Madrid!
Di Maria ako bude na nivou dobijamo 2 razlike 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
momci previse se dizete , Bayern je 2 klase iznad Barce , a Barca vas je 2x tukla i trecu utakmicu ste dobili ponajvise Baleovoj brzini i retardaciji koju posjeduje Alves . Ocito zivite u zabludi ako mislite da cete protiv Bayerna imati prostora kao protiv Barce i ako mislite da ce Bayern bezveze napadati 70min ko Barca . Njima kad ne ide klasicnom igrom ( kojom vam Barca inace uvijek utrpa 2 komada ) , jednostavno krenu na ubacivanja na Mandzukica , a svi znamo kako se vi super branite protiv skok igre . Zato bolje vam da budete malo ponizni i gledate na Bayern kao favorita , a ne da izgubite utakmicu i onda vas dusa boli jer je decima bar jos jednu godinu daleko .
I ja s ovim ne govorim da ce Bayern 100% dobiti , vi cete imati svoje sanse al cete morati puno bolje igrati nego protiv Barce da bi uopce imali neke sanse protiv Bayerna.
I ja s ovim ne govorim da ce Bayern 100% dobiti , vi cete imati svoje sanse al cete morati puno bolje igrati nego protiv Barce da bi uopce imali neke sanse protiv Bayerna.
dobro, tim ustvari govoris ali ne govoris, svaka cast
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bez malenca bi spušili i ona dva clasica .
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Već jeste.Raul_64 je napisao/la:Da , Ihko ce biti mnogo bolji igrac nego sto je kurd ikad bio tbt
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- madridistaforever
- Kontakt:
Vozdra raja,ja sam nova na stranici.Od svoje osme navijam za Real i vjerujem da ce tako uvijek biti.Uvijek mi je bilo zanimljivo citati sta pisete pa reko da se i ja uclanim. HALA MADRID 
Real nije samo klub,on je smisao zivota.
TariqAli je napisao/la:
Madrid moze kupiti igraca od kojeg god kluba na svijetu zeli. Dokazano u vise navrata.BigBigBang je napisao/la:Uzeli ste najbolje iz mocnog Totenhema, Malage i Real Sociedada, svaka vam cast
A pazi Benzeme ovaj ga drzi za ruku, tuko bi se
Zadnja izmjena: Cigri, dana/u 21 apr 2014, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.