Ovo je dovoljno bilo, da sam pobijes sve sto si do sad napisao.1988risha je napisao/la:
Jel činjenica Emire da prvi put nismo imali Španiju,Francusku kao nosice???
JEL činjenica da smo izbjegli Belgiju,Tursku,Rumuniju,Ukrajinu,Bugarsku,Norvešku,Srbiju,a zauzvrta dobili Slovačku koje je prosječna repka kao i mi... Dobili Grke koji mogu dati jedan gol i koji su najdosadnija fudbalska nacija u Europi... S kim god igraju oni se brani i čekaju 1 šansu... Mi smo imali samo 2 protivnika u grupi koja se mogu zvati reprezentacijama,Grčka za koju se znalo da nas ne moze pritisnut jer i ne zele,oni uvijek isto igraju i protvi Brazila i protvi lihtenstajna... Prvu ozbiljnu utakmicu koju smo morali dobiti u Zenici protiv Slovaka mi smo izgubili,jer su ljudi došli da igraju a ne da se brane... Nadigrali nas ljudi u svim segmentima igre... Pretrčali nas... U drugoj tekmi u Slovačkoj gubimo 1-0 puvrijeme,prv napad Slovaka u drugom poluvremenu stativa... Tu da nas Bog nije pogledao sad bi ti pljuvao odavde,kako smo u amaterskoj grupi dozivjeli debakl... Što ne kažeš da smo sreće imali što pa nas Slovačka nije drmnula u obe tekme u kojima je bila bolji protivnik ??? A to koliko nam je bila teška grupa dovoljno ti govori podatak da su i defektni grci pobjedili sve ono sto smo i mi.a mislim na onih 6 tekmi protiv Litve,Lihtenštajna i Latvija... i to ti je 18 bodova... Slovaci su nas jednom pobijedili,jednom mi njih... dakle nista spektakularno... S Grcima remi a moglo je biti svega,pa nasa pobjeda,i to jedina tekma ozbiljna u kojoj smo nadigrali neku ekipu koja nije amaterska... A protiv ozbiljnih repki s kojima smo mogli igrati rastereceno,mi smo izgubili i sto je najzalosnije razvalili su nas... Za Argentinu je bilo i za očekivat da cemo izgubiti,al onakva sramota protiv U.S.A. pa ona žalost protiv Egipta,ko da smo iz Okeanije repka a ne iz Europe... Sramota... I pricaj ti sta hoces,al istina je da mi godinu dana nismo odigrali dobru utakmicu...
Da smo mi Francuska, Njemacka, Italija, pa da mozemo reci da je za nas nekakva grupa lahka, ALI MI NISMO COVJECE BOZIJI! SHVATAS??????????????
N I S M O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eto rekao si da smo prosjek kao Slovacka, sta ocekujes od prosjecne ekipe? Da moze vise od ovog?
Oderali nosioca, bivseg evropskog prvaka, rastavili ga na proste faktore, koji do te utakmice nije znao za poraz 30 utakmica.
Ako jos ne shvatas, ja ti ne mogu pomoci, kad ti ne kontas, da je ze prosjecnu ekipu ogroman uspjeh uopste biti na prvenstvu.