FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam prvi smtatrao da je to gospodin ali me demantovao itekako sama reprezentacija je leglo mafije i korupcije, ko ne zna hajduk i HNL bi rekao da se radi o ligi 5, pa znači ispade Tino i Kvržić bolji od Tomića i Prcića, i ili Vršajević koji ne zna centrirati u trku bolji od Stanića, ma dajte molim Vas ili Avdukić bolji iz PL od Šehića koji brani u jačoj ligi.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
75000 švicarskih franaka po igraču-.PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli imaju neke premije za klub ukoliko bi Stanić dobio poziv za reprezentaciju?!?
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
HNL i Bundesliga su inače tu negdjeFidelito je napisao/la:U dresu Željezničara briljira Srđan Stanić, pa smo selektora upitali da li postoji mogućnost da se prvotimac Željezničara ili pak neki drugi igrač iz Premijer lige nađe na spisku za Mundijal.
"Iskren da budem, male su mogućnosti da na spisku za Mundijal bude igrača iz Premijer lige. Meni je u interesu da u Brazil vodim najbolje i tako će biti. Premijer liga je takva kakva jeste, kvaliteta je na niskom nivou, tako da najvjerovatnije na spisku, izuzev Avdukića neće biti niko. Međutim, to ne treba obeshrabriti igrače iz domaćeg prvenstva jer nakon Mundijala kreću kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u kojima će možda i dobiti priliku", govori Sušić.
Kako da mi bude jasno šta ova "legenda" prica,pa dragi Pape ako ti se vec ne svidja PL onda neka ŠeHic dobije poziv,po kojem kriteriju ce poziv dobit Avdukic?
Stana mora dobit poziv prije Vrsajevica!

Da ovi igraju u Dinamu, rekao bi respect, ali ostatak HNL je bara - bara sa našom ligom.
- SarajlijaTM
Ma ovo je bruka i sramota,eto ne mora niko iz plbih,al od avdukica je bolje bar 5 golmana u plbih.jahija je napisao/la:Ja sam prvi smtatrao da je to gospodin ali me demantovao itekako sama reprezentacija je leglo mafije i korupcije, ko ne zna hajduk i HNL bi rekao da se radi o ligi 5, pa znači ispade Tino i Kvržić bolji od Tomića i Prcića, i ili Vršajević koji ne zna centrirati u trku bolji od Stanića, ma dajte molim Vas ili Avdukić bolji iz PL od Šehića koji brani u jačoj ligi.
Nek povede adilovica,ne mora nikog iz zelje i sarajeva.Bolji je sigurno
Bas me iznervira ovaj njegov komentar za stanica,a nije to u stvari samo za stanica,sve komplet nas se ovdje bagatelise
Svraka mu u 3-4 tekme dade 2 gola pobjedonosna za repku,ok,nije u formi sad i neka ga ne zove,ali nije mu pola ekipe u formi pa ih i dalje zove. Gdje je tu pravda?
Pa neki Hrv.Dragovoljac razbije Hajduka,Pape objasni nam kako je to moguce kad Hajduk ima par zvijezda koje ide u Brazil?fczeljo je napisao/la:HNL i Bundesliga su inače tu negdjeFidelito je napisao/la:U dresu Željezničara briljira Srđan Stanić, pa smo selektora upitali da li postoji mogućnost da se prvotimac Željezničara ili pak neki drugi igrač iz Premijer lige nađe na spisku za Mundijal.
"Iskren da budem, male su mogućnosti da na spisku za Mundijal bude igrača iz Premijer lige. Meni je u interesu da u Brazil vodim najbolje i tako će biti. Premijer liga je takva kakva jeste, kvaliteta je na niskom nivou, tako da najvjerovatnije na spisku, izuzev Avdukića neće biti niko. Međutim, to ne treba obeshrabriti igrače iz domaćeg prvenstva jer nakon Mundijala kreću kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u kojima će možda i dobiti priliku", govori Sušić.
Kako da mi bude jasno šta ova "legenda" prica,pa dragi Pape ako ti se vec ne svidja PL onda neka ŠeHic dobije poziv,po kojem kriteriju ce poziv dobit Avdukic?
Stana mora dobit poziv prije Vrsajevica!![]()
![]()
![]()
Da ovi igraju u Dinamu, rekao bi respect, ali ostatak HNL je bara - bara sa našom ligom.
- champions1921
Realno je Stanic za njega Alves i cudno kako taj Vrsajevic nije mogao dobiti poziv dok je bio u Celiku.. Covjek posto klasa kako je presao u Hajduk? A ovaj misteriozni igrac povratnik ce vjerovatno biti Sanel Jahic koji odlicno igra za Grashopers..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 21 apr 2014, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- SarajlijaTM
Kad je slomio svraku,sesara,kad se nije zvalo zebu,bekrica,eto i huseinovic sa 20 kila vise je bolji od pojedinih,sto bi onda trebalo biti nekome zao vrsajevica.A klinac bi on imao mjesta da igra u celiku,a po meni je tad bio i bolji nego sadaleksandar_veliki je napisao/la:
Kojih par zvijezda? O čemu pričate? Mislim, i ja se slazem da treba nagraditi par igraca iz Premijer lige, no nemojte pretjerivati. Vrsajevic, kakav je takav je, odigrao je cijele kvalifikacije i to dosta solidno i sad treba njega sklomiti, standardnog igraca repke koja je izborila Mundijal, da bi igrao neko iz Premijer lige. Dakle, malo realnosti nije na odmet...
Ovo je pljuvanje po svima nama,ne po stani,ne po zelji,nego po komplet bih. Zaboravio pape u kojoj je drzavi prvi put loptu sutnuo i kako je on odigrao italija90 i zahvaljujuci kome
-
- Kontakt:
Srdjan Stanic nije kalibar za reprezentaciju. On je rano u karijeri zrtvovao se za Zeljeznicar, kad je pristao da mijenja pozicije u korist kluba, i zato ce ostati vijecno poznat kao Zeljin igrac. Njegov razvoj je stigao do plafona i mislim da nije dovoljan, da bi mogao doprinjeti kvalitetu prvih 14 igraca u reprezentaciji.
Ako cemo realno Zeljo ima dva igraca koja su kandidati za prvih 14 reprezentacije. A to su Zolotic i Kvesic. Oni imaju kvalitet, da budu blizu prve postave za kvalifikacije 2016 i 2018.
Ako cemo realno Zeljo ima dva igraca koja su kandidati za prvih 14 reprezentacije. A to su Zolotic i Kvesic. Oni imaju kvalitet, da budu blizu prve postave za kvalifikacije 2016 i 2018.
- SarajlijaTM
Ok,mozda nije za prvih 14 igraca,ali trojica zadnjih od 23 koji idu u brazil bi mogli biti iz plbih,pa makar stvari nosali ostalima.samoposmatram je napisao/la:Srdjan Stanic nije kalibar za reprezentaciju. On je rano u karijeri zrtvovao se za Zeljeznicar, kad je pristao da mijenja pozicije u korist kluba, i zato ce ostati vijecno poznat kao Zeljin igrac. Njegov razvoj je stigao do plafona i mislim da nije dovoljan, da bi mogao doprinjeti kvalitetu prvih 14 igraca u reprezentaciji.
Nije citava liga napravila transfer vani veci od 100000 jos od Višće iz Želje jbt
29. kolo PL BiH > vjeciti derbi sarajevskih rivala igra se u nedjelju 4. maja u 17 h !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako je u pitanju podizanje cijene igracima u PL-BIH onda sam i ja da se pozovu bar dva igraca. Ali opet i po tom principu Stanic nije za reprezentacije. Nas je igrac pa nismo objektivni i gledamo stvari dosta subjektivno. zaboravljajuci da ima jos tri ili cetri ekipe koje se bore za titulu i tu ima finih igraca. Ako bi se tako gledalo onda je Zolotic zasluzio poziv..
- champions1921
Pozicija desnog beka je deficitarna u repki a ti navedi koji je to desni bek u ligi bolji od stanica.. Zola je bio blizu ali ga je povreda unazadila i realno tek iduce sezone ga mozemo ocekivati 100% spremnog..stannis je napisao/la:Ako je u pitanju podizanje cijene igracima u PL-BIH onda sam i ja da se pozovu bar dva igraca. Ali opet i po tom principu Stanic nije za reprezentacije. Nas je igrac pa nismo objektivni i gledamo stvari dosta subjektivno. zaboravljajuci da ima jos tri ili cetri ekipe koje se bore za titulu i tu ima finih igraca. Ako bi se tako gledalo onda je Zolotic zasluzio poziv..
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Ja bi iskreno trazio prvu jedanaestorku u Premier ligi, ali taj se film nece gledati, dok je zemlja kakva jeste.
Ako bi se zvao igrac iz Premier lige. Moj glas ide Deniju Simeunovicu. Prije nego sto neko pocne urlati, znam da je hrvat, ali je igrao i Baiano za reprezentaciju.
Ako bi se zvao igrac iz Premier lige. Moj glas ide Deniju Simeunovicu. Prije nego sto neko pocne urlati, znam da je hrvat, ali je igrao i Baiano za reprezentaciju.
-
- Kontakt:
Mislim da se moraju povesti 3-4 igraca iz PL, pa da ne odigraju ni minute na svjetskom. Sigurno je da ovi igraci iz PL nisu neki kvalitet za svjetsko prvenstvo, ali nisu sigurno toliko losiji od ovih par sto sjede na klupi reprezentacije. Pa isti taj Hajduk nije nista jaci od Zelje, Sarajeva, Sirokog ili Zrinjskog... Ali jednostavno se mora pozvati par igraca iz PL, pa neka su i losiji...
Pa Stanic po vokaciji nije desni bek.Nego igrom slucaja je igrao sve sto se moze igrati. I opet po mom nekom misljenju puno je bolji kad igra naprijed...champions1921 je napisao/la:Pozicija desnog beka je deficitarna u repki a ti navedi koji je to desni bek u ligi bolji od stanica.. Zola je bio blizu ali ga je povreda unazadila i realno tek iduce sezone ga mozemo ocekivati 100% spremnog..stannis je napisao/la:Ako je u pitanju podizanje cijene igracima u PL-BIH onda sam i ja da se pozovu bar dva igraca. Ali opet i po tom principu Stanic nije za reprezentacije. Nas je igrac pa nismo objektivni i gledamo stvari dosta subjektivno. zaboravljajuci da ima jos tri ili cetri ekipe koje se bore za titulu i tu ima finih igraca. Ako bi se tako gledalo onda je Zolotic zasluzio poziv..
Benjo je desni bek .. I mora biti neka hijerarhija po pitanja igraca. Prednost uvijek imaju oni koje izlaze iz mlade reprezentacije, a tamo Stanica nije bilo ...
Treba biti malo realan. Sad Stanic ispade igrac za Bayerna. A da se Benjo nije povrijedio ne bi ni igrao tu nikako..
-
- Kontakt:
Stanic je Zeljin Salihamidzic. Iste pozicije iste promijene kroz karijeru. Samo sto je ogromna razlika u klubovima za koje su igrali i zbog toga Stanicev kvalitet nije dorastao reprezentacije. A da je igrao u razvijenijoj fudbalskoj zemlji, dogurao bi do reprezentacije.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Teleci pogled svakako misli iskoristiti maksimalno 15, 16, 17 igraca na svjetskom... Zasto onda medju ovih 6 ostalih ne bi bila 2,3 iz PLBiH i samim tim podigne rejting lige, tih igraca, klubova iz kojih dolaze...? Zato jer Safet gleda vlastite interese... Cim se brani u ovom razgovoru na ss.ba da on radi casno i posteno, meni je to znak da to nije ni tako... Kao da ce na svjetskom uvesti Kvrzica, Susica (njega mozda i hoce, ipak je amidzic to), Sunjica, Avdukica? Ocigledno je i Pape dopustio sebi da bude marioneta ljudi koji imaju vlastite interese u reprezentaciji...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
nažalost tako je
-
- Kontakt:
Avdukić hahahahhahahah oj bolesti
O ovom boldiranom ja pricam vec duze vrijeme,pa i u ovim trenutcima na drugoj temi ovog foruma..Liga susjeda se predstavlja puno jacom,a novinari iz te drzave se haman podsmjehuju vodecem strijelcu Copu iz Dinama sto gaji nade da ide na SP sa Hrvatskom..E mi iz te lige imamo cak 3 a nijedan nije iz Dinama..Baja_Zvjerka je napisao/la:Teleci pogled svakako misli iskoristiti maksimalno 15, 16, 17 igraca na svjetskom... Zasto onda medju ovih 6 ostalih ne bi bila 2,3 iz PLBiH i samim tim podigne rejting lige, tih igraca, klubova iz kojih dolaze...? Zato jer Safet gleda vlastite interese... Cim se brani u ovom razgovoru na ss.ba da on radi casno i posteno, meni je to znak da to nije ni tako... Kao da ce na svjetskom uvesti Kvrzica, Susica (njega mozda i hoce, ipak je amidzic to), Sunjica, Avdukica? Ocigledno je i Pape dopustio sebi da bude marioneta ljudi koji imaju vlastite interese u reprezentaciji...

Bilo bi sjajno vidjeti bar 2 igraca iz PL,ja glasam za mladost ..Hodzic,Cimirot,Radovac,Grahovac,Mesanovic,Bilbija..Ara je svakako moja najveca zelja..Sto kazes ionako ce oni biti u desetom planu u Brazilu..A za njihove karijere to bi bio sjajan vjetar u ledja..Pa i nasa liga i klubovi bi dobili nesto na ugledu kako god okrenes..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.