Ne pričaj ba o nečemu o čemu pojma nemaš. Ljudi ne žele da stoje iza ovakve navijačke skupine, kakva smo trenutno! Žele da se prvo organizujemo kako Bog zapovijeda i onda ništa neće biti problem.GK1996 je napisao/la:Zato nakon dvije baklje iducu nedaju najvatranijim navijačima na tribinuL' Imperator je napisao/la:Ovako, mi jesmo specifičan klub po mnogo čemu, al' klub sa obrazom! Ja sam siguran da Rudar u 21. stoljeću nikom nije prodao utakmicu! Nit' ćemo pustiti Mladosti, niti prodati Slobodi i Jedinstvu, nemojte u to uopste sumnjati. Bio sam na nekoliko sastanaka sa ljudima iz Uprave kluba, ljudi žele da vrate publiku na stadion, žele da se vrate i najvatreniji navijači, samo traže da se organizujemo kao i sve normalne navijačke skupine, da registrujemo Udruženje i imat ćemo punu podršku kluba, finansijsku i svaku drugu!![]()
![]()
kao da su došli momci da otezaju a ne da pomognu klubu.Toliko o saradnji i zelji da vrate navijace na tribine.
FK Rudar Kakanj
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
#samoRudar #zauvijek
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva PL, oni da im se ulazilo usli bi vec. Ne isplati im se igrati PL ..Isplatljivije im je igrati ovu ligu. U PL bi upali u gadne dugove, treba imati neki plan razradjen za 5-10 godina kako ne bi upao u milionske dugoveMig_Mig je napisao/la:Iskreno da vam kazem... prije 2 sedmice, ljudi iz vase uprave u Konjicu rekose, da bi trebali uzeti napokon pare od nekog, i to dobre pare ! isto tako rekose, da ce te tesko pustiti mladost ! Al sad, kako se ploca okrenula, mozda idete na ulazak, ko zna sta ce se sve u ovoj ligi izdesavati !
Jest jest..Bila je skupina organizovana kad se ganjala Premier Liga i svaka domaca tekma smo redovno batine dobijali,pa onda iz Livna dosli opet batine kad se pred stadion islo.L' Imperator je napisao/la:Ne pričaj ba o nečemu o čemu pojma nemaš. Ljudi ne žele da stoje iza ovakve navijačke skupine, kakva smo trenutno! Žele da se prvo organizujemo kako Bog zapovijeda i onda ništa neće biti problem.GK1996 je napisao/la:Zato nakon dvije baklje iducu nedaju najvatranijim navijačima na tribinuL' Imperator je napisao/la:Ovako, mi jesmo specifičan klub po mnogo čemu, al' klub sa obrazom! Ja sam siguran da Rudar u 21. stoljeću nikom nije prodao utakmicu! Nit' ćemo pustiti Mladosti, niti prodati Slobodi i Jedinstvu, nemojte u to uopste sumnjati. Bio sam na nekoliko sastanaka sa ljudima iz Uprave kluba, ljudi žele da vrate publiku na stadion, žele da se vrate i najvatreniji navijači, samo traže da se organizujemo kao i sve normalne navijačke skupine, da registrujemo Udruženje i imat ćemo punu podršku kluba, finansijsku i svaku drugu!![]()
![]()
kao da su došli momci da otezaju a ne da pomognu klubu.Toliko o saradnji i zelji da vrate navijace na tribine.
Pusti suplje njihove,uzeti ce pare siguran sam!
Zadnja izmjena: GK1996, dana/u 21 apr 2014, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Rudar Kakanj !!!
da si upuceniji znao bi da je PL, mnogo jeftinija od ove lige...da, da
sudije se ne placaju, bolji sponzori (vise novaca od njih), vise raje na stadionima (vise novaca od ulaznica) itd. mozda bi bile vece place pojedinim igracima ali uz nabrojane prihode to ne bi bio problem
pa ti meni reci kako jedan veoma stabilan klub bi upao u dugove
sudije se ne placaju, bolji sponzori (vise novaca od njih), vise raje na stadionima (vise novaca od ulaznica) itd. mozda bi bile vece place pojedinim igracima ali uz nabrojane prihode to ne bi bio problem
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sjecamo se mi nekih nasih gostovnaja u Kaknju..bilo nam je jako fino i ugodno..sjecma se ondje iz komsiluka su nam donosili sokove vodu i td 
one godine kad smo dobili 0-2 Kad je Rudar bio strasno jak sa Husicem,Hasagicem,Zahirovicem bilo nas je vise od pola stadiona tamo majkemi ...pa svi su autima dolaizli a mi smo bili u toj strasnoj seriji.
Tad smo platili neki kombi i izlevati nas covjek odnesose pare i nisu se pojavili
..tad opnda nas 10tak krecemo sa transturistom do Zenice i iz Zenice stopom do Kaknja..utakmica vec pocela mi dosli nece d anas puste, a mi vise para nemamo plaitli za kombi i jos platili za autobus do zenice
..poslije nas tadasnji vodja Suljo dodje uvede nas
...mislim nista nije biralo sredstva da se tad bodri Sloboda
..volio bi biti i ovo gostovanje u Kaknju jer vjerujem da ce biti bruka ljudi iz Tuzle sto navijaca sto simpatizera 

one godine kad smo dobili 0-2 Kad je Rudar bio strasno jak sa Husicem,Hasagicem,Zahirovicem bilo nas je vise od pola stadiona tamo majkemi ...pa svi su autima dolaizli a mi smo bili u toj strasnoj seriji.
Tad smo platili neki kombi i izlevati nas covjek odnesose pare i nisu se pojavili

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
U pravu si,PL je cetiri ranga iznad 1.lige FBiH po svemu,ovakve vasarske igranke bi se svako ziv zelio otarasiti da malo dahne novcanikom u PL.Gusar1995 je napisao/la:da si upuceniji znao bi da je PL, mnogo jeftinija od ove lige...da, da
Ljudi iz uprave Rudara da su pametni prodali bi i Slobodi i Jedinstvu, uzeli neke pare, pokrili dio iduce sezone. To je sigurno, uzeo si pare dajes 3 boda. Ovako ako te sudija povali kuci, osta i bez para a i bodova. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Isplatljivija je kladionicarskim klubovima. Pogledaj u kakvom je stanju Sarajevo bilo vec par puta tokom tih godina ili u kakvo su stanje zapadali Celik i Velez.Gusar1995 je napisao/la:da si upuceniji znao bi da je PL, mnogo jeftinija od ove lige...da, da
Pogledaj milionske dugove Borca i tako dalje..Svaki bosanski klub ce ti tu ako se malo opustis upast u dugove i Sloboda je upala tokom tih godina. Samo se ovi hercegovacki kladionicarski drze.. Klubovi iz RS svi propali redom..
Mi mislim na Slobodu ako naredne godine budemo u PL moramo imati punu podrsku opcine i kantona moci cemo, a Rudar da je to imao vec bi davno usao..ali nema
Jest samo sto su pravila strozija sto se tice infrastrukture,sto se tice upravljanja novcem,sto se moraju pokazivati izvjestaji protoka novca,gdje ide novac,kako bi se onda punio privatni budjet ? Ovako nekako pokrivaju i kriju,jer su pravila nesto blaza.Gusar1995 je napisao/la:da si upuceniji znao bi da je PL, mnogo jeftinija od ove lige...da, da
Da nebih opet dosli i rekli da pisem gluposti,evo link pa malo pogledajte sta sve treba za Premier ligu,i bude jasno zasto Rudar nece da udje,paznju obratite na financije,ili financijski kriteriji strana 44.
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... %20BiH.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Rudar Kakanj !!!
-
- Kontakt:
Rudar je jednostavno visak u kantonu i umanjio bi davanja drugima u budzetu za sport tako da cemo ih sigurno jos par godina gledati u vrhu 1.lige
Opcina nije jaka,Rudnik ne zeli pretjerivati,Cementara je tudja i tako dodjosmo do trougla Rudar-Sloboda-Jedinstvo
Opcina nije jaka,Rudnik ne zeli pretjerivati,Cementara je tudja i tako dodjosmo do trougla Rudar-Sloboda-Jedinstvo
Ma ima keša prijatelju,ali problem je sto niko nece da puni budjet lesinara.I ovi sto bi dali Rudaru ljudi bjeze od lesinara,ti ulozis u klub neko vikendicu pravi,neko auto kupi od tog i ima li smisla ? Nije niko ludHerLutwoII je napisao/la:Rudar je jednostavno visak u kantonu i umanjio bi davanja drugima u budzetu za sport tako da cemo ih sigurno jos par godina gledati u vrhu 1.lige

Rudar Kakanj !!!
upravu si nije imao, jer je 8 godina nacelnik bio Suri, koj je samo mostove gradio...dolaskom Mandre i Suada na mjesto predsjednika situacija se mijenja, svi koji prate Rudar znaju da Rudar 'ima' para i da moze...
Sarajevo, Zeljo, Sloboda, Borac itd...to su veliki klubovi sa ogromnim platama igraca i velikim troskovima
reci mi kako funkcionisu neki realno manji klubovi u PL od Rudara poput Viteza, Radnickog, Mladosti. Pa ni Travnik ni Zvijezda nisu nista bolji od Rudara
vi niste svjesni koliko raja voli Rudar i koliko bi se Kakanj digo na noge kad bi usli u PL, pare bi stizale sa svih strana, vjeruj mi
...deset godina pokusavanja ulaska u PL i najvjernije je slomilo, tako da slaba posjeta na utakmicama Rudara i nije cudo
Sarajevo, Zeljo, Sloboda, Borac itd...to su veliki klubovi sa ogromnim platama igraca i velikim troskovima
reci mi kako funkcionisu neki realno manji klubovi u PL od Rudara poput Viteza, Radnickog, Mladosti. Pa ni Travnik ni Zvijezda nisu nista bolji od Rudara
vi niste svjesni koliko raja voli Rudar i koliko bi se Kakanj digo na noge kad bi usli u PL, pare bi stizale sa svih strana, vjeruj mi

-
- Kontakt:
Jel onaj Abec jos u klubu?GK1996 je napisao/la:Ma ima keša prijatelju,ali problem je sto niko nece da puni budjet lesinara.I ovi sto bi dali Rudaru ljudi bjeze od lesinara,ti ulozis u klub neko vikendicu pravi,neko auto kupi od tog i ima li smisla ? Nije niko ludHerLutwoII je napisao/la:Rudar je jednostavno visak u kantonu i umanjio bi davanja drugima u budzetu za sport tako da cemo ih sigurno jos par godina gledati u vrhu 1.lige
Meni nece nimalo biti krivo da Rudar udje ,ako vec Sloboda ne uspije,imam puno prijatelja iz Kaknja i kakanjci zasluzuju premier ligasa .
Ma vrti se tu oko kluba i dalje.HerLutwoII je napisao/la:Jel onaj Abec jos u klubu?GK1996 je napisao/la:Ma ima keša prijatelju,ali problem je sto niko nece da puni budjet lesinara.I ovi sto bi dali Rudaru ljudi bjeze od lesinara,ti ulozis u klub neko vikendicu pravi,neko auto kupi od tog i ima li smisla ? Nije niko ludHerLutwoII je napisao/la:Rudar je jednostavno visak u kantonu i umanjio bi davanja drugima u budzetu za sport tako da cemo ih sigurno jos par godina gledati u vrhu 1.lige

Rudar Kakanj !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa Rudar igra sigurno naljepse u ovoj ligi vec iz sezone u sezonu.. dobise nas prosle god 0-2 na Tusnju, fakticki prodana utakmica i nasi koliko su bili losi ljudi ih mlatnuse u po Tuzle..i ove sezone sa onom nasom odron ekipom iz prvog dijela sezone smo ih NEKAKO dobili na Tusnju, ali u gostima bez obzira na Ciru i potpuno novu ekipu ako se bude igralo bice jako, jako tesko
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
pa mi smo ih dobili prosle sezone sa ODRON ekipom u pola Kaknjaultrasstyle_tz je napisao/la:pa Rudar igra sigurno naljepse u ovoj ligi vec iz sezone u sezonu.. dobise nas prosle god 0-2 na Tusnju, fakticki prodana utakmica i nasi koliko su bili losi ljudi ih mlatnuse u po Tuzle..i ove sezone sa onom nasom odron ekipom iz prvog dijela sezone smo ih NEKAKO dobili na Tusnju, ali u gostima bez obzira na Ciru i potpuno novu ekipu ako se bude igralo bice jako, jako tesko

svaka čast za vas 

- PatrickBateman
- Kontakt:
Ja prvi ne bi podrzao navijace sve dok onaj Omeragic bude iole umijesan
Pa i nema Omeragica bolan,odkud tebi to ? :OPatrickBateman je napisao/la:Ja prvi ne bi podrzao navijace sve dok onaj Omeragic bude iole umijesan
Rudar Kakanj !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.