AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma smrdi ova situacija totalno, po svemu sudeci nista se nece promjeniti. I ovo ljeto necemo dobiti apsolutno nista, samo par natezanja i opet dovodjenje polovnjaka i panjeva teskih za dzabe ili sicu. Pa nisu ludi ulozit, lakse je otjerat Sedorfa i postavit nekog po volji i upravljat njime. Al opet sacekajmo, ne treba nista unaprijed odredjivat. Perin ce vjerovatno postati nas, sudeci po dosadasnjim poslovima sa Genovom tu nece bit problema. Vala ako ne otkupe Ramia i Tarabta, momke koji su nas preporodili od kako igraju, onda nek idu u pm sugavu, skrtu i pedofilsku.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Titova-Juga
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:Sretan uskrs svima koji slave.![]()
Hvala, pridružujem se čestitkama svim Milanezima ali i ostalim forumašima ovdje koji slave.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Od početka je bilo dogovoreno da je 7 miliona, ali ovi naši ne daju više od 5. Nešto slično kao i sa Hondom, kada je vlasnik CSKA poludio i zaustavio transfer, pa čak i po cijenu da besplatno ode u januaru (naši pravili frku jer su morali platiti milion više).
Slično bi se moglo desiti i sa Valencijom, neće ljudi da ih se prave budalama i potpuno ih razumijem. Ako se desi da neki klub ponudi više od 7m (a naši nastave srati), ode Rami.
Perin je za naše uslove vrlo skup, čini mi se da vrijedi 10 miliona (a još golman). Ali sudeći po prijateljstvu između dva kluba, moguće da dođe do razmjene igrača plus malo keša.
Ali zašto plaćati kad može Ochoa i ostale pi'čke materine besplatno doći?

Slično bi se moglo desiti i sa Valencijom, neće ljudi da ih se prave budalama i potpuno ih razumijem. Ako se desi da neki klub ponudi više od 7m (a naši nastave srati), ode Rami.
Perin je za naše uslove vrlo skup, čini mi se da vrijedi 10 miliona (a još golman). Ali sudeći po prijateljstvu između dva kluba, moguće da dođe do razmjene igrača plus malo keša.
Ali zašto plaćati kad može Ochoa i ostale pi'čke materine besplatno doći?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma Perin je skoro pa rijesena stvar... neka moja vizija je da cemo im poslat agazija koji ce nam ko fol doci besplatno, i plus nesto love za Perina. tako da ce dobiti i golmana i para. a pare im najvise i trebaju 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ni vfc kao ni qpr nemaju nista vise s tim igracima, dogovorena je cijena u ugovoru za obojicu i prvo se milan pita za oba igraca ako ih neko drugi zeli kupit pa tek onda qpr i vfc jedino ako milan ponudi i igrac recimo odbije ugovor onda tu se vise nista ne moze ali odlicno znamo da i rami i taarabt pod svaku cijenu zele ostat u milanu, najgora je cinjenica ta sto je prema Forbesu nas Padrino SIlvio u zadnje dvije godine skocio sa 6,2 milijarde na 9 milijardi eura i onda se desi ovako cigancenje oko dva super igraca...pa kako onda ocekivat da dovedu igraca koji kosta 15 i vise miliona :/
A sta ako recimo dodje Manchester i ponudi 12 miliona?
S obzirom da je jos uvijek Valensijin igrac, oni mogu odabrati ono sto njima vise ide u korist. Pita se tu dosta i sam igrac, ali s obzirom u kakvim je odnosima s njima, sumnjam da ce mu to nesto pomoci.
Al' ajde, da ne tusim vise, vidjet cemo sta ce biti na ljeto. Ako nista, Taarabt je sto posto nas igrac jer su nasi uspjeli smanjiti cijenu do maksimuma.

S obzirom da je jos uvijek Valensijin igrac, oni mogu odabrati ono sto njima vise ide u korist. Pita se tu dosta i sam igrac, ali s obzirom u kakvim je odnosima s njima, sumnjam da ce mu to nesto pomoci.

Al' ajde, da ne tusim vise, vidjet cemo sta ce biti na ljeto. Ako nista, Taarabt je sto posto nas igrac jer su nasi uspjeli smanjiti cijenu do maksimuma.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja mislim da u ugovoru stoji, ako Milan ponudi 7 miliona ponuda se automatski prihvata. Nema veze sto neki drugi klub nudi. Jedino ako igrac odbije, onda ga klub moze prodavati gdje hoce i za koliko hoce. Slobodno me moze neko ispraviti ako grijesim.rope11 je napisao/la:A sta ako recimo dodje Manchester i ponudi 12 miliona?![]()
S obzirom da je jos uvijek Valensijin igrac, oni mogu odabrati ono sto njima vise ide u korist. Pita se tu dosta i sam igrac, ali s obzirom u kakvim je odnosima s njima, sumnjam da ce mu to nesto pomoci.![]()

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Hoce, izgleda da ce propustiti jos jedino Romu, a spreman ce biti vec za derbi protiv Intera ( hvala bogu vise )
ima par i dobri vijesti.. Nocerino ce najvjerovatnije ostati u Westham-u ( koliko su se zajebali ljudi to je nevjerovatno ) te je haman Eriksen ponovo na meti Milana ( e moji levati kad ste ga mogli kupiti vi dovodite Matrija za iste pare
)
ima par i dobri vijesti.. Nocerino ce najvjerovatnije ostati u Westham-u ( koliko su se zajebali ljudi to je nevjerovatno ) te je haman Eriksen ponovo na meti Milana ( e moji levati kad ste ga mogli kupiti vi dovodite Matrija za iste pare

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
To je slicno kao otkupna klauzula u ugovoru. Recimo Diego Costa u Atleticu ima najmanju otkupnu klauzulu 38 miliona eura. Ko ponudi 38 miliona Atletico se tu nista ne pita, ponuda se automatski prihvata. Klub se dogovara dalje sa igracem. Isto tako ovdje, 7 miliona stoji u ugovori da ako ponudimo moraju prihvatiti. Isto tako mogu prihvatiti sedam miliona od nekog drugog tima, onda ostaje sve na igracu da odabere gdje ce jer ne stoji u ugovoru da mogu samo nama prodat po toj cijeni i da ne smiju prihvatiti ponudu od drugog tima.
Moram priznati da mi ne idu od ruke te pravne zavrzlame, ali moguce da ste upravu.
Opet, meni logicnije da se u svemu tome najvise Valensija pita i da nas mogu lako odbiti i prihvatiti vecu ponudu, ali elem nejse.
SES je poceo regularno trenirati sa prvim timom i vraca se protiv Intera. Sto se mene tice, ne bih ga do kraja stavljao da igra, ali mora jednom poceti, cisto radi utakmica u nogama koje ce mu dobro doci.
Opet, meni logicnije da se u svemu tome najvise Valensija pita i da nas mogu lako odbiti i prihvatiti vecu ponudu, ali elem nejse.

SES je poceo regularno trenirati sa prvim timom i vraca se protiv Intera. Sto se mene tice, ne bih ga do kraja stavljao da igra, ali mora jednom poceti, cisto radi utakmica u nogama koje ce mu dobro doci.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako u ugovoru stoji da ga mozemo otkupiti za 7 miliona eura, ne postoji opcija da nas odbiju taman da dobiju 30 miliona od nekog drugog tima nasih 7 moraju prihvatiti. Ugovor je ugovor.rope11 je napisao/la:Moram priznati da mi ne idu od ruke te pravne zavrzlame, ali moguce da ste upravu.
Opet, meni logicnije da se u svemu tome najvise Valensija pita i da nas mogu lako odbiti i prihvatiti vecu ponudu, ali elem nejse.![]()
ma nema tu puno zavrzlama, ako damo 7 M za rami-a on je nas igrac, bez obzira sto su mozda i ostali klubovi zainteresovani i mozda su voljni ponuditi vise, Milan ima ugovor sa Valencijom za rami-a u kojem fino stoji da je nas za 7 M, dakle prvo se pita Milan da li ce otkupiti igraca, ako ne onda tek Valencija ima pravo raditi sa njim sta oce, ovako kako bi se reklo u narodu do nas je sve, koliko para toliko muzike.
-
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:Moram priznati da mi ne idu od ruke te pravne zavrzlame, ali moguce da ste upravu.
Opet, meni logicnije da se u svemu tome najvise Valensija pita i da nas mogu lako odbiti i prihvatiti vecu ponudu, ali elem nejse.![]()

EL Saravi ako bude igrao onda lagano uzimamo Inter

FORZA MILAN
Koliko ja znam (ili nisam upoznat s tim), ne postoji nikakva klauzula u Ramijevog ugovoru u kojem se MORA platiti iskljucivo cifra od sedam miliona. Slicno je bilo i sa Taarabtom koji je takodjer u startu kostao 7 miliona, ali su mu spustili cijenu na 3 - 4 miliona.
Moguce da je slicno i sa Ramijem jer ne bi bezveze nasi nudili 5 miliona i cjenkali se.
Ma nema od SESA nista.
Njemu je Inter redovna musterija, ali bojim se da nece biti prevelike koristi od njega, previse je izostajao. Ali nije vazno, neka njega zdravog iduce sezone pa da izborimo LS.
Moguce da je slicno i sa Ramijem jer ne bi bezveze nasi nudili 5 miliona i cjenkali se.
Ma nema od SESA nista.

Njemu je Inter redovna musterija, ali bojim se da nece biti prevelike koristi od njega, previse je izostajao. Ali nije vazno, neka njega zdravog iduce sezone pa da izborimo LS.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
De ba ne sekirajte se znaju naši šta valja

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Dosao je na pravo mjesto za osvajanje trofeja, nema sta.
On i Alex u odbrani

On i Alex u odbrani

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rope niko ne kaze da ta cifra mora biti 7 mil, ali ako mi tu cifru uplatimo Rami je nas. Druga je stvar sto se celo cjenka za svaki euro.rope11 je napisao/la:Koliko ja znam (ili nisam upoznat s tim), ne postoji nikakva klauzula u Ramijevog ugovoru u kojem se MORA platiti iskljucivo cifra od sedam miliona. Slicno je bilo i sa Taarabtom koji je takodjer u startu kostao 7 miliona, ali su mu spustili cijenu na 3 - 4 miliona.
Ma nema od SESA nista.![]()
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: AC Milan
Rami - prilikom potpisa ugovora o posudbi dogovorena je cijena od 7M €
E sad on može doći jeftinije što vasi cigani i pokušavaju i naravno pregovaraju sa valencijom, al ako ponudite 7M € ponuda se automatski prihvata...
Ta klauzula je samo za vas, ako neki drugi tim oče da kupi ramija pregovarat ce sa valenciom, pa sad do njih je koliku ce cifru dogovoriti...
E ako npr. Man utd dogovori za 10M € rami može ići naravno, al ako se to npr. Desi i vi isto date 7M € koji moraju biti prihvaćeni onda je do ramija da izabere gdje ce ići, al et ako je onaj gore članak istina trebo bi vas izabrati...
E sad on može doći jeftinije što vasi cigani i pokušavaju i naravno pregovaraju sa valencijom, al ako ponudite 7M € ponuda se automatski prihvata...
Ta klauzula je samo za vas, ako neki drugi tim oče da kupi ramija pregovarat ce sa valenciom, pa sad do njih je koliku ce cifru dogovoriti...
E ako npr. Man utd dogovori za 10M € rami može ići naravno, al ako se to npr. Desi i vi isto date 7M € koji moraju biti prihvaćeni onda je do ramija da izabere gdje ce ići, al et ako je onaj gore članak istina trebo bi vas izabrati...
Hvala na pojasnjenju, da napokon zavrsimo raspravu oko Ramija.
Znaci, vec se moze reci da je nas igrac.

Znaci, vec se moze reci da je nas igrac.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Rami je mašina i 7m je krađa za ovakvog igrača. Nadam se da će nastaviti ovakvom uzlaznom putanjom. Adel isto tako samo da dodaje malo više loptu.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.