FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 20 apr 2014, 16:09

Gorki je napisao/la:
staragarda je napisao/la:za kakanj nema izgovora...igramo dole utakmicu ne jedne nego dvije sezone...bude li nas ispod 1500 necu vise Slobodine utakmice pogledat :evil: :evil: ...bit ce tu i robova i svega jos :evil: :evil:
SAMO HRABRO...NISTA LABAVO :evil: :evil:

zaboravio si Delije njih 20-ak :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: ....pa da zajedno PEVAMO :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 apr 2014, 16:12

Mehanović poslao poruku navijačima Slobode: Uskoro ćemo biti prvi!

slika

Bez sumnje najbolji je bočni igrač u Prvoj ligi FBiH. Brz, bespoštedan, jednako dobro igra u gostima i kod kuće. Prije svega kvalitetan je u defanzivi. Uostalom, momčad se gradi od odbrane. O Mirhadu Mehanoviću je riječ, igraču koji je prošlog ljeta iz Radničkog stigao na Tušanj. I od tada je svojim zalaganjem na terenu ušao u srce navijača Slobode.

I u Banovićima je u subotu Mehanović odigrao izuzetnu partiju. Čak je imao veliku ulogu pri izjednačujućem golu Tuzlaka. Mehanović je sve spakovao za Krpića, koji je zicer pospremio u mrežu Budućnosti. Sloboda je na kraju ubilježila vrijedna tri boda, a igrači i Ćiro Blažević su uz pjesmu sa popularnim “Fukarama” proslavili pobjedu.

-Pružili smo jednu od najboljih partija ove sezone. Istina, susret nije krenuo u željenom pravcu, ali smo pokazali fizičku spremu, ubacili u brzinu više, postigli tri gola i osvojili tri boda, prokomentarisao je za **** Mirhad Mehanović jučerašnju utakmicu.

Slobodi je išao na ruku i rezultat iz Gračanice, gdje su Bratstvo i Jedinstvo odigrali bez pobjednika (0:0). Tako se prednost Bišćana svela na jedan jedini bod. Sa oduševljenjem se ta vijest u subotu proširila među navijačima Slobode, kojih je u Banovićima bilo više od 1000. Ima još mnogo da se igra, prvenstvo završava 31. maja, a Mehanović je uvjeren kako će Sloboda prva proći kroz cilj.

-U igri je još 21 bod. Maksimalno ćemo se truditi i dati sve od sebe u preostalim utakmicama. Ne trebamo gledati druge, bitno je da mi pobjeđujemo. Neka drugi gledaju nas. Imamo prilično dobar raspored i vjerujem da ćemo veoma brzo preuzeti prvu poziciju, govori u optimističnom tonu Mirhad Mehanović.

Osvrnuo se Mehanović i na najjačeg aduta Tuzlaka, Miroslava Blaževića, koji je u samo nekoliko mjeseci vratio vjeru u Slobodu. Tušanj je posjećeniji od bilo kojeg drugog stadiona u Bosni i Hercegovini.

-Trebamo biti svjesni ko je šef Ćiro. Zaveo je veliki red i disciplinu u ekipi. Svi na svakom treningu dajemo sve od sebe, i uvijek ponešto novo naučimo. Veliko iskustvo i velika čast je kada imate trenera kakav je Miroslav Blažević.

Na pitanje da prokomentariše svoje igre u “crveno-crnom” dresu, Mehanović je za kraj onako skromno rekao:

-Trudim se da u svakoj utakmici dam svoj maksimum, odradim i ispoštujem zadatke koji su pred mene postavljeni. Samo pomažem timu da ostvari što bolje rezultate.

super sport.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 apr 2014, 19:35

Omić: Sad nema stajanja!

slika

Muhamed Omić ovog proljeća igra u skladu sa svojom ulogom u taboru Crveno - crnih - kapitenski!

Tako je bilo i u Banovićima gdje je ponovo pokazao da je nezamjenjiv kotač u "Ćirinoj mašini". Otkako je ekipu preuzeo Miroslav Blažević, Omić igra možda i najbolji fudbal u svojoj karijeri i igrač je na koga se Šef uvijek može osloniti. Kapiten Crveno - crnih prezadovoljan je izdanjem ekipe protiv Budućnosti, te najavljuje još bolje partije ekipe:

"Na onakvom terenu pružili smo zaista dobru igru i još smo uspjeli da se vratimo nakon rezultatskog zaostatka od 1:0. Mislim da je to dobar pokazatelj da znamo šta nam je cilj i kako doći do njega. Bila je to pobjeda za samopouzdanje. Sad nema stajanja!".

Popularni Oma kao glavnog "krivca" za rezultate Crveno - crnih podvlači Miroslava Blaževića:

"Tata Ćiro je zaslužan za naš uspjeh, za naše samopouzdanje. Kako nas samo bodri, kako diže atmosferu kad god osjeti da bar malo popuštamo u igri. Jednostavno, odlično zna svoj posao.".

Crveno - crni su sada na samo bod zaostatka za Jedinstvom. Do kraja lige je ostalo još sedam kola, a čini se kako atmosfera u tušanjskoj svlačionici nikad nije bila bolja. Crveno - crni kao da tek sada ulaze u pravu formu.

"Što se tiče Jedinstva, mi smo poslije one tekme protiv njih vidjeli da nisu ništa specijalno. Što se tiče nas, puno ozbiljnije djelujemo kao kolektiv. Vrijeme upoznavanja igrača je prošlo i mislim da smo tek sada na svom", zaključuje kapiten Omić.

fksloboda.ba

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 20 apr 2014, 22:13

Bujrum u Kalesiju u utorak. Samo bez povreda :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 apr 2014, 22:18

GazijaKalesija je napisao/la:Bujrum u Kalesiju u utorak. Samo bez povreda :D
Tu smo utakmicu kupili igramo sa drugim timom :mrgreen:

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 20 apr 2014, 22:22

Gorki je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la:Bujrum u Kalesiju u utorak. Samo bez povreda :D
Tu smo utakmicu kupili igramo sa drugim timom :mrgreen:
Tamam, trebat će nam para da završimo i mi ovih par gostovanja do kraja. :cool:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 apr 2014, 22:42

Hadžić odbranama oduševljava navijače!

slika

Popularni "Hadžija" ponovo je bio na visini zadatka, a nakon odbranjenih par zicera Muhamedu Mujiću, meč je otišao u željenom pravcu - u pravcu pobjede Crveno - crnih.

Ko zna šta bi se dešavalo na banovićkom stadionu da je Kakanjac savladan krajem prvog i sredinom drugog poluvremena.

"Sigurno je da je ova utakmica bila otvorena s obje strane, gdje su obje ekipe imale svoje prilike. Ipak, mi smo stvorili puno više šansi i sigurno su gledaoci mogli uživati. Drago mi je da sam svojim odbranama pomogao ekipi da dođemo do ove jako bitne pobjede. Jedinstvu smo se približili na jedan bod i biće do kraja neizvjesno", ističe naš sjajni golman.

Vrlo brzo Hadžić je postao miljenik navijača. Tifozi sa Tušnja vrlo dobro znaju koliko je za ekipu važno imati kvalitetnog golmana, a Hadžić to svakako jeste. Mnogi će reći da dugo u gradu soli nismo imali tako sigurnog čuvara mreže. Posebno u sezoni kada Crveno - crni jurišaju na povratak u elitu. O svemu tome Hadžić kaže:

"Zahvaljujem se i pohvaljujem naše navijače koji nas prate i bodre na svim utakmicama. To nam puno znači! Sigurno je da će prvenstvo do kraja biti neizvjesno. Ne treba otpisivati ni Rudar Kakanj, ali ja vjerujem da mi možemo na kraju biti prvi i obradovati sve ulaskom u Premijer ligu. Fizički smo dobro spremni, a to pokazuju naše utakmice gdje uvijek igramo bolje drugo poluvrijeme. Siguran sam da ćemo u svakoj narednoj utakmici biti još bolji!".

fksloboda.ba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2014, 22:43

:lol:

Hadzija miljenik Kospicara, kad u Banovicima poce 20ak ljudi Hadzija Hadzija, Fukare se sjebase :mrgreen: Oni sto su se narakijali govore, sta gledate pomagajte :mrgreen:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 apr 2014, 23:26

klasik je napisao/la: Svi ti momci kolko ja znam rade na volonterskoj osnovi, da tom momku neko da dnenicu (ako je vec nema) vjerovatno bi bilo bolje.
Takodje volio bi da bude neki sedmicni update (video) zadnji trening, pa par izjava, ciro, kapite, jos neki igrac, da se radi sedmicni update povreda (intervju sa fizioterapeuto)
Da se napravi neka vrsta Sloboda TV-a
Evo nešto ovako recimo bar... https://www.youtube.com/user/NKMRAMOR/videos" onclick="window.open(this.href);return false; Ja sam to radio za Mramor, isto na volonterskoj osnovi, međutim prestao sam zbog lošeg odnosa uprave, nije bio obezbijeđen prevoz na gostovanja i to. Međutim da sam bliže Tušnju, ja bih se prihvatio toga, ali ovako to baš i ne ide... :(

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 apr 2014, 23:32

A zasto klub jednostavno ne zaposli jednog ili dvojicu koji imaju smisla za ovo kao sto je Nk Mramor ,pa obezbjediti prevoz i sve sto ide uz to uz neku mjesecnu kintu da se ne radi dzaba ,i da se onda ima redovan update vijesti,video izvjestaja i sl. ,na jednoj kvalitetnijoj razini ,naravno ko bude zelio da radi volonterski uvjek je dobrodosao .
Zadnja izmjena: Zodiac, dana/u 20 apr 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 20 apr 2014, 23:33

NKMramor je napisao/la:
klasik je napisao/la: Svi ti momci kolko ja znam rade na volonterskoj osnovi, da tom momku neko da dnenicu (ako je vec nema) vjerovatno bi bilo bolje.
Takodje volio bi da bude neki sedmicni update (video) zadnji trening, pa par izjava, ciro, kapite, jos neki igrac, da se radi sedmicni update povreda (intervju sa fizioterapeuto)
Evo nešto ovako recimo bar... https://www.youtube.com/user/NKMRAMOR/videos" onclick="window.open(this.href);return false; Ja sam to radio za Mramor, isto na volonterskoj osnovi, međutim prestao sam zbog lošeg odnosa uprave, nije bio obezbijeđen prevoz na gostovanja i to. Međutim da sam bliže Tušnju, ja bih se prihvatio toga, ali ovako to baš i ne ide... :(
a ti si taj! odlican poso, ovo nema ni na bhtv, :thumbup: :clap:
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 apr 2014, 23:41

Ja bi ovog @NKMramor doveo u UG i da se dogovori ako se može šta dogovoriti ;) Pa i sa Azmirom ako treba ;)

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 20 apr 2014, 23:44

ako neko ovdje ima iz udruzenja nek vidi za ovo da se snimi koji trening i utakmica i tako to..odlican prijedlog,mramor ima super ideje :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2014, 23:47

Najbolje bi bilo snimiti Rudar, oni imaju 12 pobjeda u 12 kola kod kuce. To je glavna utakmica do kraja...

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 21 apr 2014, 00:05

tuzlak1987 je napisao/la:Najbolje bi bilo snimiti Rudar, oni imaju 12 pobjeda u 12 kola kod kuce. To je glavna utakmica do kraja...
Sto si snimo snimo si, neces sad ic snimat. Ako do sada nije nikakav skauting radjen ne mora ni ovu tekmu.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 21 apr 2014, 00:49

fukara1919 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Najbolje bi bilo snimiti Rudar, oni imaju 12 pobjeda u 12 kola kod kuce. To je glavna utakmica do kraja...
Sto si snimo snimo si, neces sad ic snimat. Ako do sada nije nikakav skauting radjen ne mora ni ovu tekmu.

Evo vam jedna informacija :D:D Rudar zadnji gol u Kaknju primio 20.04.2013.godine :D
Rudar Kakanj !!!

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 21 apr 2014, 00:58

Evo vam jedna informacija :D:D Rudar zadnji gol u Kaknju primio 20.04.2013.godine :D[/quote]
Jos 13 dana ce to trajati, i to ide u historiju aBd naravno :opaopa: :opaopa:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 apr 2014, 01:10

NKMramor je napisao/la:
Ja sam tvoj rad u vise navrata spominjo, i to nekad tek kad si ovo radio, dok je Mico bio kod vas :mrgreen: ja to vidio i ovde sam to postavljo, ovako nama nesto i treba, al to onda treba uzet tebe u radni odnos, obezbijedit ti da budes sa ekipom a ti da odradjujes sve to, snimas montiras postavljas, radis te "emisije" taj neki fazon SlobodaTV, onda ne znam kakav si ko narator i voditelj, trebalo bi ti nekog nac da ti vodi te emisije i intervjue.

Iako to izgleda jednostavno to je ozbiljan projekat i sigurno ga ne treba pocinjat samo da se to uradi, nego da se ulozi malo u to i da se radi kako treba.

Pozdrav i nadam se da ce se moje zelje oko ovog projetka ostvarit, da pocne taj projekat i da ti budes taj hahaha
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 21 apr 2014, 01:14

Treba momka angazovati,ja se slazem da nam je stranica prosjecna i da je treba ojacati.
Pa svaki dan ima nekih vijesti iz kluba,a ne od utakmice do utakmice.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 21 apr 2014, 02:06

HerLutwoII je napisao/la:Treba momka angazovati,ja se slazem da nam je stranica prosjecna i da je treba ojacati.
Pa svaki dan ima nekih vijesti iz kluba,a ne od utakmice do utakmice.
o tome ja pricam,znaci da nema textualnog prenosa,i 1-2 izjave stranica bi umrla,pa jebote koliko kosta da neko snima kamericom ili mobitelom tekmu u gostima i obezbjedi neki stream za ljude koji ne mogu ici na gostovanje,ljude koji nisu u Bih itd.eto ovaj momak radi odlican posao,nadam se da ce ga neko predlozit Azmiru ili nekom ko je nadlezan za to

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.