FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

hule_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la hule_barca » 20 apr 2014, 22:53

Yebo Luiza, uzeti ovog Laportea :kafa:
Mes Que Un Club

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 20 apr 2014, 22:53

Drugi :opaopa: :opaopa:

hule_barca je napisao/la:Yebo Luiza, uzeti ovog Laportea :kafa:
36 mill klauzula vec su rekli Bajernu za 20 milki.
Zadnja izmjena: Cigri, dana/u 20 apr 2014, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 apr 2014, 22:54

Mascheranu svaka cast, ali nismo zaslužili pobjedu veceras...ne ne

Tello :urnebes: :rol: :rol: koji kralj, zakoci momcina kad treba trcati prema golu, a Messi mu sam desno...jaoooo, pa ko te drži u Barci :o :shock:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 apr 2014, 22:56

hule_barca je napisao/la:Yebo Luiza, uzeti ovog Laportea :kafa:
Skuplji od Luiza, ali svakako da ce biti bolji. Luiz je kikser i kao takav nije potreban
Mada i Laporte je dobar kada igra sa postavljenom odbranom, boga pitaj kakav bi bio u sistemu Barce na 50m od gola, ne djeluje mi nesto brz, vise ide na inteligenciju

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 apr 2014, 22:58

let3 je napisao/la:Mascheranu svaka cast, ali nismo zaslužili pobjedu veceras...ne ne
Kako majke ti?
Pa ja ne pamtim kad je Barca više prilika imala/fulila...

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 20 apr 2014, 22:58

Bilbao se svojom igrom bukvalno nag.uzio da primi 5-6 komada... Barsa realno na nivou svojih poslednjih utakmica znači očajno ipak ako ništa mora se priznati da je utakmica bila zabavna a na momente i smešna zbog neverovatnih promašaja

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 apr 2014, 23:00

mandraX je napisao/la:
let3 je napisao/la:Mascheranu svaka cast, ali nismo zaslužili pobjedu veceras...ne ne
Kako majke ti?
pa baš zato što su fulali sve živo i mrtvo, fudbalska pravda je da se to kazni na drugoj strani....Rico je trebao kazniti sve to, ali Mascherano se isprijeci

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 apr 2014, 23:01

parangal je napisao/la:Bilbao se svojom igrom bukvalno nag.uzio da primi 5-6 komada... Barsa realno na nivou svojih poslednjih utakmica znači očajno ipak ako ništa mora se priznati da je utakmica bila zabavna a na momente i smešna zbog neverovatnih promašaja
Veceras si mogao vidjeti da je Song promosaj na zadnjem veznom. U najgorem slucaju moze igrati centralnog, ali i to ne u Barceloni. I da, mogao si vidjeti sta Busquets znaci u vezi, koliko gresaka bez njega nevjerovatno ..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 apr 2014, 23:02

let3 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Kako majke ti?
pa baš zato što su fulali sve živo i mrtvo, fudbalska pravda je da se to kazni na drugoj strani....Rico je trebao kazniti sve to, ali Mascherano se isprijeci
E jbg sad jarane, već pretjeruješ. :)

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 20 apr 2014, 23:02

O Maskerana mnogi ovde zaista greše dušu gledajući ga isključivo kroz prizmu štopera... ali svako ima pravo na svoje mišljenje

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 apr 2014, 23:03

Yebo mater ne valjas kad pobjedis , ne valjas kad izgubis.

Sasvim zasluzena pobjeda, odlicna utakmica Barce u odnosu na par proslih.Ekipa je djelovala dosta flexibilnije i rastrcanije.

Mascherano je sazvakao ovu utakmicu , imao je onaj kiks kada je Susaeta dao pogodak iz ofsajda , ali sve ostalo je bilo Bogovski ! :cool:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 apr 2014, 23:05

Ni plus ni minus al zar opet zbog Barte gol. :? Mislim mozemo mi zeliti ovo ili ono al cinjenica da je opet do njega. :sick: Maskerano napokon odigrao kako sam mislio da ce bar pola tekmi odigrat. Nocas 10ka za igru. (grijehota bi bilo to ne priznat)
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 20 apr 2014, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 apr 2014, 23:06

Mandrax

jok vala, nikakvo pretjerivanje....to je viđeno milion puta u fudbalu ;)

petarda bi pukla veceras da su pogađali 100% šanse - prvo Pedro , pa onda Messi, pa onda soha u precku sa 4 metra, onda opet soha šutira brani golman ...to je samo u prvom pol. bilo...u drugom isto Pedro 100% šansa, a golmana vec razbranili

pa mora se ta zayebancija naplatiti...ne možeš toliko fulati a nadati se pobjedi

Sreca velika pa se Maschernao ukaza kod onog šuta Rica.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 20 apr 2014, 23:08

Rajaz je napisao/la:
parangal je napisao/la:Bilbao se svojom igrom bukvalno nag.uzio da primi 5-6 komada... Barsa realno na nivou svojih poslednjih utakmica znači očajno ipak ako ništa mora se priznati da je utakmica bila zabavna a na momente i smešna zbog neverovatnih promašaja
Veceras si mogao vidjeti da je Song promosaj na zadnjem veznom. U najgorem slucaju moze igrati centralnog, ali i to ne u Barceloni. I da, mogao si vidjeti sta Busquets znaci u vezi, koliko gresaka bez njega nevjerovatno ..
Potpuno se slažem s tobom s tim da dodam da si me sa nekim pomešao, ja nikad nisam i nikad neću reći lepu za tu budalu... mislim na Songa. Inače su sva trojca iz mog prvog posta večeras u potpunosti ispunili moja očekivanja... definitivno se ne zna ko je bio gluplji izmedju Songa, Sančeza i Pinta.... mada iskren da budem da je Tata ranije uveo Telja ovaj bi ih sve zasenio :lol:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 apr 2014, 23:09

bparena je napisao/la:Ni plus ni minus al zar opet zbog Barte gol. :? Mislim mozemo mi zeliti ovo ili ono al cinjenica da je opet do njega. :sick:
Ma nije ono njegov go , ono je go veznog reda.Pa preskace ih lopta kao da se jedva vide iznad trave. :mrgreen:

Losa reakcija ali jos losije postavljanje Alvesa.On umjesto da preuzme igraca , bjezi kloc od njega.
Sve igrace mogu podnijeti ali ovog Alvesa nikako.Nevjerovatno da za jednu ekipu kao Barcelona , koja je nadprosjecno inteligentan tim , igra ovakav glupan koji namiri glupost za citav kolektiv i pomnozi ga sa 10.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 apr 2014, 23:11

let3 je napisao/la:Mandrax

petarda bi pukla veceras da su pogađali 100% šanse - prvo Pedro , pa onda Messi, pa onda soha u precku sa 4 metra, onda opet soha šutira brani golman ...to je samo u prvom pol. bilo...u drugom isto Pedro 100% šansa, a golmana vec razbranili

pa mora se ta zayebancija naplatiti...ne možeš toliko fulati a nadati se pobjedi

Pa čovječe vidiš ti koliko prilika nabroja sad (a bilo ih je jos), i opet mozes reci nezasluzena pobjeda? Kako brate, kojom logikom? :mrgreen:

Znači Chelsea - Sunderland 1-2, Chelsea 30 šuteva, Sunderland 3...i po tebi je to zaslužena pobjeda gostiju? :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 apr 2014, 23:12

Adriano je veceras bio z klasu gori od Alvesa (što je svojevrstan podvig)

frajer je davao asistencije igracima Athletica, razigravao ih, kontre im pružao, pravo u noge njihovim igracima levat šalje lopte :shock: :o

pa to treba s noge na nogu, Adriana,Tella, Songa, Alvesa..nabiti što dalje od Campa.

Mandrax, ne razumijemo se ocigledno ;) nebitno

Ozil10
Kontakt:

Post Postao/la Ozil10 » 20 apr 2014, 23:13

mandraX je napisao/la:
let3 je napisao/la:Mandrax

Pa čovječe vidiš ti koliko prilika nabroja sad (a bilo ih je jos), i opet mozes reci nezasluzena pobjeda? Kako brate, kojom logikom? :mrgreen:

Znači Chelsea - Sunderland 1-2, Chelsea 30 šuteva, Sunderland 3...i po tebi je to zaslužena pobjeda gostiju? :mrgreen:
izvini a zasto nije zasluzeno? ko je njima kriv sto nisi od tih 30 suteve dali golove :stop:
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 apr 2014, 23:14

Zar nisam sa tobom sinoc raspravljao oko Busija @parangal ? :eh:
Mozda i nisam :mrgreen: , al' sam zelio ukazati na tehniku, sigurnost i kreativnost ispred sirove snage i da je kao takva itekako potrebna Barci, koja je navikla na takticki perfektnog Busquetsa

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 apr 2014, 23:14

let3 je napisao/la:Adriano je veceras bio z klasu gori od Alvesa (što je svojevrstan podvig)

frajer je davao asistencije igracima Athletica, razigravao ih, kontre im pružao, pravo u noge njihovim igracima levat šalje lopte :shock: :o

pa to treba s noge na nogu, Adriana,Tella, Songa, Alvesa..nabiti što dalje od Campa.
+1

Definitivno, napad - odbrana, ne zna se zaista gdje je gori bio. U odbrani hiljadu grešaka, u napadu na silu neki prolazi, kroz igrača jbt...

let3 je napisao/la:Mandrax, ne razumijemo se ocigledno ;) nebitno
Očigledno. :)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: FCBLAUGRANA1987 i 3 gosta.