hilmo je napisao/la:Možda gledamo iz različitih uglova ali meni uopće nije šuhveli, nego je taj gol samo jedna lekcija iz koje mi treba da naučimo da loptu izbacujemo iz 16-terca bez rizika.fczeljo je napisao/la:
Samo je meni pravo šuhveli onaj prvi gol Travnika. Em je sudija pogriješio, em je pogriješila i odbrana i golman, em je Trivunović ono hladno mogao stići. Previše koincidencija.
Gledaj ovako...
Oni nakon što su se oslobodili našeg početnog pritiska krenuli malo više naprijed i njihov navalni red je konstantno pritiskao naše stopere i čekao greške. Onda Bandović je golaman koji je imao neodlučnih akcija, ni sam nekad ne zna kada će krenuti na loptu a kada ne, a Puzigaća u tom trenutku nije znao šta će sa loptom, znači klasični nesporazum golmana i igrača. Onda on pokušava izbaciti loptu, ali kasno, i ona dolazi (odbija se) do protivničkog igrača.... To jes ofsajd nije ofsajd, to ne komentarišem, jer se stvari brzo odigraju tako moraš biti baš dobar sudija da sve registruješ a ova ekipa sudija baš nije neke kvalitete. Trivunović je poznat kao malo sporiji stoper.... Ne znam da li si gledao utakmicu do kraja, ali nakon primljenog gola Puzigaća, kao glavni krivac za gol, je jeo i kopao teren.
Ma daj ba, s igracem manje vi da li nekom tri gola.

A jasno je ko dan da ste jaci od Travnika..