ma nema se šta prigovoriti igračima Jedinstva, kako neko reče i naši su tamo povaljali travu...ovaj naš mali što se povrijedio, to se dešava, koliko sam vidio, ušao u duel, pao i slomio se, dešava se
niko nije prigovorio ni što je Panta dobio crveni, ono je bio drugi žuti, sasvim čisto ali zato je mu je prvi baš bezz dao
uostalom, ljudi božji čovjek je dao 16 kartona, halo 16 kartona u utakmici sa možda jednim ili dva prava starta za karton
ovdje se vidi kako Čizmić prvi zove pomoć i to je OK, msm da drugačije nije moglo da se postupi ali ja tog dečka dugo znam i pratim još iz juniora Sarajeva i za mene je to pesin od čovjeka i tačka
onaj sa brojem 4, jel Stjepanović, fajter, borac, u jednom trenutku neko je nešto ubacio na teren, i tamam pogodi njega, lik uze taj predmet i lagano ga odbaci van igrališta, respekt, ali izležavanje, odugovlačenje pogotovo u prvom poluvremenu...istina Zrnić vam je dao 2 žuta zbog toga ali tek od 80. minute, da je na početku to uradio, bila bi druga priča
napisao sam to nekoliko puta, nemam ni najmanju zamjerku na vašu ekipu, dobri ste, spremni i sa ovakvim suđenjem možete svugdje osvojiti bod ili bodove, jer ste zaštićeni ali kako sam također rekao, onakva igra (suđenje) nikome ne ide u prilog
Undici stelle - ACM 1899