FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

stannis
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la stannis » 20 apr 2014, 21:33

hilmo je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:
Samo je meni pravo šuhveli onaj prvi gol Travnika. Em je sudija pogriješio, em je pogriješila i odbrana i golman, em je Trivunović ono hladno mogao stići. Previše koincidencija.
Možda gledamo iz različitih uglova ali meni uopće nije šuhveli, nego je taj gol samo jedna lekcija iz koje mi treba da naučimo da loptu izbacujemo iz 16-terca bez rizika.
Gledaj ovako...
Oni nakon što su se oslobodili našeg početnog pritiska krenuli malo više naprijed i njihov navalni red je konstantno pritiskao naše stopere i čekao greške. Onda Bandović je golaman koji je imao neodlučnih akcija, ni sam nekad ne zna kada će krenuti na loptu a kada ne, a Puzigaća u tom trenutku nije znao šta će sa loptom, znači klasični nesporazum golmana i igrača. Onda on pokušava izbaciti loptu, ali kasno, i ona dolazi (odbija se) do protivničkog igrača.... To jes ofsajd nije ofsajd, to ne komentarišem, jer se stvari brzo odigraju tako moraš biti baš dobar sudija da sve registruješ a ova ekipa sudija baš nije neke kvalitete. Trivunović je poznat kao malo sporiji stoper.... Ne znam da li si gledao utakmicu do kraja, ali nakon primljenog gola Puzigaća, kao glavni krivac za gol, je jeo i kopao teren.

Ma daj ba, s igracem manje vi da li nekom tri gola. :?: Pri tom prvo poluvrijeme niste prnuli, odnosno niste htjeli..
A jasno je ko dan da ste jaci od Travnika..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 apr 2014, 21:35

Pa u polufinalu Kupa se desilo da ekipa koja je objektivno slabija od protivnika postigne dva gola sa igračem manje....

@kanarinac
Nema nigdje, samo oni klipovi golova što ej @vedator postavljao.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 20 apr 2014, 22:00

stannis je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
stannis je napisao/la:
Amipitaru stari, upravo je to i poenta. Ne treba Sarajevu ni za sta, kao ni Travniku i onda tako namjesti prelaz za Aziju, jer je gazda tako rekao.
To je isto ako Zeljo uzme Velez, onda je Osim sredio sve, sjedio je kod Maksumica na mesu i zavrsio utakmicu ...

To vi pricate jedno sedam godina...
Na Grbavici isto bilo,samo iz X u dvicu,sto o tome ne pricas?Pustila Obarska,sto ce im kad su osigurali opstanak...

Joj, ti nemas blage sta pises. iz x u 2 :lol:

Edit: amipitar, nisam se fino izrazio. Nisam mislio ti licno, nego vi, navijaci Sarajeva..
Lijepo sto si vidio moju pogresku,a hoces li sada kad si me ispravio odgovoriti i izjednaciti to sa utakmicom Travnik-Sarajevo?

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 apr 2014, 22:03

Znam sa nema nista od toga, ali po meni bi Delac morao braniti u finalu kupa. Dejo je totalnoj nesiguran.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 apr 2014, 22:06

pisac je napisao/la:Znam sa nema nista od toga, ali po meni bi Delac morao braniti u finalu kupa. Dejo je totalnoj nesiguran.

Ma kavi, ne leže njemu Zeničani :D

Zbog Delačeve prehlade je Dejo branio u Travniku, tako da od sljedećeg kola se vraća na staro Dejo Kup, Delač Liga ;)

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 apr 2014, 22:15

Ma znam da ce tako biti, ali zbog vaznosti finala, misljenja sam da bi kvalitetniji golman trebao biti na golu, a to je definitivno Delac.

RistoPodvoznjak
Kontakt:

Post Postao/la RistoPodvoznjak » 20 apr 2014, 22:21

pisac je napisao/la:Ma znam da ce tako biti, ali zbog vaznosti finala, misljenja sam da bi kvalitetniji golman trebao biti na golu, a to je definitivno Delac.

Ma vala nije ni Banda los, ove dvije zadnje tekme sto je branio odlican je bio. Tako da, moze i on braniti u finalu, siguran sam da ce odraditi posao kako treba. Ali ipak neka Dzeno odluci kako i sta :D
MaJaba

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 20 apr 2014, 23:03

Ako se u namjestenoj tekmi onako lome noge i raduju igraci poslije golova pogotovo nasi , onda je svaka nastimana
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 20 apr 2014, 23:19

mikimaus je napisao/la:Ako se u namjestenoj tekmi onako lome noge i raduju igraci poslije golova pogotovo nasi , onda je svaka nastimana
Ma pusti šuplju. Napunili gaće pred derbi. Ne znaju ni šta provaljuju više.
4.10.2009.

RistoPodvoznjak
Kontakt:

Post Postao/la RistoPodvoznjak » 21 apr 2014, 00:17

terabajt je napisao/la:
koalem je napisao/la:
mikimaus je napisao/la:Ako se u namjestenoj tekmi onako lome noge i raduju igraci poslije golova pogotovo nasi , onda je svaka nastimana
Ma pusti šuplju. Napunili gaće pred derbi. Ne znaju ni šta provaljuju više.
Slazem se da ce derbi u mostaru biti jako tezak posto velez igra u odlicnoj forimi, al opet mislim da zeljo moze do pobjede ako nista zbog psihicke barijere koju velezovi imaju jer nas nisu pobijedili desetljece ;)
Jesam li ja na temi Zeljeznicara ili Sarajeva ? :o Mora da si ti na pogresnoj temi...
MaJaba

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 apr 2014, 09:06

Mahsuz selam za Fatmira Alispahica. :mrgreen:

slika
#divovi

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 apr 2014, 10:37

moustapha je napisao/la:Mahsuz selam za Fatmira Alispahica. :mrgreen:

slika

GOSPODA!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 21 apr 2014, 11:02

Kakvo je ovo sranje u travnniku, sto se sklanjaju ovi travnicani, a ispasce iz lige?!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2014, 11:30

diplomatija je napisao/la:Kakvo je ovo sranje u travnniku, sto se sklanjaju ovi travnicani, a ispasce iz lige?!
normalno da ce se sklanjati kad igraju protiv FK SARAJEVO :clap:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2014, 11:32

da li je doslo do promjene termina za revans finala kupa ,cuo sam da bi trebalo biti 14 tog a ne 17 kao sto su najavili .imali ko kakvu info o ovome

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 apr 2014, 15:18

bordobijeli je napisao/la:da li je doslo do promjene termina za revans finala kupa ,cuo sam da bi trebalo biti 14 tog a ne 17 kao sto su najavili .imali ko kakvu info o ovome
I ako u sluzbenom kalendaru stoji 17. Maj, nesto su mjenjali i pomjerili na 14. maj.

Dzeno za historiju... :cool: :cool:
http://fksinfo.com/novosti/uscuplicev-s ... oriju/2458" onclick="window.open(this.href);return false;

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 apr 2014, 19:05

ima li onog supera?

Borac, Željo, Olimpik i Čelik nemaju evro licencu!

Od sjednice Skupštine Fudbalskog kluba Borac, 31. marta na kojoj je novoizabrani predsjednik Draško Ilić objelodanio da klub ne može dobiti licencu za Evropu poznato je da Banjalučani ni ovog ljeta neće na međunarodnu scenu iako su najvatreniji navijači to tražili od novog rukovodstva. Upravo tada, 31. marta bio je posljednji dan da se „očisti“ finansijska situacija za licencu, ali rukovodstvo Borca to nije ni umjelo, ni uradilo pa je još jedna sezona, koja se bliži kraju, odigrana „u prazno“.

Pored Banjalučana licencu za Evropu u narednoj sezoni i BH telecom Premijer lige BiH nemaju još aktuelni šampion Željezničar, zatim Olimpik iz Sarajeva i zenički Čelik. Oni takođe nisu ispunili finansijski kriterijum do zakazanog roka.

Nešto slično se dešavalo prošle sezone kada Borac, Čelik i Olimpik nisu imali licencu, pa je mostarski Zrinjski kao devetoplasirani klub u prvenstvu otišao u kvalifikacije za Ligu Evrope, a „izvisio“ je Velež.
- Nažalost, ove stvari su tačne, ali o njima ne mogu da pričam detaljnije ako me razumijete. Propisi UEFA su strogi i Komisija za licenciranje FS BiH je tu nemoćna jer direktno odgovara Evropskoj fudbalskoj uniji, a ne Savezu iz sarajeva – rekao je izvor „Sportlivea“ iz Fudbalskog saveza BiH.

Kako sada stvari stoje predstavnici BiH u Evropi za sezonu 2014/15. biće Zrinjski, Široki Brijeg, Sarajevo i Velež!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 21 apr 2014, 19:13

DenchiNL je napisao/la:ima li onog supera?

Od sjednice Skupštine Fudbalskog kluba Borac, 31. marta na kojoj je novoizabrani predsjednik Draško Ilić objelodanio da klub ne može dobiti licencu za Evropu poznato je da Banjalučani ni ovog ljeta neće na međunarodnu scenu iako su najvatreniji navijači to tražili od novog rukovodstva. Upravo tada, 31. marta bio je posljednji dan da se „očisti“ finansijska situacija za licencu, ali rukovodstvo Borca to nije ni umjelo, ni uradilo pa je još jedna sezona, koja se bliži kraju, odigrana „u prazno“.

Pored Banjalučana licencu za Evropu u narednoj sezoni i BH telecom Premijer lige BiH nemaju još aktuelni šampion Željezničar, zatim Olimpik iz Sarajeva i zenički Čelik. Oni takođe nisu ispunili finansijski kriterijum do zakazanog roka.

Nešto slično se dešavalo prošle sezone kada Borac, Čelik i Olimpik nisu imali licencu, pa je mostarski Zrinjski kao devetoplasirani klub u prvenstvu otišao u kvalifikacije za Ligu Evrope, a „izvisio“ je Velež.
- Nažalost, ove stvari su tačne, ali o njima ne mogu da pričam detaljnije ako me razumijete. Propisi UEFA su strogi i Komisija za licenciranje FS BiH je tu nemoćna jer direktno odgovara Evropskoj fudbalskoj uniji, a ne Savezu iz sarajeva – rekao je izvor „Sportlivea“ iz Fudbalskog saveza BiH.

Kako sada stvari stoje predstavnici BiH u Evropi za sezonu 2014/15. biće Zrinjski, Široki Brijeg, Sarajevo i Velež!
Pogledaj na ovom istom sajtu intervju sa direktorom odjela za licenciranje..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 apr 2014, 19:16

DenchiNL je napisao/la:ima li onog supera?

Ne kazem da Zeljo nece dobiti licencu,ali o tome da ce Zeljo imati probleme kod dobijanja licence za Evropu, znalo se odamah po dostavljanju pairologije (finansije).To je bila javana tajna o kojoj su pricali i u Upravi Zelje,ali niko to javno nije iznosio.Nisu zdaba iz Veleza na njihovoj temi o tome pisalo, da ce Zeljo Celik i Olimpic, tesko dobiti licencu, i da ganjaju tu 4-5 poziciju na tabeli.I nisu pogrijesili.
Gdje ima dima, ima i vatre,ali opet vidjecemo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 apr 2014, 19:19

Željooooo je napisao/la: Pogledaj na ovom istom sajtu intervju sa direktorom odjela za licenciranje..
pogledaj ti ovo:
"Ti prihodi nisu dovoljni da bi se podmirile obaveze prema državi, da ne uzimamo obaveze prema igračima. Samo za državu je potrebno oko 1,2 miliona maraka (600.000 eura), a to je bez igrača i priprema. Neki normalan budžet je tri miliona maraka (1,5 miliona eura)", ističe Gredić."
džaba vas farbaju ko jaja ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, Burberry46, casual033, napoleon72, perodeformero i 45 gostiju.