ti ako dobijes misketa cuvajLiverpoolREDS je napisao/la:@unica pa brate nocas salji ,dam ti sta god hoces samo mi on fali iz BiH,ja onog pedra dobijam u svakom pakovanju
soxx kad dobijes salji i za tebe vrijedi ponuda
Panini Online Sticker Album
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Panini Online Sticker Album
Ibisevic, Esien, Rooney, Valencia I Parades (ekvador), Vlar (holandija), samaras, endo (japan), bolanos (costa r), dempsy (usa) i maskota 1 (nju za fifa fair play)
- crvenocrni
- Kontakt:
Ja Misketa danas dobiosoxx je napisao/la:ti ako dobijes misketa cuvajLiverpoolREDS je napisao/la:@unica pa brate nocas salji ,dam ti sta god hoces samo mi on fali iz BiH,ja onog pedra dobijam u svakom pakovanju
soxx kad dobijes salji i za tebe vrijedi ponuda
Moze Berzagli ?Janowicz1x2 je napisao/la:jagielka, barzagli, chiellini, abate, kompany, de rossiOtelo je napisao/la:Lovren, Rakitic, Nizozemska logo, Maniants, Kagawa, Carrick, Sturidge, Sergio Romero, Dempsey, Alderweid te Yebda i logo Rusije duple
biraj za lovrena
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
meni cuvajte logo hrvatske, daida pizzara i kawashimu pa da popunim te tri repke 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
da, da, u 3..... ja imam 4 pakla koja nisam otvorioThunder93 je napisao/la:U koliko vam dolaze slicice? jesu i vama u 3? hahaha
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Nasao Sunjica

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Otelo imaš pp vezano za zamjenu 
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
- Donnie Darko
- Kontakt:
Još dva Japanca ostala.
-
Janowicz1x2
- Kontakt:
42453 idOtelo je napisao/la:Moze Berzagli ?Janowicz1x2 je napisao/la:jagielka, barzagli, chiellini, abate, kompany, de rossiOtelo je napisao/la:Lovren, Rakitic, Nizozemska logo, Maniants, Kagawa, Carrick, Sturidge, Sergio Romero, Dempsey, Alderweid te Yebda i logo Rusije duple
biraj za lovrena
12345 šifra
može
Tražim Begovića i Bičakćića. Imam dobar izbor za dati
Također ako neko ima Llorisa,Debuchija,Sakha,Valbuenu ili Grb Francuske neka se javi. Također ima veliki izbor igrača u ponudi.
Pique,Xavi i David Silva isto dolaze u obzir. Oko igrača ćemo se dogovoriti. Volio bih da se jave oni sa kojima se može odmah po 3 ove sličice odraditi.
Također ako neko ima Llorisa,Debuchija,Sakha,Valbuenu ili Grb Francuske neka se javi. Također ima veliki izbor igrača u ponudi.
Pique,Xavi i David Silva isto dolaze u obzir. Oko igrača ćemo se dogovoriti. Volio bih da se jave oni sa kojima se može odmah po 3 ove sličice odraditi.
Tako blizu, a tako daleko.
Tamo sam.Janowicz1x2 je napisao/la:
42453 id
12345 šifra
može
Ryder7 imas odg.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
tribalhardcore
- Kontakt:
ima li neko Kenedija iz Australije
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
37% popunjeno, i cetiri duple u jednom

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Imam ti ja Begovića ppCiva je napisao/la:Tražim Begovića i Bičakćića. Imam dobar izbor za dati
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Cekaj ba, meni ide Begryder7 je napisao/la:Imam ti ja Begovića ppCiva je napisao/la:Tražim Begovića i Bičakćića. Imam dobar izbor za dati
Dajem IBISEVICA za Mullera, Ozila ili logo Njemacke
Zadnja izmjena: Rafael30, dana/u 20 apr 2014, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje si bio danas, ja ga dao za grb Obale Slonovačetribalhardcore je napisao/la:ima li neko Kenedija iz Australije
-
Janowicz1x2
- Kontakt:
de opet udji izvini bio sam offlineOtelo je napisao/la:Tamo sam.Janowicz1x2 je napisao/la:
42453 id
12345 šifra
može
Ryder7 imas odg.
-
tribalhardcore
- Kontakt:
Otelo ti si nabro danas paketica i na varanju nije valjda da nisi dobio nekog ko ti odgovaraOtelo je napisao/la:Cekaj ba, meni ide Begryder7 je napisao/la:Imam ti ja Begovića ppCiva je napisao/la:Tražim Begovića i Bičakćića. Imam dobar izbor za dati
NK Mramor pa zadavit cu te
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.