Iskaliti bijes na njima

AlemC85 je napisao/la:uh bit će vatre, luda nam je tema.
MVB je napisao/la:@titova-juga zaboravio si nešto što je govorio pokojni profesor Mita a pravi mostarci će se sjetit:Titova-Juga je napisao/la:
a uša...
"A UŠA LIVADIĆI U ŠUMU,U ŠUMU LIVADIĆI" a ja bih dodao hajte malo u šumu bukve i mede vas čekaju.Moderatora bih molio bola smoriše nas moramo bježat sa našeg pdf ako su zalutali pokaži im gdje je njihov pdf, ovdje je tema i ovo je pdf o RADNIČKOM SPORTSKOM DRUŠTVU VELEŽ te njegovom istaknutom članu FUDBALSKOM KLUBU VELEŽ.Hajde molim te znam da treba triput ali daj im više objasni,padobranci odyebite u skokovima.Hvala.
Ma nema vama sta biti tesko, pusti ba ove kvazi navijace.Ako nas dobijete a izgubite od Zrinjskog, meni a budi siguran niti jednom pravom navijacu nece pasti na pamet da nesto ruzno pomisli ili napise o vama, dobro si rekao svi vas spominju a veoma malo Olimpik, a najvise pitari jer smo mi u igri za titulu.Bolje je svi drugi uzmu titulu, pa makar i Obilic, samo da je mi ne uzmemo.Ma neka bude dobra tekma i bez ruznih stvari, a ko ce uzeti titulu to niko ne zna.A ovi sto sve znaju unaprijed neka uloze koju milju maraka na kladionicama i zarade, ako imaju muda.Sve najbolje tebi i Velezu u buducnosti.AlemC85 je napisao/la:teško nama, kako god se završila tekma, a tako će biti i kontra Zrinjskog![]()
neviđen se pritisak stvara bez ikakvog razloga, samo se Velež guši?Pa piše li ko da i Olimpic odlučuje prvaka, ne samo Velež? Samo ste ovdje navalili.
ma bezveze se diže frka, upravu si. Samo nek sve protekne u normalnoj atmosferi, to je najbitnije. A ko će biti prvak to niko ne na, može se desiti da bude prvi onaj od kojeg smo se najmanje nadali, u ovom trenu se jedino zna da je Leotar bez šansi za opstanak. Kakva bi bila liga da se sve zna unaprijed, pa yebo tu ligu i draž za fudbalom. Svi sve znaju, a na kraju bude obrnuto.dino lj je napisao/la:Ma nema vama sta biti tesko, pusti ba ove kvazi navijace.Ako nas dobijete a izgubite od Zrinjskog, meni a budi siguran niti jednom pravom navijacu nece pasti na pamet da nesto ruzno pomisli ili napise o vama, dobro si rekao svi vas spominju a veoma malo Olimpik, a najvise pitari jer smo mi u igri za titulu.Bolje je svi drugi uzmu titulu, pa makar i Obilic, samo da je mi ne uzmemo.Ma neka bude dobra tekma i bez ruznih stvari, a ko ce uzeti titulu to niko ne zna.A ovi sto sve znaju unaprijed neka uloze koju milju maraka na kladionicama i zarade, ako imaju muda.Sve najbolje tebi i Velezu u buducnosti.AlemC85 je napisao/la:teško nama, kako god se završila tekma, a tako će biti i kontra Zrinjskog![]()
neviđen se pritisak stvara bez ikakvog razloga, samo se Velež guši?Pa piše li ko da i Olimpic odlučuje prvaka, ne samo Velež? Samo ste ovdje navalili.
Hoćeš da se kladimo da će Željo dobiti licencu? I to bez problema?MostaracVelezovac je napisao/la:Zeljovci,
Haj vako - vi nas dobijete, a mi Zrinjskog, a onda bude NFSBiH sjednica o Evropskoj license, I vi je ne dobijete jer ste duzni i Bogu i narodu, a mi je dobijemo. Tako da Zeljo bude sampion, a Velez ode u Evropu.
I vuk sit i ovce na broju.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.