Panini Online Sticker Album
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Panini Online Sticker Album
evo raja ponuda:
Marquez, Alba, Silva, Torosidis, De Rossi, Italija logo, Ekvador logo, Garay, Di Maria, Begovic 2x, Vršajević, Miske, Nigerija logo, Mba, Neuer, USA logo, Donovan, Alžir logo, Glušakov, Keržakov, Ki Sung - Yeung..
Pa eto imal' ko šta zanimljivo ( Ruse imam sve )
Marquez, Alba, Silva, Torosidis, De Rossi, Italija logo, Ekvador logo, Garay, Di Maria, Begovic 2x, Vršajević, Miske, Nigerija logo, Mba, Neuer, USA logo, Donovan, Alžir logo, Glušakov, Keržakov, Ki Sung - Yeung..
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
- Cautinho
- Kontakt:
Ma neko ce to prokuziti i bezveze vas banovati.
Nesto ocekujem da se onaj iz Kolumbije nece dugo zadrzati na onoj HoF ljestvici.
Nesto ocekujem da se onaj iz Kolumbije nece dugo zadrzati na onoj HoF ljestvici.
Keep walking.
Bravo, ja dobio devet duplih, sve zamjenio danas hahahaFantasista je napisao/la:Ma budalaštinja, veći ćejf ujutro uz kafu otvoriti 5 paketića i lagano se trejdovat. Ovako na silu je bezze!
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
sta trazis za vrsajevica---banega,grb belgije,de jong,vermalen,kolo toure,de bruyne pase li istaryder7 je napisao/la:evo raja ponuda:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Al bas.. Ja 11 i evo maloprije trejdovo, Medel mi svaki dan haman dodjeThunder93 je napisao/la:Bravo, ja dobio devet duplih, sve zamjenio danas hahahaFantasista je napisao/la:Ma budalaštinja, veći ćejf ujutro uz kafu otvoriti 5 paketića i lagano se trejdovat. Ovako na silu je bezze!

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Meni Berezutski i Caudio Bravo.Skyline je napisao/la:Al bas.. Ja 11 i evo maloprije trejdovo, Medel mi svaki dan haman dodjeThunder93 je napisao/la:Bravo, ja dobio devet duplih, sve zamjenio danas hahahaFantasista je napisao/la:Ma budalaštinja, veći ćejf ujutro uz kafu otvoriti 5 paketića i lagano se trejdovat. Ovako na silu je bezze!
Jel se dobija šta ako se kompletira cijela ekipa?
Klopp for the kop!
LiverpoolREDS je napisao/la:sta trazis za vrsajevica---banega,grb belgije,de jong,vermalen,kolo toure,de bruyne pase li istaryder7 je napisao/la:evo raja ponuda:
Treba mi Banega, De Jong i Vermalen... Treba li tebi išta još od mojih ? Biraj šta hoćeš

Dobiješ pakovanje za čitavu ekipu..
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
ako nije problem silva,miske i vrsajevicryder7 je napisao/la:LiverpoolREDS je napisao/la:sta trazis za vrsajevica---banega,grb belgije,de jong,vermalen,kolo toure,de bruyne pase li istaryder7 je napisao/la:evo raja ponuda:
Treba mi Banega, De Jong i Vermalen... Treba li tebi išta još od mojih ? Biraj šta hoćeš
Dobiješ pakovanje za čitavu ekipu..
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Pa ne uzimaju džabe slicice, dobiju ih za svoje codove.tribalhardcore je napisao/la:glavu na panj dajem da ce najmanje 15 likova sad sa foruma sto skuplja slicice mjenjat vrijeme i drzavu
Postavio sam ti tamo tu zamjenuLiverpoolREDS je napisao/la: ako nije problem silva,miske i vrsajevic
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Re: Odg: Panini Online Sticker Album
palacios iz hondurasa za misimovicaryder7 je napisao/la:evo raja ponuda:
Kad popunite tim dobijete paketic.
Rafael pa dobiju po 3 free paketica i kviz
ID 39785 pass Miske .. Da nam je lakše mijenjati
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Pa bolje jednom prebaciti, da ne moras svaku noc cekati 03:00h
Popunjen Japan i BiH
Sutra novi dan,nova nafaka

Sutra novi dan,nova nafaka

- crvenocrni
- Kontakt:
Evo vidim da je provaljeno kako se brze popunjava album. Nema potrebe za tim, mislim ja to necu radit. Nema drazi onda nikakve ali opet ko hoce neka radi, njegovo pravo. Sutra novi paketi 

Ma kakvi sutra, veceras.crvenocrni je napisao/la:Evo vidim da je provaljeno kako se brze popunjava album. Nema potrebe za tim, mislim ja to necu radit. Nema drazi onda nikakve ali opet ko hoce neka radi, njegovo pravo. Sutra novi paketi

-
- Kontakt:
otelo samo da znas prijavio sam te fifi na mail da varaš...
- crvenocrni
- Kontakt:
Janowicz1x2 je napisao/la:otelo samo da znas prijavio sam te fifi na mail da varaš...

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Skontaj skoro svi Portugalci ovi što su završili, vjerovatno s nekog portugalskog foruma 

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Dabogda ovi sto su pravili ovaj album izgubili posao kad su ga onako ofirno napravili za provaliti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.