Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Dali postoji neki program pomocu kojeg se mogu praviti call names u pesu
npr da za nase igrace napravim a da bude glas od ovog standarnog komentatora s pes-a
npr da za nase igrace napravim a da bude glas od ovog standarnog komentatora s pes-a
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Možeš da snimiš sebe i da ubaciš a da ova dvojica govore to teško BgmKEC je napisao/la:Dali postoji neki program pomocu kojeg se mogu praviti call names u pesu

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Znam da mogu sb al to mi nije to al vidim na netu se moze nac od Mujdze ,Lulica i dr call namesLampard8 je napisao/la:Možeš da snimiš sebe i da ubaciš a da ova dvojica govore to teško BgmKEC je napisao/la:Dali postoji neki program pomocu kojeg se mogu praviti call names u pesu
al fali mi Hajrovic,i K olasinac pa reko mzd ima neki program da mijenja glas i tako to
Pa možeš na youtube da nađeš neki klip u kojem neki komentator izgovara njihova imena i da snimiš njih i ubacišKEC je napisao/la:Znam da mogu sb al to mi nije to al vidim na netu se moze nac od Mujdze ,Lulica i dr call namesLampard8 je napisao/la:Možeš da snimiš sebe i da ubaciš a da ova dvojica govore to teško BgmKEC je napisao/la:Dali postoji neki program pomocu kojeg se mogu praviti call names u pesu
al fali mi Hajrovic,i K olasinac pa reko mzd ima neki program da mijenja glas i tako to

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Dobra ideja jest da ima posla fino al ak budem nekad imo viska vremena probat cu too

Do danas mi je chrome normalno ucitavao filmove, snimke i slicno. Nikada nije bilo sporo. Npr na filmoviziji mi se jako brzo napuni snimak o 60 min, a sad mu treba 60 min da se napuni snimak od 40 min. Zna li neko neki nacin da ovo ubrzam? Bez da obaram sistem, to mi je posljednja solucija. Hvala! 
PS: I ove reklame mi pocele izbacivati. Iako imam adblock i antivirus.

PS: I ove reklame mi pocele izbacivati. Iako imam adblock i antivirus.

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Evo ovako ljudi treba mi pomoc graficka me zeza slika mi pocne da treperi i moram laptop da restartujem uglavno kad odem dxdiag i na display izbaci mi ovo dosad je bilo ono koja je graficka i ta sranja sad ovo i dole u notes nesto sto je ne znam sta je pa ako moze neko strucan da pomogne molio bi ?

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
samo driver instaliraj i to je tolindegard je napisao/la:Evo ovako ljudi treba mi pomoc graficka me zeza slika mi pocne da treperi i moram laptop da restartujem uglavno kad odem dxdiag i na display izbaci mi ovo dosad je bilo ono koja je graficka i ta sranja sad ovo i dole u notes nesto sto je ne znam sta je pa ako moze neko strucan da pomogne molio bi ?
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Racunar mi se poceo sam restartovati, mozda po 3-4 puta na dan. Mislim da nije prasnjav jer cistim redovno. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- OnlyUnited
- Kontakt:
Moze biti neki kvar na maticnoj, onda mozda je napajanje dotrajalo pa cak moze biti i virus... Probaj skinuti HWMonitor, optereti racunar sa par programa, i vidi ako ti temperatura bude veca od 57-60, onda se pregrijava... Nema veze sto si obrisao prasinu, ako je termalna pasta dotrajala temperature mogu skakati i preko 70 stepeni, sto je npr. za intelove procesore (kod desktop racunara) previse, neki su podeseni da se restartuju na odredjenim temperaturama i to ih stiti od pregijavanja i kvara date komponetne pc-a. 

- Ed Woodward for Prime Minister !
koliko kosta popravak lasera na PS2 

Zamjena je negdje oko 40 KM. Imaš na PIK.johnnyyK je napisao/la:koliko kosta popravak lasera na PS2
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
1.
Treba mi za eksterni HDD
2.AC Input: 100-240V, 0.65A Max, 47-63Hz
DC Output: 12V 2A
Moze li ovaj drugi adapter zamjeniti prvi, vidim razlika je samo u ovom 47-63Hz, i 50-60Hz?AC Input: 100-240V, 0.60A Max, 50-60Hz
DC Output: 12V 2A
Treba mi za eksterni HDD
100% sportski i krajnje opušten potpis
Moze. To je svakako cudna frekvencija od 47-63Hz. Vecinom se pravi 50-60Hz kao taj novi.
Zaboravi ti reci, ako je za HDD vanjski, trebas da vidis jeli imas isti polaritet na prikljucku koji ide u HDD. Vidi je li isti kao i na orginalu, znaci +/- jesu li isti napolju i unutra.
Zaboravi ti reci, ako je za HDD vanjski, trebas da vidis jeli imas isti polaritet na prikljucku koji ide u HDD. Vidi je li isti kao i na orginalu, znaci +/- jesu li isti napolju i unutra.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Je, polaritet je isti, samo se razlikuju u toj frekvenciji.Murga je napisao/la:Moze. To je svakako cudna frekvencija od 47-63Hz. Vecinom se pravi 50-60Hz kao taj novi.
Hvala

100% sportski i krajnje opušten potpis
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zasto mi je brzina downloada preko torrenta u ova dva dana max. nekih 25-30 kB/s?
Nikada mi nije bilo ovako. Inace internet standardno brz, na speed testu pokazuje standardno, 6.5/1.5 mB/s. Koji kuki jbt

Nikada mi nije bilo ovako. Inace internet standardno brz, na speed testu pokazuje standardno, 6.5/1.5 mB/s. Koji kuki jbt

policija ti je za petama.Donnie Darko je napisao/la:Zasto mi je brzina downloada preko torrenta u ova dva dana max. nekih 25-30 kB/s?![]()
naprijed rejal
Moze li mi neko reci kako da sprovedem bezicni internet u kuci ? Imam ovaj ADSL paket i ovaj ADSL 2/2+ router. Je li moram njih zvati da promijene ili mogu sam uzeti novi router ?
Call the coroner!
Već pet-šest puta u posljednje vrijeme imam problem sa konekcijom; kad mi je router povezan sa modemom često imam problema i tek se uspijem povezati kad isključim router i laptop povežem samo s modemom. Ima li neko savjet u vezi s ovim? Hvala!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pozdrav momci. Sinoć je bila jaka grmljavina i haman da mi je crko laptop. Jel postoji mogućnost da je sav rikno?
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 101 gost.