Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Dobro igrjau napadaci u STutgarta HArnik,Cacau MAxim tu je i Werner ja mislim da je se VEdad uspavao i uljuljkao bio je nezamjenjiv dugo vremena lai je prokockao to svojim nesportskim ponasanjem i nonsalancijom..NEma veze ja mislim da SUsic nikad ne bi zaigrao sa jednim napadacem ovako ce biti prisiljen da igra samo sa DZekom..
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Stvarno je smjesan naslovGoalgetter je napisao/la:Cuj naslova, Stevens kao Mancini.![]()
Zasluzio je klupu, ne znam u cemu je problem.

Kako je samo Vedo sam zebi zakomplikovao situaciju onim kartonom.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Profesionalni objektivni novinari.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Stvarno je smjesan naslovGoalgetter je napisao/la:Cuj naslova, Stevens kao Mancini.![]()
Zasluzio je klupu, ne znam u cemu je problem.
Vedo je stvarno sebi u$ro situaciju. Od kako smo izborili mjesto u Brazilu, on je fakticki bas zadnji od svih nasih igraca na kojeg bi pomislio da ce biti na klupi u svom klubu pred Svjetsko Prvenstvo, a da povreda nije u pitanju. Sve zato jer nije mogo disciplinu sacuvat par sekundi.

Ako se ikad vrati neka mu ovo bude lekcija i neka nauci od ovog.
Na osnovu cega Stevens kaznjava Ibisevica? Hajdi sad kad ste se toliko raspisali kritikujuci Vedada i ovo recite.
Vedad kaznjen u Stevensovom mandatu? Vedad losiji od Cacaua?
Sta je to u pitanju kod Stevensa pa da ga on kaznjava?
Svim dosadasnjim trenerima Vedad valjao, eto njemu ne valja.
Vedad kaznjen u Stevensovom mandatu? Vedad losiji od Cacaua?
Sta je to u pitanju kod Stevensa pa da ga on kaznjava?
Svim dosadasnjim trenerima Vedad valjao, eto njemu ne valja.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nisam upratio ekipu Stuttgarta u posljednje vrijeme od Vedadove suspenzije, ali izgleda da su neke rokade počele davati rezultate, vjerovatno zbog toga plavooki bombarder sjedi na klupi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Tako je, nije samo Vedo u nemilosti Stivensna, Maxim i Werner su takođe bili standardni za vrijeme Schneidera, a danas su na ostali na klupi.
Razumijem da je ispao iz forme,ne ide ga u zadnje vrijeme ali ako je neko zasluzio u ovom sramnom Stuttgartu igrati to je onda Vedo.On je daleko najbolji igrac ove ekipe i sigurno je da se moze reci da je u nemilosi Stevensa.Igrac koji ih fakticki sam drzi u Bundesligi,prosle sezone je dao vise od pola golova Stuttgarta i ostavio ih u Bundesligi,ove sezone da nije bilo Vede, Stuttgart bi vec bio u cvajti.Pa Messi je isto u ocajnoj formi pa ga se ne smije ostavit na klupi u Barci jer je njihov najbolji igrac,a to sto je Messi u Barci to je Vedo u Stuttgartu.Ove sezone sam gledao Stuttgart uzivo,i onako kako igraju ne zasluzuju da ostanu u Bundesligi.Sad je vec izvjesno da ce Vedo napustit Stuttgart.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Fudbalere Stuttgarta večeras očekuje jedna od ključnih utakmica u borbi za opstanak. Naime, Švabe gostuju kod ekipe Hannovera.
Tom prilikom je održana press konferencija, a menadžer Stutgarta je bio spreman za šalu, te je na pitanje novinara ko će igrati u napadu Cacau ili naš Vedad Ibišević u šaljivom tonu poručio:
''U napadu će igrati napadač, golman neće sigurno'', poručio je Stevens, te dodao:
''Vedo nije u ritmu nakon suspenzije, ali je moguće da on zaigra u Hannoveru''.
Stvens **** ti Cacau nenu
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nadat se da ce Vedaga uci bar 30 tak minuta.
Ne mogu Svabe ovdje gol postic kak stvari stoje..
Ne mogu Svabe ovdje gol postic kak stvari stoje..

FC Bayern !!!!!
Zadnji gol 29. januara. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- BavaracZenica
- Kontakt:
Taman da napisem da treba dizat formu pred svjetsko, al kad skontas jos 2 kola u Bundesligi ostalo..Cartman je napisao/la:Zadnji gol 29. januara.
Jedino induvidualne treninge da pojaca, realno ne bi valjalo da ovako ostane, ma da vidjecemo, mozda iznenadi u Brazilu

FC Bayern !!!!!
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Steta za ovu kontru, valjalo bi da ga je zabio ali dzaba kad ovi uyebase..
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Ma ne bi ni ušao da se Harnik nije povrijedio. Opet je mogao zbog gluposti dobiti žuti karton.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zao mi je ali kad je Ibisevic glup. Prvo se digao, ko fol on najbolji igrac i onda dobije kaznu, i tu mu je sve propalo. Zao mi je sto sjedi na klupi ali je i zaslusio, nije u formi momentalno....
Ibisevic je najbolji dokaz kako se brzo moze pasti sa neba na zemlju. Mislim da ce nakon SP 100% promjeniti klub.
Sta uradi covjek sa onim crvenim. Nevjerovatno. Tesko je ocekivat neku formu pred SP. Vrlo moguce da ce ga Susic zrtvovat protiv Argentine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Sad mi to i ne izgleda tako loše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], CAGarfia, Google Adsense [Bot], jasmin10 i 29 gostiju.