Gusu su nekada u zvijezde ukivali pa vam slozi tuzbu zbog koje vam nastavak prvenstva dodje u pitanje.stannis je napisao/la:A vi mu dali Ismir Pintol nagradu. Kakva ste vi smijurija od kluba. Sad vam je ikona Bilbija.HzSM je napisao/la:Torlak je krivac zasto smo daleko od titule.Proslo kolo sa dvije "slucajne" greske pogura selju do pobjede.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A trebas da se kao hvalis nekim parama, zbog toga navijas za klub ? Jos gore...Bosniacum Lilium je napisao/la:sta, ja trebam da navijam za svoj klub samo zbog trofeja? Fala Bogu pa nisam manijak, gdje ste bili kad nije bilo ni trofeja ni Europestannis je napisao/la:@Bosniacum Lilium
Mene bi bilo stid objaviti ovu sliku. Dok drugi beru pare na tvom klubu, ti sanjas da osvojis neki trofej, da se malo radujes ?
A sad malo skontaj o tome kako je nama bilo, kad ste vi evo vec sest godina samo trubili o nekim namjestanjima i gluparijama...![]()
Navijaci na baterije i gloryhunter

@Hz
Kod tebe uvijek isti retardirani postovi na nivou djece u obdanistu. Odrasti vec jednom. Napisi nesto konstruktivno mozes ti to.
Ko vama nije krivac a u ovoj ligi za neuspjeh ? ... do kada ova prica da je "neko" drugi kriv.HzSM je napisao/la:Torlak je krivac zasto smo daleko od titule.Proslo kolo sa dvije "slucajne" greske pogura selju do pobjede.
Hajde malo razmisli, ali ozbiljno ovo kazem da malo razmislis gdje bi vi sad bili da vam uprava nije uradila posao sa Tanom, bolje receno da njegovim parama niste doveli pojacanja, plate im osigurali, dugove platili i sve ostalo iskljucivo tuđim parama ?
Gdje bi FK Sarajevo bilo da je ostao onaj igracki kadar ? Vjerovatno negdje na 7-8 mjestu gdje je Olimpik i Celik.
Na drugoj strani Zeljeznicar, sirotinja, naocale prodajemo 20 KM, i opet za tih 20 KM sve kupimo ? Pa ima li jedna pobjeda Zelje da nije neregularna po vasem misljenju ?
Dino i vasa uprava su vam najveci neprijatelj ! I sve dok budete vrtili jednu te istu pricu "mi najbolji, svi protiv nas" necete ima rezulate i trofeje.
P.S. Zeljo ce opet biti ispred Sarajeva na kraju sezone, a Kup necete osvojit ! (citiraj me na kraju sezone i Kup-a)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Lik ima mozak ko pauk. Bezveze mu pises kad ce on sad pisati retadirane postove tipa seljo, kupio, tuzio... 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto da ne? Treba li ti cvaja? 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Elegant je napisao/la:Ko vama nije krivac a u ovoj ligi za neuspjeh ? ... do kada ova prica da je "neko" drugi kriv.HzSM je napisao/la:Torlak je krivac zasto smo daleko od titule.Proslo kolo sa dvije "slucajne" greske pogura selju do pobjede.
Hajde malo razmisli, ali ozbiljno ovo kazem da malo razmislis gdje bi vi sad bili da vam uprava nije uradila posao sa Tanom, bolje receno da njegovim parama niste doveli pojacanja, plate im osigurali, dugove platili i sve ostalo iskljucivo tuđim parama ?
Gdje bi FK Sarajevo bilo da je ostao onaj igracki kadar ? Vjerovatno negdje na 7-8 mjestu gdje je Olimpik i Celik.
Na drugoj strani Zeljeznicar, sirotinja, naocale prodajemo 20 KM, i opet za tih 20 KM sve kupimo ? Pa ima li jedna pobjeda Zelje da nije neregularan po vasem misljenju ?
Dino i vasa uprava su vam najveci neprijatelj !I sve dok budete vrtili jednu te istu pricu "mi najbolji, svi protvi nas" necete ima rezulate i trofeje.
P.S. Zeljo ce opet biti ispred Sarajeva na kraju sezone, a Kup necete osvojit ! (citiraj me na kraju sezone i Kup-a)
Koji je vas uspjeh

Mi smo u igri za oba trofeja,a vi.?

- moustapha
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
takvim kao tebi,padobrancima, sve u inatstannis je napisao/la:A trebas da se kao hvalis nekim parama, zbog toga navijas za klub ? Jos gore...Bosniacum Lilium je napisao/la:sta, ja trebam da navijam za svoj klub samo zbog trofeja? Fala Bogu pa nisam manijak, gdje ste bili kad nije bilo ni trofeja ni Europestannis je napisao/la:@Bosniacum Lilium
Mene bi bilo stid objaviti ovu sliku. Dok drugi beru pare na tvom klubu, ti sanjas da osvojis neki trofej, da se malo radujes ?
A sad malo skontaj o tome kako je nama bilo, kad ste vi evo vec sest godina samo trubili o nekim namjestanjima i gluparijama...![]()
@Hz
Kod tebe uvijek isti retardirani postovi na nivou djece u obdanistu. Odrasti vec jednom. Napisi nesto konstruktivno mozes ti to.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kako je covjek sastavio jedan dubokuman post. Ovo se treba diviti. Umjesto bokaca da bude forumas godine ...Sarajlijc@ je napisao/la:Sto da ne? Treba li ti cvaja?
-
- Kontakt:
ma niko nije kriv FKS sto nismo kod kuce dobili olimpic,mladost,siroki,zeljeznicar,borac.to smo kod kuce prosuli i kosta ce nas titule tako je bilo i u predhodnim godinama .a sto se tice kupovanja ili pustanja neki utakmica toga ce uvijek biti ,al to nije presudno .pozz i mani te se šuplje price 

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Zato danas malo kuknjavamoustapha je napisao/la:@Elegant danas preskocio uzeti tablete.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Mi smo u igri za oba trofeja,a vi.?
Nesto vama vise smeta nasa Uprava i Dino nego nama.Previse ste ofirni,da bi vas neko ozbiljno svatio.Imas jedno veliko
[/quote]
Prije 4 kola vi ste prestali biti u igri za titulom ne lazite sebe. teoriske sanse su jedno a realnost drugo.

Prije 4 kola vi ste prestali biti u igri za titulom ne lazite sebe. teoriske sanse su jedno a realnost drugo.
Juce sam bio u Travniku, znaci jeste bilo lose vrijeme, ali trud i zalaganje nasih momaka nevidjeno.
Samo da ovako nastave niz i da resetaju protivncike mreze nece biti problema.

Samo da ovako nastave niz i da resetaju protivncike mreze nece biti problema.

04.10.2009 !!
- bordoakapitar
Sve dok strumfici pisu na nasoj temi i dok montiraju pricu da nam je Uprava ubleha, to znaci da smo NA PRAVOM PUTU i svi mogu samo da nam ga duvaju... Mi samo trebamo dati maximalnu podrsku i klubu i Upravi a sve ostalo ce doci na svoje mjesto... Nasi temelji su sada od betona i polako gradimo, dok ce neki tek da dotaknu dno ambisa sakrivenog iza nastimanih titula... Btw...budzet za skedecu sezonu je 5 miliona...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tvoji se postovi samo svode na spominjanje fudbalera Sarajeva srpske nacionalnosti u raznim kontekstima.Osoba sa tvojim IQ sigurno takve postove smatra konstruktivnim,upitaj prvo sebe mozes li smisliti nesto bolje.Kako svaku pobjedu Sarajeva nastojite obezvrijediti,a svoju svaku usljivu(kao ova protiv Obarske)uzdizete do nebesa.Niko nije doveo u pitanje vasu pobjedu protiv Olimpica,ali hajde malo mi objasni reakcije Torlaka kod drugog i treceg gola,pogotovo kod treceg.Masi loptu od koje je i puz brzi,dijete od tri godine ono ne bi promasilo.Smeta ti kad se pocne gledati u vase detalje,o dok debili iz tvoje navijacke grupe seru po nasim detaljima ti se ne javljas.Budi covjek pa se ne pojavljuj na ovoj temi vise ako neces komentarisati kao normalna osoba.stannis je napisao/la:A trebas da se kao hvalis nekim parama, zbog toga navijas za klub ? Jos gore...Bosniacum Lilium je napisao/la:sta, ja trebam da navijam za svoj klub samo zbog trofeja? Fala Bogu pa nisam manijak, gdje ste bili kad nije bilo ni trofeja ni Europestannis je napisao/la:@Bosniacum Lilium
@Hz
Zadnja izmjena: HzSM, dana/u 20 apr 2014, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
- mentalitet87
- Kontakt:
da bas tako, isto tako smo mi prosuli bodove kuci od nekih ispod prosjecnih klubova.bordobijeli je napisao/la:ma niko nije kriv FKS sto nismo kod kuce dobili olimpic,mladost,siroki,zeljeznicar,borac.to smo kod kuce prosuli i kosta ce nas titule tako je bilo i u predhodnim godinama .a sto se tice kupovanja ili pustanja neki utakmica toga ce uvijek biti ,al to nije presudno .pozz i mani te se šuplje price
jednom pitar-uvijek supak
Titulu možda mi nećemo uzeti, ali je nećete uzeti ni vi to da se odmah razumijemo. Vidim ti postao vidovit što se tiče titula od kada nisi uzeo današnju tranšu lijekova koje koristiš. Drugo što se tiče kupovine svega i svačega za 20 km to ne bih bio problem da kupujete iz klupske kase u kojoj samo imate obične papire, ali kupujete iz Amaw-ovog džepa to je enormna razlika. Ali Amaw će svoj uloženi novac za kupovinu duplo nadoknaditi na transferima igrača kao što je i dosad radio. Sljedeće kolo igramo protiv Viteza, nadam se da ćeš ih bodriti svim srcem kao što si bodrio i prethodnih kola Travnik, Rudar, Borac, i Zrinjski itd.Elegant je napisao/la:Ko vama nije krivac a u ovoj ligi za neuspjeh ? ... do kada ova prica da je "neko" drugi kriv.HzSM je napisao/la:Torlak je krivac zasto smo daleko od titule.Proslo kolo sa dvije "slucajne" greske pogura selju do pobjede.
Na drugoj strani Zeljeznicar, sirotinja, naocale prodajemo 20 KM, i opet za tih 20 KM sve kupimo ? Pa ima li jedna pobjeda Zelje da nije neregularna po vasem misljenju ?
Dino i vasa uprava su vam najveci neprijatelj ! I sve dok budete vrtili jednu te istu pricu "mi najbolji, svi protiv nas" necete ima rezulate i trofeje.
SRETAN BROJ - 1725
Nemojte ljudi nasjedati na priče pojedinih forumaša čije je jedini posao da umanji vrijednost naše pobjede i svaki pozitivan korak u našem klubu.
Neka priča ko šta hoće, ali mi smo juče utakmicu u Travniku dobili našim kvalitetom, zalaganjem i zajedništvom.
Ostalo je nebitno.
Gledam sad ove spiskove suspendovanih i kome sve prijeti suspenzija mnogo ćemo morati kalkulisati do kraja ako mislimo, a mislomo, osvojiti Kup. Koliko sam primjetio Cimirotu prijeti suspenzija, e sad šta bi bilo pametnije urnuti ga u vatru za vikend po novi žuti da odmara derbij, ili da dobije u derbiju pa da propusti prvu finala kupa...Ne znam šta je pametnije, ali sam siguran da će stručni štab donijeti pravu odluku.
Neka priča ko šta hoće, ali mi smo juče utakmicu u Travniku dobili našim kvalitetom, zalaganjem i zajedništvom.

Gledam sad ove spiskove suspendovanih i kome sve prijeti suspenzija mnogo ćemo morati kalkulisati do kraja ako mislimo, a mislomo, osvojiti Kup. Koliko sam primjetio Cimirotu prijeti suspenzija, e sad šta bi bilo pametnije urnuti ga u vatru za vikend po novi žuti da odmara derbij, ili da dobije u derbiju pa da propusti prvu finala kupa...Ne znam šta je pametnije, ali sam siguran da će stručni štab donijeti pravu odluku.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo se direktni crveni prenose sa lige na kup.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Fouzi1, mercurial, perodeformero i 26 gostiju.