Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Sramotno je da u 70 minuti igrači uniteda izgledaju bezvoljno i nezainteresovano. Bez obzira sto se liga sampiona ne moze stici ipak treba pokazati malo vise želje.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Strah me gledati kada Everton pocne igrati presing na 20 sekundi. Kad bi Mladost iz Zupce dosla da odigra presing na Unitedu mogli bi snimit komediju.
Valencia se klize, nema kome dodat, upanicio se sav, niko ne prilazi na pas. Fletcheru proturaju kroz noge ko pioniru.
Duel igra je katastrofa, to moze bit do trenera al ne vjerujem. Ne moze se pita od go.vana pravit!
Kompletna rekonstrukcija
Valencia se klize, nema kome dodat, upanicio se sav, niko ne prilazi na pas. Fletcheru proturaju kroz noge ko pioniru.
Duel igra je katastrofa, to moze bit do trenera al ne vjerujem. Ne moze se pita od go.vana pravit!
Kompletna rekonstrukcija
Glory Glory Man United!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
E jesu nesposobni, nema ko gola da da hljeb ih ne yebo.
- red devil88
- Kontakt:
Nikad se vise nisam radovao kraju sezone nego sad . Igraci djeluju izgubljeno i sjebano do bola . I kad dodju pojedinci i seru kako ne treba 150 m potrosit , ma treba i 200 odbrana skripi vezni red skripi i napadu bi trebala svjeza krv . Nek nam je Bog na pomoci i z sl sezonu 

Glory Glory Man United !!! 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne treba, zašto bi to pokazivali, nemamo nikakve šanse za neki bolji plasman, EL ne želimo, tako da je bolje da izgube sve do kraja što se mene tičeneurofunk je napisao/la:Sramotno je da u 70 minuti igrači uniteda izgledaju bezvoljno i nezainteresovano. Bez obzira sto se liga sampiona ne moze stici ipak treba pokazati malo vise želje.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
cak je i rooney propo u okruzenju ovih totalnih retarda

- red devil88
- Kontakt:
Ja kad citam tvoje postove imam osjecaj da ti sam sebe lazes majke mirio_Ferdy88 je napisao/la:Ne treba, zašto bi to pokazivali, nemamo nikakve šanse za neki bolji plasman, EL ne želimo, tako da je bolje da izgube sve do kraja što se mene tičeneurofunk je napisao/la:Sramotno je da u 70 minuti igrači uniteda izgledaju bezvoljno i nezainteresovano. Bez obzira sto se liga sampiona ne moze stici ipak treba pokazati malo vise želje.

a gdje je tu onda gospodštinario_Ferdy88 je napisao/la:Ne treba, zašto bi to pokazivali, nemamo nikakve šanse za neki bolji plasman, EL ne želimo, tako da je bolje da izgube sve do kraja što se mene tičeneurofunk je napisao/la:Sramotno je da u 70 minuti igrači uniteda izgledaju bezvoljno i nezainteresovano. Bez obzira sto se liga sampiona ne moze stici ipak treba pokazati malo vise želje.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zašto bih to radiored devil88 je napisao/la: Ja kad citam tvoje postove imam osjecaj da ti sam sebe lazes majke mi

Ako ti se ne sviđaju moji postovi, slobodno prijavi moderatoru, nek' me banuje i gotova stvar

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 20 apr 2014, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I ja istored devil88 je napisao/la:Ja kad citam tvoje postove imam osjecaj da ti sam sebe lazes majke mirio_Ferdy88 je napisao/la:Ne treba, zašto bi to pokazivali, nemamo nikakve šanse za neki bolji plasman, EL ne želimo, tako da je bolje da izgube sve do kraja što se mene tičeneurofunk je napisao/la:Sramotno je da u 70 minuti igrači uniteda izgledaju bezvoljno i nezainteresovano. Bez obzira sto se liga sampiona ne moze stici ipak treba pokazati malo vise želje.
Glory Glory Man United!
Rooney prodana dusa ne moze Timu Howardu dati go. Ne bi ga mogao ni Hinovicu dat -.- Na kraju je opet Fletcher najvise bio oko lopte i najbolje odigrao, a lav jedva hoda -.-"
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
United je u 22 utakmice u 2014. godini izgubio njih 10.
Lijepo to iskusni Moyes hendla

Lijepo to iskusni Moyes hendla

- red devil88
- Kontakt:
Zato sto iz svega negativnog ti nadjes nesta pozitivno , to radis citavu sezonu . Meni ne moze biti svejedno dal dobijaju ili gube pa cak i kad ne mogu u LP .rio_Ferdy88 je napisao/la:Zašto bih to radiored devil88 je napisao/la: Ja kad citam tvoje postove imam osjecaj da ti sam sebe lazes majke mi

Meni može, ali u zavisnosti od načina kako gube! Za ovo im j... pas mater!red devil88 je napisao/la:Zato sto iz svega negativnog ti nadjes nesta pozitivno , to radis citavu sezonu . Meni ne moze biti svejedno dal dobijaju ili gube pa cak i kad ne mogu u LP .rio_Ferdy88 je napisao/la:Zašto bih to radiored devil88 je napisao/la: Ja kad citam tvoje postove imam osjecaj da ti sam sebe lazes majke mi
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja koji sam najveći pesimista ovdje, da nađem nešto pozitivno, nemere da hebe rak rakared devil88 je napisao/la: Zato sto iz svega negativnog ti nadjes nesta pozitivno , to radis citavu sezonu . Meni ne moze biti svejedno dal dobijaju ili gube pa cak i kad ne mogu u LP .

To što smatram da nemamo šansi i da je očito da nema te želje i motiva za igrom, ali i da smo nadigrani od kvalitetnije ekipe, nije ništa novo. Plus što je i WC blizu, pa ne žele riskirati povredu zbog neke beznačajne tekme je isto tako činjenica koju treba uzeti u obzir.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
sta prop'o, najgori bio !rooney19 je napisao/la:cak je i rooney propo u okruzenju ovih totalnih retarda![]()
![]()
KAKO NEKO MOZE DA BRANI OVOG NEANDERTALCA? KAKO???
Novi totalni i fundamentalni debakl Moyesa. Takticki izdominiran, ekipa koju je vodio 10 godina i koji ima 50 puta manji budzet od nas ga je pobjedila po drugi put ove sezone. Sramota jednostavno. Martinez ga osramotio.
Rooney kriminalan kao i uvijek na Goodisonu. Mata i Kagawa nevidljivi, Nani nesto probao na pocetku, ali nije u formi. I ostali su slabi bili, ali nisu igraci krivi, niko ne moze igrat dobro dok je ovaj trener, pa ni njegov ljubimac Rooney.
Novi totalni i fundamentalni debakl Moyesa. Takticki izdominiran, ekipa koju je vodio 10 godina i koji ima 50 puta manji budzet od nas ga je pobjedila po drugi put ove sezone. Sramota jednostavno. Martinez ga osramotio.
Rooney kriminalan kao i uvijek na Goodisonu. Mata i Kagawa nevidljivi, Nani nesto probao na pocetku, ali nije u formi. I ostali su slabi bili, ali nisu igraci krivi, niko ne moze igrat dobro dok je ovaj trener, pa ni njegov ljubimac Rooney.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Može FergieCartman je napisao/la:KAKO NEKO MOZE DA BRANI OVOG NEANDERTALCA? KAKO???

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 20 apr 2014, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dobro je, bit ce bolje do godine. Ova je ionako vec gotova. Moyes ce odraditi sjajne stvari za ovaj tim, siguran sam.
Imao je Ferguson svoje prestizne transfere koje je forsirao dugo iako nisu dobro igrali, Berbatov, Veron i tako dalje. Ali uvijek ih je na kraju izbacio kad je vidio da je ekipa bolja bez njih. To ce se desit i ovom neandertalcu. Ferguson stavlja klub ispred svega i nece dopustit da ovaj dodatno unisti tim. Reagovat ce najveci Sir, mora.rio_Ferdy88 je napisao/la:Može FergieCartman je napisao/la:KAKO NEKO MOZE DA BRANI OVOG NEANDERTALCA? KAKO???
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.