RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tepsija » 20 apr 2014, 18:14

Taman će nas naložiti,pa ćemo ih ne ne samo pobijediti,nego razvaliti.
Iskaliti bijes na njima :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 apr 2014, 18:16

Let, i ti meni kazes da ja spamam? Pa imas li ti mozga i obraza?
FORZA VELEZ!!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 apr 2014, 18:19

Kako strumfovima smeta ako je neko drugi u boljim odnosima sa drugim nego sa njima :D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 apr 2014, 18:19

A i ovi navijaci Veleza,baš iritiraju navijace Zelje.Ako ih se zelite otarasiti,samo im obecajte da ce te ih pustiti. :lol: U suprotnom ste najebali. :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 apr 2014, 18:19

uh bit će vatre, luda nam je tema. :mrgreen:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 apr 2014, 18:22

AlemC85 je napisao/la:uh bit će vatre, luda nam je tema. :mrgreen:

A jos ima 6 dana do tekme.

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 20 apr 2014, 18:40

cuj vasa tema pa ovo je forum ss.ba i svako ima pravo da pise, nisam nikog uvrijedio nisam znao parttizani da ste tako osjetljivi halalte :cry:
Neko prica o utakmici protiv obaraske,sirokog .....sandrlednd pobjedi Clezia pa sta? Valjda je to lopta
isti ste pitari samo nek vam je teoarija zavjera.
Vidimo se u mostaru,pozdrav
jednom pitar-uvijek supak

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 20 apr 2014, 18:54

Ako neko nije pročitao maloprije čini mi se da je @MVB sve nas rođene pozvao na bojkot dva sta do 20:30.Sad ugledah da su iz Sarajeva izbrisali taj post da vas samo podsjetim nek nastave na našem pdf iznosit svoje bljuvotine.Znači do 20:30 ja sam u bojkotu ako hoćete pridružite se. :silent: :silent: :shh: :shh: :silent: :shh: :shh: :silent: :wave:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 apr 2014, 18:58

Puno i puno redova bi se dalo napisati o toj subkulturi koja se razvila oko nam sledeceg protivnika. Kako u klubu tako i na tribinama. A ovu sedmicu ce se pokazati sav raskosni talenat klientele i ovdje na forumu :opaopa: :bow: .

Treba pokusati atmosferu bas onako fino zaostrit sportski motivisati igrace.
@cvenaarmija ...dobra ta
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 apr 2014, 19:33

MVB je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
:clap: a uša...
@titova-juga zaboravio si nešto što je govorio pokojni profesor Mita a pravi mostarci će se sjetit:
"A UŠA LIVADIĆI U ŠUMU,U ŠUMU LIVADIĆI" a ja bih dodao hajte malo u šumu bukve i mede vas čekaju.Moderatora bih molio bola smoriše nas moramo bježat sa našeg pdf ako su zalutali pokaži im gdje je njihov pdf, ovdje je tema i ovo je pdf o RADNIČKOM SPORTSKOM DRUŠTVU VELEŽ te njegovom istaknutom članu FUDBALSKOM KLUBU VELEŽ.Hajde molim te znam da treba triput ali daj im više objasni,padobranci odyebite u skokovima.Hvala.
:thumbup:
Kad su prepirke sa komšijama, eto moderatora, odmah reaguju. A ovdje puštaju djecu da nas peglaju po cijeli dan. :wtf:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 20 apr 2014, 19:49

De bola odvratni ste. Prvo jedan dolazi i govori kako hoće da ih pustimo, kako po njemu nije normalno da mi njih ne pustimo :roll: .. Onda dolazi lik što nas naziva partizanima, nešto podjebava :lol: koji opterećeni lik :crazy:
Onda ovaj što govori da će nas otrest kao i zadnjih godina :roll: Što da neće to sudija možda opet svirat neki nepostojeći penal ili faul ko i prošli godina, ili možda opet 2-0 pa 3-2 :lol: Nema više Armela Škaljića da sam sebi zakucava golove kako bi najjači tim u državi titulu osvojio :roll:
Ne znam gdje se nalaze sad moderatori, reagovali su svaki put kad bi se pastrmka javljao na druge teme, ovi se nakačili ovde čitav dan i ništa, a još je 7 dana do utakmice :roll:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 apr 2014, 20:08

AlemC85 je napisao/la:teško nama, kako god se završila tekma, a tako će biti i kontra Zrinjskog :(

neviđen se pritisak stvara bez ikakvog razloga, samo se Velež guši? :x Pa piše li ko da i Olimpic odlučuje prvaka, ne samo Velež? Samo ste ovdje navalili. :roll:
Ma nema vama sta biti tesko, pusti ba ove kvazi navijace.Ako nas dobijete a izgubite od Zrinjskog, meni a budi siguran niti jednom pravom navijacu nece pasti na pamet da nesto ruzno pomisli ili napise o vama, dobro si rekao svi vas spominju a veoma malo Olimpik, a najvise pitari jer smo mi u igri za titulu.Bolje je svi drugi uzmu titulu, pa makar i Obilic, samo da je mi ne uzmemo.Ma neka bude dobra tekma i bez ruznih stvari, a ko ce uzeti titulu to niko ne zna.A ovi sto sve znaju unaprijed neka uloze koju milju maraka na kladionicama i zarade, ako imaju muda.Sve najbolje tebi i Velezu u buducnosti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 20 apr 2014, 20:15

Evo da se i ja nadodam..cuj pustit zelji..kako bola pustit taman se malo sredili oko dugova,ugovora i sad treba da sve to prospemo radi pustanja zelji..titula se ne zaradjuje tako..dodjite pobijedite nas fino i uzmite 3 boda (i ako uzmete 3 boda opet vam je 30% da cete osvojit titulu)...NASTAVI NIZ...FORZA VELEZ

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 apr 2014, 20:18

dino lj je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:teško nama, kako god se završila tekma, a tako će biti i kontra Zrinjskog :(

neviđen se pritisak stvara bez ikakvog razloga, samo se Velež guši? :x Pa piše li ko da i Olimpic odlučuje prvaka, ne samo Velež? Samo ste ovdje navalili. :roll:
Ma nema vama sta biti tesko, pusti ba ove kvazi navijace.Ako nas dobijete a izgubite od Zrinjskog, meni a budi siguran niti jednom pravom navijacu nece pasti na pamet da nesto ruzno pomisli ili napise o vama, dobro si rekao svi vas spominju a veoma malo Olimpik, a najvise pitari jer smo mi u igri za titulu.Bolje je svi drugi uzmu titulu, pa makar i Obilic, samo da je mi ne uzmemo.Ma neka bude dobra tekma i bez ruznih stvari, a ko ce uzeti titulu to niko ne zna.A ovi sto sve znaju unaprijed neka uloze koju milju maraka na kladionicama i zarade, ako imaju muda.Sve najbolje tebi i Velezu u buducnosti.
ma bezveze se diže frka, upravu si. Samo nek sve protekne u normalnoj atmosferi, to je najbitnije. A ko će biti prvak to niko ne na, može se desiti da bude prvi onaj od kojeg smo se najmanje nadali, u ovom trenu se jedino zna da je Leotar bez šansi za opstanak. Kakva bi bila liga da se sve zna unaprijed, pa yebo tu ligu i draž za fudbalom. Svi sve znaju, a na kraju bude obrnuto. :crazy:

Brate i tebi sve najboje u životu. ;)

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 20 apr 2014, 20:43

Svima onima koji su izdržali 2 sata bojkota a zbog ugnjetavanja na našem pdf od strane tuđinaca i padobranaca veliko hvala.U slučaju da opet pođu kampovat na našem pdf a da moderatori ne reaguju nadam se da ćemo se između sebe brzo dogovoriti o sljedećim mjerama.U ovom trenutku stvarno ne želim ništa više pričat o toj utakmici ko je navikao moliti,kmečat nek i dalje to radi.Našoj upravi,našim igračima želim dobru sedmicu priprema pamet u glavu,gluposti van iz glave mi smo do sada ponosni na vas nemojte nas razočarat,mi vas volimo najviše na svijetu i želimo samo jedno.IGRAJTE.Sretno momci vama,sretno svima nama i hrabro svi zajedno uzdignute glave naprijed.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
slika
Da ga ne zaboravimo.Čekamo te.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 apr 2014, 20:51

Zeljovci,

Haj vako - vi nas dobijete, a mi Zrinjskog, a onda bude NFSBiH sjednica o Evropskoj license, I vi je ne dobijete jer ste duzni i Bogu i narodu, a mi je dobijemo. Tako da Zeljo bude sampion, a Velez ode u Evropu.

I vuk sit i ovce na broju.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 apr 2014, 20:52

MostaracVelezovac je napisao/la:Zeljovci,

Haj vako - vi nas dobijete, a mi Zrinjskog, a onda bude NFSBiH sjednica o Evropskoj license, I vi je ne dobijete jer ste duzni i Bogu i narodu, a mi je dobijemo. Tako da Zeljo bude sampion, a Velez ode u Evropu.

I vuk sit i ovce na broju.
Hoćeš da se kladimo da će Željo dobiti licencu? I to bez problema?
Ne znam odakle vam uopšte nada da ćete u evropu po tom scenariju :lol: :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 apr 2014, 20:55

Ko osim Hajdarovića i Oštrog neće igrati protiv Željezničara ? :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 apr 2014, 20:59

Citam na forumu Borca,i oni ocekuju to 5 mjesto na tabeli.Oni ocekuju vas poraz od Zelje.Borac u ovom kolu docekuje Zvijezdu ,idu Leotaru, docekuju Travnik .Znaci sve tri pobjede.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 apr 2014, 21:10

Konkurentnost, rivalitet, nadanja, očekivanja. Sastavni dio nekog nogometnog takmičenja. Nekome smiješno, nekome normalno. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.