RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Titova-Juga
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Titova-Juga » 20 apr 2014, 17:52

mentalitet87 je napisao/la:Ma ko vas pita sta ba, ne kontam sta ste se vi digli, pobjedili vitez i prvaci svemira :lol:
mi dolazimu u najjacem sastavu minimalan poraz mozete smatrati uspjehom.
Mi nikog ne gladimo, uzeli smo vam bubanj deremo vas dje stignemo i sta opet cemo kad god nam se ukaze prilika vi ste nikakav faktor kako u fudbalu tako i na navijackoj sceni, partizani zdravo

:clap: a uša...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 20 apr 2014, 17:55

Tradicija ovog pdf-a se nastavlja, pred svaki meč sa Željom ovde se stvori oko 10-tak navijača želje da nas podjebavaju. A evo ove godine su počeli tražit i da ih puštamo... Ko će ih trpit ovde još 7 dana

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 apr 2014, 17:56

Koje cigananje navijaca Zelje :)
Rodjen, zdrobite ih, kao i Zrinakog, pa neka o tituli odlucuju negdje drugo
Ako sve bude regularno, Zeljo gotovo da nema nikakve sasne dobiti Veleza onakvom igrom kakvu su prikazali na gostovanjima ove sezone.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 20 apr 2014, 18:01

Gdje moderator da banuje ove provokatore?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 apr 2014, 18:02

svako može na našoj temi pisati šta hoće, a admina nigdje, e hebem te demokratijo :x

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 apr 2014, 18:03

anonimni je napisao/la:A ti samo pratis takve likove i dolazis na temu svakog sljedeceg Zeljinog protivnika pisuci im...

Opusti se, Zeljo ne ujeda :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Ne, ja samo volim da procitam,i da vidim sta se desava kod drugih klubova,i onda kad vidim neke natpise tesko je da covjek ne reaguje.Posle utakmice sa Velezom na temi FK.Sarajevo od Vas pakao.Sad rodjenim zelim svu srecu svijeta,i da izdrze ove pritiske.
Ko preživi, pričaće.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 20 apr 2014, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 20 apr 2014, 18:04

pisac je napisao/la:Koje cigananje navijaca Zelje :)
Ako sve bude regularno, Zeljo gotovo da nema nikakve sasne dobiti Veleza onakvom igrom kakvu su prikazali na gostovanjima ove sezone.

momak dragi Zeljo je igrao bez 3 standardna igrac i jednim igracom koji je igrao pod inekcijama kad su se vratili svi vidjeli smo kako je olimpik prosao
jednom pitar-uvijek supak

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 20 apr 2014, 18:04

Titova-Juga je napisao/la:
:clap: a uša...
@titova-juga zaboravio si nešto što je govorio pokojni profesor Mita a pravi mostarci će se sjetit:
"A UŠA LIVADIĆI U ŠUMU,U ŠUMU LIVADIĆI" a ja bih dodao hajte malo u šumu bukve i mede vas čekaju.Moderatora bih molio bola smoriše nas moramo bježat sa našeg pdf ako su zalutali pokaži im gdje je njihov pdf, ovdje je tema i ovo je pdf o RADNIČKOM SPORTSKOM DRUŠTVU VELEŽ te njegovom istaknutom članu FUDBALSKOM KLUBU VELEŽ.Hajde molim te znam da treba triput ali daj im više objasni,padobranci odyebite u skokovima.Hvala.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 20 apr 2014, 18:04

mujoisuljo je napisao/la:
Kadet91 je napisao/la:
zivinaajkula je napisao/la:Jedna vijest da vas da vas malo obradujem ,vraca vam se sa Malte vas ljubimac Vladavic!
Sve i da je to istina, nebi Vlada imao mijesta u ekipi iduce godine, zivi bili pa vidjeli. ;)
Forza Velez!
Nemoj tako care, Vlada je igračina bio i ostao, samo nek se dobro spremi.Po krilu prodire ko brzi voz!Naše djete i voli Velež svim srcem! :clap:
Ma zezam se za Vladu jasta ce nam nego valjati, igracina bio i ostao, nego kazem nece mozda imati ni on mijesta kakva se ekipa sprema. :)

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 20 apr 2014, 18:05

Ovog sam se i bojao.Imaju svoj pdf sa 10.000 stranica i isto toliko ako ne više,na drugim pdf-ovima.Svaka čast normalnim Željinim forumašima,jer im ima dosta.Ali,brate imate problem sa ovom dječurlijom,gnjavatorima,ne znam ni ja šta su.Još je 6-7 dana do utakmice a već su počeli da zagušuju temu.A mogu misliti,na šta će ličiti ovaj pdf ako nas nedajbože dobiju.Biće tu pregršt dječjih fora,sličica,dosjetki i pripovjetki.Nadam se da će moderacija korektno odraditi svoj dio posla.
Yebemu,miša,nas Sarajevo mlatne 5:1,uništi nas,a niti jedan njihov forumaš ne dođe tu da provocira.
Ne znam šta je u pitanju,maloljetnička delikvencija ili šta li već,ali smarate brate.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 apr 2014, 18:06

Kako je olimpic prosao? Realno, pobijedio sam sebe. Ko sinoc nije igrao pa ste jedva Obarsku dobili? Ko protiv Sirokog nije igrao pa vas ljudi nogama u glavu ubili. U ostalom, znam koju utakmicu sigurno ne mozete namjestiti i gdje cete se od titule oprostiti ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 apr 2014, 18:08

pisac je napisao/la:Kako je olimpic prosao? Realno, pobijedio sam sebe. Ko sinoc nije igrao pa ste jedva Obarsku dobili? Ko protiv Sirokog nije igrao pa vas ljudi nogama u glavu ubili. U ostalom, znam koju utakmicu sigurno ne mozete namjestiti i gdje cete se od titule oprostiti ;)

ovi sa britanskim zastavama su te upozorili da ne spamaš temu ljudima i da odyebeš u skokovima k'o klokan.
ispoštuj ljude ;) evo i ja cu :mrgreen:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 apr 2014, 18:09

teško nama, kako god se završila tekma, a tako će biti i kontra Zrinjskog :(

neviđen se pritisak stvara bez ikakvog razloga, samo se Velež guši? :x Pa piše li ko da i Olimpic odlučuje prvaka, ne samo Velež? Samo ste ovdje navalili. :roll:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 apr 2014, 18:10

Jesi siguran da sam ja taj koji spamam temu?
Haj se vrati par stranica unazad ;)

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 20 apr 2014, 18:10

mentalitet87 je napisao/la:
pisac je napisao/la:Koje cigananje navijaca Zelje :)

momak dragi Zeljo je igrao bez 3 standardna igrac i jednim igracom koji je igrao pod inekcijama kad su se vratili svi vidjeli smo kako je olimpik prosao
Mi smo u Vitezu igrali protiv vašeg istaknutog člana Admira Šehovića zvanog šeha manijak,ako si neupićen to je sudija,uredno nas je kartonirao i to je birao kome dakle protiv vas igramo bez 5 igrača od kojih je jedan golman.Nećemo ubacivati rezervnog golmana,probaćemo bez golmana protiv vas,i haj bedevijo i bukvo odpepaj imaš plavi pdf pa serendaj tamo do mile volje.U šumu livadiću... :tralala:
Zadnja izmjena: MVB, dana/u 20 apr 2014, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 apr 2014, 18:11

pisac je napisao/la:Jesi siguran da sam ja taj koji spamam temu?
Haj se vrati par stranica unazad ;)

Nisi navijac Veleža i slobodan si da se pokupiš ;)
SVe ostalo je spam

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 apr 2014, 18:12

A ovdje pisu samo navijaci Veleza?
Ne vidim proble da neko daje podrsku Velezu. To izgleda jedino vama strumfovima smeta ;)

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 20 apr 2014, 18:12

mentalitet87 je napisao/la:Ma ko vas pita sta ba, ne kontam sta ste se vi digli, pobjedili vitez i prvaci svemira :lol:
mi dolazimu u najjacem sastavu minimalan poraz mozete smatrati uspjehom.
Mi nikog ne gladimo, uzeli smo vam bubanj deremo vas dje stignemo i sta opet cemo kad god nam se ukaze prilika vi ste nikakav faktor kako u fudbalu tako i na navijackoj sceni, partizani zdravo
Hey bosanceros libo nas racku za takve kao ti i vase misljenje. Vazno je da ste vi Veliku Obarsku pobijedili i da imate jos sanse da budete prvaci. Tuzno brate. Sada **** sa Velezove teme nezanima tvoje misljenje ni slicnih govanaca kao tebe.

Forza Velez

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 apr 2014, 18:14

MVB je napisao/la: Mi smo u Vitezu igrali protiv vašeg istaknutog člana Admira Šehovića zvanog šeha manijak,ako si neupićen to je sudija,uredno nas je kartonirao i to je birao kome dakle protiv vas igramo bez 5 igrača od kojih je jedan golman.
Ako nesto lupas, prvo provjeri... I Admir i babo mu Selim su pitari... :thumbdown:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 apr 2014, 18:14

pisac je napisao/la:A ovdje pisu samo navijaci Veleza?
Ne vidim proble da neko daje podrsku Velezu. To izgleda jedino vama strumfovima smeta ;)

u cemu je onda problem da i mi pišemo i dajemo svoje mišljenje u vezi utakmice ;)

koliko znam, forum je otvoren za sve, nije ovo nicija babovina
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 apr 2014, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.