Mladost - Radnik - X Bratska podjela bodova.
Rudar - Travnik - X Ja bih volio da domaćin dobije ovu tekmu pa da se u zadnjem kolu bore protiv Želje za opstanak ali mislim da će biti teško protiv travničana koji nisu loši ovog proljeća.
Čelik - Slavija - Pobjeda Čelika za samopouzdanje pred finale kupa.
Borac - Zvijezda - 1Domaćin bolji.
Leotar - Široki -2 No coment.
Sarajevo - Vitez - 1x Ako netko misli da će ovo biti lagana tekma za pitare grdno se vara.
Olimpic - Zrinjski - 2 Čisto navijački ali i dosta realno, inače ovdje mnogo ovisi o sastavima koje će imati na raspolaganju i jedan i drugi trener.Olimpic ima odlične pojedince ali nema ekipu.Mi smo u nizu od 6 pobjeda zaredom i nadam se sedmoj.Otoka će biti puna Željinih navijača i bit će veliki pritisak sa tribine ali mi smo navikli igrati pod pritiskom a za igrače Olimpica baš i nisam siguran.Nadam se da će Torlak igrati kao protiv Želje

.
Velež - Željezničar - x Realno po formi i igračkoj kvalieti ove dvije ekipe su tu negdje i možda je X trenutno najrealniji.Željo jeste općenito kvalitetniji ali imaju dosta problema sa povredama,formom itd ali i Velež neće biti kompletan.Ono najvažnije , Velež teško igra na svom terenu pod pritiskom i imperativom i realno stvoren je takav ogroman pritisak na igrače da ja sumnjam da će uspjeti da se odhrvu tom pritisku ali na treneru je da ih psihološki pripremi i rastereti pred utakmicu.Ja osobno nisam pobornik teorija zavjere i namještanja (i pokazalo se ,barem ove godine, da su to šuplje priče) mislim da će utakmica biti normalna ,nadam se da će komšinice otkinuti bar bod Želji ali pod ovakvim presingom teško iako su domaćini u velikoj seriji.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI