Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Ja ne znam odakle informacija da je Mandžukić imao lošu sezonu u Wolfsburgu kada je te sezone ima 12 golova i 10 asistencija i bio jedan od najboljih igrača... Slijedeće je u Bayernu zabio 15 ligaških golova. Isto tako mislim da je Vedo afirmisan igraš i eventualna 2-3 gola na svjetskom mu neće isključivo napraviti ugovor karijere. I ako Stuttgart ispadne iz lige i bez nastupa na svjetskom Vedo ima velike šanse da pređe u bolji klub. Kao što je prešao u Stuttgart iz Hoffenheima.
Mozda ti imas bolje informacije od mene. Ali ja sam od vise ljudi cuo da tih odlicnih 12 golova nije bilo dovoljno za prelazak u najveci Njemacki klub. Da je titula prvog strjelca EP ( jednog od ) i njegova tri gola. Da su itekako uticali na to. Da ne objasnjavam sad jer nije tema. Mandzukic je samo jedan primjer. Dobra ucesca na SP i EP. Itekako uticu na transfere posebno ako napadac postigne nesto golova i ako igra u koliko toliko repektabilnoj reprezentaciji. To je poznata cinjenica. Vedo sa njegovim trenutnim renomeom. Ako postigne 3 gola prica se mijenja na bolje. To je signal klubovima da je jos uvjek jedan od boljih na svijetu. Pa sve i da nije. To ga vraca na svijetsku mapu. To donosi ucesce na EP/SP. To je jedan od razloga zasto su se igraci iz naseg susjedstva tako dobro prodavali u zadnjih 10-ak goldina.febo je napisao/la:Ja ne znam odakle informacija da je Mandžukić imao lošu sezonu u Wolfsburgu kada je te sezone ima 12 golova i 10 asistencija i bio jedan od najboljih igrača... Slijedeće je u Bayernu zabio 15 ligaških golova. Isto tako mislim da je Vedo afirmisan igraš i eventualna 2-3 gola na svjetskom mu neće isključivo napraviti ugovor karijere. I ako Stuttgart ispadne iz lige i bez nastupa na svjetskom Vedo ima velike šanse da pređe u bolji klub. Kao što je prešao u Stuttgart iz Hoffenheima.
To je sve OK, ja samo govorim da su svi naši igrači dosada prodani jer su igrali dobro klubovima... Nismo igrali nijedno veliko takmičenje i opet imamo igrače u velikim klubovima, a imali smo i prije. Znači govorim da to nije presudno... Ako zabije golova ima šanse da završi u Dortmundu, ali ima i bez njih 

Jeste li imali priliku da sretnete Hasana Salihamidžića, koji sada radi kao TV komentator za "Sky Sport"?
- S vremena na vrijeme slušam Salihamidžića. No, s obzirom na to da nisam miljenik Bayerna, a Braco je veliki navijač Bavaraca, malo mu zamjeram na neobjektivnom komentiranju.

- S vremena na vrijeme slušam Salihamidžića. No, s obzirom na to da nisam miljenik Bayerna, a Braco je veliki navijač Bavaraca, malo mu zamjeram na neobjektivnom komentiranju.

Hajde Vedo ! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Vedo na klupi danas 

Malo je nelogicno da je ostao na klupi,ali sasvim zasluzeno jeer je stvarno bio los kako se vratio nakon 5 utakmica kazne.Ali sto je meni gore kupio dres Vede platio 110 eura i on sad ode iz Stuttgarta

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Harnik u špicu, on je sve samo ne napadač
Sent from my iPhone using Tapatalk
Od kapitena i najboljeg strijelca do klupe...
zao mi je sto je na klupi ali Huub je taki ako nisi 100 % klupa ... a gledajuci situaciju da vode trenutno sa 1-0 ostace na klupi.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Drzi se Vedo Zmaju bosanski.
Ovo je Vedadu samo dodatni motiv, sjetimo se da se to dešavalo i u Hoffenheimu da nakon utakmice u kojoj završi na klupi, sljedeću fantastično odigra. Plavooki bombarderu uz tebe smo 

Sad gledam Vedadovu statistiku, zanimljivo da je dobio četiri crvena kartona u karijeri i svi su bili direktni.
Za PSG je odigrao četiri utakmice i dobio je direktan crveni karton. U Hoffenheimu je dobio jedan, a u Stuttgartu je dva puta pocrvenio.
Dobio je 47 žutih kartona, a poređenja radi, Džeko nikad nije dobio crveni karton, ali je zato dobio 39 žutih.
Za PSG je odigrao četiri utakmice i dobio je direktan crveni karton. U Hoffenheimu je dobio jedan, a u Stuttgartu je dva puta pocrvenio.
Dobio je 47 žutih kartona, a poređenja radi, Džeko nikad nije dobio crveni karton, ali je zato dobio 39 žutih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
S obzirom da su zakazali jucer pjana,salihaga,lula...ocekujem danas, akoBogda, eksploziju od vedada.
Steta sto je sebi uprskao sezonu, da nije dobio 5tekmi suspenzije...vjerov.bi vec imao 15golova na kontu..ali sta je tu je...
Steta sto je sebi uprskao sezonu, da nije dobio 5tekmi suspenzije...vjerov.bi vec imao 15golova na kontu..ali sta je tu je...
Pjanic zakazao a 2 najbolji na tekmi sinoc, interesantno.hurem je napisao/la:S obzirom da su zakazali jucer pjana
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
da l' će počet' danas
a kakvu je glupost napravio s onim crvenim kartonom ccc

- Goalgetter
- Kontakt:
Ocekivalo se ovo.VFB Stuttgart - Schalke04
Aufstellung: Ulreich – Schwaab, Rüdiger, Niedermeier, Sakai – Gruezo, Gentner (C) – Traoré, Didavi, Harnik – Cacau
Bank: Kirschbaum - Haggui, Ibisevic, Werner, Abdellaoue, Rausch, Maxim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.