CARSON je napisao/la:Jednom sam posatvio pitanje na Vasem forumu pa cu ponoviti jer mi stvarno nije jasno da Velez nece pustiti Zelju to bi navijaci Veleza trebali trazit od igraca da izgube tu utakmicu pa prije 6 kola navijac iLazia su trazili da izgube od juventusa kako roma ne bi bila prvak necu ulaziti u nacionalna pitanja ii ali brate da Velezu treba da bude ispred sarajeva ne da bi sigurno dobili ta tri boda ili da sarajevo odlucuje ma bilo koji klubovi na svijetu zvezda,partizan,celtic,glasgov,lazio ,roma pa dinamo hajduk itd
jer trenutno stanje na tabeli najveci izgledi za titulu imaju zrinjski i zeljo a velez je taj koji odlucuje
dosta smo pustali do sada svakome (i Zelji i Sarajevu i zrinjskom jednom da ne ispadnu

i jos nekim klubovima ko sto je recimoLeotar i Sloboda) a Velezu je samo jednom Zvijezda pomogla pa i Celik te sezone odigra posteno i doi Orasje(a mogo je prodati).Kad smo ispadali niko na nije htije da pomogne
Ne treba nikome pomagati ko je u vrhu,nek sami izbore.Mi ako dobijemo i Zelju i zrinjskog moguce da prvak bude i Siroki ili Sarajevo(nije zadnja utakmica pa da se zna ko ce biti prvak,i kakve vam koristi da vam mi damo kad ce vas pitari poderati u derbiju

)).Nas te kalklacije ne interesuju,eto nek se ovi timovi bave kalklaciama koga interesuju nas interesuje samo pobjeda u svakoj utakmici(kavi bi to mi bili navijaci kada bi mi dosli tu na stadion i trazili od kluba da izgubi tu utakmicu

.Na stranu koga bi mi volili da bude sampion

ali ipak treba igrati posteno pa nek bude prvak ko god hoce jer to nece zasluziti samo rezultatom protiv nas nego je to suma-sumaru svih rezltata u 30 kola .
Postujem Zelju kao jednog od BH velikna ali ako zele biti prvi trebaju to poseno odraditi

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA