RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 20 apr 2014, 15:47

CARSON je napisao/la:nisam ovo ocekivao mislio sam da je rivalstvo izmedju vas i njih vece
Za svaki zdrav razum, rivalstvo između Zrinjskog i Veleža ne postoji. :kafa:
Dokle god naboj stvara nacionalna različitost, i sve ono što nema veze sa sportom, ovu utakmicu nazivati derbijem je u najmanju ruku idiotizam. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 apr 2014, 15:48

CARSON je napisao/la:Jednom sam posatvio pitanje na Vasem forumu pa cu ponoviti jer mi stvarno nije jasno da Velez nece pustiti Zelju to bi navijaci Veleza trebali trazit od igraca da izgube tu utakmicu pa prije 6 kola navijac iLazia su trazili da izgube od juventusa kako roma ne bi bila prvak necu ulaziti u nacionalna pitanja ii ali brate da Velezu treba da bude ispred sarajeva ne da bi sigurno dobili ta tri boda ili da sarajevo odlucuje ma bilo koji klubovi na svijetu zvezda,partizan,celtic,glasgov,lazio ,roma pa dinamo hajduk itd

jer trenutno stanje na tabeli najveci izgledi za titulu imaju zrinjski i zeljo a velez je taj koji odlucuje
dosta smo pustali do sada svakome (i Zelji i Sarajevu i zrinjskom jednom da ne ispadnu :twisted: i jos nekim klubovima ko sto je recimoLeotar i Sloboda) a Velezu je samo jednom Zvijezda pomogla pa i Celik te sezone odigra posteno i doi Orasje(a mogo je prodati).Kad smo ispadali niko na nije htije da pomogne

Ne treba nikome pomagati ko je u vrhu,nek sami izbore.Mi ako dobijemo i Zelju i zrinjskog moguce da prvak bude i Siroki ili Sarajevo(nije zadnja utakmica pa da se zna ko ce biti prvak,i kakve vam koristi da vam mi damo kad ce vas pitari poderati u derbiju :D )).Nas te kalklacije ne interesuju,eto nek se ovi timovi bave kalklaciama koga interesuju nas interesuje samo pobjeda u svakoj utakmici(kavi bi to mi bili navijaci kada bi mi dosli tu na stadion i trazili od kluba da izgubi tu utakmicu :crazy: .Na stranu koga bi mi volili da bude sampion ;) ali ipak treba igrati posteno pa nek bude prvak ko god hoce jer to nece zasluziti samo rezultatom protiv nas nego je to suma-sumaru svih rezltata u 30 kola . ;)
Postujem Zelju kao jednog od BH velikna ali ako zele biti prvi trebaju to poseno odraditi ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

CARSON

Post Postao/la CARSON » 20 apr 2014, 15:51

zizu1991 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:nisam ovo ocekivao mislio sam da je rivalstvo izmedju vas i njih vece
Dokle god naboj stvara nacionalna različitost, i sve ono što nema veze sa sportom, ovu utakmicu nazivati derbijem je u najmanju ruku idiotizam. :kafa:
uredu brate ukratko vama je svejedno ko ce biti prvak zrinjski ili zeljo samo velezi i to je to ako sam dobro razumio znaci bas vas boli briga sto ce oni uzeti titulu i sto ce kao klub jos biti bolji jer sa titulom dolaze pare igraci i itd

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 apr 2014, 15:56

Takvo razmišljanje je po meni jedino ispravno razmišljanje. Svih ovih sezona u kojima ste nas dobivali kući, niste bodove dobili na lijepe oči, nego na igru koja je na kraju donijela i rezultat. Ne znam otkud najednom sad ta priča da bi red bio pustiti vas preko Zrinjskog ? :think:

Ovakvo razmišljanje vjerujem da ima i struka Veleža, i od trenutka kada je Velež " ostao bez motiva za igru " dere sve redom. Motiv igračima nije potreban, potrebni su rezultati da se publika privuče i stvori jedna jako dobra atmosfera za iduću sezonu. Svaki klub traži dobru posjetu i podršku, da bi u koheziji sa navijačima dosegli najveće domete. Ne vidim u tome ništa čudno. :kafa:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 apr 2014, 15:57

CARSON je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
uredu brate ukratko vama je svejedno ko ce biti prvak zrinjski ili zeljo samo velezi i to je to ako sam dobro razumio znaci bas vas boli briga sto ce oni uzeti titulu i sto ce kao klub jos biti bolji jer sa titulom dolaze pare igraci i itd
bola Carson sto nama to postavljas pitanje.Sto Zeljo nije bio bolji od njih pa ih sprijecio u tome(jos je pitanje ako)Nemojte nas optuzivati za to ko ce biti prvak(nas ne interesuje) mi ce mo probati posteno dobti vas i ove ovamo,a sad sta ce ispasti od toga to niko ne zna.Mozda nas i vi glatko dobijete :P (imate dobar tim)a mi ce mo zapeti iz petinih zila da vas obijem(a da ne govorim o zadnje kolu)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

CARSON

Post Postao/la CARSON » 20 apr 2014, 15:58

rodjak je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Jednom sam posatvio pitanje na Vasem forumu pa cu ponoviti jer mi stvarno nije jasno da Velez nece pustiti Zelju to bi navijaci Veleza trebali trazit od igraca da izgube tu utakmicu pa prije 6 kola navijac iLazia su trazili da izgube od juventusa kako roma ne bi bila prvak necu ulaziti u nacionalna pitanja ii ali brate da Velezu treba da bude ispred sarajeva ne da bi sigurno dobili ta tri boda ili da sarajevo odlucuje ma bilo koji klubovi na svijetu zvezda,partizan,celtic,glasgov,lazio ,roma pa dinamo hajduk itd

jer trenutno stanje na tabeli najveci izgledi za titulu imaju zrinjski i zeljo a velez je taj koji odlucuje
dosta smo pustali do sada svakome (i Zelji i Sarajevu i zrinjskom jednom da ne ispadnu :twisted: i jos nekim klubovima ko sto je recimoLeotar i Sloboda) a Velezu je samo jednom Zvijezda pomogla pa i Celik te sezone odigra posteno i doi Orasje(a mogo je prodati).Kad smo ispadali niko na nije htije da pomogne

Ne treba nikome pomagati ko je u vrhu,nek sami izbore.Mi ako dobijemo i Zelju i zrinjskog moguce da prvak bude i Siroki ili Sarajevo(nije zadnja utakmica pa da se zna ko ce biti prvak,i kakve vam koristi da vam mi damo kad ce vas pitari poderati u derbiju :D )).Nas te kalklacije ne interesuju,eto nek se ovi timovi bave kalklaciama koga interesuju nas interesuje samo pobjeda u svakoj utakmici(kavi bi to mi bili navijaci kada bi mi dosli tu na stadion i trazili od kluba da izgubi tu utakmicu :crazy: .Na stranu koga bi mi volili da bude sampion ;) ali ipak treba igrati posteno pa nek bude prvak ko god hoce jer to nece zasluziti samo rezultatom protiv nas nego je to suma-sumaru svih rezltata u 30 kola . ;)
Postujem Zelju kao jednog od BH velikna ali ako zele biti prvi trebaju to poseno odraditi ;)

brate velez ce dati novog prvaka to je svima jasno zeljo sa pobjedom je 90 % prvak u slucaju da pobijedite zelju ili da odigrate x 90 % je zrinjski ali ok hvala vam na odgovorima znaci samo Velez ostele ko j... postujem

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 20 apr 2014, 16:07

Ne znam šta ste se ufurali,i vi i zrinski,kao da ne postoji ni Široki,ni Sarajevo.Evo recimo,mi mlatnemo vas,Olimpic otkine bod(ove) zrinskom a Sarajevo i Široki pobjede...šta onda?Uostalom,šta,vi ćete kao 100% dobiti Sarajeva i kao zrinski će nas dobiti zadnje kolo?Aha,kako da ne.Vrlo je izgledno da Široki bude prvak...a zašto ne i Sarajevo.Ne znam što pišem o vama ikako.Velez ide osvojiti 9 bodova do kraja.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 20 apr 2014, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 20 apr 2014, 16:08

tepsija je napisao/la:Ne znam šta ste se ufurali,i vi i zronski,kao da ne postoji ni Široki,ni Sarajevo.Evo recimo,mi mlatnemo vas,Olimpic otkine bod(ove) zrinskom a Sarajevo i Široki pobjede...šta onda?Uostalom,šta,vi ćete kao 100% dobiti Sarajeva i kao zrinski će nas dobiti zadnje kolo?Aha,kako da ne.Vrlo je izglefno da Široki bude prvak...a zašto ne i Sarajevo.Ne znam šts pišem o vama ikako.Velez ide osvojiti 9 bodova do kraja.

Brate jesi li ti ozbiljan ako nas velez pusti znaci da siroki treba cekati nasa dva kiksa stim da sve pobijedi sarajevo treba sve dobiti te cekati dva kiksa nas i zrinjskog plus da siroki izgubi od olimpica :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 20 apr 2014, 16:10

Bola,nećemo vas pustiti i kapak.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 apr 2014, 16:12

Vi imate računicu, mi imamo računicu, bez Evrope i sa njom, u utakmicama sa bilo kojim protivnikom. Kakav potencijal imamo i mi i vi za ostvarivanje naših računica, znati će se na kraju sezone kada se sumiraju rezultati, jasno kao dan. Nema potrebe da se o tome piše na kraju krajeva. :kafa:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 20 apr 2014, 16:21

zizu1991 je napisao/la:Vi imate računicu, mi imamo računicu, bez Evrope i sa njom, u utakmicama sa bilo kojim protivnikom. Kakav potencijal imamo i mi i vi za ostvarivanje naših računica, znati će se na kraju sezone kada se sumiraju rezultati, jasno kao dan. Nema potrebe da se o tome piše na kraju krajeva. :kafa:
nemojte mi sta zamjeriti samo me je zanimalo kako vi to dozivljavate i kakav je vas nacin razmisljanja shvatio sam malo sam iznendjen ali postijem samo Velez i nista sta vise :thumbup:

lp

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 20 apr 2014, 16:24

ovokao.....
po meni navijacu veleza najvise bi volio kad bi sarajevo bio prvi ....naravno poslije mog veleza
ako ne moze sarajevo navijam za siroki.
zelju mrzim isto ko i zrinjskog i to iz 2 razloga
napad na nas na ivanu kad ste nam razbili kombije i drugi razlog amar osim
i sad je sudija namejsten da dobiju zute najbolji igraci veleza ostrak i dino da ne igraju protiv vas.
kad dodjemo na grbavicu docekate nas ko da vam najveci neprijatelji dolaze.....
uvijek trazite da vas pustimo
sjetite se utakmice zeljo velez pol 0 2
i onda molite ulazite u svlacionicu i gubimo 3 2
onda pretprosla godina kuci kad smo izgubili 0 2 pustili vam
uvijek vas treba pustat dokle vise.....
dobocemo i vas i svinjski pa briga me ko ce biti prvi......
pitanje jedno
ako vas mi pustimo oce li vas sarajevo pustit iduce kolo ili radnik zadnje?
koji ce vam **** titula ako je ne zasluzite?

a u europu necete colicu ste duzni 75 000 KM
nece cola da potpise refundiranje dugova tako da licencu necete dobit

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 apr 2014, 16:28

CARSON je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Vi imate računicu, mi imamo računicu, bez Evrope i sa njom, u utakmicama sa bilo kojim protivnikom. Kakav potencijal imamo i mi i vi za ostvarivanje naših računica, znati će se na kraju sezone kada se sumiraju rezultati, jasno kao dan. Nema potrebe da se o tome piše na kraju krajeva. :kafa:
nemojte mi sta zamjeriti samo me je zanimalo kako vi to dozivljavate i kakav je vas nacin razmisljanja shvatio sam malo sam iznendjen ali postijem samo Velez i nista sta vise :thumbup:

lp
ma brate ako dobijete posteno i osvojite titulu to ce vam onda biti puno sladje nego nekim mutnim ranjama.Evo da ti kazem da Velez da bogda nikad ne bio sampion ako se bavo mutnim radnjama i namjestanjima,ma yebo to :problem: .Kad posteno nesto osvojis onda tu radosti nema kraja.Sretno Zelji ;) ali ako posteno dobijete nas prvi vam cestitamo i pozelimo da budete prvaci ;)
Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 20 apr 2014, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 20 apr 2014, 16:28

ko colu pita sta :lol: a sami ste to zasluzili,trazili ste to,to ste i dobili,a ako ne dobijemo vas,sve bi dao da zrinja proslavi titulu bas u vrapcicima :cool: gdje ste vi nas pustali jos,pa po tvojoj prici vi kao da ste igrali protiv nizeligasa nekog,a ne prvaka drzave vec par godina :roll:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 20 apr 2014, 16:30

Želju treba rasturit nabit ih 10-0 tako da im vise nikad ne padne na pamet da pomisle da ce nas dobit i da im ko falan svaki put treba.Oni kao klub a ni oni njihovi navijaci nisu zasluzili :twisted: :evil: :thumbdown: :puke:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

CARSON

Post Postao/la CARSON » 20 apr 2014, 16:32

VELEZDOGROBA je napisao/la:ovokao.....
po meni navijacu veleza najvise bi volio kad bi sarajevo bio prvi ....naravno poslije mog veleza
i sad je sudija namejsten da dobiju zute najbolji igraci veleza ostrak i dino da ne igraju protiv vas.
pitanje jedno

brate evo nek je sve to istina sto kazes zadnja dva puta smo vas dobili jer vam nije trebalo nizasta da ste tada trazili da igraju fer ok ali ovo je specificna situacija ja bi sebi muda otkinuo kad bi sarajevo slavilo titulu na grbavici jos da bude iz razloga sto je zeljo pobijedio celik :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

nemogu da vjerujem da vam je to svejedno sto ce zrinjski slaviti titulu u vrapcicima :crazy: :crazy: :crazy:

ocekivati da ce siroki ili sarajevo koji imaju zasotatak plus cekati kiks zrinjskog protiv olimpica :crazy: :crazy: :crazy:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 apr 2014, 16:34

old school je napisao/la:gdje ste vi nas pustali jos,pa po tvojoj prici vi kao da ste igrali protiv nizeligasa nekog,a ne prvaka drzave vec par godina :roll:
Kakve veze ima generalni uspjeh na sezonskom nivou, sa pojedinačnom utakmicom ?
Evo lično neću reći da je bilo namještanja, jer nisam upoznat sa tim, i čisto vjerujem da je svaka pobjeda vaša kod nas kući bila zaslužena. Možda naivno razmišljanje, nikad neću saznati. :kafa:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 apr 2014, 16:34

VELEZDOGROBA je napisao/la:ovokao.....
pitanje jedno

Ja bi se sa tobom slozio samo u jednoj stvari a to je slijedece da ne treba da nas pustite! Ako zasluzujemo titulu uzememo vas i isto tako ne bi volio da recimo Zeljo vas pusti ikad. Uostalom loptanje je u pitanju i to je bitno nekad smo mi bolji nekad Zrinjski pa kome bude sudjeno.Ove bajke sa ulaskom u svlacionice mozes pricati u prisustvu djece uzrasta do 7 godina samo ti oni mogu povjerovati u takve gluposti.
Sto se tice veleza mi vas dobijemo po vi radite dalje sta hocete i pustajte koga hocete i volite koga hocete.
Sto se mene tice pustite i Zrinjski i nekako mi drago da ako mi vec ne budemo prvaci neka budu oni :salut:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 20 apr 2014, 16:37

brate da li me iko razumije j... nas ali vi mi niste jasni mi uopste nemoramo biti prvi nije nam ni bio cilj to citavu sezonu govorimo nemora biti muljaza nemoras prodati ali brate minimalno sto sam od vas ocekivao da cete odigrati opusteno makslimalno sa 20% mogucnosti vama ne treba volili bi izbkjeci t da svinjski slavi titulu u vrapcicima i t o je to

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 20 apr 2014, 16:42

Raja imali neko informaciju vezano za reflektore jel od slijedece sezone su obavezni ili?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.