cuj mrtvi podgrmecstudeni je napisao/la:Gledam tabelu i ne mogu da vjerujem da nas je preskočio mrtvi Podgrmečjbt jesmo propali kao žeton.
Al bod je za svaku pohvalu, samo da ga bi ovjerit i sa tri protiv Budućnosti kojoj sada pogotovo gori pod nogama. Travnik kiksao pa idu sad u Prijedor, tako da bi se moglo desiti da ispadaju 4 ekipe
Od.****.us staristaragarda je napisao/la:cuj mrtvi podgrmecstudeni je napisao/la:Gledam tabelu i ne mogu da vjerujem da nas je preskočio mrtvi Podgrmečjbt jesmo propali kao žeton.
Al bod je za svaku pohvalu, samo da ga bi ovjerit i sa tri protiv Budućnosti kojoj sada pogotovo gori pod nogama. Travnik kiksao pa idu sad u Prijedor, tako da bi se moglo desiti da ispadaju 4 ekipe![]()
..a vi ste kao mjerilo necega
![]()
..donedavni treceligas gleda u ledza mrtvog podgmeca
![]()
...kakva ste vi komedija...za romana
![]()
ma niste bitni,samo naletimo ono ko na kafu,ismijemo vam se,pokupimo svoje prnje i odemosodaacm je napisao/la:@stara garda ,,,,,zanimljivo koliko vremena provodis na forumu radnickog i cijelo vrijeme provociras samo me zanima zbog cega druze ? zar smo mi sodjani bitni u tvom idealnom zivotu punog uspjeha i idile ...
normalno da ste bitni....tuzlaci brinu o svojim sugradzanima...tu se ne pravi razlika dal je u pitanju simin han,sicki,husino ili lukavac..ali ono sto mene brine je to vase skakanje i opasnost od eventualnog tonjenja Tuzlesodaacm je napisao/la:@stara garda ,,,,,zanimljivo koliko vremena provodis na forumu radnickog i cijelo vrijeme provociras samo me zanima zbog cega druze ? zar smo mi sodjani bitni u tvom idealnom zivotu punog uspjeha i idile ...
InatSilanBosanski je napisao/la:Ko je sagradio pola Tuzle? Gigant iz BiH tj. Koksara koja se nalazi, pogodi gdje? U Lukavcu..
Lukavcani nemojte da vas ovi nafurani "carsijaneri" provociraju, nek znaju od koga su nastali..
Izvinjavam se na offu, naletim nekad ovdje pa evo ispade ova glupa cinjenica ybg..
Da li ste izborili opstanak ili jos uvijek ste u zoni ispadanja? Sve pohvale za navijace Radnickog
InatSilanBosanski je napisao/la:Ko je sagradio pola Tuzle? Gigant iz BiH tj. Koksara koja se nalazi, pogodi gdje? U Lukavcu..
Lukavcani nemojte da vas ovi nafurani "carsijaneri" provociraju, nek znaju od koga su nastali..
Izvinjavam se na offu, naletim nekad ovdje pa evo ispade ova glupa cinjenica ybg..
Da li ste izborili opstanak ili jos uvijek ste u zoni ispadanja? Sve pohvale za navijace Radnickog
“Kad Izetbegović reče da treba obnoviti Sarajevo, začu se glas: “I Želju!”InatSilanBosanski je napisao/la:Ko je sagradio pola Tuzle? Gigant iz BiH tj. Koksara koja se nalazi, pogodi gdje? U Lukavcu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.