NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

josik
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la josik » 20 apr 2014, 11:36

ALBOX je napisao/la:
NKJ je napisao/la:

I sad se diže čitav USK kanton. Sad su svi na nogama nakon svih ovih uvreda. Nije se udružio samo TK kanton. Sada će tek da bude svega ;)
Hoce ,hoce tek sada ce da bude svega ;) dosad mi sve na fino a vi ko zadnji papci
od sada igramo po vasim pravilima i nastavicemo i iduce sezone ,uopste se ne brinem ;)
vidimo se u Banovicima ops il se ne vidimo zato sto nece biti odvajanja gostiju ni mogucnosti ulaska
autobusa sa navijacima na podrucje Banovica :cool:
CE DA SE CERAMO JOS :thumbup: :wave: :wave: :wave:
Te ces ti nekome zabranit da nedodje na utakmicu. :o Da ti nije amidzic nacelnik MUP-a TK,,,pa ces to da odradis. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 20 apr 2014, 11:47

ALBOX je napisao/la:Mi ispadamo iz utrke ,ali sve cemo dati da se borimo protiv kriminala i lopovije
i sve cemoi dati da i vi ne udete ;) sama stimulacija Buducnostii bice bodovi iz Gracnice , a docek ce bioti pravi
to ti garantujem ;) jucer ste docekani ko ljudi, ali ste dokazali da to ne zasluzujete ...dodete u Tuzlu cranje, dodete u Gracanicu isto , e pa u Banovicima cete biti docekani kako i zasluzujete :cool:

"Vidimo se" :urnebes: i cujemo poslije Banovica da se dzaba ne :wave: :wave: :wave: :wave:
Šta pričaš ti bolan, do juče govorite jedva čekate da vam dođe Budućnost da je istjerate iz lige zbog nekih stvari iz prošlosti, a sad preko noći vi postali dobri i dajete im bodove u Gračanici, a to TK se udružio nemoj živ bio da pišeš gluposti jer od toga nema ništa...

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 20 apr 2014, 13:06

samolukavac je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:Mi ispadamo iz utrke ,ali sve cemo dati da se borimo protiv kriminala i lopovije
i sve cemoi dati da i vi ne udete ;) sama stimulacija Buducnostii bice bodovi iz Gracnice , a docek ce bioti pravi
to ti garantujem ;) jucer ste docekani ko ljudi, ali ste dokazali da to ne zasluzujete ...dodete u Tuzlu cranje, dodete u Gracanicu isto , e pa u Banovicima cete biti docekani kako i zasluzujete :cool:

"Vidimo se" :urnebes: i cujemo poslije Banovica da se dzaba ne :wave: :wave: :wave: :wave:
Šta pričaš ti bolan, do juče govorite jedva čekate da vam dođe Budućnost da je istjerate iz lige zbog nekih stvari iz prošlosti, a sad preko noći vi postali dobri i dajete im bodove u Gračanici, a to TK se udružio nemoj živ bio da pišeš gluposti jer od toga nema ništa...
Ne zamjeri mu, dečko je tica zešća, prosipa se samo po forumu. A po komentarima se da zakljuciti da nema vise od 15 godina.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 20 apr 2014, 13:29

samolukavac je napisao/la:

Ti se ne javljaj, gluposti koje si meni pisao na PP (sa kim si sve sjedio i koja je utakmica kupljena/prodana) su blago rečeno gluposti :crazy:
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 apr 2014, 13:49

@samolukavac;

vi ste zadnji skim bi se mi udružili,mada od vas i ne očekujemo to.Ovo kažem sa navijačkog gledanja ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

2343

Post Postao/la 2343 » 20 apr 2014, 14:24

@NKJ

Hoćeš ti moći to ???

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 apr 2014, 15:09

Video sažetak i izjave trenera ;)

NK BRATSTVO - NK JEDINSTVO (0-0)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 apr 2014, 15:22

Zoom088 je napisao/la:Video sažetak i izjave trenera ;)

utakmica bar iz ovih sazetaka lakrdija teska...na nivou ove krompir lige...jedinstvo odlicne 3 sanse...po sansama nerjeseno najrealnije...udaranje ovog momka nije prikazano....panta cist zuti karton ako mu je to bio drugi,opravdano iskljucen
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 20 apr 2014, 15:29

Po ovome se bas ne moze zakljucit kakvo je sudjenje bilo u potpunosti,uglavnom vidi se da ima gresaka sudija.Crveni opravdan,pa cak se ni igraci Bratstva nisu bunili kod crvenog,po sansama se vidi da je Jedinstvo igralo dobro imali smo 3 velike prilike nismo ih iskoristili,kao i Bratstvo po tome je rezultat realan.A ovaj momak sto ga je otjerala hitna sam se je povrijedio,i sto pricate o Cizmicu da je necovjek pa on mu je prvi prisao i pruzio pomoc,i zovnuo ljekare da udju na teren.Juce kako se pisalo da Jedinstvo nije centra preslo ja sam mislio odigrali ocajno,a po ovome se vidi da su odigrali odlicnu utakmicu.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 20 apr 2014, 16:03

Bihac96 je napisao/la:

Po ovome se bas ne moze zakljucit kakvo je sudjenje bilo u potpunosti,uglavnom vidi se da ima gresaka sudija.Crveni opravdan,pa cak se ni igraci Bratstva nisu bunili kod crvenog,po sansama se vidi da je Jedinstvo igralo dobro imali smo 3 velike prilike nismo ih iskoristili,kao i Bratstvo po tome je rezultat realan.A ovaj momak sto ga je otjerala hitna sam se je povrijedio,i sto pricate o Cizmicu da je necovjek pa on mu je prvi prisao i pruzio pomoc,i zovnuo ljekare da udju na teren.Juce kako se pisalo da Jedinstvo nije centra preslo ja sam mislio odigrali ocajno,a po ovome se vidi da su odigrali odlicnu utakmicu.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ONVw#t=202
Trenutak kad dobija lakat lijeve ruke čini mi se od Stjepanovića u rame. Jesil ti kad slomio ključnu kost onako bezveze iz čista mira ili čuo za takav slučaj :oops: :oops: :oops: :?:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 20 apr 2014, 16:14

ma nema se šta prigovoriti igračima Jedinstva, kako neko reče i naši su tamo povaljali travu...ovaj naš mali što se povrijedio, to se dešava, koliko sam vidio, ušao u duel, pao i slomio se, dešava se

niko nije prigovorio ni što je Panta dobio crveni, ono je bio drugi žuti, sasvim čisto ali zato je mu je prvi baš bezz dao

uostalom, ljudi božji čovjek je dao 16 kartona, halo 16 kartona u utakmici sa možda jednim ili dva prava starta za karton

ovdje se vidi kako Čizmić prvi zove pomoć i to je OK, msm da drugačije nije moglo da se postupi ali ja tog dečka dugo znam i pratim još iz juniora Sarajeva i za mene je to pesin od čovjeka i tačka

onaj sa brojem 4, jel Stjepanović, fajter, borac, u jednom trenutku neko je nešto ubacio na teren, i tamam pogodi njega, lik uze taj predmet i lagano ga odbaci van igrališta, respekt, ali izležavanje, odugovlačenje pogotovo u prvom poluvremenu...istina Zrnić vam je dao 2 žuta zbog toga ali tek od 80. minute, da je na početku to uradio, bila bi druga priča

napisao sam to nekoliko puta, nemam ni najmanju zamjerku na vašu ekipu, dobri ste, spremni i sa ovakvim suđenjem možete svugdje osvojiti bod ili bodove, jer ste zaštićeni ali kako sam također rekao, onakva igra (suđenje) nikome ne ide u prilog
Undici stelle - ACM 1899

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 20 apr 2014, 16:28

7aprildomemoj je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ONVw#t=202
Trenutak kad dobija lakat lijeve ruke čini mi se od Stjepanovića u rame. Jesil ti kad slomio ključnu kost onako bezveze iz čista mira ili čuo za takav slučaj :oops: :oops: :oops: :?:
Nemoj molim te pisati gluposti. Prvo vidim nezz koje je lijeva a koje desna strana. Dečko je nakon duela sam nezgodno pao. Žalosno da se nakon jednog bezazlenog duela onako tesko povrijedi.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 20 apr 2014, 17:50

Eto ti bolje znaš od mene koji sam sjedio na 10 metara ispred na tribini. I kartone su sami igrači Bratstva sebi podijelili. Inače taj Stjepanović i Mujaković ili Mujakić tako nekako dva najprgavija igrača u zadnjih 15 godina na stadionu 7 April koji su igrali. Valjanje, simuliranje prekršaja nakon kojih skaču kao Usejin Bolt i trče ako slučajno onaj **** nije svirao, a rijetke su takve situacije. Žao mi je što u ovoj šugavoj ligi nema statistike pa da vidimo broj prekršaja koje je svirao, što neko reče kad muha proleti kraj igrača Jedinstva sudi se odmah :lol:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 20 apr 2014, 19:06

Gorki je napisao/la:@samolukavac;

vi ste zadnji skim bi se mi udružili,mada od vas i ne očekujemo to.Ovo kažem sa navijačkog gledanja ;)
Sve se odvija po planu to je najbitnije :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2014, 21:38

Ma ja, oni imaju svoj forum gdje im soli pamet par njih, a oni se dive sami sebi kako su najbolji. Nekada sami sebi i upadaju u rijec. Strasno ce biti ovome forumu bez jedan-dva posta dnevno.
Zao mi jedino ako ne bude anonimnog, da malo osvjezava forum.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 20 apr 2014, 21:50

Gorki je napisao/la:Ne znam samo zašto navijači Jedinstva ne žele više da pišu ovde,zbog pritiska nakon Gračanice :hmmmmm:
Znam,odgovor je ne,ali ali..Ništa ako ovde više niko neće pisati najbolje zaključat temu :bih:
Da je normalna liga i drzava mozda bi i pisali. Jel to u Gračanici Alianz Arena da niko ne moze uzeti bod. Sta je odma kupili utakmicu, podplatili sudiju... Toliko gluposti u zivotu nisam procitao koliko u ova dva dana. Bratstvo kad god je doslo u Bihać igralo je kako je znalo. Uzeli su bod 0:0 u prvom dijelu, niko im nije riječ rekao. Ali uzeti bod na Alianz Areni gračaničkoj e to je smak svijete. Toliko krkanluka i seljakluka nisam vidio u kantonalnim ligama BIH.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2014, 21:58

Rafael30 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Ne znam samo zašto navijači Jedinstva ne žele više da pišu ovde,zbog pritiska nakon Gračanice :hmmmmm:
Znam,odgovor je ne,ali ali..Ništa ako ovde više niko neće pisati najbolje zaključat temu :bih:
Da je normalna liga i drzava mozda bi i pisali. Jel to u Gračanici Alianz Arena da niko ne moze uzeti bod. Sta je odma kupili utakmicu, podplatili sudiju... Toliko gluposti u zivotu nisam procitao koliko u ova dva dana. Bratstvo kad god je doslo u Bihać igralo je kako je znalo. Uzeli su bod 0:0 u prvom dijelu, niko im nije riječ rekao. Ali uzeti bod na Alianz Areni gračaničkoj e to je smak svijete. Toliko krkanluka i seljakluka nisam vidio u kantonalnim ligama BIH.
Joj ako Aljo vidi da pises ovdje. :silent: Il' onaj tehnicki direktor?
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 20 apr 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 20 apr 2014, 21:59

2343 je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Budite svjesni da Tuzlaci premiraju svaku ekipu koja igra protiv Jedinstva.To je ok ,i oni ne daju siću za premiju nego premiju koja je dostojna pobjedi.Bolje je da nude premije za bodovve protiv Jedinstva nego da šupački kupuju i podmažu sudije. LP
Sve je to u redu, ali odakle tebi to da je Jedinstvo kupilo sudiju ???
Da li je sve i jedna utakmica u kojoj sudija loše odradi utakmicu sređena sa sudijom od strane nekog kluba???
Imaš primjer utakmice Real Madrid - Barcelona (3:4) u kojoj je bilo baš sramotno suđenje, da li je barcelona platila sudiju?? Uostalom, da ne idemo daleko imaš primjera iz PL baš u ovom kolu!!!
zašto ste onda vi prozivali nas Tuzlake da kupujemo utakmice na stranic (Čapljina,Radnički) ?? Radnički ni u snu nebi prodao utakmicu Slobodi zbog onih svojih napaćenih siouxa,al eto vi ispadate pošteni nema govora
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 20 apr 2014, 22:28

Probisvjet je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:
Joj ako Aljo vidi da pises ovdje. :silent: Il' onaj tehnicki direktor?
ja imam godina kao ti i on zajedno ;)

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 20 apr 2014, 22:44

Moze li koji zdravi mozak iz Tuzle rezonovati kupljen bod koji u odnosu ta dva tima nista ne znaci? Ne bi li tom logikom Jedinstvo pored 40 kartona uzelo jos i pokoji penal da se osiguraju sva tri boda?

Kako je Bratstvo igralo nulu u Bihacu tako je i Jedinstvo u Gracanici. To sto je Cirina ekipa porazena na istom stadionu i sto je Jedinstvo imalo katastrofalan dan u Tuzli ne znaci da je Bratstvo u rangu Bayerna odnosno Jedinstvo u rangu neke kantonalne ekipe.

Nadam se da cemo kupiti protiv GOSKa, treba se osigurati odmah. :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.