Pozdrav iz Mostara !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U prednosti smo u odnosu na Zrinjski.velezdogroba789 je napisao/la:Jos vi imate sanse . I ja se nadam da ce i Velez i Olimpik slaviti sad u ovom kolu sto bi vas ukljucilo u borbu u zadnja dva kola . Samo kakav vam je medjusobni susret sa zrinjskim ?
Pozdrav iz Mostara !![]()
Idi pisi negdje drugo. Nisi zanimljiv.Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
velezdogroba789 je napisao/la:Jos vi imate sanse . I ja se nadam da ce i Velez i Olimpik slaviti sad u ovom kolu sto bi vas ukljucilo u borbu u zadnja dva kola . Samo kakav vam je medjusobni susret sa zrinjskim ?
Pozdrav iz Mostara !![]()
Može nam se, čekaj tek iduću sezonu, haj sad voljnoSchwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
Boze sacuvaj,sta sve neces procitati.!Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
Da i ako Olimpic uzme Zrinjskog ,opet imaju 1 bod prednosti,samo sto bi u tom slucaju pretekli Sirokog.saaudin je napisao/la:realno ako olimpik odigra za vas vi ste sampioni
Pa mogu ti reci da si na finom putu i u pravu. Posto najvise teorija od svih navijaca u BIH imaju pitari, onda bi se ova utakmica mogla ogledati kao fino nastimana utakmica za Azije ili Malezije.Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
stalno namjestamo, a selju u "regularnim " utakmicama, sa sudijom na njihovoj strani, isprdimo u 2 utakmicestannis je napisao/la:Pa mogu ti reci da si na finom putu i u pravu. Posto najvise teorija od svih navijaca u BIH imaju pitari, onda bi se ova utakmica mogla ogledati kao fino nastimana utakmica za Azije ili Malezije.Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
Dvije razlicite ekipe Travnika u prvom i drugom poluvremenu. Neki prelaz iz 1/2, to igracima Travnika je specijalnost. Inace ekipa koja je optuzena da je u Austriji na pripremama sve nastimala, to nastavljaju i u PL-BIH, samo s Tanom.
Blizu si ..
Sad bas gledam te golove, smijesno ...
stannis je napisao/la:Pa mogu ti reci da si na finom putu i u pravu. Posto najvise teorija od svih navijaca u BIH imaju pitari, onda bi se ova utakmica mogla ogledati kao fino nastimana utakmica za Azije ili Malezije.Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
Dvije razlicite ekipe Travnika u prvom i drugom poluvremenu. Neki prelaz iz 1/2, to igracima Travnika je specijalnost. Inace ekipa koja je optuzena da je u Austriji na pripremama sve nastimala, to nastavljaju i u PL-BIH, samo s Tanom.
Blizu si ..
Sad bas gledam te golove, smijesno ...
A vi mu dali Ismir Pintol nagradu. Kakva ste vi smijurija od kluba. Sad vam je ikona Bilbija.HzSM je napisao/la:Torlak je krivac zasto smo daleko od titule.Proslo kolo sa dvije "slucajne" greske pogura selju do pobjede.
U Bilbije dedo bio na osnivačkoj skupštini kluba, stara pitarska porodicastannis je napisao/la:A vi mu dali Ismir Pintol nagradu. Kakva ste vi smijurija od kluba. Sad vam je ikona Bilbija.HzSM je napisao/la:Torlak je krivac zasto smo daleko od titule.Proslo kolo sa dvije "slucajne" greske pogura selju do pobjede.
sta, ja trebam da navijam za svoj klub samo zbog trofeja? Fala Bogu pa nisam manijak, gdje ste bili kad nije bilo ni trofeja ni Europestannis je napisao/la:@Bosniacum Lilium
Mene bi bilo stid objaviti ovu sliku. Dok drugi beru pare na tvom klubu, ti sanjas da osvojis neki trofej, da se malo radujes ?
A sad malo skontaj o tome kako je nama bilo, kad ste vi evo vec sest godina samo trubili o nekim namjestanjima i gluparijama...
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amazon [Bot], Burberry46, Kaunas, ledesma, nedimmmm1337, tajsamja, ubipara i 40 gostiju.