Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Pedro i Griezman na listi zelja,ovaj drugi je odlican stvarno,a spominje se odlazak Welbza ,fuj.
Zeljeznicar! 1921 !
Obojica su moderna krila bas ono sto Unitedu treba. Eh sad nadam se da za Pedra nije ozbiljno, Griezmanna nosite.Format je napisao/la:Pedro i Griezman na listi zelja,ovaj drugi je odlican stvarno,a spominje se odlazak Welbza ,fuj.

Berba kako samo on zna.
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cart druze , nemaš pojma koliko povreda ili bilo kakav problem sa prstom na nozi (pogotovo ako je palac) moze bit *ebenoCartman je napisao/la:Momcino, kako Rooney prezivi onaj opaki prst?RiNo je napisao/la:To mu je najtrjezniji post u zadnjih par godina

Ako se radi o urastanju nokta onda ta Rooney-eva povreda moze biti dugorocan problem. Ja bio na operaciji i opet nista ... tako da nije to toliko bezazleno koliko mislis.
Dvica na tiketu i Wazza daje svojima danas

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma znam da moze bit zeznuto, Bajramovica je to kostalo karijere. Ali Rooneyu je samo malo bio natekao, i igrao je uz injekciju. A gospodin Rino je tvrdio da to nije moguce nekoliko dana prije, zato me zanima njegovo strucno misljenje o ovom slucaju.AlanSmith14 je napisao/la:Cart druze , nemaš pojma koliko povreda ili bilo kakav problem sa prstom na nozi (pogotovo ako je palac) moze bit *ebenoCartman je napisao/la:Momcino, kako Rooney prezivi onaj opaki prst?RiNo je napisao/la:To mu je najtrjezniji post u zadnjih par godinaEvo ja vec godinu i 7 mjeseci ne mogu da sutnem loptu ,a igrao sam amaterski mali fudbal.
Ako se radi o urastanju nokta onda ta Rooney-eva povreda moze biti dugorocan problem. Ja bio na operaciji i opet nista ... tako da nije to toliko bezazleno koliko mislis.
Dvica na tiketu i Wazza daje svojima danas
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da nije istina, a Griezmann vjerovatno ide u PSGRajaz je napisao/la:@Rio sta ovo citam kao da pratite Pedra ?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam, tako prenose spanci, kao spremni ste ponuditi 30 mil eura. I ja se takodje nadam da nije istina.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nadam se da nije istina, a Griezmann vjerovatno ide u PSGRajaz je napisao/la:@Rio sta ovo citam kao da pratite Pedra ?

Za te pare mozete dovest Andera koji je daleko potrebniji od krila.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Naravno, mogao sam i povjerovati da ga prate, al' tih 30 milki je već razlog za sumnju u istinitost tog članka.
Ander da, njega bi trebali kaparisati ako već Kroos otpadne, Koke je po meni najbolji izbor, ali teško da on napusti Cholovo krdo

Ander da, njega bi trebali kaparisati ako već Kroos otpadne, Koke je po meni najbolji izbor, ali teško da on napusti Cholovo krdo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ma dovesti dva anonimusa u vezni i uzeti ligu sa ovim trenerskim magom.. 

- Ed Woodward for Prime Minister !
Griezman je odlican igrac, Pedra cu licno puskom otjerat iz Manchestera ako dodje.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Pedro je odličan igrač koji ispašta zbog Messijeve diktature u Barci, to se najbolje može vidjeti u njegovim igrama za reprezentaciju. Svakako da je bolji od sve i jednog našeg krila (osim Mate ako ga ubrojimo tu) i ukoliko se želimo ojačati na tim pozicijama, 30-ak miliona nije puno.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- BluesForever
- Kontakt:

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Pa dobro kada vidis da se danas za talente i potencijalno dobre igrace daje 30 miliona onda ova cijena djeluje sasvim normalno ako ne i prenisko.rio_Ferdy88 je napisao/la:Naravno, mogao sam i povjerovati da ga prate, al' tih 30 milki je već razlog za sumnju u istinitost tog članka.![]()
Vjeruj da je Ander bolje rjesenje od Koketa, pogotovo za vas.

BluesForever je napisao/la:

- OnlyUnited
- Kontakt:
Koji tukac ovaj blues 

Idemo se osvetit za onaj poraz u decembru na Trafordu, samo se nadam da Velbek neće pravit cirkus u napadu...
Ja sam nekako uvjeren u odlicnu igru danas..i pobjedu naravno..
P.S. pod uslovom da nema odrona Younga i Clev-a
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
P.S. pod uslovom da nema odrona Younga i Clev-a
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
- OnlyUnited
- Kontakt:
De Gea, Jones, Smalling, Evans, Büttner, Carrick, Fletcher, Nani, Kagawa, Mata, Rooney
Rekoh za Nanija...
Lindegaard, Giggs, Hernandez, Welbeck, Valencia, Fellaini, Januzaj. Rafa se izgleda nije oporavio...
Rekoh za Nanija...

Lindegaard, Giggs, Hernandez, Welbeck, Valencia, Fellaini, Januzaj. Rafa se izgleda nije oporavio...
- Ed Woodward for Prime Minister !
kako mi je drago zbog Nania, vrlo teška utakmica i kvalitetan protivnik...pokazat će može li se računati na njega 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.