FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kanarinac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kanarinac » 19 apr 2014, 21:44

kanarinac je napisao/la:imali snimak cijele danasnje utakmice d aje pogledam na miru pred spavanje
Samo Sarajevo

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 apr 2014, 22:23

stannis je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Sto nam ne daju. :clap:
Pa još smo matematicki u igri.Cak sam ubjeđen, da cemo slijedece kolo biti bara-bara na tabeli .Nista nije gotovo, u igri smo jos, za obje titule,a vi.. :D
Da ne izbrises post, da te mogu citirati oko pola sedam. :lolno:

:nene:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 apr 2014, 22:30

szlaja je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:

Ma jasta cist ofsajd :crazy: :crazy:
slika
Đoze buraz ovo je Velkoski
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 apr 2014, 23:05

Gojko danas po starom nastvio....Samo da mu se ne dese neke oscilacije u igrama, ali evo već nekoliko utakmica zaredom odigra na zavidnom nivou.
Ako je vjerovati ovim neki stranicama sa fejsa Puzigaca,Bilbija i Dupovac propuštaju naredno kolo zbog kartona.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 19 apr 2014, 23:10

kanarinac je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:imali snimak cijele danasnje utakmice d aje pogledam na miru pred spavanje
Samo Sarajevo

ArsenalSA
Kontakt:

Post Postao/la ArsenalSA » 19 apr 2014, 23:14

hilmo je napisao/la:Gojko danas po starom nastvio....Samo da mu se ne dese neke oscilacije u igrama, ali evo već nekoliko utakmica zaredom odigra na zavidnom nivou.
Ako je vjerovati ovim neki stranicama sa fejsa Puzigaca,Bilbija i Dupovac propuštaju naredno kolo zbog kartona.
Mozda i najbolje vrijeme kad da pauziraju vec pomenuti igraci.. Baric odigrao najbolju utaknicu do sada, Travancicu dati sansu umjesti Bilbije, i volio bih Radovca vidjeti u prvi 11 umjesto Jajala.. Handzicu dati nekoliko minuta.. I u dobron raspolozenju na grbavicu, ubiti im svaku nadu za titulu..
Mislim da nema sirokog, da bi smo bili u najboljoj poziciji za titulu.. Ovako, kup je zapocetak dovoljan, i da budemo ispred plavih ljigavaca..

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 apr 2014, 23:28

postoji li opcija da dupi igra derby?

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 19 apr 2014, 23:29

Skoro pa da sam siguran da su igraci dali otkaz Jarniju.... u 4 utakmice ne zabiti gol i onako lose igrati, i onda na 3 utakmice od toga na 2 na jako teskim terenima dati ukupno 9 golova mi nije nimalo logicno, al hajd... Dzeno je odlican izbor za trenera, vidi se da igraci igraju za njega svim srcem, sto je jako bitno. Preokrenuti sa 1 na 3 sa igracem manje na onakvom terenu je do sada bila SF. Kup je skoro pa sigurno nas, a titula tesko jer u 3 zadnje utakmice moramo cekati 2 kiksa zrinskog i zelje i jedan sirokog, tako da ... nista od tog :P

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 20 apr 2014, 00:00

To je borba za sveti dres. Samo tako nastaviti.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 apr 2014, 00:03

Odavno ekipa nije disala kao jedan, i to je ono sto me najvise raduje!

slika

slika
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 20 apr 2014, 00:12

Sarajlijc@ je napisao/la:Odavno ekipa nije disala kao jedan, i to je ono sto me najvise raduje!

slika

slika
:) eh ovo je lijepo vidjeti.
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 apr 2014, 00:15

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA!

A kada smo svi kao jedan tada smo najjaci ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 20 apr 2014, 08:04

Sad Sarajevo malo i lici na ekipu koja bi mogla uzet tron, jos uz Uscuplica, napadacki nogomet, meni licno najdrazeg igrača Sarajeva od poslije rata na ovamo :clap:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 apr 2014, 11:27

Zanimljivo ce biti vidjeti postavku protiv Viteza,bez Bilbije i bez Dupovca...dok opasnost od eventualnog kartona pred derbi imaju Vule,Cimirot...i sa klupe Radovac,Kovacevic,Osmanagic

Dali odmoriti Vuleta i Cimirota skroz,mislim da bi trebalo ipak nije utakmica pod moranjem da se rizikuje tako nesto pogotovo ako i Dupovac nebude mogao igrati derbi nebi valjalo da ostanemo zbog nekog kartona i bez Vuleta za isti.Sad bi poceo sa Kovacevicem i Tatkom na stoperima,Radovac gore moze zamjeniti Cimirota glede ove utakmice i to nebi trebao biti problem

Odsustvom Bilbije ce vjerovatno Stojcev u sredinu da se vrati,a lijevo ce uletiti Todorovic mozda i Travancic

Sto se mene tice ja bi iskreno odmorio i Vuleta a i Cimirota(sto je sigurno sigurno je) i poceo ovako

-----------------------Delac-------------

--Baric--Tatomirovic--Kovacevic----Puzigaca------

----------Jajalo------------Radovac----------------

--Puric------------Stojcev----------Todorovic(Travancic)

-------------------Velkoski-------------
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 20 apr 2014, 12:14

HzSM je napisao/la:Protiv Zvijezde strijelci Velkoski,Puric,Bilbija,protiv Zrinjskog Velkoski,Stojcev,Bilbija i protiv Travnika opet ista trojka.Puric kvari ovaj fantasticni trio,ali Stojcev je pored golova upisao i dvije asistencije.
Napadački trojac Sarajeva postigao je osam od devet golova tima sa Koševa u posljednje tri utakmice, statistiku je "pokvario" jedino Dario Purić.
Moje zapazanje od sinoc je postalo dio clanka sportsport.ba. :lol: :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 apr 2014, 13:53

miky_hz je napisao/la:Zanimljivo ce biti vidjeti postavku protiv Viteza,bez Bilbije i bez Dupovca...dok opasnost od eventualnog kartona pred derbi imaju Vule,Cimirot...i sa klupe Radovac,Kovacevic,Osmanagic

Dali odmoriti Vuleta i Cimirota skroz,mislim da bi trebalo ipak nije utakmica pod moranjem da se rizikuje tako nesto pogotovo ako i Dupovac nebude mogao igrati derbi nebi valjalo da ostanemo zbog nekog kartona i bez Vuleta za isti.Sad bi poceo sa Kovacevicem i Tatkom na stoperima,Radovac gore moze zamjeniti Cimirota glede ove utakmice i to nebi trebao biti problem

Odsustvom Bilbije ce vjerovatno Stojcev u sredinu da se vrati,a lijevo ce uletiti Todorovic mozda i Travancic

Sto se mene tice ja bi iskreno odmorio i Vuleta a i Cimirota(sto je sigurno sigurno je) i poceo ovako

-----------------------Delac-------------

--Baric--Tatomirovic--Kovacevic----Puzigaca------

----------Jajalo------------Radovac----------------

--Puric------------Stojcev----------Todorovic(Travancic)

-------------------Velkoski-------------
slazem se u potpunosti s tobom treba odmoriti i sacuvati od kartona igrace .a mislim da je dobro da i ovi rezervni dobiju priliku .i ovaj sawstav sto si napisao izgleda sasvim ok .sad se vidi koliko je bitno imati i velik broj igraca na raspolaganju .a što se tice prvenstva jako tesko cemo do titule moramo dobiti sve tri utakmice i cekati dva kiksa zrinjskog i po jedan zelje i sirokog to tesko da se sve poklopi ,al svaka cast momcima na pristupu i zalaganju i treba ako je moguce sve do kraja dobiti pa sta bude .

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 20 apr 2014, 13:54

Kad bi neko izračunao temeljito koliko su vam sudije samo u ovom prvenstvu poklonile bodova a nama oduzele mi bi več bili prvaci a vi negdje oko desetog mjesta.

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 20 apr 2014, 13:58

JosipBukal je napisao/la:Kad bi neko izračunao temeljito koliko su vam sudije samo u ovom prvenstvu poklonile bodova a nama oduzele mi bi več bili prvaci a vi negdje oko desetog mjesta.
Što ti to treba bgti ? Što bezze postavljaš ovakva pitanja ? Haj doć na našu temu i normalno nešto pitat al' ovo ..
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 apr 2014, 13:59

JosipBukal je napisao/la:Kad bi neko izračunao temeljito koliko su vam sudije samo u ovom prvenstvu poklonile bodova a nama oduzele mi bi več bili prvaci a vi negdje oko desetog mjesta.
zivio govornik :clap: :clap:

Kanister
Kontakt:

Post Postao/la Kanister » 20 apr 2014, 13:59

Da si ti išao u školu možda bi sad znao razlikovati č i ć.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, N3R3D, riki46, ristagrad, Varijantas8 i 61 gost.