vise nego ona saka jada danasNKJ je napisao/la:
Biće nas iz Bihaća puno, ništa se ne boj. Džaba sve te pare što ćete dati Banovićima, kao što je sloboda davala gradini

Zivi bili pa vidili

Moderator/ica: GracanicaAA
vise nego ona saka jada danasNKJ je napisao/la:
Biće nas iz Bihaća puno, ništa se ne boj. Džaba sve te pare što ćete dati Banovićima, kao što je sloboda davala gradini
Ma slabo mi obilazimo zapadnu bosnu kontasNKJ je napisao/la:Saka jada, a gdje ta saka jada iz Gračanice. Pa ne znate sta znaci navijati.
Gdje ste bili u Bihacu, gdje ste bili ikako de mi reci.
Saka jada, e balo jedan dodje ti 70 ljudi u goste i tebi to saka jada, gdje ste vi, ode vas u lukavac koji je 20km od gracanice i nema vas ni 30, jadni vi i vase navijanje, SN je za te vase "marokancice" bog Allah !!ALBOX je napisao/la:vise nego ona saka jada danasNKJ je napisao/la:
Biće nas iz Bihaća puno, ništa se ne boj. Džaba sve te pare što ćete dati Banovićima, kao što je sloboda davala gradini![]()
Zivi bili pa vidili
Bas smo neki, sve namjestismo i kupismo jbg,zla2 je napisao/la:dobro ja napisa neki dan,Vi ste jedna velika ZLOCINACKA organizacija
brazzo je napisao/la:A moze li koliko toliko objektivno misljenje biscana, koliko ce se godina, ako Jedinstvo udje, Zadrzati u PL?
Hoce ,hoce tek sada ce da bude svegaNKJ je napisao/la:
I sad se diže čitav USK kanton. Sad su svi na nogama nakon svih ovih uvreda. Nije se udružio samo TK kanton. Sada će tek da bude svega
Koliko je tebi godina?! Kreni prvo od Dase, ne kaže se džaba da se prvo očisti svoja avlijaALBOX je napisao/la:Mi ispadamo iz utrke ,ali sve cemo dati da se borimo protiv kriminala i lopovije
i sve cemoi dati da i vi ne udetesama stimulacija Buducnostii bice bodovi iz Gracnice , a docek ce bioti pravi
to ti garantujemjucer ste docekani ko ljudi, ali ste dokazali da to ne zasluzujete ...dodete u Tuzlu cranje, dodete u Gracanicu isto , e pa u Banovicima cete biti docekani kako i zasluzujete
"Vidimo se"i cujemo poslije Banovica da se dzaba ne
![]()
![]()
![]()
Sve je to u redu, ali odakle tebi to da je Jedinstvo kupilo sudiju ???intercontinental je napisao/la:Budite svjesni da Tuzlaci premiraju svaku ekipu koja igra protiv Jedinstva.To je ok ,i oni ne daju siću za premiju nego premiju koja je dostojna pobjedi.Bolje je da nude premije za bodovve protiv Jedinstva nego da šupački kupuju i podmažu sudije. LP
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, BosnianRahatluk, brotherze, Mocvara1991, Nulatridva, Quartararo i 23 gosta.