NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

ALBOX
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la ALBOX » 20 apr 2014, 00:52

NKJ je napisao/la:

Biće nas iz Bihaća puno, ništa se ne boj. Džaba sve te pare što ćete dati Banovićima, kao što je sloboda davala gradini ;)
vise nego ona saka jada danas :D

Zivi bili pa vidili ;)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 apr 2014, 00:53

Saka jada, a gdje ta saka jada iz Gračanice. Pa ne znate sta znaci navijati.
Gdje ste bili u Bihacu, gdje ste bili ikako de mi reci.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 apr 2014, 00:57

NKJ je napisao/la:Saka jada, a gdje ta saka jada iz Gračanice. Pa ne znate sta znaci navijati.
Gdje ste bili u Bihacu, gdje ste bili ikako de mi reci.
Ma slabo mi obilazimo zapadnu bosnu kontas :cool:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 apr 2014, 00:59

nije vam fer to danas...al hajde,vjerujte da necemo izgubiti ni jednu do kraja....a vama....dovoljan je jedan remi,da sve ode dodjavola..lijep pozdrav :wave:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 20 apr 2014, 01:08

Predsjednik Jedinstva Emir Mujadzic na tribinama sa navijacima, hvala Vam gospodine predsjednice sto zivimo san PL sa Vama, jedna ljudska gromada od covjeka, hvala Vam za sve...

slika
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 apr 2014, 04:46

ALBOX je napisao/la:
NKJ je napisao/la:

Biće nas iz Bihaća puno, ništa se ne boj. Džaba sve te pare što ćete dati Banovićima, kao što je sloboda davala gradini ;)
vise nego ona saka jada danas :D

Zivi bili pa vidili ;)
Saka jada, e balo jedan dodje ti 70 ljudi u goste i tebi to saka jada, gdje ste vi, ode vas u lukavac koji je 20km od gracanice i nema vas ni 30, jadni vi i vase navijanje, SN je za te vase "marokancice" bog Allah !!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 20 apr 2014, 05:11

dobro ja napisa neki dan,Vi ste jedna velika ZLOCINACKA organizacija ;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 apr 2014, 05:29

zla2 je napisao/la:dobro ja napisa neki dan,Vi ste jedna velika ZLOCINACKA organizacija ;)
Bas smo neki, sve namjestismo i kupismo jbg, :kafa:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 apr 2014, 09:47

Meni bi bilo crnjak branit klub ovoliko,i izmišljat i pisat gluposti,ko što neki rade za Jedinstvo.
Nad tobom sunce najljepše sja

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 apr 2014, 09:59

A moze li koliko toliko objektivno misljenje biscana, koliko ce se godina, ako Jedinstvo udje, Zadrzati u PL?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 apr 2014, 10:19

brazzo je napisao/la:A moze li koliko toliko objektivno misljenje biscana, koliko ce se godina, ako Jedinstvo udje, Zadrzati u PL?

Zašto vi mislite da bi mi ispali iz PL odmah ako udjemo? Zašto ste toliko sigurni da bi jedino Sloboda ostala duže godina i igrala čak u Europi.
Skontajte ljudi da ovaj naš Predsjednik zna šta radi, da i ako udjemo, da se nećemo boriti za opstanak. Da se tu mijenja ekipa, kao što ste i vi sad. Prodju se pripreme, novi provjereni trener. Pa igramo tek onda. I ne bojte se, nećemo se vratiti odmah do godine.

I sad se diže čitav USK kanton. Sad su svi na nogama nakon svih ovih uvreda. Nije se udružio samo TK kanton. Sada će tek da bude svega ;)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 apr 2014, 10:39

NKJ je napisao/la:

I sad se diže čitav USK kanton. Sad su svi na nogama nakon svih ovih uvreda. Nije se udružio samo TK kanton. Sada će tek da bude svega ;)
Hoce ,hoce tek sada ce da bude svega ;) dosad mi sve na fino a vi ko zadnji papci
od sada igramo po vasim pravilima i nastavicemo i iduce sezone ,uopste se ne brinem ;)
vidimo se u Banovicima ops il se ne vidimo zato sto nece biti odvajanja gostiju ni mogucnosti ulaska
autobusa sa navijacima na podrucje Banovica :cool:
CE DA SE CERAMO JOS :thumbup: :wave: :wave: :wave:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 apr 2014, 10:43

Pa nastavljate seljački kao i dosad.. To ćete zabranom navijačima uraditi nešto. I pouzdate se previše u Budućnost. Jbq, i ja bi da mi je to zadnja nada. A naravno da će vas to sjebati. Šteta što ste ispali iz utrke za PL, mislim da bi bilo zanimljivije da ste i vi tu.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 apr 2014, 10:51

Mi ispadamo iz utrke ,ali sve cemo dati da se borimo protiv kriminala i lopovije
i sve cemoi dati da i vi ne udete ;) sama stimulacija Buducnostii bice bodovi iz Gracnice , a docek ce bioti pravi
to ti garantujem ;) jucer ste docekani ko ljudi, ali ste dokazali da to ne zasluzujete ...dodete u Tuzlu cranje, dodete u Gracanicu isto , e pa u Banovicima cete biti docekani kako i zasluzujete :cool:

"Vidimo se" :urnebes: i cujemo poslije Banovica da se dzaba ne :wave: :wave: :wave: :wave:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 apr 2014, 10:54

Borite se protiv kriminala, čuj to.. Sretno vam u tome. ;)
I vidimo se u Banovićima, to sigurno. A kako ćemo biti dočekani, pa toga se ne bojim.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 20 apr 2014, 11:05

ALBOX je napisao/la:Mi ispadamo iz utrke ,ali sve cemo dati da se borimo protiv kriminala i lopovije
i sve cemoi dati da i vi ne udete ;) sama stimulacija Buducnostii bice bodovi iz Gracnice , a docek ce bioti pravi
to ti garantujem ;) jucer ste docekani ko ljudi, ali ste dokazali da to ne zasluzujete ...dodete u Tuzlu cranje, dodete u Gracanicu isto , e pa u Banovicima cete biti docekani kako i zasluzujete :cool:

"Vidimo se" :urnebes: i cujemo poslije Banovica da se dzaba ne :wave: :wave: :wave: :wave:
Koliko je tebi godina?! Kreni prvo od Dase, ne kaže se džaba da se prvo očisti svoja avlija ;)

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 20 apr 2014, 11:10

Budite svjesni da Tuzlaci premiraju svaku ekipu koja igra protiv Jedinstva.To je ok ,i oni ne daju siću za premiju nego premiju koja je dostojna pobjedi.Bolje je da nude premije za bodovve protiv Jedinstva nego da šupački kupuju i podmažu sudije. LP
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 20 apr 2014, 11:15

znaci ne vjerujem sta sve ljudi pišu ovdje :thumbdown:

2343

Post Postao/la 2343 » 20 apr 2014, 11:18

intercontinental je napisao/la:Budite svjesni da Tuzlaci premiraju svaku ekipu koja igra protiv Jedinstva.To je ok ,i oni ne daju siću za premiju nego premiju koja je dostojna pobjedi.Bolje je da nude premije za bodovve protiv Jedinstva nego da šupački kupuju i podmažu sudije. LP
Sve je to u redu, ali odakle tebi to da je Jedinstvo kupilo sudiju ???
Da li je sve i jedna utakmica u kojoj sudija loše odradi utakmicu sređena sa sudijom od strane nekog kluba???
Imaš primjer utakmice Real Madrid - Barcelona (3:4) u kojoj je bilo baš sramotno suđenje, da li je barcelona platila sudiju?? Uostalom, da ne idemo daleko imaš primjera iz PL baš u ovom kolu!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 apr 2014, 11:22

Sta sve neces procitati ovdje. :lol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”