NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
.
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 20 apr 2014, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
NKJ je napisao/la:Šta ste zapeli za Uroša više, šta ću ja sad tu.
Kad je Ćiro rekao da bi vodio RS, niko ništa. A što nisu uradili kao Sarajevo, doveli trenera, našla se slika sa .... i odmah treneru otkaz. Nema toga jelde. Šta Sloboda onda radi sa Ćirom, kad oni otjeraju Ćiru i mi ćemo Uroša, a dotad uzivajtte.
ciro je demantovao to ako nisi upoznat vec dva put ademantuje covjek budalastinje koje se pisu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ciro je svoju izjavu demantovao... a imala je Sloboda svog Urosa, Milana Pecelja i to u jeku borbe za opstanak onda kad smo u Orasju demolirali stadion..koji je postupio isto tako i ODMAH letio iz kluba, iako je bio jedini pravi napadac ekipe kojoj je trebao svaki go i svaki bod za opstanak..ali za neke stvari nema oprostaja
al opet gore se nikad ne zna, ko sto rekoh mozda je to sad opet u modi , mozda ga ko heroja docekaju

al opet gore se nikad ne zna, ko sto rekoh mozda je to sad opet u modi , mozda ga ko heroja docekaju

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Umjesto da sportsku temu čistiš od ovakvih priča ti jos dolijevas ulje na vatru.ultrasstyle_tz je napisao/la:Ciro je svoju izjavu demantovao... a imala je Sloboda svog Urosa, Milana Pecelja i to u jeku borbe za opstanak onda kad smo u Orasju demolirali stadion..koji je postupio isto tako i ODMAH letio iz kluba, iako je bio jedini pravi napadac ekipe kojoj je trebao svaki go i svaki bod za opstanak..ali za neke stvari nema oprostaja![]()

- SaltCityAttack
- Kontakt:
hej mi smo imali i Vidica on se sam okarakterisao kao najvecim u s t a s o m ..poa st asu mu nasi navijaci uradili?.. natjerali smo ga da ode dobio baitne u robnoj kuci isamarali ga ljudi..to je to mozes biti igracina mozes biti sve ali ako nisi covjek pokazat cemo ti zube i mjesto gdje pripadas ..oni svoje velicaju ebigaultrasstyle_tz je napisao/la:Ciro je svoju izjavu demantovao... a imala je Sloboda svog Urosa, Milana Pecelja i to u jeku borbe za opstanak onda kad smo u Orasju demolirali stadion..koji je postupio isto tako i ODMAH letio iz kluba, iako je bio jedini pravi napadac ekipe kojoj je trebao svaki go i svaki bod za opstanak..ali za neke stvari nema oprostaja![]()

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Onda cemo morati predsjedniku Mujadzicu reci da je Fabregas rekao da je Uros digao 3 prsta i da ga izbaci iz kluba.Salu na stranu ja ni u kojem slucaju ne opravdavam to,ali de mi reci niko to ne spominje samo neki @Cesc,i to covjek u isto vrijeme vidio sta su nasi navijaci radili,sta se desavalo na stadionu,i sta je ko dobacivao iz busa.Sve su to price rekla kazala ja ne kazem da to Uros nije uradio,ali i ako je uradio a neko vidio od uprave kluba,a da ne govorim o navijacima koji bi sve ucinili da se on otjera da je to uradio jer ja jako znam te momke koji su bili,i tu ti je svaki od njih veliki patriota da to nebi proslo nekaznjenoultrasstyle_tz je napisao/la:Ciro je svoju izjavu demantovao... a imala je Sloboda svog Urosa, Milana Pecelja i to u jeku borbe za opstanak onda kad smo u Orasju demolirali stadion..koji je postupio isto tako i ODMAH letio iz kluba, iako je bio jedini pravi napadac ekipe kojoj je trebao svaki go i svaki bod za opstanak..ali za neke stvari nema oprostaja![]()
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nemam ja ovlasti ovdje
, tendenciozan forum, mene su vec poslali u PL i prije Slobode hehe
al nije to doljevanje na vatru, koliko god se mi prepucavali, zaje.avali i svasta se pricalo, djecije gluposti, neke stvari se ne mogu tolerisati..kazem kod nas je sredina multietnicna i sve te price o TZ, ali je igrac letio iz kluba cim je napravio takav potez, cak ako me sjecanje sluzi nije se sa ekipom ni vratio u TZ pa naknadno nesto vec momentalno..nekad smo mi bili i bratska grupa sa Manijacima, znam cudno zvuci
, ali je i to puklo zbog slicne stvari...sad ko je to vidio, ko ne..to je pitanje, mi smo svog igraca vidjeli i znali smo sta je ciniti, vjerovatno je i kod vas neko morao to vidjeti eh sad ko bi to rekao u ovom momentu, to je ono sto nikad necemo saznati
za 2 dana niko nece ni pricati o tome, ali evidentno budalu treba paziti..mada imate u ekipi kretena to stoji..od golmana do onog Stjepanovica..danas dijete slomise, slicno su posli i na Tusnju pa naletise na spremnije

al nije to doljevanje na vatru, koliko god se mi prepucavali, zaje.avali i svasta se pricalo, djecije gluposti, neke stvari se ne mogu tolerisati..kazem kod nas je sredina multietnicna i sve te price o TZ, ali je igrac letio iz kluba cim je napravio takav potez, cak ako me sjecanje sluzi nije se sa ekipom ni vratio u TZ pa naknadno nesto vec momentalno..nekad smo mi bili i bratska grupa sa Manijacima, znam cudno zvuci

za 2 dana niko nece ni pricati o tome, ali evidentno budalu treba paziti..mada imate u ekipi kretena to stoji..od golmana do onog Stjepanovica..danas dijete slomise, slicno su posli i na Tusnju pa naletise na spremnije
-
- Kontakt:
nemora niko nikoga tjerati,nije ubio nikoga,ali igra za klub iz grada najboljih bh sinova,i svima njima je vama ispred nosa pljunuo na sehitluke...neko bi makar trebao da objasni momku gdje se nalazi...u gradu gazija...i heroja...herojskom bihacu..i da to neprolazi..Bihac96 je napisao/la:Onda cemo morati predsjedniku Mujadzicu reci da je Fabregas rekao da je Uros digao 3 prsta i da ga izbaci iz kluba.Salu na stranu ja ni u kojem slucaju ne opravdavam to,ali de mi reci niko to ne spominje samo neki @Cesc,i to covjek u isto vrijeme vidio sta su nasi navijaci radili,sta se desavalo na stadionu,i sta je ko dobacivao iz busa.Sve su to price rekla kazala ja ne kazem da to Uros nije uradio,ali i ako je uradio a neko vidio od uprave kluba,a da ne govorim o navijacima koji bi sve ucinili da se on otjera da je to uradio jer ja jako znam te momke koji su bili,i tu ti je svaki od njih veliki patriota da to nebi proslo nekaznjenoultrasstyle_tz je napisao/la:Ciro je svoju izjavu demantovao... a imala je Sloboda svog Urosa, Milana Pecelja i to u jeku borbe za opstanak onda kad smo u Orasju demolirali stadion..koji je postupio isto tako i ODMAH letio iz kluba, iako je bio jedini pravi napadac ekipe kojoj je trebao svaki go i svaki bod za opstanak..ali za neke stvari nema oprostaja![]()
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
koliko sam put ja do sad napiso da je to istina,siguran budi da je to uradio jer smo svi bili na tom mjestu od svlačionice do vašeg busa to je 20-ak metara i kad su krenuli on pokaza tri prstaBihac96 je napisao/la:Onda cemo morati predsjedniku Mujadzicu reci da je Fabregas rekao da je Uros digao 3 prsta i da ga izbaci iz kluba.Salu na stranu ja ni u kojem slucaju ne opravdavam to,ali de mi reci niko to ne spominje samo neki @Cesc,i to covjek u isto vrijeme vidio sta su nasi navijaci radili,sta se desavalo na stadionu,i sta je ko dobacivao iz busa.Sve su to price rekla kazala ja ne kazem da to Uros nije uradio,ali i ako je uradio a neko vidio od uprave kluba,a da ne govorim o navijacima koji bi sve ucinili da se on otjera da je to uradio jer ja jako znam te momke koji su bili,i tu ti je svaki od njih veliki patriota da to nebi proslo nekaznjenoultrasstyle_tz je napisao/la:Ciro je svoju izjavu demantovao... a imala je Sloboda svog Urosa, Milana Pecelja i to u jeku borbe za opstanak onda kad smo u Orasju demolirali stadion..koji je postupio isto tako i ODMAH letio iz kluba, iako je bio jedini pravi napadac ekipe kojoj je trebao svaki go i svaki bod za opstanak..ali za neke stvari nema oprostaja![]()
Rekao sam da Urošu j. staru ako je to uradio. I to niko u Bihaću neće podržati i kazniće se sigurno utvrdi li se da je to istina.
Ali jel vi sada morate spominjati rat, po vašim pričama mi u Bihaću smo išli na vas, ratovali smo sa vama, nismo branili ovu našu j. državu. Pa svaku utakmicu su sa nama ljiljani, himna, radimo sve da bi bilo nešto bolje u ovoj državi, podržavamo sve, i dodjemo ovdje, vi pričate tako o nama. Vratite forum 2-3 stranice nazad, pa vidite šta se sve piše. Nije fino. Ali nastavite slobodno, svi ste vi ovdje stariji, a pogledajte kako pišete.
Ali jel vi sada morate spominjati rat, po vašim pričama mi u Bihaću smo išli na vas, ratovali smo sa vama, nismo branili ovu našu j. državu. Pa svaku utakmicu su sa nama ljiljani, himna, radimo sve da bi bilo nešto bolje u ovoj državi, podržavamo sve, i dodjemo ovdje, vi pričate tako o nama. Vratite forum 2-3 stranice nazad, pa vidite šta se sve piše. Nije fino. Ali nastavite slobodno, svi ste vi ovdje stariji, a pogledajte kako pišete.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i mi smo cetnici jbg ... kad se zakuha kod nas se svasta kaze 
sto prije covjek odrveni lakse bude haha, mada mi nikad nece bit jasno kako zasrase u gracanici, to se treba dobro potrudit bgm
i nase prvo gostovanje je bilo svasta na terenu i sa Dasom, i ulijetali u teren i udarali zastitare al na tribinama nista

sto prije covjek odrveni lakse bude haha, mada mi nikad nece bit jasno kako zasrase u gracanici, to se treba dobro potrudit bgm

i nase prvo gostovanje je bilo svasta na terenu i sa Dasom, i ulijetali u teren i udarali zastitare al na tribinama nista
zna li neko kako je momak koji je završio na hitnoj ... i jeli njemu slomljena noga , ključna kost ili oštećen grudni koš ili su to su sve nagađanja , ali znam samo da je ono bilo strašno vidjeti kako momak na zemlji trza nogama , čim su zvali hitnu na treren da uđe nemože biti dobro ...
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 20 apr 2014, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro jedan čovjek iz Zenice koji se danas zatekao u Gračanici na utakmici kaze: Malešići su velegad za Gračanicu.ultrasstyle_tz je napisao/la:i mi smo cetnici jbg ... kad se zakuha kod nas se svasta kaze
sto prije covjek odrveni lakse bude haha, mada mi nikad nece bit jasno kako zasrase u gracanici, to se treba dobro potrudit bgm![]()
Ono sto sam danas vidio je okorjeli seljakluk. Sramota me da onog jos ima u BiH. A logično da će "veliki novinar" Škorić pisati sta mu "tata" Denis i deda Daso kazu. Pa onda cijela BiH misli da je fkt. Bratstvo osteceno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Steta je jer je mlad ako je nesto ozbiljno jer bi mogao u reprezentaciju mladu..Ako je nesto ozbiljno steta je isto kao sto je bilo za Zoloticano rules je napisao/la:zna li neko kako je momak koji je završio na hitnoj ... i jeli njemu slomljena noga , ključna kost ili oštećen grudni koš ili su to su sve nagađanja , ali znam samo da je ono bilo strašno vidjeti kako momak na zemlji trza nogama , čim su zvali hitnu na treren da uđe nemože biti dobro ...
još prošle godine prijetelj mi za njeg pričao kako je ekstra talenat i kako je prava šteta što nije otišao u neki evropski klub gdje bi imao bolje uslove da napreduje ...iako je visok cca 190 odlično barata sa loptom i zabija golove , nadam se da nije obziljna povreda ...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
to neki Zrnicev drug iz Zenice ili?Rafael30 je napisao/la:Dobro jedan čovjek iz Zenice koji se danas zatekao u Gračanici na utakmici kaze: Malešići su velegad za Gračanicu.ultrasstyle_tz je napisao/la:i mi smo cetnici jbg ... kad se zakuha kod nas se svasta kaze
sto prije covjek odrveni lakse bude haha, mada mi nikad nece bit jasno kako zasrase u gracanici, to se treba dobro potrudit bgm![]()
Ono sto sam danas vidio je okorjeli seljakluk. Sramota me da onog jos ima u BiH. A logično da će "veliki novinar" Škorić pisati sta mu "tata" Denis i deda Daso kazu. Pa onda cijela BiH misli da je fkt. Bratstvo osteceno.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma nije, tvoj drug iz razreda. Sutra slavio 10-ti roxSaltCityAttack je napisao/la:Rafael30 je napisao/la: to neki Zrnicev drug iz Zenice ili?

-
- Kontakt:
Realno: Zrnic se pogubio citavu tekmu, nema pojma sta je radio citavu tekmu sudio samo da odradi nalog i dnevnicu sto ima. Brastvo "malo" bolje, barem koliko im je to Zrnic dopustio jbg. ne mozes 2-3 kontre prekinuti jer se neko povrijedio(a posebno igraci Jedinstva). Jedinstvo doslo po moguci bod, od 1 min.poceli odugovlaciti i krasti vrijeme. Poturalic se sam povrijedio barem koliko sam ja vidio(sat vremena sam dugovima goborio uci ce Poturalic i dati go i nakon 30 sec.mu se ono desi
). U jednoj recenici opisat recenicu u Gr." Sudija Zrnic usro citavu utakmicu".

-
- Kontakt:
fukara1919 je napisao/la:Realno: Zrnic se pogubio citavu tekmu, nema pojma sta je radio citavu tekmu sudio samo da odradi nalog i dnevnicu sto ima. Brastvo "malo" bolje, barem koliko im je to Zrnic dopustio jbg. ne mozes 2-3 kontre prekinuti jer se neko povrijedio(a posebno igraci Jedinstva). Jedinstvo doslo po moguci bod, od 1 min.poceli odugovlaciti i krastivvrijeme. Poturalic se sam povrijedio barem koliko sam ja vidio(sat vremena sam drugovima goborio uci ce Poturalic i dati go i nakon 30 sec.mu se ono desi). Igrac sa brojem 10 u Jednistva mene je nervirao maximalno mogu zamisliti kako je bilo Gracanilijama.U jednoj recenici opisat recenicu u Gr." Sudija Zrnic usro citavu utakmicu".P.S. Na kraju tekme navija se "Sloboda", al sam zurio kuci i nisam do kraja ispratio desavanja do kraja
Molim samo navijace Slobode da se ne javljaju na ovu temu jer znaju da su dogovorili utakmicu protiv Buducnosti i iskreno se nadam da ce ta ekipa ispasti u nizi rang. Da je ekipa Bratstva bila toliko bolja i kvalitenija pobjedili bi nas. Sudija moze utjecati na utakmicu ali ne moze sprijeciti kvalitetniju ekipu da pruzi dobru tekmu. Mi smo dokazali svoj kvalitet , i uzeli zlatna vrijedan bod. Ekipa Bratstva je najbolja ekipa 1 lige federacije ali ocigledno da danas nisu igrali svoju igru. Jedinstvo je blizu premijer lige. Osvojili smo bod na najtezem gostovanju ove sezone i odlucujemo sami o svojoj sudbini. Svaka cast nasim momcima a ako je istina za urosa da je pokazao 3 prsta ja prvi trazim od uprave Jedinstva da ga izbace iz ekipe i posalju u Kikindu i vise nikad ne dozvole igracu da tako nesto uradi. Sami naziv nase navijacke skupine mu ne daje za pravo da se tako ponasa ali ocigledno da nema mozga da shvati znacenje ta 3 prsta i znacenje Sile Nebeske. Ja se kao Biscanin izvinjavam zbog takvog poteza urosa (ako je istina) a svi koji znaju povijest nase drzave znaju koliko su u nju ulozili Biscani i Sila Nebeska. Sve u svemu bit ce zanimljivo do kraja i smatram da je Jedinstvo u ogromnoj prednosti u odnosu na Slobodu. Bratstvo je definitivno ispalo iz utrke. Zivjeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.