NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Pero ce ostajati često sam na trici dok ga Roy bude cuvao. Ako ga bude sut isao nece valjati za Pacerse.

A onaj faul u napadu od Iggya??? Cijela utakmica je bila bezze.Titova-Juga je napisao/la:Nikada većeg baleta od suđenja nisam gledao od ove utakmice LAC - WAR. Bože sačuvaj kako izbaciše Griffina, barem 3 faula su upitna. Bljakson.
U mome zavičaju vinograd zori 
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
						I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Kako meni Korver dize zivac... Kad god primi loptu pomislim sad ce sutat trojku  

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
						- Titova-Juga
- Kontakt:
Pirke je napisao/la:A onaj faul u napadu od Iggya??? Cijela utakmica je bila bezze.Titova-Juga je napisao/la:Nikada većeg baleta od suđenja nisam gledao od ove utakmice LAC - WAR. Bože sačuvaj kako izbaciše Griffina, barem 3 faula su upitna. Bljakson.
I ono je bilo komično, cijela utakmica je prošla u preRetardiranom suđenju. FUJ ako im je ovo PlayOff košarka... ali zaista...

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pacersi iz regularne sezone prisutni... Al' i takvi bi trebali rijesti ove dosadne Hawkse  

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
						- Titova-Juga
- Kontakt:
Ima'l' iko stream bez ove dosadnjakuše, ubija mi draž   

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
šta kaže Vogel na "wired"..."nećemo pobijediti u play off-u ako gubimo lopte" ....dubokoumno  

A.F.C. Bournemouth!
Mislim da si pogresno skontao sta je rekao.rambo16 je napisao/la:šta kaže Vogel na "wired"..."nećemo pobijediti u play off-u ako gubimo lopte" ....dubokoumno
mislim da je rek'o nešto u tom stilu..."nećemo pobijedit ako gubimo lopte"...ako sam dobro čuo od ove smaratorkenerkolfc je napisao/la:Mislim da si pogresno skontao sta je rekao.rambo16 je napisao/la:šta kaže Vogel na "wired"..."nećemo pobijediti u play off-u ako gubimo lopte" ....dubokoumno
A.F.C. Bournemouth!
Ma rekao da se moraju boriti za svaku loptu, da njima kad imaju priliku otimaju lopte iz ruku. Da budu agresivni.

- Titova-Juga
- Kontakt:
Hibbert... tha fuck outta here   

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Vidim best floor general opet ima problema u playoffu.Naravno s najboljim trenerom lige 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Seres.Kawhi je napisao/la:Vidim best floor general opet ima problema u playoffu.Naravno s najboljim trenerom lige
Gle ovog superstara  
   Joj volio bih da im ukrade Atlanta ovu prvu utakmicu nebi li se malo probudili. Kako su losi
  Joj volio bih da im ukrade Atlanta ovu prvu utakmicu nebi li se malo probudili. Kako su losi 

Izvini.On je najbolji play generacije,nasljednik Magica,franchise player...alemsa je napisao/la:Seres.Kawhi je napisao/la:Vidim best floor general opet ima problema u playoffu.Naravno s najboljim trenerom lige
K.uracna kvafrat, Noah je izmislio kosarku za ovog debilaTitova-Juga je napisao/la:Hibbert... tha fuck outta here
Opet seres, odrast ces nekadKawhi je napisao/la:Izvini.On je najbolji play generacije,nasljednik Magica,franchise player...alemsa je napisao/la:Seres.Kawhi je napisao/la:Vidim best floor general opet ima problema u playoffu.Naravno s najboljim trenerom lige
Dok ja odrastem možda i Paul prođe drugu seriju playoffa.Al ako budem njega čekao vjerovatno neću nikad odrasti.alemsa je napisao/la:
Opet seres, odrast ces nekad
Pa ako mislis da je ovaj poraz cp3iju na dusu, nes nikad ni odrastiKawhi je napisao/la:Dok ja odrastem možda i Paul prođe drugu seriju playoffa.Al ako budem njega čekao vjerovatno neću nikad odrasti.alemsa je napisao/la:
Opet seres, odrast ces nekad
- Titova-Juga
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:K.uracna kvafrat, Noah je izmislio kosarku za ovog debilaTitova-Juga je napisao/la:Hibbert... tha fuck outta here
Nevjerovatno, ni sportske novosti ne možeš podvuć ispod njega kad "skoči"

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.