Tendeciozno ponasanje igraca i rukovodstva ekipe Bratstva nakon utakmice, u kojoj realno nisu nista pokazali osim jedne sanse gdje je Mirza bravuroznom paradom izvuako loptu ispod raslji, drugo, realno i meni je zao momka jer sam sve to pratio od svlacionica pa nisam dobro vidio da komentarisem sta i kako, nadam se brzom ozdravljenju, trece, igra Jedinstva me je podsjecala i dala mi je nadu kako ipak promjena trenera u ovom trenutku, iako nije najbolje rjesenje, definitivno se pokazala kao pozitivan sok, u smislu da samo uz bolju realizaciju se iz Gracanice moglo otici sa 3 boda, ako je ovo ta ekipa Bratstva koja igra najbolji nogomet u Federaciji, onda se mi ne bojimo za ostale utakmice i ostala gostovanja. Cetvrto, velike pohvale velikom novinaru, legendi BH novinarstva Resadu Mameli za izvanrednom uvodu u utakmicu, nek i ostali spikeri se ugledaju na njega, i na kraju da se osvrnem na sudjenje, gdje jednostavno Zrnic nije uspio smirit strasti, jer jednostavno nije taj tip sudije koji ima respekt u ovoj ligi, sudija sa greskama i bez autoriteta.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...