NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la staragarda » 19 apr 2014, 23:09

Bihac96 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Stvarno ne vidim ko je napiso da ste kupili 16 pobjeda i 5 remija,nego se piše kako ste danas sudiju kupili i kako su se vaši igrači ponašali na terenu ;)
Nisi u toku,nije prica o danas,vec o cijeloj sezoni ;) A nikako mi nije jasno kako mogu reci kupili bod,sta je nama taj bod znaci,Slobodi sad bjezimo jedan bod nemamo prava na kiks vise.
covjece...de malo skontaj...NISTE kupili bod...kupili ste sudiju da vam napravi situaciju da uzmete 3 boda...ali vi ni sa 2 igraca manje niste mogli dobit....jel,kontas sad kako to ide...cuj,kupili bod :facepalm: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 19 apr 2014, 23:09

Bihac96 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Stvarno ne vidim ko je napiso da ste kupili 16 pobjeda i 5 remija,nego se piše kako ste danas sudiju kupili i kako su se vaši igrači ponašali na terenu ;)
Nisi u toku,nije prica o danas,vec o cijeloj sezoni ;) A nikako mi nije jasno kako mogu reci kupili bod,sta je nama taj bod znaci,Slobodi sad bjezimo jedan bod nemamo prava na kiks vise.
sigurno jedinstvo nije uzelo danas bio sam na utakmici navijam za bratstvo,neko drugi poslo sudiju da odsudi x,i to je to,bratstvo izbaci iz borbe a nekog drugog priključi,samo me interesuje kako će jedinstvo proć u banovićima......

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 19 apr 2014, 23:18

Nezz samo kako neki ljudi misle da ce se "seljacki nogomet" igrati godinama u BIH. Logično je ako igras divljacki da ce te sudija kazniti kartonima. Nije ovo 2.liga sjever da mozes platiti sudije sa 2kg janjetine i da si siguran ćeš pobjediti kuci. Pa NE MOŽE na silu, nece da može ;) Ovakve kao ovaj Daso i onaj predsjednik Mladosti (DK) treba zauvijek odstraniti iz BIH fudbala. Kao Jedinstvo kupuje sudije, pa mi da kupujemo pobjeđivali bi i kuci sve redom. U Bihaću je najbolje suđenje od svi terena u ovoj ligi. Najbolje je Kemo Hafizovic rekao kad je bio trener Rudara: da je svugdje suđenje kao u Bihaću, nas nogomet bi napredovao.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2014, 23:20

Rafael30 je napisao/la:Nezz samo kako neki ljudi misle da ce se "seljacki nogomet" igrati godinama u BIH. Logično je ako igras divljacki da ce te sudija kazniti kartonima. Nije ovo 2.liga sjever da mozes platiti sudije sa 2kg janjetine i da si siguran ćeš pobjediti kuci. Pa NE MOŽE na silu, nece da može ;) Ovakve kao ovaj Daso i onaj predsjednik Mladosti (DK) treba zauvijek odstraniti iz BIH fudbala. Kao Jedinstvo kupuje sudije, pa mi da kupujemo pobjeđivali bi i kuci sve redom. U Bihaću je najbolje suđenje od svi terena u ovoj ligi. Najbolje je Kemo Hafizovic rekao kad je bio trener Rudara: da je svugdje suđenje kao u Bihaću, nas nogomet bi napredovao.
Nemas pojma ni ti ni kemo hafizoviic...dabogda ti zrnic sudio i djeci ovako u bihacu...pa bolan kupite sudije a nemozete gola dati :crazy: Malesici prvi , ulaze u prvu federalnu , valja vam u Gracanicu al 2 putt iduce godine opaaaaaaa :lolno:

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 19 apr 2014, 23:40

ALBOX je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:Nezz samo kako neki ljudi misle da ce se "seljacki nogomet" igrati godinama u BIH. Logično je ako igras divljacki da ce te sudija kazniti kartonima. Nije ovo 2.liga sjever da mozes platiti sudije sa 2kg janjetine i da si siguran ćeš pobjediti kuci. Pa NE MOŽE na silu, nece da može ;) Ovakve kao ovaj Daso i onaj predsjednik Mladosti (DK) treba zauvijek odstraniti iz BIH fudbala. Kao Jedinstvo kupuje sudije, pa mi da kupujemo pobjeđivali bi i kuci sve redom. U Bihaću je najbolje suđenje od svi terena u ovoj ligi. Najbolje je Kemo Hafizovic rekao kad je bio trener Rudara: da je svugdje suđenje kao u Bihaću, nas nogomet bi napredovao.
Nemas pojma ni ti ni kemo hafizoviic...dabogda ti zrnic sudio i djeci ovako u bihacu...pa bolan kupite sudije a nemozete gola dati :crazy: Malesici prvi , ulaze u prvu federalnu , valja vam u Gracanicu al 2 putt iduce godine opaaaaaaa :lolno:
23:30h a ti jos nisi legao :shock: nemoj da ti ja mamu zovem :rol:

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 19 apr 2014, 23:52

ALBOX je napisao/la:
ALBOX Bgm vrijeme ti je da ides spavati nemoj da te mama uhvati u sred noci pred kopjuterom :beba: .

MarcoPolo
Kontakt:

Post Postao/la MarcoPolo » 20 apr 2014, 00:15

Rekao sam da se neću više oglašavati na ovom forumu i neka mi Benjo ovo oprosti samo da znaju Bišćani da je drugi njihov omiljeni igrač sa brojem 4 ( u duši panter s Majevice)isti kao i Uroš i da je mladom Poturaliću namjernim udarcem laktom nanijo tešku povredu grudnog koša sa prelomom a mladi igrač Bratstva je najbolji igrač junior u grupi sjever i nada BH fudbala što je najavio i oficioni spiker na stadionu samo minutu prije nanošenja teških tjelesnih povreda što će vjerovatno imati i sudski epilog jer je momku uništena karijera pa vi Bišćani i Zrnić razmišljajte jer će snimak utakmice ako bude dobro urađen pokazati namjerno udaranje zašto će neko morati platit ogromnu kaznu .A Sila nebeska ga je danas u Gračanici slavila i uzdizala i jedna napomena zafalte Bogu i policiji što je odradila dobro svoj posao inače bih pola onih iz kaveza završilo na klinici zbog bacanja flaša prema običnom narodu jer su navijači Bratstva već bili napustili stadion a oni vaši alkoholizirani i napušeni navijači su započeli provocirat mogli su normalno napustit Gračanicu i slaviti nebi im niko ništa rekao.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 apr 2014, 00:17

Ti navijači su bili na sve i jednom gostovanju zadnje 2 godine. Nisu propustili niti jedno. NIGDJE NIJE BIO NI NAJMANJI PROBLEM SA STRANE NAVIJAČA, ETO JEDINO U GRAČANICI.
Išao sam sa njima dosta puta, i nikad nije bio problem, jedino eto danas. Čudno mi je to, iskreno.

I ti MarcoPolo rekao si prije 5 postova da se više nećeš javljati.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 apr 2014, 00:20

NKJ je napisao/la:Ti navijači su bili na sve i jednom gostovanju zadnje 2 godine. Nisu propustili niti jedno. NIGDJE NIJE BIO NI NAJMANJI PROBLEM SA STRANE NAVIJAČA, ETO JEDINO U GRAČANICI.
Išao sam sa njima dosta puta, i nikad nije bio problem, jedino eto danas. Čudno mi je to, iskreno.

I ti MarcoPolo rekao si prije 5 postova da se više nećeš javljati.
Ti jos vjerujes ovim pričama? Ma de pusti ih vidis da su ljuti jer ce ostati jos godina u ovoj ligi.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 apr 2014, 00:21

pa ako si do sad isao na gostovanja, znaci bio si i u Gracanici i znas kakvi su ljudi dole i kakvi navijaci i kako docekuju ove "nase" grupe...tako da bas ako si bio i isao znas da dole nikad niko ne bi dzaba napravio sranje , ako su njih uspjeli isprovocirat dobro neko rece u TZ il u drugim mjestima bi ih povjesali za to
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 20 apr 2014, 00:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa ako si do sad isao na gostovanja, znaci bio si i u Gracanici i znas kakvi su ljudi dole i kakvi navijaci i kako docekuju ove "nase" grupe...tako da bas ako si bio i isao znas da dole nikad niko ne bi dzaba napravio sranje , ako su njih uspjeli isprovocirat dobro neko rece u TZ il u drugim mjestima bi ih povjesali za to
bravo majstore to mu reci,bio sam ja u bihaću pa mi **** sve kad sam skočio kad njihov golman hoće da udari timkova a nas iz gračanice bilo dvojica,i to među njihovom rajom

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 apr 2014, 00:25

U Gračanici je problem što, mogli su uzeti fine pare, da nam puste bodove. Oni su toliko sigurni bili da će nas dobiti, da će moći ganjati PL i odbili su pare. I na kraju, nisu dobili niti jedno niti drugo. Zbog toga je njima krivo.
Pa i da su nas pobijedili bio bi isti k. na kraju. Šta je u Tuzli bilo, jesmo izgubili 2 0, pa nas gadjaju na kraju utakmice. Šta bi bilo da dobijemo. U Tuzli bi isto bilo da smo odigrali neriješeno. I vi bi se napalili, i svi oni ljudi i eto sranja. Njima teško ovo pada, razumijem ih. Nema Premier lige, nema ni tog nadanja više.

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 20 apr 2014, 00:25

Pusa za sve dusmane i hassume, ljubim vas u celo...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 20 apr 2014, 00:27

NKJ je napisao/la:U Gračanici je problem što, mogli su uzeti fine pare, da nam puste bodove. Oni su toliko sigurni bili da će nas dobiti, da će moći ganjati PL i odbili su pare. I na kraju, nisu dobili niti jedno niti drugo. Zbog toga je njima krivo.
Pa i da su nas pobijedili bio bi isti k. na kraju. Šta je u Tuzli bilo, jesmo izgubili 2 0, pa nas gadjaju na kraju utakmice. Šta bi bilo da dobijemo. U Tuzli bi isto bilo da smo odigrali neriješeno. I vi bi se napalili, i svi oni ljudi i eto sranja. Njima teško ovo pada, razumijem ih. Nema Premier lige, nema ni tog nadanja više.
ja znam da naši nisu uzeli pare ni od slobode ni od jedinstva,niti su htjeli ali ovako uzet bod sramota a gdje je taj savez i sudije iz pl

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 apr 2014, 00:41

7april je napisao/la:
NKJ je napisao/la:U Gračanici je problem što, mogli su uzeti fine pare, da nam puste bodove. Oni su toliko sigurni bili da će nas dobiti, da će moći ganjati PL i odbili su pare. I na kraju, nisu dobili niti jedno niti drugo. Zbog toga je njima krivo.
ja znam da naši nisu uzeli pare ni od slobode ni od jedinstva,niti su htjeli ali ovako uzet bod sramota a gdje je taj savez i sudije iz pl
Jest al nema ni biscanima PL veceras hitna sjednica ns tk ;) Banovici ce da gore od pjesme domacih navijaca sa tk , a sudije ce biti docekane izvan Banovica ;) necete u pl garant :twisted: a s koje strane cte vi da udete u Banovice vidit cemo :cool:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 20 apr 2014, 00:44

ALBOX je napisao/la: Jest al nema ni biscanima PL veceras hitna sjednica ns tk ;) Banovici ce da gore od pjesme domacih navijaca sa tk , a sudije ce biti docekane izvan Banovica ;) necete u pl garant :twisted: a s koje strane cte vi da udete u Banovice vidit cemo :cool:
Pa de nam onda javi sta su se dogovorili,kako ce nas unistiti :lol:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 20 apr 2014, 00:46

Bihac96 je napisao/la:
7april je napisao/la:iskrene čestitke navijačima jedinstva koji su bili danas na utakmici stvarno su bili fer,nije bilo problema al onako uzet bod sramota jedinstvo ništa,uroš paklen igrač,golman seljačina teška,ali šta je tu je idemo dalje sretan vam put kući
Cuj ovo cestitke jer su bili fer.Pa zasto ste ih onda napali ako su bili fer ? Momci su se morali tuci prvo sa zastitarima,pa policijom i onda na kraju sa vasim navijacima.Skoro sve i jedan je dobio novcanu kaznu zbog vas jer su se branili i na kraju ispali krivi,ima jos nekih stvari ali nisu za foruma.
:lol: :lol: :lol: Ovo je definitivno najveća laž ikada napisana na ovom forumu. Čitav stadion je aplauzom pozdravio igrače Jedinstva, zatim kad je spiker kazao herojski Bihać i na kraju Silu nebesku i zahvalio im s ena dolasku. Čitavo vrijeme utakmice navijanje je bilo korektnoni bez ikakvih provokacija. Na poluvremenu su čak vaši navijači izlazili do trgovine i kupovali logistiku. Na kraju kad su počeli izlaziti domaći navijači a vaši navijači su ostali još nekon vrijeme zaključani da ne bi slučajno došlo do miješanja navijača, tad doleće nekoliko flaša sa dijela vaše tribine i onda sve počinje. Okuplja se grupa navijača Bratstva i čeka izlazak navijača.Međutim policija i Serif secjuriti obezbjeđuje siguran izlazak vaših navijača do 3 kombija koji su došli do same tribine. Samo jedan vaš navijač je počeo nešto pokazivati prema Gračanlijama međutim 2-3 vaša navijača su ga odgurnuli i smirili. Kakve novčane kazne i kakvi bakrači :crazy: Da je policija legitimisala i zapisivala vaše navijače ne bi izašli do pola noći a napustili su tribinu i Gračanicu u roku 15 minuta od završetka tekme. Također bilo je 4-5 cura, samo još fali da neko napiše da su bile silovane u Gračanici. Bišćani zaboravljate ko vam je dao 3 boda prošle godine i ostavio vas u ligi, ne treba vam to :nene: :nene:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 20 apr 2014, 00:47

Tendeciozno ponasanje igraca i rukovodstva ekipe Bratstva nakon utakmice, u kojoj realno nisu nista pokazali osim jedne sanse gdje je Mirza bravuroznom paradom izvuako loptu ispod raslji, drugo, realno i meni je zao momka jer sam sve to pratio od svlacionica pa nisam dobro vidio da komentarisem sta i kako, nadam se brzom ozdravljenju, trece, igra Jedinstva me je podsjecala i dala mi je nadu kako ipak promjena trenera u ovom trenutku, iako nije najbolje rjesenje, definitivno se pokazala kao pozitivan sok, u smislu da samo uz bolju realizaciju se iz Gracanice moglo otici sa 3 boda, ako je ovo ta ekipa Bratstva koja igra najbolji nogomet u Federaciji, onda se mi ne bojimo za ostale utakmice i ostala gostovanja. Cetvrto, velike pohvale velikom novinaru, legendi BH novinarstva Resadu Mameli za izvanrednom uvodu u utakmicu, nek i ostali spikeri se ugledaju na njega, i na kraju da se osvrnem na sudjenje, gdje jednostavno Zrnic nije uspio smirit strasti, jer jednostavno nije taj tip sudije koji ima respekt u ovoj ligi, sudija sa greskama i bez autoriteta.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 apr 2014, 00:47

Bihac96 je napisao/la: Pa de nam onda javi sta su se dogovorili,kako ce nas unistiti :lol:
Ne druze to ostaje tajna do Banovica :D
ja cu biti na utakmici ti neces sigurno ,ali prepricacu ti pojedinosti ;) :clap: :clap:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 apr 2014, 00:50

ALBOX je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la: Pa de nam onda javi sta su se dogovorili,kako ce nas unistiti :lol:
Ne druze to ostaje tajna do Banovica :D
ja cu biti na utakmici ti neces sigurno ,ali prepricacu ti pojedinosti ;) :clap: :clap:

Biće nas iz Bihaća puno, ništa se ne boj. Džaba sve te pare što ćete dati Banovićima, kao što je sloboda davala gradini ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 5 gostiju.