RK Goražde

gradacac10
Kontakt:

Re: RK Goražde

Post Postao/la gradacac10 » 27 mar 2014, 22:58

Nema od vogosce nista.. a ne mozete ni u mostaru dobit.. kad citam kako pisete i to vec dugo, gorazde mi postaje sve omrazenije... pitam se jel ovo cita iko iz saveza i ovo na ovu svu pricu ne reaguju ipak je ovo najcitaniji bh sportski portal

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 28 mar 2014, 15:25

Oni koji neznaju mogu na ovaj način da reaguju pa pomisle da se negdje može srediti,pa ljudi božiji Kaja je guzicom zatvorio vrata u svim klubovima tako da samo lupaju da mogu negdje namjestiti utakmicu a i u savezu je tako isto uradio pa kakav je to čovjek koji je podjelio platu nako poraza od Gračanicem umjesto da je to uradio prije utakmice nismo svi isti vratićemo se mi za godinu dana u premijer ligu ali puno zdraviji i nadam se bez Kaje.

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 28 mar 2014, 20:38

Kako se vidi napredak sa Ćitom ... -17 u Sarajevu . Bosna-Goražde 42:25 . :-(

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 28 mar 2014, 22:03

Nedade mi crv odoh na utakmicu sramota.

handballija
Kontakt:

Post Postao/la handballija » 28 mar 2014, 22:19

Sramota za Gorazde grad rukometa ali ocito su svi vidjeli problem u jednom covjeku a svi znate kojem... Mozda je u neku ruku bolje da ispadne Gorazde ali ako ce doci do jasnijeg i cisceg stanja u klubu jer nije sporan povratak u PL ali ne treba dozvoliti pojedincima da svojataju klub i da se cio grad ogradi od giganta i navijanja kakvo je samo Gorazde znalo priustiti...

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 30 mar 2014, 00:48

Mislim da smo se veceras definitivno oprostili od PL-a.Mozda mozemo stici Slogu, ali su oni bolji u medjusobnom skoru. Teru za trenera i vratimo se staroj slavi. Nemojte dzaba trositi pare, trud je uzalud, vratit cemo se expresno jaci ibolji. i bez. Kajevica.

abezgov
Kontakt:

Post Postao/la abezgov » 30 mar 2014, 15:15

handballija je napisao/la:Sramota za Gorazde grad rukometa ali ocito su svi vidjeli problem u jednom covjeku a svi znate kojem... Mozda je u neku ruku bolje da ispadne Gorazde ali ako ce doci do jasnijeg i cisceg stanja u klubu jer nije sporan povratak u PL ali ne treba dozvoliti pojedincima da svojataju klub i da se cio grad ogradi od giganta i navijanja kakvo je samo Gorazde znalo priustiti...

slazem se...a niste uopste toliko losa ekipa! :o
Naprijed Bosno ljubavi moja !

therra
Kontakt:

Post Postao/la therra » 01 apr 2014, 12:58

Vidim da se moje ime pominje već tri puta pa reko' da se registrujem.Volim rukomet i volim klub u kojem sam proveo 28 godina života.Žao mi je što je situacija ovakva ali znam da će se popraviti.Za ovog "radnicki" , ako su T.A. moji inicijali , što se mene tiče napravite 100 klubova ali svi treba da budemo u jednom i da zajedno radimo.Ja se nigdje sem na piku nisam registrovao pod nickom nego nadimkom ili imenom. Meni je rukomet dao mnogo , red je da mu vratim koliko mogu a ne da ga još ukopavam. Terović Amer

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 03 apr 2014, 15:43

therra je napisao/la:Vidim da se moje ime pominje već tri puta pa reko' da se registrujem.Volim rukomet i volim klub u kojem sam proveo 28 godina života.Žao mi je što je situacija ovakva ali znam da će se popraviti.Za ovog "radnicki" , ako su T.A. moji inicijali , što se mene tiče napravite 100 klubova ali svi treba da budemo u jednom i da zajedno radimo.Ja se nigdje sem na piku nisam registrovao pod nickom nego nadimkom ili imenom. Meni je rukomet dao mnogo , red je da mu vratim koliko mogu a ne da ga još ukopavam. Terović Amer
Teru za predsjednika...otjerajte Kaju i ja ću sledeće godine pomoći klubu,naravno na i u finansijskom planu...al da krenemo od nule,a ne ovako...Ćito i Kaja napolje...i mi ulazimo... :D

devil82
Kontakt:

Post Postao/la devil82 » 03 apr 2014, 23:15

ovo sto se desava u mrk gorazde je bruka,presjednici se mjenjaju igraci veze nemaju kome da se obrate za dugove,sramota za grad rukometa mozda je i najbolje ispasti pa casno i posteno uci ponovo akobogda :oops:

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 04 apr 2014, 08:21

devil82 je napisao/la:ovo sto se desava u mrk gorazde je bruka,presjednici se mjenjaju igraci veze nemaju kome da se obrate za dugove,sramota za grad rukometa mozda je i najbolje ispasti pa casno i posteno uci ponovo akobogda :oops:
Ma ispali smo mi,samo što prije shvatimo to je bolje...pogledajr raspored Sloge,Maglaja i Gradačca i sve će ti biti jasno...džaba se troše pare na pokušaje kupovanja utakmica u Mostaru i Vogošći...ljudi nas svi odje... ,pa smo preko Ćite počeli mešetariti i sa sudijama...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 apr 2014, 17:57

radeon je napisao/la:
devil82 je napisao/la:ovo sto se desava u mrk gorazde je bruka,presjednici se mjenjaju igraci veze nemaju kome da se obrate za dugove,sramota za grad rukometa mozda je i najbolje ispasti pa casno i posteno uci ponovo akobogda :oops:
Ma ispali smo mi,samo što prije shvatimo to je bolje...pogledajr raspored Sloge,Maglaja i Gradačca i sve će ti biti jasno...džaba se troše pare na pokušaje kupovanja utakmica u Mostaru i Vogošći...ljudi nas svi odje... ,pa smo preko Ćite počeli mešetariti i sa sudijama...
U Vogošći sumnjam da će kupiti bodove, a itekako zbog Kajinog masla sa sudijama kad su pobjedili prije 2 godine u Vogošći dok je Kuki bio trener.
Tako da stari dugovi se naplacuju! Bodovi ostaju samo pusti snovi...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 11 apr 2014, 20:06

Zrinjski-Goražde 31-25.

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 13 apr 2014, 00:24

Muk,dakle,svi moji komentari su na mjestu. Cito se specijaliziro za izbacivanje ekipa iz PL,veceras smo i definitivno ispali, vrijeme je za rezove. Nije sramota ali je grehota. Skoro sm. i. kup osvojili, brzo se vracamo, pametniji. i iskusniji.

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 19 apr 2014, 14:29

E sad Vogošća...Kaja hoće da slomi predsjednika Vogošće,ali ovaj zapeo a cifra je bogami od 10.000 - 15,000 KM.Da li će se desiti presedan u Premijer ligi,pa da ekipa poput Goražda pobijedi dosad ne pobijeđenu ekipu na svom terenu...gledat ćemo u slijedećem nastavku...eto ljudi gdje se troše budžetske pare,a ima ljudi koji nemaju ni hljeb da kupe. Stvarno je ovo žalosno i vrijeme je da se pozabave policijski organi i da se više istjera ovo g.... od Kaje...

devil82
Kontakt:

Post Postao/la devil82 » 20 apr 2014, 00:07

Najgore u svemu sto igraci nista nedobijaju sramota za klub i upravu,nije mi jasno ako imaju pare za kupovati utakmice sto nisu dijelili plate igracima sigurno do ovog nebi doslo.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 20 apr 2014, 01:08

radeon je napisao/la:E sad Vogošća...Kaja hoće da slomi predsjednika Vogošće,ali ovaj zapeo a cifra je bogami od 10.000 - 15,000 KM.Da li će se desiti presedan u Premijer ligi,pa da ekipa poput Goražda pobijedi dosad ne pobijeđenu ekipu na svom terenu...gledat ćemo u slijedećem nastavku...eto ljudi gdje se troše budžetske pare,a ima ljudi koji nemaju ni hljeb da kupe. Stvarno je ovo žalosno i vrijeme je da se pozabave policijski organi i da se više istjera ovo g.... od Kaje...
Sve se placa, a to je sve samo zbog prije 2 sezone kad Gz nije dalo bodove Vogošći za opstanak vec odigrano da Ispadne Vogošća. Tako da svaka pobjeda se skupo plaća pogotovo jer ste zaguzvali sa svima. I sad Kaja ganja predsjednika Vogošće. Njemu se Kaja uvlači u guzicu jos od prvog dijela sezone samo da bi dobio bodove u Vogošći. Tako da to nije nista novo. I opet da se pitam ja, ne bih dao bodove zbog dr stvari ala Kaja i ostali kao Kaja. Malo je opet 10,000 do 15,000 kako si već naveo. ;)

Lijep pozdrav, vidimo se na terenu ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 apr 2014, 01:14

A ne znam kako oni misle opstati, pa i da kupe sve do kraja, drugi odlučuju o našoj sudbini tako da je to kupovanja samo bacanje para
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 21 apr 2014, 17:24

Sta bi, jesmo li kupili u Vogosci? Tko nosi lovu, da nas neprevare.

BAMBI
Kontakt:

Post Postao/la BAMBI » 23 apr 2014, 08:20

Sudije pandzic -satordzija stari ehf gorazdanski sudci...

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.