kanarinac je napisao/la:imali snimak cijele danasnje utakmice d aje pogledam na miru pred spavanje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo Sarajevo
stannis je napisao/la:Da ne izbrises post, da te mogu citirati oko pola sedam.amypitar je napisao/la:Sto nam ne daju.![]()
Pa još smo matematicki u igri.Cak sam ubjeđen, da cemo slijedece kolo biti bara-bara na tabeli .Nista nije gotovo, u igri smo jos, za obje titule,a vi..

Đoze buraz ovo je Velkoskiszlaja je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:
Ma jasta cist ofsajd![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Gojko danas po starom nastvio....Samo da mu se ne dese neke oscilacije u igrama, ali evo već nekoliko utakmica zaredom odigra na zavidnom nivou.
Ako je vjerovati ovim neki stranicama sa fejsa Puzigaca,Bilbija i Dupovac propuštaju naredno kolo zbog kartona.
Ako je vjerovati ovim neki stranicama sa fejsa Puzigaca,Bilbija i Dupovac propuštaju naredno kolo zbog kartona.
kanarinac je napisao/la:kanarinac je napisao/la:imali snimak cijele danasnje utakmice d aje pogledam na miru pred spavanje
Samo Sarajevo
Mozda i najbolje vrijeme kad da pauziraju vec pomenuti igraci.. Baric odigrao najbolju utaknicu do sada, Travancicu dati sansu umjesti Bilbije, i volio bih Radovca vidjeti u prvi 11 umjesto Jajala.. Handzicu dati nekoliko minuta.. I u dobron raspolozenju na grbavicu, ubiti im svaku nadu za titulu..hilmo je napisao/la:Gojko danas po starom nastvio....Samo da mu se ne dese neke oscilacije u igrama, ali evo već nekoliko utakmica zaredom odigra na zavidnom nivou.
Mislim da nema sirokog, da bi smo bili u najboljoj poziciji za titulu.. Ovako, kup je zapocetak dovoljan, i da budemo ispred plavih ljigavaca..
-
- Kontakt:
postoji li opcija da dupi igra derby?
Skoro pa da sam siguran da su igraci dali otkaz Jarniju.... u 4 utakmice ne zabiti gol i onako lose igrati, i onda na 3 utakmice od toga na 2 na jako teskim terenima dati ukupno 9 golova mi nije nimalo logicno, al hajd... Dzeno je odlican izbor za trenera, vidi se da igraci igraju za njega svim srcem, sto je jako bitno. Preokrenuti sa 1 na 3 sa igracem manje na onakvom terenu je do sada bila SF. Kup je skoro pa sigurno nas, a titula tesko jer u 3 zadnje utakmice moramo cekati 2 kiksa zrinskog i zelje i jedan sirokog, tako da ... nista od tog 

To je borba za sveti dres. Samo tako nastaviti.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Odavno ekipa nije disala kao jedan, i to je ono sto me najvise raduje!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- franklampard8
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Odavno ekipa nije disala kao jedan, i to je ono sto me najvise raduje!
![]()

1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA!
A kada smo svi kao jedan tada smo najjaci
A kada smo svi kao jedan tada smo najjaci

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Sad Sarajevo malo i lici na ekipu koja bi mogla uzet tron, jos uz Uscuplica, napadacki nogomet, meni licno najdrazeg igrača Sarajeva od poslije rata na ovamo 

Zanimljivo ce biti vidjeti postavku protiv Viteza,bez Bilbije i bez Dupovca...dok opasnost od eventualnog kartona pred derbi imaju Vule,Cimirot...i sa klupe Radovac,Kovacevic,Osmanagic
Dali odmoriti Vuleta i Cimirota skroz,mislim da bi trebalo ipak nije utakmica pod moranjem da se rizikuje tako nesto pogotovo ako i Dupovac nebude mogao igrati derbi nebi valjalo da ostanemo zbog nekog kartona i bez Vuleta za isti.Sad bi poceo sa Kovacevicem i Tatkom na stoperima,Radovac gore moze zamjeniti Cimirota glede ove utakmice i to nebi trebao biti problem
Odsustvom Bilbije ce vjerovatno Stojcev u sredinu da se vrati,a lijevo ce uletiti Todorovic mozda i Travancic
Sto se mene tice ja bi iskreno odmorio i Vuleta a i Cimirota(sto je sigurno sigurno je) i poceo ovako
-----------------------Delac-------------
--Baric--Tatomirovic--Kovacevic----Puzigaca------
----------Jajalo------------Radovac----------------
--Puric------------Stojcev----------Todorovic(Travancic)
-------------------Velkoski-------------
Dali odmoriti Vuleta i Cimirota skroz,mislim da bi trebalo ipak nije utakmica pod moranjem da se rizikuje tako nesto pogotovo ako i Dupovac nebude mogao igrati derbi nebi valjalo da ostanemo zbog nekog kartona i bez Vuleta za isti.Sad bi poceo sa Kovacevicem i Tatkom na stoperima,Radovac gore moze zamjeniti Cimirota glede ove utakmice i to nebi trebao biti problem
Odsustvom Bilbije ce vjerovatno Stojcev u sredinu da se vrati,a lijevo ce uletiti Todorovic mozda i Travancic
Sto se mene tice ja bi iskreno odmorio i Vuleta a i Cimirota(sto je sigurno sigurno je) i poceo ovako
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
HzSM je napisao/la:Protiv Zvijezde strijelci Velkoski,Puric,Bilbija,protiv Zrinjskog Velkoski,Stojcev,Bilbija i protiv Travnika opet ista trojka.Puric kvari ovaj fantasticni trio,ali Stojcev je pored golova upisao i dvije asistencije.
Moje zapazanje od sinoc je postalo dio clanka sportsport.ba.Napadački trojac Sarajeva postigao je osam od devet golova tima sa Koševa u posljednje tri utakmice, statistiku je "pokvario" jedino Dario Purić.

-
- Kontakt:
slazem se u potpunosti s tobom treba odmoriti i sacuvati od kartona igrace .a mislim da je dobro da i ovi rezervni dobiju priliku .i ovaj sawstav sto si napisao izgleda sasvim ok .sad se vidi koliko je bitno imati i velik broj igraca na raspolaganju .a što se tice prvenstva jako tesko cemo do titule moramo dobiti sve tri utakmice i cekati dva kiksa zrinjskog i po jedan zelje i sirokog to tesko da se sve poklopi ,al svaka cast momcima na pristupu i zalaganju i treba ako je moguce sve do kraja dobiti pa sta bude .miky_hz je napisao/la:Zanimljivo ce biti vidjeti postavku protiv Viteza,bez Bilbije i bez Dupovca...dok opasnost od eventualnog kartona pred derbi imaju Vule,Cimirot...i sa klupe Radovac,Kovacevic,Osmanagic
- JosipBukal
- Kontakt:
Kad bi neko izračunao temeljito koliko su vam sudije samo u ovom prvenstvu poklonile bodova a nama oduzele mi bi več bili prvaci a vi negdje oko desetog mjesta.
Što ti to treba bgti ? Što bezze postavljaš ovakva pitanja ? Haj doć na našu temu i normalno nešto pitat al' ovo ..JosipBukal je napisao/la:Kad bi neko izračunao temeljito koliko su vam sudije samo u ovom prvenstvu poklonile bodova a nama oduzele mi bi več bili prvaci a vi negdje oko desetog mjesta.
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
-
- Kontakt:
zivio govornikJosipBukal je napisao/la:Kad bi neko izračunao temeljito koliko su vam sudije samo u ovom prvenstvu poklonile bodova a nama oduzele mi bi več bili prvaci a vi negdje oko desetog mjesta.

Da si ti išao u školu možda bi sad znao razlikovati č i ć.JosipBukal je napisao/la:Kad bi neko izračunao temeljito koliko su vam sudije samo u ovom prvenstvu poklonile bodova a nama oduzele mi bi več bili prvaci a vi negdje oko desetog mjesta.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, BeHighirly, boki86, Bordo10, bordobijeli, cookiech, Fudo, galia95, gh0stHZ, Haksss, Hazre, hurem, HyperOS, Jabroni, James1987, johntravolta123, Kabinet1987, Lecler, mercurial, miguelramos, MokraKifla, mosarajvosa83, n0dix, napoleon72, plisek, relativizam, siroliver69, stokastoka23, tajsamja, Venom, Zagor, ŠTA_JE i 253 gosta.