NKJ je napisao/la:Ne pitam ja zbog čega se ovo desilo, jer znali smo i mi biti pokradeni u Bihaću. Mene čudi zašto ste se toliko zapalili, daj Bože da vam je ovo prvi put, ali nije sigurno. Biće toga još. Ne znam kako se niste navikli već.
I Predsjednik kluba treba znati ovo za Uroša, kaznu mu dati. Sve i jednom igraču koji je danas pričao i radio nešto, pored igre. Treeba se red uvesti, ali čisto sumnjam.
Jer nije se meni otac borio i svaki dan gledao kad će poginuti, da mi dodje neki ovdje ponovo pokazivati to.
Slusaj ba kontaj kako god hoces , niste losa ekipa ,mogli ste odigrati fer ,sportski ali niste , tebe sam smatrao za jednog " urednijeg " forumasa prije utakmice cak smo imali lijepu razmjenu cinjenica , ali ovo danas je cisti bezobrazluk , cista sramota...boli ljude iz lukavca, Srebrnika , Banovica ,Tuzle ,Doboja za Bratstvom dosli su da odgledaju nekakav derbi al su svi slozni da je Bratstvo danas pokradeni -u ciju korist???? Sramota je od igraca Jedinstva da dolazi uz aut liniju i dobacuje navijacima, dok traje pomoc "povrijedenom " igracu Jedinstva , sramota je dizanje 3 prsta urosa iz busa (igraca kojem sam se ja divio prije 3,4 kola cak sam pisao na vasoj temo da jedva cekam da ga vidim u Gracanici, poslije Zeljka Malcica) sramota je da jedan trener jedinstva kaze nasem treneru "
Sta hoces ko te **** , nadi i ti sponzora" sramota je bacanje flasa na navijace Bratsva dok su izlazili sa stadiona, sramota je uci u PL na ovakav nacin??? nema VEZE BRATSTVO I SLOBODA prave zdrave ekipe i nastavice s tim , dok vjestacki klubovio ce jednofg dana dospjeti u finansijski kolaps .... h sad na osnovu svega ovoga klubovi TK ce do kraja sedmice da imaju sastanak (koji se ugovara) da pokusaju ajednicki da prevazidu ove negativne pojave bh nogometa...KAKO ??? rijesicemo al ste danas guziciom zatvorili vrata TK , a TK je bitan faktor prve federalne... znam da nisi tupan i da razumijes sta tim pisem....