FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pooonooosaaaaan!
Volim te Žeeljo. Dobiti aBd u Mostaruuu, a onda napravit dar mar na Grbavici protiv konica!
Volim te Žeeljo. Dobiti aBd u Mostaruuu, a onda napravit dar mar na Grbavici protiv konica!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Ne treba krivit nikoga svi su bili odlicni,na ovakom vremenu ... momci su se borili,svaka cast 

Hajd pljujte po Muameru sad licemjeri. Pljujte po Selimoviću, hajde. Ova dva igrača su najvažnija u našoj ekipi, sad vidim zašto Bajić ne igra, defanzivno je limitiran momak i na tome će morati dosta raditi preko ljeta.
HVALA TI ŽELJO, VOLE TE MANIJACI
NAVIJANJE VRH, 10TKA, POZERI, ČKEPI I OSTALA BAGRA, NE DOLAZITE VIŠE NA JUG!
HVALA TI ŽELJO, VOLE TE MANIJACI
NAVIJANJE VRH, 10TKA, POZERI, ČKEPI I OSTALA BAGRA, NE DOLAZITE VIŠE NA JUG!
Ja te volim, volim Željo..
Sada je bila samo odabrana raja koja fkt voli Zelju
Al kad onaj cuko uleti, svi ga gledaju i maze, Bucan dodje odnese ga u svlacionicu kao da je medjed

Al kad onaj cuko uleti, svi ga gledaju i maze, Bucan dodje odnese ga u svlacionicu kao da je medjed

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Pricajte vi šta hocete, ali Rijad je vecreras zavukao mangupski gol
doduše, izgubio je loptu kod gola Obarske
momak definitivno zaslužuje vecu minutažu, ima strahovitu ljevicu

momak definitivno zaslužuje vecu minutažu, ima strahovitu ljevicu
Nemojte se grijesiti na Fici,skinuo je poslije zicer
Malo zamjeram jedino Bajicu zbog lose defanzive,ostatak ekipe se borio lavovski,u skladu s terenom i mogucnostima. Kerla i Zeljkovic
Jamak ,Sadikovic i Tomic vecinu posla odradili koreknto,posebno trkacki
Ara,Ara, neozbiljan ali trudio se. Svraka
Dedica i Ramica bih preskocio..A slag na tortu je Sejo Bucan,momak pokazuje kako se bori za svetinju. Kako je promijenio dilera,vide se promjenee
P.S. Zamisli ''njihove'' srece do 87. minute,vec su bili spremni na paljbu po froumima i fb, evo vam gaaa na

P.S. Zamisli ''njihove'' srece do 87. minute,vec su bili spremni na paljbu po froumima i fb, evo vam gaaa na

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
-
- Kontakt:
Znam da nije navijacki forum al fakat mi navijaci kojima je Željo u srcu bez obzira na rezultate mislim da moramo nešto poduzeti prema ljudima koji su tu samo da "je*u mater" igracima i lafo prijete. Ja sam prešao na sjever na poluvremenu i odmah se pokajao. Pa ljudi pored mene nisu prestajali **** od do i oni su sigurno jedan od razloga sto malo ljudi dolazi na Grbavici, jer gdje god da se pomakneš nadju se levati da mlate, a pametni šute.
Sto se tice igre, igralo se kako nazor i milion gresaka je bilo ali opet prezadovoljan sam pobjedom i sta god na kraju sezone bilo znaj da VOLIM TE ŽELJO.
Sto se tice igre, igralo se kako nazor i milion gresaka je bilo ali opet prezadovoljan sam pobjedom i sta god na kraju sezone bilo znaj da VOLIM TE ŽELJO.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
- corleone87
- Kontakt:
Onaj cuko zamnom dosao od "Pilića"asunsao je napisao/la:Sada je bila samo odabrana raja koja fkt voli Zelju![]()

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Gledam statusa Adilovića: Tako je tika taka Muamer Svraka, kad dole Kafe bar Retro lajkovao

Grbavica naš je Hram!!!
Pokazali smo i kad ne igramo dobro da pobjeđujemo,pokazali smo naš pobjednički mentalitet,ne bih stvarno o igračima pričao,većina se lavovski borila,ovi drugi su limitirani i to se može promijeniti samo velikim radom na treninzima..sad lagano se spremiti za Veleža,i tu pokazati karakter i ostvariti pobjedu,biće teško,Velež je jako dobar tim,jedan od rijetkih timova u našoj ligi koji iskreno poštujem,ali ako želimo titulu moramo pobijediti Veleža,zaboravio sam da kažem da je ekipa Mladosti odlično odigrala veceras,ljudi su igrali bunker i na kontre vrebali šanse,očekivao sam da ce se valjati i trošiti vrijeme ali su gospodski odigrali..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
asunsao je napisao/la:Sada je bila samo odabrana raja koja fkt voli Zelju![]()
Ono je Lutvo poveo jarana "pitara" na utakmicu da vidi kako šampioni igraju, a ovaj htio izazvati incident i prekinuti tekmu,
pa kad si toliko uporan da mlatis gluposti da imalo znas i da si gledao vidio bi da je bajic izgubio loptu a ne benjoadoni je napisao/la:Pa kako nije drug moj,nakon njegove nebuloze je krenula akcija Mladosti koja je zavrsila golom u nasoj mrezi.DukeOfWellington je napisao/la:To bi bilo tako da je nakon toga nastala neka šansa, ono nije nikakva šansa, Lončarićeva reakcija je skandalozna i ultraamaterska, kako sam se samo iznervirao to je strašno.adoni je napisao/la: Po meni je veci krivac Benjo..zijano je tek tako loptu,a onda nonsalantno trckaro nazad.
Slazem se da je Fico ono presmjesno odradio,ali ipak je (barem po meni) Benjo najveci krivac..prejeftino je zijanio loptu,a onda nije ni pokusao da je oduzme,a mogao je samo malo vise volje da je imao...al nebitno,bitno je da su tri bobe legle![]()
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
Tesko tesko,danas nam se nije poklopio ni jedan rezultat...cak je i ovaj Rudar,ostao u trci na zacelju,trebace im pobjeda u zadnjem kolu,ocekuju nas tri preteske utakmice.
Sledece kolo samo Zrinjski ima sansu da kiksne,al obzirom kako Olimpic igra u zadnje vrijeme i to tesko,tako da mislim da je jedina opcija da Zrinjski ispusti bodove zadnje kolo protiv Veleza,Siroki do kraja nema gdje izgubiti,pitari imaju dvije lagane tekme na domacem terenu i derbi gdje ga puse.
Sto ce reci da imamo najtezi raspored do kraja,uglavnom jedno cemo vidjeti,a to je koji su dometi ove ekipe,ima li ovdje materijala za vece stvari ili nema,ja sam duboko uvjeren da ima,nekako imam osjecaj da se posle Svrakinog gola veceras nesto prelomilo u nasu korist,psihicki,taj nas pobjednicki mentalitet.
Sledece kolo samo Zrinjski ima sansu da kiksne,al obzirom kako Olimpic igra u zadnje vrijeme i to tesko,tako da mislim da je jedina opcija da Zrinjski ispusti bodove zadnje kolo protiv Veleza,Siroki do kraja nema gdje izgubiti,pitari imaju dvije lagane tekme na domacem terenu i derbi gdje ga puse.
Sto ce reci da imamo najtezi raspored do kraja,uglavnom jedno cemo vidjeti,a to je koji su dometi ove ekipe,ima li ovdje materijala za vece stvari ili nema,ja sam duboko uvjeren da ima,nekako imam osjecaj da se posle Svrakinog gola veceras nesto prelomilo u nasu korist,psihicki,taj nas pobjednicki mentalitet.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ma vala si u pravu, misle ljudi platili ulaznicu pa mogu lajati koliko hoce, valjda kuci zeni ne smiju nista pa dodju na tekmu da istresu frustracije.Ali nema nacina da se te psovke zaustave, ipak je to odraz licne kulture.katalinskiosim je napisao/la:Znam da nije navijacki forum al fakat mi navijaci kojima je Željo u srcu bez obzira na rezultate mislim da moramo nešto poduzeti prema ljudima koji su tu samo da "je*u mater" igracima i lafo prijete. Ja sam prešao na sjever na poluvremenu i odmah se pokajao. Pa ljudi pored mene nisu prestajali **** od do i oni su sigurno jedan od razloga sto malo ljudi dolazi na Grbavici, jer gdje god da se pomakneš nadju se levati da mlate, a pametni šute.
Sto se tice igre, igralo se kako nazor i milion gresaka je bilo ali opet prezadovoljan sam pobjedom i sta god na kraju sezone bilo znaj da
VOLIM TE ŽELJO.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Uh kako teska tekma.Al hvala Bogu pa se zavrsi kako treba.Mislim da smo u prvom poluvremenu bespotrebno komplikovali u situacijama kad smo imali otvorene suteve.Kasnije taj njihov go je dosao nakon greske Bajica a i Loncarica. Mada ne treba kriviti Ficu,jer su onakve lopte dosta nezgodne po ovako klizavom terenu.Moram priznati da su se u drugom pol gosti sjajno branili.Par igraca je veceras podbacilo ali moram istaci Bucana,stvarno je mnogo pretrcao i borio se srcem
Kerla i Zeljkovic
Jamak
Drago mi je zbog Svrake,mnogo vaznih golova je dao
Protiv Veleža cemo biti jaci za Stanu i Selima,tu ocekujem dosta tesku tekmu al sam ubijedjen da cemo uspjeti da dole pobjedimo.
Gol za golom eto nove pobjede, s pobjedama dolaze i titule

Gol za golom eto nove pobjede, s pobjedama dolaze i titule

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- JosipBukal
- Kontakt:
Ima li ko da je dobio treči žuti pa da ne igra protiv veleža
Kratko receno moramo do kraja sve pobjediti i nadati se kisku Zrinjskog kod Olimpika ili Veleza.ennis je napisao/la:Tesko tesko,danas nam se nije poklopio ni jedan rezultat...cak je i ovaj Rudar,ostao u trci na zacelju,trebace im pobjeda u zadnjem kolu,ocekuju nas tri preteske utakmice.
Ako bas mora neka bude Velez da bude napeto do kraja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Danas se vidjelo da je Stanic nas najbolji igrac.
Cestitke igracima na zasluznoj pobjedi,teze nego se ocekivalo ali teren je takav kakav jeste i to je uticalo na igru,sad se spremit za Mostar,dobit dole i onda na derbiju uzet titulu i ja se trijeznit mjesec necu !
Cestitke igracima na zasluznoj pobjedi,teze nego se ocekivalo ali teren je takav kakav jeste i to je uticalo na igru,sad se spremit za Mostar,dobit dole i onda na derbiju uzet titulu i ja se trijeznit mjesec necu !
Zeljeznicar! 1921 !
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Evo i golova:
http://www.s.ource.ba/clanak/4192586190 ... a-Grbavici" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.s.ource.ba/clanak/4192586190 ... a-Grbavici" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar 1921
Mi trebamo spustiti loptu na zemlju i ne tražiti puno od naših igrača u Vrapčićima! Svako ko je pratio našu ekipu konstantno, zna da smo igrali prijateljsku sa Veležom pred početak ovog dijela prvenstva, nismo se baš proslavili...
https://www.youtube.com/watch?v=v6N4tcQYdG8
Velež je dobra ekipa, šta bude biće ...
https://www.youtube.com/watch?v=v6N4tcQYdG8
Velež je dobra ekipa, šta bude biće ...
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, tiagofaria25 i 50 gostiju.