Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Head
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Head » 19 apr 2014, 22:57

amypitar je napisao/la:
Head je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Sa koferom punim para u Travnik se ide, čime se budale hvale pametni se stide.
Laz.

Sa dva kofera.

Pa da je recimo ovaj gore covjek nekad pogledao tabelu, mozda ovaku glupost ne bi izvalio.
Pa slijedecu utakmicu igra Rudar-Travnik u slucaju pobjede Rudara poravnjava se na tabeli sa Travnikom.A onda Travnik domacin Zvijezdi koja se bori za goli zivot. A Rudar ide u goste bezbjednom Vitezu. :idea:
Sa porazom od Sarajeva ,Travnik se naso u vrlo opasnoj situaciji,i dobro ugrozio prvoligaski stastus.
Amin Bog dao pa da ispadnu i da se vise nikad ne vrate u ligu.
1946

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 apr 2014, 23:01

marioo8888 je napisao/la:Ehh...sami igrali,sami ćemo i igrat,sad to što si ti pogrešno protumačio što sam ja rekao i što si izvukao nešto što čak nisam ni napisao (da neko igra za nas) nije moja stvar,ovo zadnje očekivano ćemo sve sami se odnosi na to što Mladost nije otkinula danas bod,tako da nam i dalje preostaje da moramo pobjediti sve 4 utakmice,što se mene tiče taman puštajte ako hoćete i onako ćemo vas i mi dobit,tako da nemate neke koristi :hmmmmm:

K'o što rekoh, tvoj post ti je dao mnogo prostora za razradu svoga idućeg na ovu temu. Kuda vjetar puše ... :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 apr 2014, 23:08

Ne brinite se ,rusimo sve do kraja :kafa: ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 19 apr 2014, 23:10

zizu1991 je napisao/la:
marioo8888 je napisao/la:Ehh...sami igrali,sami ćemo i igrat,sad to što si ti pogrešno protumačio što sam ja rekao i što si izvukao nešto što čak nisam ni napisao (da neko igra za nas) nije moja stvar,ovo zadnje očekivano ćemo sve sami se odnosi na to što Mladost nije otkinula danas bod,tako da nam i dalje preostaje da moramo pobjediti sve 4 utakmice,što se mene tiče taman puštajte ako hoćete i onako ćemo vas i mi dobit,tako da nemate neke koristi :hmmmmm:

K'o što rekoh, tvoj post ti je dao mnogo prostora za razradu svoga idućeg na ovu temu. Kuda vjetar puše ... :kafa:
Naravno,ideš glavom kroz zid,ali šta ti mogu tvoje mišljenje,poštujem ga.Nemoj meni ti šuplji kuda vjetar puše :nene: da ne razrađujem za idućeg posta LP.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 19 apr 2014, 23:27

Široki ima velike šanse za titulu ako Zrinjski zapne kod Olimpica,Željezničar ima 3 teške utakmice i tu je ja mislim 5 bodova najviše što mogu osvojiti ako Rudar ne pobijedi u Vitezu ;).
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

maxbet100
Kontakt:

Post Postao/la maxbet100 » 19 apr 2014, 23:32

Grdan je napisao/la:Široki ima velike šanse za titulu ako Zrinjski zapne kod Olimpica,Željezničar ima 3 teške utakmice i tu je ja mislim 5 bodova najviše što mogu osvojiti ako Rudar ne pobijedi u Vitezu ;).
ako zrinjski pobjedi olimpica onda ga do kraja ni sarajevo ni siroki ne mogu prestici :mrgreen:

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 19 apr 2014, 23:41

maxbet100 je napisao/la:
Grdan je napisao/la:Široki ima velike šanse za titulu ako Zrinjski zapne kod Olimpica,Željezničar ima 3 teške utakmice i tu je ja mislim 5 bodova najviše što mogu osvojiti ako Rudar ne pobijedi u Vitezu ;).
ako zrinjski pobjedi olimpica onda ga do kraja ni sarajevo ni siroki ne mogu prestici :mrgreen:
ako pobjede Olimpic najvjerovatnije će im i bod u Vrapčićima biti dovoljan,iduće kolo će dosta toga će odlučiti ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 19 apr 2014, 23:44

2-ca na Zrinjski u idućem kolu će biti poklon od kladionica. :zviz:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 apr 2014, 23:47

Krokodil je napisao/la:2-ca na Zrinjski u idućem kolu će biti poklon od kladionica. :zviz:
Kao i na zeljeznicar. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 apr 2014, 23:48

Kao i na Travnik u Prijedoru. :shh:
DRUG NEBI TI PUNCA

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 19 apr 2014, 23:50

Sarajlijc@ je napisao/la:
Krokodil je napisao/la:2-ca na Zrinjski u idućem kolu će biti poklon od kladionica. :zviz:
Kao i na zeljeznicar. ;)
.
Zadnja izmjena: Krokodil, dana/u 20 apr 2014, 04:44, ukupno mijenjano 1 put.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 19 apr 2014, 23:57

Ne bi bilo iznenađenje da Zeljo i zrinski zijane sljedeće kolo,i uz izgledne pobjede Širokog i Sarajeva,eto infarkt završnice u zadnjih 180 minuta.Nego,od narednog kola se sve utakmice igraju u istom terminu?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 apr 2014, 00:00

Ako Zeljo uzme tri boda kod Veleza, Zrinjski kod Olimpika ... naredno kolo sarajevski derbi ce biti paklen !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 apr 2014, 00:02

tepsija je napisao/la:Nego,od narednog kola se sve utakmice igraju u istom terminu?
Tako je

2 gradska derbija bi mogla odrediti prvaka, nadam se da će domaćini pobijediti u oba :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 20 apr 2014, 00:02

tepsija je napisao/la:Ne bi bilo iznenađenje da Zeljo i zrinski zijane sljedeće kolo,i uz izgledne pobjede Širokog i Sarajeva,eto infarkt završnice u zadnjih 180 minuta.Nego,od narednog kola se sve utakmice igraju u istom terminu?
Isti je termin svakome meni se cini!
Kad je Zeljo zadnji put izgubio protiv Veleza u Mostar?
Dole igramo solidno tako da pobjeda nebi cudila nikoga!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 apr 2014, 00:02

Jel se sve utakmice igraju subotom znam za termin od 17 sati.

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 20 apr 2014, 11:20

zivinaajkula je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Ne bi bilo iznenađenje da Zeljo i zrinski zijane sljedeće kolo,i uz izgledne pobjede Širokog i Sarajeva,eto infarkt završnice u zadnjih 180 minuta.Nego,od narednog kola se sve utakmice igraju u istom terminu?
Isti je termin svakome meni se cini!
Kad je Zeljo zadnji put izgubio protiv Veleza u Mostar?
Dole igramo solidno tako da pobjeda nebi cudila nikoga!
kad je velez igrao bolje iza rata? mozda jedino one sezone kad se trebao igrati play off.
Nije ovo neka liga pa da se gleda po tradiciji,vecina ekipa su u 5deka.Uglavnom nek pobjedi bolji u subotu.
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 apr 2014, 19:48

Gledam finale holadskog kupa i nekako razmisljam kako bi bilo fino da se to i kod nas vrati kao sto je bilo prije par godina jedna finalna utakmica.
Ne mora se igrati u sarajevu, odrediti neki drugi grad koji ima 4-5 hiljada stadion (gradačac,tuzla,zenica,siroki,banovići... itd ima ih dovoljnosto je sasvim dovoljno za obje ekipe koje igraju u finalu ( po 2 hiljade ulaznica).
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 20 apr 2014, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 apr 2014, 19:51

nije teško za organizovati. međutim, ovo se radi da bi finalisti zaradili od ulaznica koliko mogu.

dalje, pitanje je da li bi se napunio stadion i od 5 hiljada ljudi. onda dolazi i problem policijske organizacije.

ma koliko bih i ja volio samo jednu utakmicu u finalu, ovako je jednostavnije Savezu...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 apr 2014, 19:55

Pasha je napisao/la:nije teško za organizovati. međutim, ovo se radi da bi finalisti zaradili od ulaznica koliko mogu.

dalje, pitanje je da li bi se napunio stadion i od 5 hiljada ljudi. onda dolazi i problem policijske organizacije.

ma koliko bih i ja volio samo jednu utakmicu u finalu, ovako je jednostavnije Savezu...
Ma sve se može kad se hoće al se uvijek trazi neki razlog a da se i ne pokuša. Mi nemozemo ni jednu malo rizičniju utakmicu organizovati, odnosno policija i ko vec to organizuje. lakše im uvesti zabranu gostovanja nego da sjedu i razrade plan kao sto to rade svi u svijetu. Al samo kazem kako bi to bilo fino.
Uvesti od saveza neku nagradu za kup 30-40 milja, plus ulaznice nek podijele popola finalisti i to je to ne mogu vise klubovi ni zaraditi od finala.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.