FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

LjumanM95
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la LjumanM95 » 19 apr 2014, 22:20

Nek' stisnu pa još jednu krađu naprave. Slučaj Valjić 2011. godine je opomena za sve slične levate koji u Banoviće dođu sa takvom namjerom.

Što se premiranja tiče, ne trebaju njima nikakve premije jednostavno to je za nas utakmica sezone jer kiksom tu idemo u Drugu ligu. A valjda ćemo se malo aktivirati da probamo opet dobrano ispuniti stadion.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 19 apr 2014, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 apr 2014, 22:21

TzBulevar87 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Budućnost ako bude igrala protiv Krajišnika kao danas protiv nas imaju BOD sigurno.
Nije više fazon ko će kako odigrati, bio sam danas u Gračanici i sve vidio... džaba ti i ako dobro odigraš kad se nadje neko da to sjebe i to dobrano (po nalogu naravno ;))
pa o tome i ja pisem...kakav fudbal i glumatanje postenja,ljudi...ne budite smijesni...pokupovat i stimulisat koga se god moze...pa ti kasnije ispravljaj krive drine
i sram da te bude sto si jos napisao da si bio danas u gracanici :oops: :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 19 apr 2014, 22:22

ma treba pogledati i snimak pa onda nesto reci da vidimo jeli bilo stvarno tako,po ovim pricama sa portala i forumasa izgleda velika kradza steta za fudbal u bosni

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 apr 2014, 22:25

ako sad nije trenutak da Ciro i masinerija krenu u ofanzivu ne znam kad je, a krenut ce ;)

kako mi je samo drago sto smo uspjeli zadrzati obraz koliko toliko u ovoj ligi pored svega sto se desava...

Buducnost ako se bude borila i uz postenog sudiju ima kvalitet ne da im uzme bod nego da ih PODERE, ono je dno od ekipe ali ljudi koji ih vode su duze tu od Azmira i uspjeli su srediti sve sto se moze srediti...u Hercegovinu se ne mozemo uzdati, ostaju samo Rudari iz Kaknja i Banovica :D

prosto je nevjerovatno koliko smo pehova mi imali ove sezone, od povrede Kuduzovica koji tu nije cijelu sezonu, preko baksuzluka protiv Bihaca pa i danas i promasenih sansi, kartona u najgore vrijeme, zatim igraca koje cekamo cijelu sezonu i koji ne igraju NISTA, a svaki tim u ovoj ligi bi ih pozelio u timu tipa Kapica, Sacirija, Jusufbasica ili Husica...ako udjemo u ligu nakon svega ovog sto se radi, svega ovog sto nas je zadesilo i -5 b to ce biti CUDO...

bice tesko, ali moguce..ne borimo se protiv ekipe na terenu nego protiv sudija, zato i nasa masinerija i kampanja trebaju da krenu....ako se mogne i u sto vecem broju otici i u Banovice
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 19 apr 2014, 22:26

Pogodih 2 strijelca danas, kažem jaranu 0:2 za Slobodu, Krpić i Mehidić, međutim eto 1:3, Krpić, Mehidić i Redžepi. Idemo dalje, niko, niko samo Sloboda!!!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 apr 2014, 22:26

Imate prednost što su vama ostala dva gostovanja još, a Jedinstvu 3 haha :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 19 apr 2014, 22:27

NKMramor je napisao/la:Pogodih 2 strijelca danas, kažem jaranu 0:2 za Slobodu, Krpić i Mehidić, međutim eto 1:3, Krpić, Mehidić i Redžepi. Idemo dalje, niko, niko samo Sloboda!!!!
ti ko kleopatra :D :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 apr 2014, 22:28

kakav ljudi crni odlazak u banovice...jeste li vi normalni...u kakanj MORAMO...1 000 da nas bude dole :twisted: :twisted: :twisted:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 apr 2014, 22:29

Benjo_AFC86 je napisao/la:Imate prednost što su vama ostala dva gostovanja još, a Jedinstvu 3 haha :D
Pa dobro, i nije neka prednost, jeste da mi moramo iskeširati malo više para, ali nije problem.

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 19 apr 2014, 22:31

NKJ je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Imate prednost što su vama ostala dva gostovanja još, a Jedinstvu 3 haha :D
Pa dobro, i nije neka prednost, jeste da mi moramo iskeširati malo više para, ali nije problem.
e jarane ako cete kesirati, onda bolje za ovaj fudbal u bosni i da ga nema

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 apr 2014, 22:31

Jel Saciri odigrao ijednu utamicu?

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 apr 2014, 22:32

Mah ja da sam navijač Jedinstva ja bih se stidio,dovoljno da se pogledaju utakmice iz Čapljine i Gračanice.Pametnom dosta :salut:
Pobjeda je bolja od orgazma!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 apr 2014, 22:35

Eto mi jedini keširamo ;)
Ne budi smiješan. Volio bih ja da se igra ovdje pošteno. Ali Savez ne zna raditi svoj posao. Mi smo prije tjerali Ušanovića i bagru, a ostao nam je isti k. Nije meni drago ni kad Jedinstvo kupi, jer koji k. navijam ako već znam rezultat. ALI VJERUJTE, IZ OVE LIGE NE BI JUVENTUS OTIŠAO POŠTENO. Sve dok to mislite, bićete ovdje. ;)
Napokon naš predsjednik skontao kako se radi i počeo je pametno i raditi. Podržavam ga u svemu ovom, neka smo cigani, nek odemo ciganski u tu PL. Ali barem ćemo otići. Ko da će nekog u bihaću boliti k. šta pričaju Tuzlaci, Gračanlije ili tamo neko, neće. Tako ni vas neće biti briga što Bišćani pričaju Tuzlaci kupuju. Nema tu fajde nikakve.
Ovdje ostaviti poštenje na stranu, i samo nastaviti kupovati. I onda na ljeto mijenjati čitavu ekipu, treenera, pa nastaviti igrati PL. ;)

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 19 apr 2014, 22:36

Mah sta se sikirate za Jedinstvo nasa sramota sto kupujemo sto se brinete za nasu sramotu.Nek ste vi nama braco posteni,ostalo je nebitno :bow:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 apr 2014, 22:42

NKJ je napisao/la:Eto mi jedini keširamo ;)
Ne budi smiješan. Volio bih ja da se igra ovdje pošteno. Ali Savez ne zna raditi svoj posao. Mi smo prije tjerali Ušanovića i bagru, a ostao nam je isti k. Nije meni drago ni kad Jedinstvo kupi, jer koji k. navijam ako već znam rezultat. ALI VJERUJTE, IZ OVE LIGE NE BI JUVENTUS OTIŠAO POŠTENO. Sve dok to mislite, bićete ovdje. ;)
Napokon naš predsjednik skontao kako se radi i počeo je pametno i raditi. Podržavam ga u svemu ovom, neka smo cigani, nek odemo ciganski u tu PL. Ali barem ćemo otići. Ko da će nekog u bihaću boliti k. šta pričaju Tuzlaci, Gračanlije ili tamo neko, neće. Tako ni vas neće biti briga što Bišćani pričaju Tuzlaci kupuju. Nema tu fajde nikakve.
Ovdje ostaviti poštenje na stranu, i samo nastaviti kupovati. I onda na ljeto mijenjati čitavu ekipu, treenera, pa nastaviti igrati PL. ;)
to je to...ko to prije skonta lakse ce mu bit svarit neke stvari..cuj,krompir liga i postenje :urnebes: :urnebes:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 apr 2014, 22:46

NKJ je napisao/la:Eto mi jedini keširamo ;)
Priznaješ ono što svi pišu.Jel vidiš koliko ste providni bili.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 apr 2014, 22:50

ma ja ti kazem kod nas svijet ne bi isao na utakmice kad bi ovoliko ofirni bili, ko sto i nije dolazio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 19 apr 2014, 23:00

ovo je sramota šta zrnić uradi nama danas,a igrači jedinsatva od 90min,na travi proveli 80min,uredu to je sport al ovo suđenje sramota,sad mi krivi što slobodi nedadosmo 3 boda,

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 apr 2014, 23:08

NKJ je napisao/la: Pa dobro, i nije neka prednost, jeste da mi moramo iskeširati malo više para, ali nije problem.
Ko će dat' više, Tigar il' Azmir... :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 apr 2014, 23:08

Tigar ne daje ništa. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.