NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

ALBOX
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2014, 21:37

bihac1234 je napisao/la: Pa isti taj Danijel Zrnić prošle sezone nas povaljao u Bihaću x puta. Naš igrač slomio ruku nakon pada i ovaj nije dobio ni žuti, a naš dobio crveni za prigovor.
Niko nije reko da nije i vas povaljo ,al ovo danas je bilo vise nego sramota, mogli ste igrati
posteno , niste losa ekipa ,cak naprotiv al ovaj s.u.p.a.k je upropastio derbi ...kako god bilo
mislim da jedino Bratstvo je odigralo sve posteno, i sa slobodom i sa vama i na to sam ponosan
Niste nas dobili,niste nas nadigrali ,niste pokazali nista, a mogli ste ;)

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 19 apr 2014, 21:42

Kad citam sta ovaj SS portal pise stvarno sramota,pa ovih izjava je pola netacnih.I kad vidim sta se pise po ovom forumu sramota me sto sam Bosanac.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 19 apr 2014, 21:49

Bihac96 je napisao/la:Kad citam sta ovaj SS portal pise stvarno sramota,pa ovih izjava je pola netacnih.I kad vidim sta se pise po ovom forumu sramota me sto sam Bosanac.
Isto tako sa forumom, mislim da trebaju da postoje neka pravila ovdje a ne da Moderator tipa Benjo_AFC86 govori kako je utakmica pokradena itd.... Navijaj ti za svoju Gradinu iz Srebrenika naprotiv ja nemam nista protiv nje ali ko si ti da govoris da Jedinstvo na kradju ulazi u PL, jos sto je gore ti si modederator trebao bi biti nekako suzdrzan :problem: :problem: :problem:

Vidim da si primjetio svoju gresku pa si obrisao pola svoga posta ali imam ja oko skolovo XD ;) :D

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2014, 21:51

sigurnoable je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Kad citam sta ovaj SS portal pise stvarno sramota,pa ovih izjava je pola netacnih.I kad vidim sta se pise po ovom forumu sramota me sto sam Bosanac.
Isto tako sa forumom, mislim da trebaju da postoje neka pravila ovdje a ne da Moderator tipa Benjo_AFC86 govori kako je utakmica pokradena itd.... Navijaj ti za svoju Gradinu iz Srebrenika naprotiv ja nemam nista protiv nje ali ko si ti da govoris da Jedinstvo na kradju ulazi u PL, jos sto je gore ti si modederator trebao bi biti nekako suzdrzan :problem: :problem: :problem:
Covjek je samo realan bg mi ...bio na utakmici

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 19 apr 2014, 21:54

Neka je on bio na utakmici,sta on ima govorit nesto,i kad mu neko nesto kaze on ga banuje.Kao sto je x puta banovao pola biscana kad udju u neku raspravu sa tuzlacima.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 apr 2014, 22:05

sigurnoable je napisao/la:

Vidim da si primjetio svoju gresku pa si obrisao pola svoga posta ali imam ja oko skolovo XD ;) :D
Gdje god okrenem, svi mediji pričaju o krađi a nemoj ti optuživati moderatora. Ovog Zrnića treba doživotno izbaciti koliko je ofiran bio. Prelistaj portale i sve će ti biti jasno. Vjerujem da i njemu nije lako koliko je bio providan. Koliko ste bili loši da pored sudije i njegovog kasapljenja niste uspjeli zabiti.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 apr 2014, 22:06

Ma meni ovaj bod ništa ne znači, ionako do kraja ne smijemo izgubiti. Jer i sa 0 bodova razlike, i sa ovim bodom smo prvi. Nikakve koristi od njega, ali neka je ovako. Da se vidi gdje igramo, sada tek treba kupovati, jer drugačije se odavde ne ide.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 19 apr 2014, 22:07

Ovaj Albox lizoguzac, pa čovjeće ni mali prst ti ne viri ccc

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 apr 2014, 22:09

cestitke na bodu...nama treba jos jedan vas kiks ali da mi izdominiramo do kraja sto ce bit jjjaaaaaaaaako tesko izgurat :? :? ..vidjet cemo....ovaj bod vam nista ne znaci jer da ste i izgubili ili odigrali nerjeseno nama je isto...po meni ovo je za nas odlican rezultat..i dal je moguce da je sve i jedan portal pisao o kradzi u gracanici :? :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 apr 2014, 22:12

Sve i jedan portal pisao o kradji u Gračanici. Pa napisao prvi portal, i ostalih 20 portala kopiralo iste vijesti. ;)
Da je prvi portal napisao šta normalno, svi bi.

I ovaj bod ne znači ništa. Opet znači da sad ginu do kraja, jer su vidjeli kako je. Sada tek moral ide igračima, sada se tek ide srcem.
SAD TEK PUNITI STADION U BIHAĆU, JER VALJDA ĆE LJUDI SAD DOĆI PAMETI. Sada moramo izdržati do kraja.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 19 apr 2014, 22:18

staragarda je napisao/la:cestitke na bodu...nama treba jos jedan vas kiks ali da mi izdominiramo do kraja sto ce bit jjjaaaaaaaaako tesko izgurat :? :? ..vidjet cemo....ovaj bod vam nista ne znaci jer da ste i izgubili ili odigrali nerjeseno nama je isto...po meni ovo je za nas odlican rezultat..i dal je moguce da je sve i jedan portal pisao o kradzi u gracanici :? :?
Mislis portali Tuzlanskog kanotna? Ja te portale na zalost ne citam a razocarao sam se i u ss.ba. Ne sporim ja to da nije bilo kradje ali odkud sada toliki akcenat na ovu utakmicu a na sve ostale utakmice gdje su Sloboda ili Bratsvo pobjedili koliko znam mi nismo dizali ovoliku "prasinu". Treba biti realan i reci da ovdje svi smo krivi za ovakvu situaciju u ligi jer sto je najgore u ovaj problem(kradje) su ukljucene sve ekipe (mislim ove koje se bore za ulazak u PL), tako da je ruzno da se skrece samo paznja na Jedinstvo a znamo svi o cemu se radi ovdje ;)

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 19 apr 2014, 22:18

Svaki portal je napisao al jel se zapitate ko vodi te portale.Kao da je neko sveto pismo vodit svoj vlastit portal,ja sam imao svoj portal,i obrisao ga isto kopirao vijesti sa drugih portala i stavljao na svoj,sve islo u krug.Ali mene ne zanimaju drugi lazni portali koja vode djeca od 15 godina,meni samo nije jasan ovaj SS sta oni zele,ovo je 500-ti put kako pisem da prenose lazne izjave,jer znam da su 80% "intervjua" njihovih bili lazni.Jedini tacni su bili oni na kojim ima video.I ovaj danas navodni intervju sa nasim trenerom Kecalovicem je lazan,ljudi jedva zivu glavu izvlacili iz Gracanice,i da on ima vremena da daje izjavu za SS.Ali nisu svjesni da ce ih neko tuzit zbog toga !

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 19 apr 2014, 22:33

Po ovim pricama mi smo najbogatiji klub u BiH,jer kupili smo 21 utakmicu 16 pobjeda i 5 remija.Ako dodamo da su nas kostala putovanja i ostale financije dosli bi na brojku od oko milion maraka da smo potrosili u ovoj sezoni,i jos ima 6 kola.Sta mislite hocel biti dovoljno 150 hiljada da se kupi ovih 6 utakmica ?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 apr 2014, 23:00

Bihac96 je napisao/la:Po ovim pricama mi smo najbogatiji klub u BiH,jer kupili smo 21 utakmicu 16 pobjeda i 5 remija.Ako dodamo da su nas kostala putovanja i ostale financije dosli bi na brojku od oko milion maraka da smo potrosili u ovoj sezoni,i jos ima 6 kola.Sta mislite hocel biti dovoljno 150 hiljada da se kupi ovih 6 utakmica ?
Stvarno ne vidim ko je napiso da ste kupili 16 pobjeda i 5 remija,nego se piše kako ste danas sudiju kupili i kako su se vaši igrači ponašali na terenu ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 19 apr 2014, 23:03

iskrene čestitke navijačima jedinstva koji su bili danas na utakmici stvarno su bili fer,nije bilo problema al onako uzet bod sramota jedinstvo ništa,uroš paklen igrač,golman seljačina teška,ali šta je tu je idemo dalje sretan vam put kući

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 apr 2014, 23:04

pinoglavi je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Po ovim pricama mi smo najbogatiji klub u BiH,jer kupili smo 21 utakmicu 16 pobjeda i 5 remija.Ako dodamo da su nas kostala putovanja i ostale financije dosli bi na brojku od oko milion maraka da smo potrosili u ovoj sezoni,i jos ima 6 kola.Sta mislite hocel biti dovoljno 150 hiljada da se kupi ovih 6 utakmica ?
Stvarno ne vidim ko je napiso da ste kupili 16 pobjeda i 5 remija,nego se piše kako ste danas sudiju kupili i kako su se vaši igrači ponašali na terenu ;)
ma stipu ga ba...vidis da se nesto p.r.e.s.e.r.a.v.a :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 19 apr 2014, 23:05

pinoglavi je napisao/la: Stvarno ne vidim ko je napiso da ste kupili 16 pobjeda i 5 remija,nego se piše kako ste danas sudiju kupili i kako su se vaši igrači ponašali na terenu ;)
Nisi u toku,nije prica o danas,vec o cijeloj sezoni ;) A nikako mi nije jasno kako mogu reci kupili bod,sta je nama taj bod znaci,Slobodi sad bjezimo jedan bod nemamo prava na kiks vise.

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 19 apr 2014, 23:06

Ja bože moj mili, gdje god otvoriš temu a ono priča o Jedinstvu !! Tema Slobode, Bratstva,Jedinstva !! Šta je ovo zavladala Jedinstvomanija na SS forumu :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 apr 2014, 23:07

staragarda je napisao/la: ma stipu ga ba...vidis da se nesto p.r.e.s.e.r.a.v.a :roll:
Ma budala se pravi,priča da su kupili bod,a kupili su sudiju,samo što sudija nije mogo dat go za njih ;).Kakav tim moraš bit da ti sudija toliko navlači i ne uspiješ pobjedit :roll:
Al i to,treba pustit kad obraza nemaju ;) .. kad se samo sjetim kolko su Slobodu optuživali da kradu,i da neće bit prenosa na FACE zato jer smo kupili sudiju ..
Nad tobom sunce najljepše sja

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 19 apr 2014, 23:08

7april je napisao/la:iskrene čestitke navijačima jedinstva koji su bili danas na utakmici stvarno su bili fer,nije bilo problema al onako uzet bod sramota jedinstvo ništa,uroš paklen igrač,golman seljačina teška,ali šta je tu je idemo dalje sretan vam put kući
Cuj ovo cestitke jer su bili fer.Pa zasto ste ih onda napali ako su bili fer ? Momci su se morali tuci prvo sa zastitarima,pa policijom i onda na kraju sa vasim navijacima.Skoro sve i jedan je dobio novcanu kaznu zbog vas jer su se branili i na kraju ispali krivi,ima jos nekih stvari ali nisu za foruma.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.