Vidi ovo, ne interesuje me kako se zove osoba koja vodi moju repku, samo pratim rad te osobe, vjeruj mi da njegov primjer u pravom smislu rijeci identican nacinu na koji se u nasoj zemlji zaposljavaju podobni.Elegant je napisao/la:Ja samo navodim primjer kako vi pojedini razmisljate, Pape je dno dna ma sta da uradi, a ovaj bi na drugoj strani Baraba osigurao minimalno cetvrtfinale na SP jer je legend, idol, kralj ... ali sve to sa okruglo NULA iskustva. Sva bi moguca pojacanja dosla za njegova mandata i svi bi probleme nestali.velez_mostar je napisao/la:Sto si se ti svez'o Barbe, kakve veze sad to ima?Elegant je napisao/la:Da je Barabarez rekao nema ili ima seksa na SP svi bi likovali i govorili bravo kralju, sahu, hljebu, idolu,... itd.
A kad to uradi Susic bilo sa odobravanjem seksa ili ne, svi ga drvljem i kamenjem, odamah ne valja, sta on zna.
S druge strane totalno mi je svejedno sta ce ovaj klaun od selektora izjavit', a pogotovo je bizarno potrositi 20 stranica na temu da li ima sexa, skroz nevazno.
Bitno je napravit' rezultat, iskorjenit talove i nepotizam, napraviti varijantu da igraju najbolji, naucit klauna kako ce se ponasat inace ce nam se smijati svi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Isto tako za Vahida, Kodru, bilo kojeg selektora samo da zamjeni Papeta.
Kad je do prije par godina Ciro, boga psovao, majek yebavao bio je kralj, legenda, onda se niste bunili sto je Pjanic na klupi, sto igra Ibricic, nikome na pamet nije palo ovih cirka 37 potencijalnih igraca.
A kod Papeta vam smeta sve moguce, od toga ko igra, kako se covjek oblaci, pa do ne znam ti cega.
Dosta vas je vise, ajde sad malo skautirajte Izrael, Kazahstan, Litvaniju da sta ne promakne, yebes Bundesligu.
Frajer nema kvalitete, sa takvim igrackim imenom da se vucara po kur.cevim klubovima, da ne napravi nista i da ne nadje mjesto u francuskom fudbalu je vise nego dovoljno objasnjenje njegovih trenerskih kvaliteta, i ne samo trenerskih nego bilo kojih drugih jer bi inace legendu PSG-a smjestili barem na neku manje bitnu poziciju u timu(ovaj bi bio prezadovoljan).
Postano kroz Forum SportSport.ba app.