FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mandatar
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mandatar » 19 apr 2014, 21:06

Gorki je napisao/la:Ćiro o Husiću: Konačno je proradio, p**** mu materina! :lol:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 apr 2014, 21:07

"Bratstvo je iskasapljeno odluakama arbitra iz Zenice, a ogorčen suđenjem bio je i trener Gračanlija, Denis Sadiković.

-Očekivali smo od ove utakmice mnogo više. Suci nam nisu dali da igramo. Nije nam sviran čist penal, a sa druge strane dobili smo pregršt kartona, od toga dva crvena. Ovaj bod koji smo danas osvojili kada se pogleda u kakvim smo uslovima igrali, vrijedi devet. Mi smo mali klub, imamo tradiciju i velike igrače. Danas smo igrali za sebe, želili smo sačuvati čast. Međutim, nije nam to dozvoljeno. Sve ono što smo mi radili u ovoj sezoni, sada je neko pokvario svojim odlukama. Danas sam obolio. Vjerovatno sam dobio šećer. Kada sam ušao u svlačionici, igrači su plakali. Dugo sam u fudbalu, ali ovako nešto dugo nisam doživio. Fudbal u Bosni i Hercegovini kako sezona bliži kraju, gubi smisao i podsjeća na neka stara, loša vremena. Prvenstvo se sve manje čini regularnim." :hmmmmm:

I još puno ovakvih priča od ljudi koji su bili na tribinama, šta reći...Al' opet, i ovo je kiks Jedinstva, i da su izgubili, nama bi opet trebalo da odigraju jednu neriješeno, ili da izgube, isto kao i sad, tako da nije loše ispalo...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 apr 2014, 21:22

dobro je braco...fina i tecna igra s obzirom na sta lici teren u banovicima...slazem se da smo izasli previsoko i banovicani su to kaznili...sabili smo redove,pokazali da smo daleko kvalitetniji i pobjeda je tu...teza nego sto se ocekivalo ali ruku na srce nismo imali ni srece,,drama,sta smo sve profulali..hladno je moglo bit i 5,6 komada...i banovicani su imali par finih sansi i uopste mi ne izgledaju tako losa ekipa....prebrzo se transformisu iz odbrane u napad i tako su nas i kaznili....FKR oko 300...tuzlaka oko 1000 mislim...dobra posjeta na stadionu,generalno...nadam se da je i Buducnost sta zaradila...pricao sam veceras sa momkom koji je bio u gracanici...klasicna kradza..kad su gracanicku premirnu publiku doveli do ludila mogu mislit sta je bilo sve....jedinstvo je opasno zagrizlo i MORAMO kupovat jer ovo nece ici lagano...u kaknju ce se slomiti prvenstvo...u to sam sad jos vise ubijedzen...FUKARE..bit ce klipova...grmilo je 90 minuta :cool:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 apr 2014, 21:27

jarane, Rudar će prodat' i njima i nama, ako budemo nudili i jedni i drugi, uzet' pare i laganica :D da se nadamo da će Budućnost otkinut' bodove Jedinstvu ili ova druga ekipa kojoj gostuju, nemrem se sjetit' o kome se radi :D mooožda GOŠK, al' teško :D uglavnom, gurat' do kraja, pa Bože moj, ko gornji, ko donji

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2014, 21:30

Komsije obraz je obraz , nekome je obraz ko don (npr krajisnicima )
a nekom je obraz svetinja ko gracanlijama ....nadam se da cete uspjeti
uci u PL jer ako ovakva ciganija sa zapada Bosne ude onda je to stvarno sramota...

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 apr 2014, 21:31

Bojim se da je već odlučeno ko će u PL isto kao što je bilo odlučeno ko će ispasti iz PL (Sloboda). Kako se približavamo kraju, tako postaje sve prljavije i očigledno je da su (mediji) svi prepoznali ko igra nisko. Ja sumnjam da ćemo ući u PL jer mafijaši opet upliću svoje prste. Daj Bože da griješim, al ipak sumnjam. Meni i nije toliko bitna PL, koliko mi je bitna ova priča oko Slobode.Ući ćemo i mi jednom i postat ćemo jači nego ikad. Naš predsjednik ima plan i on ne dolazi preko noći, a Jedinstvo neka se zadovoljava kratkotrajnim izletima u PL jer im nije prvi put. Nadam se da će i ostali iz TK prepoznati da je Sloboda i njihov klub i da nam ne podmeću noge, kao što nam to rade.
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 19 apr 2014, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 apr 2014, 21:34

Dobro je vidi se napredak, prvo smo mi i Banovićani skontali za ovo pomaganje da se treba udružiti, pa onda i Gračanlije evo sad.

Lagano bi imali 2-3 predstavnika TK u PL, a ne da nas j..... sa strane kao danas u Gračanici.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 apr 2014, 21:46

Benjo_AFC86 je napisao/la:Dobro je vidi se napredak, prvo smo mi i Banovićani skontali za ovo pomaganje da se treba udružiti, pa onda i Gračanlije evo sad.

Lagano bi imali 2-3 predstavnika TK u PL, a ne da nas j..... sa strane kao danas u Gračanici.

Samo su Gračanlije skontale nakon ove utakmice.
Pobjeda je bolja od orgazma!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 apr 2014, 21:56

mi kakanj moramo kupit u paketu...nasu tekmu sa njima i da ginu protiv biscana..drugcije nece ici..iz kola u kolo neke stvari isplivavaju na povrsinu...treba stimulisat i banovicane protiv jedinstava..u ovoj krompir ligi svi udarci su dozvoljeni i manite se postenja...mene samo brine sto je tigar duplo namazaniji od azmira i ima puno vise iskustva oko ovih dilova

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 19 apr 2014, 21:58

imali ovih golova igdje da se pogledaju i sta se ovo desavalo danas u gracanici

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 19 apr 2014, 22:03

staragarda je napisao/la:mi kakanj moramo kupit u paketu...nasu tekmu sa njima i da ginu protiv biscana..drugcije nece ici..iz kola u kolo neke stvari isplivavaju na povrsinu...treba stimulisat i banovicane protiv jedinstava..u ovoj krompir ligi svi udarci su dozvoljeni i manite se postenja...mene samo brine sto je tigar duplo namazaniji od azmira i ima puno vise iskustva oko ovih dilova
ma nije on namazaniji, nego je najveci problem sto je glavni covjek za delegiranje sudija iz Bihaca i logicno da ce slati na utakmice od Jedinstva samo sudije koje mogu odraditi posao za njih a ovaj ce njima u zamjenu dati sto vise naloga u sezoni i plus ih lijepo "pocastiti"... E tu ako se uspijemo izboriti makar jos jednu utakmicu mi smo u PL. I moj savjet bi bio ako vec se ne bude islo u Kakanj da sto vise Fukara ode u Banovice kada bude dolazilo Jedinstvo

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 apr 2014, 22:04

staragarda je napisao/la:mi kakanj moramo kupit u paketu...nasu tekmu sa njima i da ginu protiv biscana..drugcije nece ici..iz kola u kolo neke stvari isplivavaju na povrsinu...treba stimulisat i banovicane protiv jedinstava..u ovoj krompir ligi svi udarci su dozvoljeni i manite se postenja...mene samo brine sto je tigar duplo namazaniji od azmira i ima puno vise iskustva oko ovih dilova
Banovicani ce biti namazani, gori pod nogama.

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 19 apr 2014, 22:07

Tuzlaci, Gračanica je uz vas. Krivo mi je što vam nismo pustili u Gr bodove.. Danas nakon tekme, SN u kavezu a mi skandiramo "Sloboda Tuzla"
Tuzla zaslužuje PL, i sretno vam na putu do nje. Hoćemo da se TK ponosi sa svojim klubovima, posebno Slobodom. Hoćemo stadion u Tuzli i repku da igra na njemu. Sretno vam u nastavku.

BIĆE BIHAĆ ***** ŠAMPION

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 apr 2014, 22:07

Čestitka Ćiri i momcima za nova 3 boda. Što se tiče Gračanlija oni bi komotno mogli otvoriti Akademiju scenskih umjetnosti. Izgubljena 2 boda Jednistva nisu nipošto za baciti. Ne bih analizirao ponaosob nijednog igrača niti mu spominjao ime. Sve su to momci koji iz utakmice u utakmicu preživljavaju na svoj način ovu našu borbu ili bitku za povratak među žive tj. za povratak u PL. Dragi prijatelji, slobodaši, "košpicari" i "pjevači", trećeg maja 2014. svi u Banoviće na utakmicu Budućnost-Jedinstvo, da proslavimo ako Bog da povratak otpisanih ali i da se sjetimo fatihom najvećeg sina naših naroda i narodnosti, rahmetli Tite. Sloboda zauvijek.
Ja volim FK Tuzla City

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 apr 2014, 22:09

Budućnost ako bude igrala protiv Krajišnika kao danas protiv nas imaju BOD sigurno.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 apr 2014, 22:11

ma gdje si ti lutko moja :P ma Budućnost će imati i premije od nas, nadam se .. to je motiv više :D

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 19 apr 2014, 22:13

Bihać mi se nakon ove utakmice kao grad ogadio.Bio sam na utakmici u Gračanici i moram reći da su i igrači i Sila nebeska dočekani aplauzom od publike,oficijelni spiker je lijepo najavio pozdravimo naše prijatelje iz Bihaća.Medjutim,nakon skandaloznog sudjenje i nesportskog ponasanja igrača Jedinstva svima se na stadionu ogadio ovaj klub.Igrač sa brojem 10 bez lopte je udario domaćeg igrača a onda i sam pao glumeći.Obojica dobivaju žuti karton !!!!Umjesto da ovaj iz Bihaća dobije crveni obojica dobivaju žuti !!!Prije toga je jedan igrač Jedinstva nogom udario u glavu domaćeg igrača,a da nije dobio karton.Čist penal nije sviran za domaće,mnogo valjanja gostiju,teatralnih padova,nesportske i vrlo grube igre.Po prvi puta sam bio na utakmici gdje 3 500 ljudi doćekuje goste aplauzom a kasnije bivo ogorčeno.Zrnić je dobio novce,to je jasno,i to jasno treba reći ali da su bar igrači Jedinstva bilo korektni niko ne bi bio ljut.Sramota,sramota,sramota.Ne bih nikad više želio da prisustvujem ovakvoj lakrdiji od utakmice,sramno ponašanje gostujućih igrača i sramotno sudjenje"suduje"Zrnića.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 apr 2014, 22:16

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Tuzlaci, Gračanica je uz vas. Krivo mi je što vam nismo pustili u Gr bodove.. Danas nakon tekme, SN u kavezu a mi skandiramo "Sloboda Tuzla"
Tuzla zaslužuje PL, i sretno vam na putu do nje. Hoćemo da se TK ponosi sa svojim klubovima, posebno Slobodom. Hoćemo stadion u Tuzli i repku da igra na njemu. Sretno vam u nastavku.

BIĆE BIHAĆ ***** ŠAMPION

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
odakle sad ta prica :? :? ...posebno od tebe...da se niste malo kasno sjetili :? :? ....nama kada je trebalo,nije vas bilo...mislim,hvala na lijepim zeljama ali naknadna pamet ne donosi neku korist....SLOBODA ce uci u onu miki maus ligu...ako ne ove,onda sljedece godine

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 19 apr 2014, 22:18

Gorki je napisao/la:Budućnost ako bude igrala protiv Krajišnika kao danas protiv nas imaju BOD sigurno.
Nije više fazon ko će kako odigrati, bio sam danas u Gračanici i sve vidio... džaba ti i ako dobro odigraš kad se nadje neko da to sjebe i to dobrano (po nalogu naravno ;))
075

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 19 apr 2014, 22:19

wobly92 je napisao/la:"Bratstvo je iskasapljeno odluakama arbitra iz Zenice, a ogorčen suđenjem bio je i trener Gračanlija, Denis Sadiković.

-Očekivali smo od ove utakmice mnogo više. Suci nam nisu dali da igramo. Nije nam sviran čist penal, a sa druge strane dobili smo pregršt kartona, od toga dva crvena. Ovaj bod koji smo danas osvojili kada se pogleda u kakvim smo uslovima igrali, vrijedi devet. Mi smo mali klub, imamo tradiciju i velike igrače. Danas smo igrali za sebe, želili smo sačuvati čast. Međutim, nije nam to dozvoljeno. Sve ono što smo mi radili u ovoj sezoni, sada je neko pokvario svojim odlukama. Danas sam obolio. Vjerovatno sam dobio šećer. Kada sam ušao u svlačionici, igrači su plakali. Dugo sam u fudbalu, ali ovako nešto dugo nisam doživio. Fudbal u Bosni i Hercegovini kako sezona bliži kraju, gubi smisao i podsjeća na neka stara, loša vremena. Prvenstvo se sve manje čini regularnim." :hmmmmm:

I još puno ovakvih priča od ljudi koji su bili na tribinama, šta reći...Al' opet, i ovo je kiks Jedinstva, i da su izgubili, nama bi opet trebalo da odigraju jednu neriješeno, ili da izgube, isto kao i sad, tako da nije loše ispalo...
Jarane,ja sam bio na utakmici i u životu nisam vidio gore sudjenje.Teško je riječima opisati stvari koje su se dešavale u Gračanice.Sudija Zrnić mora rigorozno biti kažnjen za ovo što je danas radio.Jedinstvo se ogadilo svim ljudima koji su danas gledali utakmicu i Sloboda je dobila 3 000 novih navijača.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.