Gorki je napisao/la:Ćiro o Husiću: Konačno je proradio, p**** mu materina!

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Gorki je napisao/la:Ćiro o Husiću: Konačno je proradio, p**** mu materina!
Benjo_AFC86 je napisao/la:Dobro je vidi se napredak, prvo smo mi i Banovićani skontali za ovo pomaganje da se treba udružiti, pa onda i Gračanlije evo sad.
Lagano bi imali 2-3 predstavnika TK u PL, a ne da nas j..... sa strane kao danas u Gračanici.
ma nije on namazaniji, nego je najveci problem sto je glavni covjek za delegiranje sudija iz Bihaca i logicno da ce slati na utakmice od Jedinstva samo sudije koje mogu odraditi posao za njih a ovaj ce njima u zamjenu dati sto vise naloga u sezoni i plus ih lijepo "pocastiti"... E tu ako se uspijemo izboriti makar jos jednu utakmicu mi smo u PL. I moj savjet bi bio ako vec se ne bude islo u Kakanj da sto vise Fukara ode u Banovice kada bude dolazilo Jedinstvostaragarda je napisao/la:mi kakanj moramo kupit u paketu...nasu tekmu sa njima i da ginu protiv biscana..drugcije nece ici..iz kola u kolo neke stvari isplivavaju na povrsinu...treba stimulisat i banovicane protiv jedinstava..u ovoj krompir ligi svi udarci su dozvoljeni i manite se postenja...mene samo brine sto je tigar duplo namazaniji od azmira i ima puno vise iskustva oko ovih dilova
Banovicani ce biti namazani, gori pod nogama.staragarda je napisao/la:mi kakanj moramo kupit u paketu...nasu tekmu sa njima i da ginu protiv biscana..drugcije nece ici..iz kola u kolo neke stvari isplivavaju na povrsinu...treba stimulisat i banovicane protiv jedinstava..u ovoj krompir ligi svi udarci su dozvoljeni i manite se postenja...mene samo brine sto je tigar duplo namazaniji od azmira i ima puno vise iskustva oko ovih dilova
odakle sad ta pricaNkBratstvoGracanica je napisao/la:Tuzlaci, Gračanica je uz vas. Krivo mi je što vam nismo pustili u Gr bodove.. Danas nakon tekme, SN u kavezu a mi skandiramo "Sloboda Tuzla"
Tuzla zaslužuje PL, i sretno vam na putu do nje. Hoćemo da se TK ponosi sa svojim klubovima, posebno Slobodom. Hoćemo stadion u Tuzli i repku da igra na njemu. Sretno vam u nastavku.
BIĆE BIHAĆ ***** ŠAMPION
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije više fazon ko će kako odigrati, bio sam danas u Gračanici i sve vidio... džaba ti i ako dobro odigraš kad se nadje neko da to sjebe i to dobrano (po nalogu naravnoGorki je napisao/la:Budućnost ako bude igrala protiv Krajišnika kao danas protiv nas imaju BOD sigurno.
Jarane,ja sam bio na utakmici i u životu nisam vidio gore sudjenje.Teško je riječima opisati stvari koje su se dešavale u Gračanice.Sudija Zrnić mora rigorozno biti kažnjen za ovo što je danas radio.Jedinstvo se ogadilo svim ljudima koji su danas gledali utakmicu i Sloboda je dobila 3 000 novih navijača.wobly92 je napisao/la:"Bratstvo je iskasapljeno odluakama arbitra iz Zenice, a ogorčen suđenjem bio je i trener Gračanlija, Denis Sadiković.
-Očekivali smo od ove utakmice mnogo više. Suci nam nisu dali da igramo. Nije nam sviran čist penal, a sa druge strane dobili smo pregršt kartona, od toga dva crvena. Ovaj bod koji smo danas osvojili kada se pogleda u kakvim smo uslovima igrali, vrijedi devet. Mi smo mali klub, imamo tradiciju i velike igrače. Danas smo igrali za sebe, želili smo sačuvati čast. Međutim, nije nam to dozvoljeno. Sve ono što smo mi radili u ovoj sezoni, sada je neko pokvario svojim odlukama. Danas sam obolio. Vjerovatno sam dobio šećer. Kada sam ušao u svlačionici, igrači su plakali. Dugo sam u fudbalu, ali ovako nešto dugo nisam doživio. Fudbal u Bosni i Hercegovini kako sezona bliži kraju, gubi smisao i podsjeća na neka stara, loša vremena. Prvenstvo se sve manje čini regularnim."![]()
I još puno ovakvih priča od ljudi koji su bili na tribinama, šta reći...Al' opet, i ovo je kiks Jedinstva, i da su izgubili, nama bi opet trebalo da odigraju jednu neriješeno, ili da izgube, isto kao i sad, tako da nije loše ispalo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.