BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
immobile = flopobile. te digiće-polovnjake tipa on, giovinco, quagliarela, matri ili iaquinta treba zaobići pošto-poto.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
http://www.bild.de/bild-plus/sport/fuss ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Auba ko pravi Bošnjo.
@Chappi, zakaj si Blažu poslao u mirovinu?
Auba ko pravi Bošnjo.

@Chappi, zakaj si Blažu poslao u mirovinu?

Der Mann für die entscheidenden Tore.
rotiram svake sezone.
šapi mi je uz izdajicu andyja bio najdraži iz one borussije, pa sam uzeo njega.

Tačno je seljačina žešćaHare_BvB je napisao/la:Auba ko pravi Bošnjo.![]()

Znači Kuba = Šapi

Nisam nešto povez'o

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Jel možeš nekako ubacit tu još Kagawu?Dede17 je napisao/la:Evo novih igrača![]()
Uh kako im lijepo stoji žuta boja.![]()
Onaj insajder s westlinea "meistertrainer" prije neka 3-4 tjedna je napisao da će Gündo produžit ugovor za jednu godinu te da Ginter dolazi 99 %. Očito da čovjek ima veze u klubu. Sada je prije 2-3 dana napisao da mu je jedna ptičica šapnula da je Watzke dao naputak Zorcu da sve učini da Kagawu vrate kući- koja će to EUFORIJA

FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Drmkan za 3,5 mio (ako Club ispadne) je poklon.
Dabogda ne ispali.
Dabogda ne ispali.

Vom Jäger zum Gejagten
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dobro je sto je u vlasnistvu dva kluba iz istog grada, nece se ovi nasi puno nahodati dok ga kupe iz dva dijelaSemir bvb je napisao/la:BREAKING: Borussia Dortmund wird in Kürze ein offizielles Angebot für Ciro Immobile vom FC Turin abgeben. Der Stürmer gehört zu 50 % Juventus Turin und 50 % dem FC Turin. 19 Tore hat Immobile in der Serie A erzielt und ist damit auf der Torschützenliste derzeit auf Platz 1. Die Verhandlungen werden demnächst beginnen. [Sky Italia]

Salu na stranu, ja bih volio da dovedu nekog italijana, fali nam ciganluka u ekipi definitivno

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Balotelija da dodvedu i imas cigansku cetvrt odmaSalu na stranu, ja bih volio da dovedu nekog italijana, fali nam ciganluka u ekipi definitivno

balotelli je jedini poznatiji talijan koji nije cigo. može se reći da je prgav, glup ili nezreo, ali cigo nije.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Danas na ES2 opet najatraktivnija ekipa u BL

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Voli momak crveno.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Klopp odgovorio na špekulacije o interesovanju drugih klubova za njega!
Danas bez Weidija idemo po pobjedu!
Nastaviti u istom stilu kao prethodnih par utakmica

Evo sastava s Jojićem i Kirchom od početka!

http://www.sky.de/web/cms/de/bundesliga ... wkz=WXFSL1" onclick="window.open(this.href);return false;Trainer Jürgen Klopp von Fußball-Bundesligist Borussia Dortmund hat allen Gerüchten über einen Wechsel zum spanischen Meister FC Barcelona eine klare Absage erteilt.
(sid) - "Niemand muss sich Gedanken machen", wird Klopp auf der Internetseite des Pokalfinalisten zitiert: "Wir alle sind nach wie vor ein bisschen verliebt in diesen Verein und in die Art und Weise, wie die Dinge hier ablaufen."
Klopps Vertrag beim BVB läuft bis Juni 2018. Zuletzt hatten spanische Medien über einen möglichen Wechsel nach Barcelona spekuliert.
Danas bez Weidija idemo po pobjedu!

Evo sastava s Jojićem i Kirchom od početka!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Liga Prvaka je osigurana i sljedeće sezone
. Hvala momci na današnjoj partiji
, uživao sam. Moglo je biti i više golova u Mainzovoj mreži
, ali nećemo se žaliti.

FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Samo Langeraka na gol i 3 boda su tu...momak jednostavno donosi srecu.
Napad je danas izdominirao...mogli su komotno dati jos 4-5 golova.
Liga prvaka je i teoretski osigurana
Napad je danas izdominirao...mogli su komotno dati jos 4-5 golova.
Liga prvaka je i teoretski osigurana

Uživancija od utakmice.
Hummels i Reus dominiraju
Neven davao podršku sa Žutog zida
P.S. Četvrti direktni plasman u LP u nizu!!!
Nešto golemo se sprema

Hummels i Reus dominiraju

Neven davao podršku sa Žutog zida

Nešto golemo se sprema

Hvala momcima na lijepoj utakmici i na još jednoj osiguranoj LP, svaka čast Kloppo i ekipa 

Odlicna utakmica danasnja ja presretan bas sam uzivao strasno izdanje naseg ofanzivnog djela ekipe ... Lewy u svom starom stilu se danas nafulao mrtvih sansi a tek kakav je cigan kod penala ispao zna se da Reus izvodi penale a uzeo je bio loptu i nakon gola Reusa svi cestitaju osim Lewe hoce da bude najbolji strijelac lige shvatam ga al ne mora do te mjere bit egoista jbg zna se ko je zaduzen za penale a izmedju ostalog sam je kriv za to sto ih je nekad fulao i bio nesposoban ...
Reus
, kakva utakmica kakva forma kakva sezona 22 gola 21 asistencija u 40 utakmica
sta vise da pricam brojke su bas sve rekle za mene najbolji igrac BL ... Mora se prec preko svih mogucih ne mogucih granica i momku dat pare i dobar ugovor i zadrzat ga u klubu momak je zvjer i odlaskom Gotzea je jos bolji ... Po meni je ovo sezone napravio jos jedan mali iskorak naprijed i napredovao ...

Kako je ekipa danas leprsavao odigrala i to bez mnogo prvotimaca nisam mogao vjerovati i to protiv jedne ozbiljne jake ukomponovane ekipe kakav je Mainz lopta je lijepo kruzila odlican protok sve za 5 osim defanzive koja je bila van sebe kao i protiv vukova ... Uvjeren sam da smo sledece sezone mnogo jaci i bolji samo da se Ramos i gospodin X dobro uklope i zabijaju zicere koje ce vezni red servirat i mi smo TOP ! Ova ekipa je odlicna super fubal se igra jos treba ocekivat jednog Mikija da bude bolji na vecem nivou kad prodje kompletne pripreme jer adaptacija je uspjela od njeg najvise ocekujem sledece sezone da predvodi ekipu uz Reusa , jos kad nam se vrate Bender koji po meni jedan od najvaznijih igraca , uz to Kuba, Subotić, i nadajmo se Ilkay od kojeg ne treba bog zna puno ocekivat ali ne i malo ipak je ono klasa od igraca Klopp ce da bude na slatkim mukama .. Sledeca sezona bi mogla bit sezona i velikih titula
samo pod uslovom da nam napadaci zabijaju svoje zicere naravno i da se uklope lijepo jer od napadaca ce mnogo da ovisi sve ostalo imamo ... Ali pripreme su ovaj put nesto krace za pojedine igrace radi sp pa bi to dosta moglo lose uticati na nas ali opet mislim da nema zime jer ekipa je ukomponovana odlicno se igraci poznaju ...

Danas sam malo prebacivao na Torino pratio Imobilea i gle momak opet zatrese mrezu lijep gol dade primjetio sam da je jako brz sto bi islo u prilog nasem stilu igre i kontranapadima , 20 komada u Serie A zabit a igrot u Torinu nije mala stvar .. Pitanje je koliko bi onda u Bl zabio sa nasim veznim redom i silnim asistencijama kao na tacni ? Sigurno mnogo vise hladan je dosta pred golom , bacili su nasi na njeg oko jos kad je zabio 9 golova vec tad su skontali talent i sve to al evo momak je dogurao bgm do 20 komada i zabio je vise nego bilo ko u Seriji i trenutno je najubitacniji napadac Azzura i sigurno ide na SP ... Samo cini mi se pravom talijanskom devetkom koja vreba samo u sesnestercu moguce da je to do stila igre Torina i same Talijanske lige i to je ono sto me brine ... Ali eto treba vjerovat upravi po meni je prva zelja i dalje Drmic ali zna Klopp naravno bolje od nas svih koga ce dovest ... Imobile ima platu u Torinu 1,8 mio sto znaci mogl bi ga mi placat eh koliko je odsteta to ne znam jer se ne spominju nikakve cifre a evo vec se i Atletico Madrid spominje sto mu dize cjenu ... Nervira me sto nasi skauti prvi pronadju nekog kao evo imobilea kojeg su zeljeli i kad je zabio samo 9 a sad kad je zabio 20 ga zeli vec pola evrope jbg ... Kako god 20 golova u serie a govori sve **** i stil igre i sposobnosti i sve momak zabija i to u Torinu i ima samo 24 god i mnogo prostora za napredovati jedno je sigurno ovaj drugi napadac bi sigurno trebao bit kvalitetnije rjesenje od Ramosa i sa vecim potencijalom za napredovat svakako iako je i Ramos dosta kvalitetan igrac koji ce tek sad doci do izrazaja ...

Kako je ekipa danas leprsavao odigrala i to bez mnogo prvotimaca nisam mogao vjerovati i to protiv jedne ozbiljne jake ukomponovane ekipe kakav je Mainz lopta je lijepo kruzila odlican protok sve za 5 osim defanzive koja je bila van sebe kao i protiv vukova ... Uvjeren sam da smo sledece sezone mnogo jaci i bolji samo da se Ramos i gospodin X dobro uklope i zabijaju zicere koje ce vezni red servirat i mi smo TOP ! Ova ekipa je odlicna super fubal se igra jos treba ocekivat jednog Mikija da bude bolji na vecem nivou kad prodje kompletne pripreme jer adaptacija je uspjela od njeg najvise ocekujem sledece sezone da predvodi ekipu uz Reusa , jos kad nam se vrate Bender koji po meni jedan od najvaznijih igraca , uz to Kuba, Subotić, i nadajmo se Ilkay od kojeg ne treba bog zna puno ocekivat ali ne i malo ipak je ono klasa od igraca Klopp ce da bude na slatkim mukama .. Sledeca sezona bi mogla bit sezona i velikih titula

Danas sam malo prebacivao na Torino pratio Imobilea i gle momak opet zatrese mrezu lijep gol dade primjetio sam da je jako brz sto bi islo u prilog nasem stilu igre i kontranapadima , 20 komada u Serie A zabit a igrot u Torinu nije mala stvar .. Pitanje je koliko bi onda u Bl zabio sa nasim veznim redom i silnim asistencijama kao na tacni ? Sigurno mnogo vise hladan je dosta pred golom , bacili su nasi na njeg oko jos kad je zabio 9 golova vec tad su skontali talent i sve to al evo momak je dogurao bgm do 20 komada i zabio je vise nego bilo ko u Seriji i trenutno je najubitacniji napadac Azzura i sigurno ide na SP ... Samo cini mi se pravom talijanskom devetkom koja vreba samo u sesnestercu moguce da je to do stila igre Torina i same Talijanske lige i to je ono sto me brine ... Ali eto treba vjerovat upravi po meni je prva zelja i dalje Drmic ali zna Klopp naravno bolje od nas svih koga ce dovest ... Imobile ima platu u Torinu 1,8 mio sto znaci mogl bi ga mi placat eh koliko je odsteta to ne znam jer se ne spominju nikakve cifre a evo vec se i Atletico Madrid spominje sto mu dize cjenu ... Nervira me sto nasi skauti prvi pronadju nekog kao evo imobilea kojeg su zeljeli i kad je zabio samo 9 a sad kad je zabio 20 ga zeli vec pola evrope jbg ... Kako god 20 golova u serie a govori sve **** i stil igre i sposobnosti i sve momak zabija i to u Torinu i ima samo 24 god i mnogo prostora za napredovati jedno je sigurno ovaj drugi napadac bi sigurno trebao bit kvalitetnije rjesenje od Ramosa i sa vecim potencijalom za napredovat svakako iako je i Ramos dosta kvalitetan igrac koji ce tek sad doci do izrazaja ...
BvB Echte Liebe !!!
@Damir
Palac gore za post
Dijelim misljenje od A do Ž
Ponovo se obistinilo kad se postavimo ozbiljno, igramo bezkompromisno i puni zara,zelje,volje slabo nam ko ista moze. Ako smo mi pravi kao juce onda na svijetu ima samo 5,6 ekipa koji imaju sansu da ista urade, inace u najboljem slucaju prodju ko Mainz.
Reus je ritam masina
Bojim se samo da ce Fatzke i dalje furat "sto manji budget da se mogu kurcit" filozofiju, tako da Reusa na godinu gubimo zarad mira u kuci i da nebi slucajno neko imo dosta vecu platu od drugog. Za 6,7 mio Reus nece ostat u BvBeu kada ce moc brat 10-12 negdje drugo.
A levat ispao shupak, naravno, nije dzabe zapao za oko buyernu. To je ja mislim prva karakteristika i profil igraca koji oni traze. Vidi pod gnojer,juda,zama,rafinja,mindzo,... sve sama simpa
@Semir
Sta se to sprema?
golemo je vrlo relativan pojam
Palac gore za post

Dijelim misljenje od A do Ž
Ponovo se obistinilo kad se postavimo ozbiljno, igramo bezkompromisno i puni zara,zelje,volje slabo nam ko ista moze. Ako smo mi pravi kao juce onda na svijetu ima samo 5,6 ekipa koji imaju sansu da ista urade, inace u najboljem slucaju prodju ko Mainz.

Reus je ritam masina

Bojim se samo da ce Fatzke i dalje furat "sto manji budget da se mogu kurcit" filozofiju, tako da Reusa na godinu gubimo zarad mira u kuci i da nebi slucajno neko imo dosta vecu platu od drugog. Za 6,7 mio Reus nece ostat u BvBeu kada ce moc brat 10-12 negdje drugo.
A levat ispao shupak, naravno, nije dzabe zapao za oko buyernu. To je ja mislim prva karakteristika i profil igraca koji oni traze. Vidi pod gnojer,juda,zama,rafinja,mindzo,... sve sama simpa

@Semir
Sta se to sprema?
golemo je vrlo relativan pojam

Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Jesta da navijam za Bayern al kad vidim da onaj Širle uzme mjesto Reusu u prvih 11 Pancera ja se ospem hoće mi nešto bit ....
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jucerasnja tekma spektakularna, cini mi se sa preko 20 udaraca u protivnicki okvir gola.
Uzivanje je gledati Jurgin stroj.Ovo sto radi Reuf u poslijednjih mjesec i po je nehumano.
Ekipa je uhvatilu strasnu formu i ritam. Steta pa nesretno isapdosmo iz CL, mislim da bi s novim sistemom igre i ovakvom formom uzeli klempu.

Ekipa je uhvatilu strasnu formu i ritam. Steta pa nesretno isapdosmo iz CL, mislim da bi s novim sistemom igre i ovakvom formom uzeli klempu.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.