Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

anell
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 19 apr 2014, 19:45

QUARTERBACK je napisao/la:
Prodat Artetu za 10-ak miliona
Sta pusite vi u Celicu tamo. :mrgreen:
Jedimo da mi damo nekom 10 miliona da uzmu Artetu.
Pld W D L
38 26 12 0

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 19 apr 2014, 20:07

anell je napisao/la:
arminarsenal je napisao/la:Gibbs je danas trenirao sa ostatkom ekipe,tako da mozemo ga ocekivat sutra !
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 8618_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije to Gibbs to se Walcott vratio punim treninzima
Kakvi ste vi navijaci kada ne mozete prepoznati Gnabry-a? :roll:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 19 apr 2014, 20:09

Čuj Arteta ne košta 10 miliona
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 apr 2014, 20:12

Dovest ce sigurno profesor nekoga,za sagnu a i za artetu pa koliko god da grijesi u zadnje vrijeme valjda nije izgubio vid i vidi da tu nesto nevalja,jer kada sagleda ovu sezonu,ako uspijemo sacuvati tu 4 pozicuju da je to bilo vrlo hebeno,i da treba da zna da mu man united sljedece sezone vjerovatno nece toliko kiksati kao ni chelsea,man city,liverpool,pa i kokoske,,tako da valjda nije lud da nedovede nekoga,ako misli da se sljedece godine bori za titulu ima neki uspjeh u ligi prvaka 3 ili 4 kvalitetna covjeka su potrebna,sto se tice bocnog desnog ,auriera takodje pratim i dobar je decko ali moj favorit je jung iz frankfurta, :pray:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 19 apr 2014, 21:02

slika

:D :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 19 apr 2014, 21:20

Gledaj Girouda i Monreala fol oni nekog udaraju, nešto se smiju i zajebavaju, ih nenu vam zavrnutu obojici yebem, dabogda vam se trag zametn'o.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 apr 2014, 21:24

I na kraju prosle sezone smo pricali kako ce konkurencija biti jaca i kako nece kiksati pa ponovo kiksaju i to kada im je najpotrebnije! :tokralju: Moramo mi vise sebi da se posvetimo pa tek onda da se gleda konkurencija

Spominjete sada ponovo nekih 20 igraca cirka kojih treba dovesti, ne ide to tako... :nene:
Ono sto je nama najbitnije jeste da se konacno poradi malo na ovom gdje u kljucnom mjesecu za nas mi ostanemo bez skoro cijelog prvog tima i gdje se raspadnemo zadnjih 10 godina! Takodje da i nas menagero promjeni malo pristup kod gostovanja Cardiffu i kod gostovanja Cityu! Takodje da se jos produzi ugovor Kossu kako bi pricu o raspadu ekipe bacili u vatru. Ponovo mislim da ovo ljeto nece niko oitici tako da cemo 3 sezone vec imati istu ekipu na okupu sto se ranijih godina nije desavalo! :tokralju: :opaopa: I da se rijesimo ovih preostalih dzabalebarosa i da se budzet dodatno rastereti.

I tek na kraju pojacanja! Desni bek, zadnji vezni, krilo/napadac i zavisno od odlazaka ovih manje bitnih igraca, golman, stoper... Stim da na DM-u moja najveca zelja Lars Bender... :pray: :pray:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 apr 2014, 21:37

na slici hrpa patuljastih **** koje se useru u gaće kad dođu na ekipe s mudima koje ih agresijom uguše kao što stare babe potope male mačkice,njima treba jedan tata viera na dmf-u da im pokaže neke stvari,lars bender sigurno nije ta životinja za dmf-u

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 19 apr 2014, 21:46

Bender je najbolje sto mozete dovesti,bilo koji od dva brata,tesko je sad naci WC igrace.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 19 apr 2014, 21:47

Jel David Alaba prije bio zadnji vezni ?
Zadnja izmjena: arminarsenal, dana/u 19 apr 2014, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 19 apr 2014, 21:47

Seaman je napisao/la:na slici hrpa patuljastih **** koje se useru u gaće kad dođu na ekipe s mudima koje ih agresijom uguše kao što stare babe potope male mačkice,njima treba jedan tata viera na dmf-u da im pokaže neke stvari,lars bender sigurno nije ta životinja za dmf-u
:facepalm:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 apr 2014, 21:48

Seaman je napisao/la:na slici hrpa patuljastih **** koje se useru u gaće kad dođu na ekipe s mudima koje ih agresijom uguše kao što stare babe potope male mačkice,njima treba jedan tata viera na dmf-u da im pokaže neke stvari,lars bender sigurno nije ta životinja za dmf-u
Majstore, da li ti mozda slucajno mislis da je Arsenal kosarkaski klub?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 apr 2014, 21:48

Generalno prijatelju moje neko misljenje je da nama na nasu igru i ne treba klasicni panj i kostolomac tipa Capue ili Tiotte sa nula tehnikom koji ce samo sklupljati kartone na sredini... Recimo vidi da se ni onaj Venijama ili kako se vec zove nije bas uklopio u igru Sotona. Niti ovaj Capue u igru Kokosaka... Nama pre svega treba igrac koji ce da trci i pokriva sve na sredini, kao Ramsey samo sa izrazenijim defanzivinijim karakteristikama nego nas Zmaj tj, da bude jaci u duelu... Ali takodje i igrac koji po potrebi zna da gurne loptu prema napred... Zimus smo imali dvojicu takvih igraca za dovesti. Cabaye i Matic a nazalost oni odose negdje drugo gdje su samo ojacali igru te ekipe pogotovo ovaj drugi... Treci neki izbor je Lars, dobar je i njegov brat Sven ali on je ipak nedostupljiviji... :zviz:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 apr 2014, 21:53

sven bi bio bolji izbor jer je agresivniji igrač od ovoga koji je više tehnički jak nego neki kostolomac

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 apr 2014, 22:31

Tek sad se spletom odredjenih okolnosti vidi u kojem kontekstu je Vodja nedavno spominjo to kako bi volio da vidi kako bi ostale ekipe iz vrha odigrale bez par kljucnih igraca...Nedostatak Jaje i Azara i eto ti sta dobijes. O tome da ih 2-3 budu povrijedjeni u isto vrijeme me je strah i razmisljat.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 19 apr 2014, 22:42

Meni je Sagna sasvim solidan ove sezone,nije nešto pretjerano dobar,a ni pretjerano loš,pa tako i da mu daju novi ugovor ne bih se bunio ali da nije duži od dvije godine.....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 apr 2014, 23:04

bega_afc je napisao/la:Tek sad se spletom odredjenih okolnosti vidi u kojem kontekstu je Vodja nedavno spominjo to kako bi volio da vidi kako bi ostale ekipe iz vrha odigrale bez par kljucnih igraca...Nedostatak Jaje i Azara i eto ti sta dobijes. O tome da ih 2-3 budu povrijedjeni u isto vrijeme me je strah i razmisljat.
Bolje mu je da razmislja kako bi bilo da Arsenal jednom odigra sezonu bez odsustva kljucnih igraca umjesto da se pita sta bi bilo da Chelsea i City imaju neposobne ljekare i lose trening program ko Arsenal pa da im odsustvuju glavni igraci u kljucnom dijelu sezone.

Sve vise mi je pocela ici na zivce Wengerova spika ova sezona je probudila sve kritike u meni, uvijek traziti drugog krivca ej on umjesto da rijesava problem koji nas muci od 2006 godine on se pita sta bi bilo da konkurentima ne igrjau glavni igraci :lol:

Gledam sad rasplet i place mi se, pa mi smo trebali osvojiti rutinski titulu samo da je Wenger doveo ono sto smo svi govorili da treba dovesti, i naravno uz malo srece sa povredama mi bi sad slavili titulu. Umjesto toga mi opet kontamo kako cemo cetvrti zavrsiti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 apr 2014, 23:19

Arsenalu ne treba zivotinja u ekipi , njima treba dinamican vezni igrac , suprotno od onoga sto je Arteta.Dakle igrac koji ce igrati u oba pravca , vrsiti presing na sredini terena a ne biti razigravac stopera i bekova.

Capoue i Wanyama nisu taj tip igraca , jaki u duel igri ali to je danas totalno nevazan faktor u koliko imas igraca koji odlicno cita igru i ima kvalitetno postavljanje.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 apr 2014, 23:39

BigBigBang je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:Tek sad se spletom odredjenih okolnosti vidi u kojem kontekstu je Vodja nedavno spominjo to kako bi volio da vidi kako bi ostale ekipe iz vrha odigrale bez par kljucnih igraca...Nedostatak Jaje i Azara i eto ti sta dobijes. O tome da ih 2-3 budu povrijedjeni u isto vrijeme me je strah i razmisljat.
Bolje mu je da razmislja kako bi bilo da Arsenal jednom odigra sezonu bez odsustva kljucnih igraca umjesto da se pita sta bi bilo da Chelsea i City imaju neposobne ljekare i lose trening program ko Arsenal pa da im odsustvuju glavni igraci u kljucnom dijelu sezone.

Sve vise mi je pocela ici na zivce Wengerova spika ova sezona je probudila sve kritike u meni, uvijek traziti drugog krivca ej on umjesto da rijesava problem koji nas muci od 2006 godine on se pita sta bi bilo da konkurentima ne igrjau glavni igraci :lol:

Gledam sad rasplet i place mi se, pa mi smo trebali osvojiti rutinski titulu samo da je Wenger doveo ono sto smo svi govorili da treba dovesti, i naravno uz malo srece sa povredama mi bi sad slavili titulu. Umjesto toga mi opet kontamo kako cemo cetvrti zavrsiti.
Nedavno je dolazio jedan seruckat o ovoj izjavi Vodje, kako bi on eto volio da su i drugim ekipama povrijedjeni igraci, kako je nemoralna osoba, nesto u tom fazonu, a covjek je mislio na neku ovakvu situaciju....S ovim tvojim dijelom se slazem, ovakva desavanja ne mogu bit slucajna, on mora nesto promijenit u pripremama za sezonu, pogotovo sto imamo dosta reprezentativaca...ne smijem ni zamislit pokolj sljedece sezone nakon Svjetskog, pola ce ih ko hafiz zavrsit ako ovakve stvari ostanu...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 apr 2014, 23:46

Ide mi na zivce to sto neposobnost da imamo zdravu ekipu veci dio sezone maskira time sto bi mi pretpostavljali kakvi bi bili konkurenti bez glavnih igraca :crazy: ej zasto bi nas bolio k***c kakav bi Chelsea bio bez Hazarda, Cecha, Cahila i Ramiresa? ne interesuju me oni interesuje me da Arsenalu ne fale glavni igraci u kljucnom dijelu sezone svake godine i nece me utjesiti tos to bi konkurenti vjerovatno bili i losiji od nas da imaju ovakve probleme kao mi jer jednostavno to se njima nikad nije ni nece se desiti.

Godinama mi trofeje gubimo zbog ozlijedjenih igraca, samo se nama desi da osminu finala LP prvi mec igramo u nekom solidnom sastavu bez mozda jednog ili dva igraca a vec u revansu saljemo skroz neki drugi tim jer su se svi ozlijedili, samo nama dvije tri sezone Vermalen igra lijevog beka jer su dva lijeva beka ozlijedjena.

Pa budala vidi da smo imali Ozila, Ramseya i Wilshera, Gibbsa fit i spremne u ovom dijelu sezone da bi se mi sad i sa ovakvim nakradnim timom bez mocnog napadaca i DM-a sigurno bili kandidat za titulu do zadnjeg kola a vjerovatno bi je i osvojili a da ne pricam o tome da je dosao ili napadac ili DM, da bi to rutinski pitanje titule bilo rijeseno.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.