nije dobio domaćin ali ovo ostalo win, sve u svemu jako dobar dan i ako sam pomogaozgmiky je napisao/la:probajte motherwel-celtic 1 4.50 i golijadu, oba gol u prvom poluvremenu i 5+ 6+

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nije dobio domaćin ali ovo ostalo win, sve u svemu jako dobar dan i ako sam pomogaozgmiky je napisao/la:probajte motherwel-celtic 1 4.50 i golijadu, oba gol u prvom poluvremenu i 5+ 6+
2:0
ja sam odigrao ali na nešto sitno,i u kombinaciji.svaka čast i za celticzgmiky je napisao/la:
kladim se da nitko nije ovo odigrao, vjerojatno velika većina nije ni pročitala ni shvatila što sam htio reći, bio sam u žurbi i nisam imao vremena pojasniti, ali eto dokaz da je riječ o još jednom trokutu, gore su primjeri iz ove sezone Airbus,Carmathen i Connahs tri susreta i tri dvojke i tri prelaza 1/2 i ne može mi niko reći da je slučajno![]()
Airbus - Carmarthen Town 1:2 (1-0)
najbolje je domaćefixator je napisao/la:da probam jedan dabl made in BiH:
jel se to moze igrati i na drugu ligu bih gdje nadje GRACANICUfixator je napisao/la:najbolje je domaćefixator je napisao/la:da probam jedan dabl made in BiH:
joj kad me ovi moji povale![]()
![]()
EDIT: u Gracanici 15 zutih i 1 crveni karton
johnnyyK je napisao/la:tenis :
ferrer - wawrinka - 1 2/5
dokovic - federer (+4,5) - h2 3/5
rola-michon - 1 3/5
kladionica : PREMIER
tenis 47/71(66%)
SINGL 3 VOID!!! Kvota 1, Podlipnik predao zbog bolesti.FlyingDutchman je napisao/la:FlyingDutchman je napisao/la:
SINGL 3: Tenis 17h Duckworth - Podlipnik - 2:0 2,10 20e
ne moze se igrati nego sam stavio onako kao zanimljivonoviclan je napisao/la:jel se to moze igrati i na drugu ligu bih gdje nadje GRACANICUfixator je napisao/la:najbolje je domaćefixator je napisao/la:da probam jedan dabl made in BiH:
joj kad me ovi moji povale![]()
![]()
EDIT: u Gracanici 15 zutih i 1 crveni karton
Miki d menapocalyps je napisao/la:Bravo miki
E **** i tebe i tvoju SIGURNU odbojkuGazijaKalesija je napisao/la:Nisam dugo odbojku predlagao, pa da pokušamo:
Zlin - Pribram 1 @1,35 u wwinu, u bet365 je 1,44... Jedan od najsigurnijih parova danas, pogledajte omjer, prošlu utakmicu i sve će vam biti jasno.
Liberec - C. Budejovice 1 @1,25 wwin.
Fakel - Lok. Novosibirsk 1 @2,05 wwin. Gosti vode 2-0 u seriji, obje dobili kući i to rezultatima 3-2. Danas idemo na domaćine, vrijeme je da i oni dobiju.![]()
Od fudbala predlažem:
Histon-Sollihul 1x ko ima da igra, pošto u wwin nema. Bit će kvota preko @1,50
Elversberg - Heidenheim 1x @1,80
Nuneaton - Barnet X @2,90
Stuttgart II - Unterhaching 1 @2.05
Sretno!
Nadam se da si me poslusao i nisi igrao 1xOtelo je napisao/la:Primaju 2 gola po tekmi. Wolfsburg prima 1.5.keper je napisao/la:Zašto je na HSV 1x ovako velika kvota 1,72 jeli ima možda nekih izostanaka,po meni nema ovdje 2
ni za lijeka.Za mene 1x dosta siguran izbor,šta vi mislite?
Daju 1.5 a Wolfsburg daje 1.7
U losoj su formi, gube kod kuce dok Wolfsburg igra odlicno.
Nekako je meni ps1 ili cak pm3 sigurnije od 1x.
ovakvim komentarima nije mjesto tu, nije ti on kriv i nitko te nije tjerao, stavio je u najboljoj namjeri a ne može on igrati umjesto njih prema tome skuliraj malovjesnicar je napisao/la:
E **** i tebe i tvoju SIGURNU odbojku![]()
kakav mi tiket oborise kretenu ceski
![]()
da si sam tražiš tipove kad si tako pametan i toliko dobar listić si napravio?vjesnicar je napisao/la:
![]()
Live klađenje zakon. Staviš siću na neko iznenađenje, ako dođe, dobro i jes, ako ne dođe, nikom ništa.zgmiky je napisao/la:ovakvim komentarima nije mjesto tu, nije ti on kriv i nitko te nije tjerao, stavio je u najboljoj namjeri a ne može on igrati umjesto njih prema tome skuliraj malovjesnicar je napisao/la:
![]()
da ne bude off
čelski i sunderland 1-1 i ima nekih 20 minuta do kraja, ja sam odigrao da sunderland daje idući gol kvota je 7.50, ako su mogli zapapriti cityju na njihovom terenu mogu i čelskiju a kvota više nego dobra, tko zna možda završi isto 2-2
7:0 udarci u drugom poluvremenu(mada samo jedan u okvir),nadam se da jedan može ući( da i dalje imam nadu da liverpool ne osvoji naslovzgmiky je napisao/la: čelski i sunderland 1-1 i ima nekih 20 minuta do kraja, ja sam odigrao da sunderland daje idući gol kvota je 7.50, ako su mogli zapapriti cityju na njihovom terenu mogu i čelskiju a kvota više nego dobra, tko zna možda završi isto 2-2
BRAVO!zgmiky je napisao/la:ovakvim komentarima nije mjesto tu, nije ti on kriv i nitko te nije tjerao, stavio je u najboljoj namjeri a ne može on igrati umjesto njih prema tome skuliraj malovjesnicar je napisao/la:
![]()
da ne bude off
čelski i sunderland 1-1 i ima nekih 20 minuta do kraja, ja sam odigrao da sunderland daje idući gol kvota je 7.50, ako su mogli zapapriti cityju na njihovom terenu mogu i čelskiju a kvota više nego dobra, tko zna možda završi isto 2-2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.