Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
goingblue
-
Kontakt:
mujoisuljo je napisao/la:Elegant je napisao/la:Nisam znao da smo mi krivi sto je golman Veleza dobio zuti karton a ujedno mu je to treci pa nece moci braniti u sljedecem kolu !

Golman Veleža je dobio žuti karton zbog zadržavanja igre u 80-toj minuti kod vodstva Veleža 5:1 i sa igračem više.Da nije žalosno bilo bi smješno.Sudio je Admir Šehović iz Sarajeva.
Poznata taktika, i prije primjenjivana.

Možemo šta hoćemo

-
Elegant
-
Kontakt:
mujoisuljo je napisao/la:Elegant je napisao/la:Nisam znao da smo mi krivi sto je golman Veleza dobio zuti karton a ujedno mu je to treci pa nece moci braniti u sljedecem kolu !

Golman Veleža je dobio žuti karton zbog zadržavanja igre u 80-toj minuti kod vodstva Veleža 5:1 i sa igračem više.Da nije žalosno bilo bi smješno.Sudio je Admir Šehović iz Sarajeva.

Ti jos ne znas, mozda si mald ali ces naucit da iskljucivo radi ovakvih izjava ce mnogi timovi jos dugo, dugo da Zelji gledaju u leađa, prije svega Sarajevo kao najbolji klub u drzavi, a onda svi ostali koji svoje neuspjehe pravdaju teorijama zavjere i tuđim radom i rezultatima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
mujoisuljo
-
Kontakt:
Postao/la mujoisuljo » 19 apr 2014, 16:15
Elegant je napisao/la:mujoisuljo je napisao/la:Elegant je napisao/la:Nisam znao da smo mi krivi sto je golman Veleza dobio zuti karton a ujedno mu je to treci pa nece moci braniti u sljedecem kolu !

Ti jos ne znas, mozda si mald ali ces naucit da iskljucivo radi ovakvih izjava cete mnogi timovi jos dugo, dugo da Zelji gledaju u leađa, prije svega Sarajevo kao najbolji klub u drzavi, a onda svi ostali koji svoje neuspjehe pravdaju teorijama zavjere i tuđim radom i rezultatima.
Misliš da smo ljubomorni na vas???Reći da je neko ljubomoran na neki klub iz ove lige je u najmanju ruku smiješno.Kakve to rezultate postižu naši klubovi da bi neko bio ljubomoran na njih, samo mi to reci.Ja sam malo stariji, nemoj mislit da sam neko derle i pratio sam Veleža i u onoj državi.
Služiti se ovakvim stvarima je stvarno jadno da jadnije nemože biti!Kaže mi čovjek koji je bio gore da apsolutno nije bilo namjere zadržavanja igre nikakve!Zašto dati Oštrakoviću žuti kod vostva Veleža 5:1, kad Velež ima igrača više i stvara prilike da postigne i šeti gol?Ja to još nisam vidio u životu.
Da Bog da moj klub nikad ni primiriso više Evrope ako se moro služiti tavim stvarima.Pročitaj na stranici Veleža šta pišu o ovome.

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
Elegant
-
Kontakt:
Pa zasto je onda svaka greska sudije, "kuhinja" Zelje ?
-
zivinaajkula
-
Kontakt:
Postao/la zivinaajkula » 19 apr 2014, 16:18
Kazu za potres u Meksiku kriv Zeljo i za ono potapanje broda u Juznoj Koreji takodjer Zeljo jedan od osumljicenih!
Vidi se da je dosta starih forumasa jos vjeruje u udbe i ostala sranj...!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
-
mujoisuljo
-
Kontakt:
Postao/la mujoisuljo » 19 apr 2014, 16:34
Elegant je napisao/la:Pa zasto je onda svaka greska sudije, "kuhinja" Zelje ?
Zašto bi ja dao ruku da je ovo nečije maslo?Ovo nemože biti greška nikako, može kod offside-a, može kod gola, može kod kornera, shvataš.Care ja nemam ništa protiv Želje kao kluba, ni protiv Sarajeva ni bilo kojeg drugog našeg kluba ali imam protiv ljudi koji se služe prljavim stvarima kojima nije i nesmije biti mjesta bar u sportu.Željo može pobjediti Veleža bez zakulisanih radnji sigurno, svi uslovi će biti tu za fer i korektnu igru.
-
zaboljisportuBiH
-
Kontakt:
Postao/la zaboljisportuBiH » 19 apr 2014, 16:37
Evo sad još dvije teorije zavjere od mene na temu tekme Vitez-Velež. Prva je da je Vitez pustio kako bi Velež bio nabijran protiv Želje jer tako ostaje u igri za Evropu, a to odgovara Zrinji i Širokom kao hrv klubovima. Drugo, možda je i Sarajevo urgiralo za taj karton kako ih Velež ne bi ugrozio na četvrtom mjestu. Šta kažete? Imaju li ove logike?
Ima li kola u ovoj ligi da naš narod ne nadje teoriju zavjere.
-
mujoisuljo
-
Kontakt:
Postao/la mujoisuljo » 19 apr 2014, 16:43
zaboljisportuBiH je napisao/la:Evo sad još dvije teorije zavjere od mene na temu tekme Vitez-Velež. Prva je da je Vitez pustio kako bi Velež bio nabijran protiv Želje jer tako ostaje u igri za Evropu, a to odgovara Zrinji i Širokom kao hrv klubovima. Drugo, možda je i Sarajevo urgiralo za taj karton kako ih Velež ne bi ugrozio na četvrtom mjestu. Šta kažete? Imaju li ove logike?
Hahahahaha.....Prvo Velež se ovim rezultatom može samo opustiti nikako nabrijati protiv Želje, znači nepije vode.A drugo je još smješnije.Četvrto mjesto nikako ne garantuje Evropu Sarajevu, ako izgube u kupu svakako ide Čelik i prva tri iz lige a ako osvoje onda idu sigurno.Velež četvrto mjesto nema šanse da uhvati svakako jer Sarajevo ima dvije lagane utakmice kući i sa te dvije pobjede Sarajevo je min četvrto.Sarajevu bi svakako više odgovarala pobjeda Veleža!!!
-
zaboljisportuBiH
-
Kontakt:
Postao/la zaboljisportuBiH » 19 apr 2014, 16:50
mujoisuljo je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:Evo sad još dvije teorije zavjere od mene na temu tekme Vitez-Velež. Prva je da je Vitez pustio kako bi Velež bio nabijran protiv Želje jer tako ostaje u igri za Evropu, a to odgovara Zrinji i Širokom kao hrv klubovima. Drugo, možda je i Sarajevo urgiralo za taj karton kako ih Velež ne bi ugrozio na četvrtom mjestu. Šta kažete? Imaju li ove logike?
Hahahahaha.....Prvo Velež se ovim rezultatom može samo opustiti nikako nabrijati protiv Želje, znači nepije vode.A drugo je još smješnije.Četvrto mjesto nikako ne garantuje Evropu Sarajevu, ako izgube u kupu svakako ide Čelik i prva tri iz lige a ako osvoje onda idu sigurno.Velež četvrto mjesto nema šanse da uhvati svakako jer Sarajevo ima dvije lagane utakmice kući i sa te dvije pobjede Sarajevo je min četvrto.Sarajevu bi svakako više odgovarala pobjeda Veleža!!!
E dobro si to primjetio jer sam bio malo ironičan (nadam se da si shvatio) sve sem ovoga da će se više opustiti. E hajd mi sad objasni pošto Veležu ne treba nizašta kao što kažeš, kakve veze ima golman. Ako se igrači opuste džaba ti golman jer će sigurno primiti koji gol ako igrači budu igrali nonšalantno tj nemaju motiva.
-
mujoisuljo
-
Kontakt:
Postao/la mujoisuljo » 19 apr 2014, 17:18
zaboljisportuBiH je napisao/la:mujoisuljo je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:Evo sad još dvije teorije zavjere od mene na temu tekme Vitez-Velež. Prva je da je Vitez pustio kako bi Velež bio nabijran protiv Želje jer tako ostaje u igri za Evropu, a to odgovara Zrinji i Širokom kao hrv klubovima. Drugo, možda je i Sarajevo urgiralo za taj karton kako ih Velež ne bi ugrozio na četvrtom mjestu. Šta kažete? Imaju li ove logike?
E dobro si to primjetio jer sam bio malo ironičan (nadam se da si shvatio) sve sem ovoga da će se više opustiti. E hajd mi sad objasni pošto Veležu ne treba nizašta kao što kažeš, kakve veze ima golman. Ako se igrači opuste džaba ti golman jer će sigurno primiti koji gol ako igrači budu igrali nonšalantno tj nemaju motiva.
Veležu netreba niša jer mi nemamo šanse za Evropu ali bit sporta i fudbala je nadmetanje ali u fer i sportskom maniru.Zašto bi se mi naguzili vama ili bilo komu?Nema više toga, pošteno pa ako pobjedite treba vam ruku pružiti i čestitati.Slažeš li se sa mnom da je čar sporta u tome a ne u namještanju i bilo kakvim spletkama?
-
zaboljisportuBiH
-
Kontakt:
Postao/la zaboljisportuBiH » 19 apr 2014, 17:54
Ma jarane jeste bit u tome i ne očekujem da nam se iko naguzi, ali jbm zar mora u svemu biti teorija zavjere. Što bi Željo ganjao da izbaci golmana kad tu više zavisi od pristupa Veleža jer ako Velež bude igrao laganini, a moguće je ne zbog toga što hoće da puste nego zbog toga što se i igrači paze da se ne povrijede i sl. JEsi mgao reći da je npr sudija navijač Želje pa da je htio pomoći sam od sebe, nago vazda Željo štima, a često se desi da recimo rezervni golman bude igrač tekme jer ima motiv i sl. Znači hoću da kažem da ti je bezveze priča jer ih se moglo izvući iz ovog duela koliko hoćeš.
-
RobertoBaggio
-
Kontakt:
Postao/la RobertoBaggio » 19 apr 2014, 18:23
Joj, priče, majko mila.

Željo sredio da golman Veleža dobije žuti karton.

Pa zar nismo išta više od toga mogli uraditi? Nije vam valjda rezervni golman loš kao ovaj Čelikov? Ove teorije zavjera postaju sve infantilnije.

FK Željezničar 1921
-
Format
-
Kontakt:
Ubicemo Veleza sa 2 im golmana na golu (ako imaju treceg)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
dino lj
-
Kontakt:
Ma manite se prica bez ikakvog smisla, najveci problem je ovdje sto i mi a i komsije razmisljamo na nacin da titula treba da bude samo nasa, isto kao da drugi ne postoje i ne igraju.Evo Zrinjski i Siroki uzese i bez ikakve ironije mislim da ce do kraja tesko izgubiti, a plus im je sto su u medjusobnim susretima bolji i od nas i od komsija.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
-
Elegant
-
Kontakt:
Mi se ne mozemo uzdati da ce Olimpik protiv Zrinjskog i Sirokog nesto moci, tesko ce biti do kraja.
-
dino lj
-
Kontakt:
@Elegant
Ma jarane i ne treba se tu puno nadati, nisu oni lose ekipe pa da ih Olimpik mora pobjediti, a objektivno motiv i ulog igraca Sirokog i Zrinjskog je mnogo veci u tim tekmama.
Licno mislim da prevagu za titulu donose izgubljeni bodovi kuci, a tu smo mi i komsije u odnosu na Zrinjski i Siroki itekako losi.Komsije su izgubile 12, mi 9, Zrinjski 4 a Siroki samo 3, je..ga puno se prosulo kuci.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
-
Adviser
-
Kontakt:
Mi smo njih vratili u igru kiksevima protiv Radnika i Slavije, u suprotnom bi već priveli ovo kraju prije derbija jer su se oni davno oprostili od titule. Samo griješiš, Zrinjski nema bolji međusobni skor od nas! I jedni i drugi su dobili po jednu utakmicu kao domaćini po 2:1, tako da je skor isti. Ali isto nam dođe kad imaju razliku u golovima 10+ ...
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
Baja_Zvjerka
-
Kontakt:
Postao/la Baja_Zvjerka » 19 apr 2014, 18:59
Polako momci, ajmo mi lagano prema Bazi, i idemo kolo po kolo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
Elegant
-
Kontakt:
Cekati zadnje kolo Velez - Zrinjski, a prije toga imamo posla.
-
zeljovolim
-
Kontakt:
Postao/la zeljovolim » 19 apr 2014, 19:06
Zato mi pise d ane mogu gledat tekmu pr5eko ZELJO ZV pise iz te zemlje s ene moze gledat?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.