FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedna tekma suspenzije sto znaci da igrafedeltafrotta je napisao/la:ne igra dupovac na derbiju
velika pobjeda Sarajeva! svaka cast bordo momcima,gledao sam drugo poluvrijeme i stvarno su igrali dobro,jos sa igracem manje,jos na onako losem terenu... Travnik zalsuzuje nizi rang takmicenja po svemu,imaju najlosije uslove i zato se tu niti jedna ekipa ne moze snaci. Sarajevo igra kao preporodjeno,ako ovako nastave osvojit ce bar jedan trofej!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne otpisujte nikad Dzenino Sarajevo!
DZENAN USCUPLIC!
Stojcev pokazao kakva je klasa, VelkGOLski nastavlja po starom, fulit ce jednu eventualno dvije sanse ali trecu zabija 100%. Cimirot opet po meni najbolji na terenu.
DZENAN USCUPLIC!
Stojcev pokazao kakva je klasa, VelkGOLski nastavlja po starom, fulit ce jednu eventualno dvije sanse ali trecu zabija 100%. Cimirot opet po meni najbolji na terenu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
za direktan crveni karton je kazna 2 minimalnoDamba87 je napisao/la:jedna tekma suspenzije sto znaci da igrafedeltafrotta je napisao/la:ne igra dupovac na derbiju
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
A realno je da se moramo uvijek sikirti na kraju...no dobro,neznam sta reci za ovakvu utakmicu,dati tri gola za poluvrijeme pri tome dobijas crveni kod negativnog rezultata,hebenica
Odlicno su momci odgovorili zadatku,kao da se inat neki u njima probudio nakon kartona ali bas su letili,Baric mi se svidio kako je odigrao,zaista dobra partija
Sta reci,kapa dole,9 golova u 3 utakmice,bravo momci,bravo Dzenane...samo lagano od tekme do tekme
P.S. penal je bio nad Bilbijom milion posto kod onoga povlacenja

Odlicno su momci odgovorili zadatku,kao da se inat neki u njima probudio nakon kartona ali bas su letili,Baric mi se svidio kako je odigrao,zaista dobra partija

Sta reci,kapa dole,9 golova u 3 utakmice,bravo momci,bravo Dzenane...samo lagano od tekme do tekme
P.S. penal je bio nad Bilbijom milion posto kod onoga povlacenja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
gol za 2-1 je iz ofsajda, pogledaj usporeni snimak gdje se nalazi Stojcevhz033 je napisao/la:Džaba im sudija, džaba im udaranje, vozdra levati !
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
moustapha je napisao/la:Svaka cast nasim momcima!
Na ovakvom terenu, sa igracem manje, protiv mesarske ekipe, pobjeda sa tri postignuta gola.![]()
![]()
![]()
Jarni nas je maksimalno unazadio, ova ekipa je mogla puno vise, to se sada vidi.
EDIT: Treba jos malo pricekati.
Nikad u zivotufedeltafrotta je napisao/la:za direktan crveni karton je kazna 2 minimalnoDamba87 je napisao/la:jedna tekma suspenzije sto znaci da igrafedeltafrotta je napisao/la:ne igra dupovac na derbiju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jasta,Stojcev sa Lasve dobacio nogom u gol.szlaja je napisao/la:gol za 2-1 je iz ofsajda, pogledaj usporeni snimak gdje se nalazi Stojcevhz033 je napisao/la:Džaba im sudija, džaba im udaranje, vozdra levati !

1946
jel vas to strah strumfovi, bolje igramo bez dupovcafedeltafrotta je napisao/la:za direktan crveni karton je kazna 2 minimalnoDamba87 je napisao/la:jedna tekma suspenzije sto znaci da igrafedeltafrotta je napisao/la:ne igra dupovac na derbiju

szlaja je napisao/la:gol za 2-1 je iz ofsajda, pogledaj usporeni snimak gdje se nalazi Stojcevhz033 je napisao/la:Džaba im sudija, džaba im udaranje, vozdra levati !

pogledaj ponovo
- mentalitet87
- Kontakt:
miky hz
razumijes se u fudbal
minimalna kazna za direktan crveni ja 2 utakmice
razumijes se u fudbal

minimalna kazna za direktan crveni ja 2 utakmice
jednom pitar-uvijek supak
- Sarajlijc@
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma jasta cist ofsajd

Ma jasta cist ofsajd

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Čestitke za preokret ! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sarajlijc@ je napisao/la:
Ma jasta cist ofsajd![]()

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
sad je vec jasno, Sarajevo je imalo tim za titulu, ali vas je Jarni (ta legenda Juvetusa i Reala) svojim neznanjem udaljio od titule.
Stojcev br.7 (to ti je ovaj sto su tri igraca ispred njega)szlaja je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:
Ma jasta cist ofsajd![]()
Trenutno korisnika/ca: budzak, bvsic, Combattente87, Google Adsense [Bot], inzomni, Kyle88, lakilone, MokraKifla, N3R3D, Noke995, r3m1, riki46, rimljanin90, tajsamja i 89 gostiju.