Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
Zec strijelac,vode protiv Gaziantepa u gostima 0:1.Medunjanin igrao do 56 minute.
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Odlican gol, bravo Zeko.
Odlican gol, bravo Zeko.

Zeko je nizak,vizljast,brz,okretan napadac,bas onakav kakvog mi nemamo.Po meni ne bi bilo nimalo glupo da kao treci napadac ide u Brazil.Plus sto u zadnje vrijeme momak zaista igra dobro.Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Odlican gol, bravo Zeko.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 19 apr 2014, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Zec treba ponovo na spisak.
Zecina je solidan igrac, ne bi bila greska da bude na spisku. Da je Safet pametan poveo bi 27 igraca na okupljanje u Ameriku, i Zec bi bio jedan od tih koji bi se borili za mjesto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Haj molim vas reci mi neko od vas kad bi DZEKO primio loptu onako?
FK Sarajevo. NK Travnik.
Sto jest jest, momak igra uvijek standardno u solidnom turskom prvoligasu a kod nas se spominju hrgote neke koje nas ne bendaju ni 1% a mi izbjegajemo naseg igraca, koji bi srcem igrao za nasu repku. Njegov plus je sto je se vec dokazao u Sibeniku da zna gdje je gol a uz to moze igrati i krilo. Brz, okretan..ja mislim da mi nemamo puno takvih igraca u nasoj repki...to sve ne pisem jer je danas dao gol nego jer je momak mjesecima u super formi!
- IcedMFEarth
- Kontakt:
tarrepl je napisao/la:Haj molim vas reci mi neko od vas kad bi DZEKO primio loptu onako?

Bolje zeca povesti na Sp nego avdiju,Tina,sunjica pa i Hadžića koji je sumnjivih kvaliteta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bolje bi od Ibisevica igrao poziciju u reprezentaciji, to neko krilo. Brzi je, eksplozivniji, bolji dribler, agilniji, i prodorniji od Vede. Obavezno treba dobiti poziv.
također mislim da bi trebao dobiti poziv, igra poprilično dobro u zadnje vrijeme i što je najbitnije redovno igra.. barem neka bude rezerva, da unese malo svježine u igru kada zaškripi.. također me baš interesuje kako bi izgledala trenutna formacija sa zecom umjesto ibiševića, s obzirom da je zec puno okretiniji, tako da mislim da bi se bolje snašao na toj poziciji desnog krila-centarfora..
Šefko Okić je je još okretniji od Zeca.viKK je napisao/la:također mislim da bi trebao dobiti poziv, igra poprilično dobro u zadnje vrijeme i što je najbitnije redovno igra.. barem neka bude rezerva, da unese malo svježine u igru kada zaškripi.. također me baš interesuje kako bi izgledala trenutna formacija sa zecom umjesto ibiševića, s obzirom da je zec puno okretiniji, tako da mislim da bi se bolje snašao na toj poziciji desnog krila-centarfora..
Poenta (da ne bi bilo zabune

Inače, ništa protiv momka, čak mislim da je ranije počeo davati golove da bi legitimno konkurisao za svjetsko. Ovako, kvalifikacije za EP mogu biti njegova šansa
- el-fighter
- Kontakt:
Momak igra redovno (cak sam negdje procitao da je i najplaceniji igrac svoje ekipe), ali jako rijetko daje golove. Prije 20-ak dana je takodjer postiga gol i dao naznake da se vraca u formu. Medjutim mislim da nema sanse da ide na SP, a ukoliko nastavi igrati ovako u sljedecim kvalifikacijama bi se mogao prikljuciti reprezentaciji.ARGUMENT je napisao/la:Sto jest jest, momak igra uvijek standardno u solidnom turskom prvoligasu a kod nas se spominju hrgote neke koje nas ne bendaju ni 1% a mi izbjegajemo naseg igraca, koji bi srcem igrao za nasu repku. Njegov plus je sto je se vec dokazao u Sibeniku da zna gdje je gol a uz to moze igrati i krilo. Brz, okretan..ja mislim da mi nemamo puno takvih igraca u nasoj repki...to sve ne pisem jer je danas dao gol nego jer je momak mjesecima u super formi!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
cestitke Zecu na jos jendom lijepom golu,po meni zasluzuje poziv u Brazil..igra standardno dobro,zabija golove... dovoljan razlog da kao treci napadac dobije poziv za SP!
- el-fighter
- Kontakt:
Cini mi se da je ove sezone zabio 4 ili 5 golova, a igrao je skoro svaku utakmicu.bosnas_ je napisao/la:cestitke Zecu na jos jendom lijepom golu,po meni zasluzuje poziv u Brazil..igra standardno dobro,zabija golove... dovoljan razlog da kao treci napadac dobije poziv za SP!
razlog tome je što, koliko sam upratio, većinu utakmica igrao na krilu.
Ja bola, igra krilo Zec. Lijevo krilo većinom je igr'o. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- el-fighter
- Kontakt:
To se trazi Ermine. Novi gol Zeca za nova 3 boda njegovog kluba.
- Goalgetter
- Kontakt:
jos jedan gol Zeca,svaka cast momku! suti i igra u top formi,zabija golove... ne znam stvarno sta selektor vise razmislja,Zec kao treci napadac treba ovoj reprezentaciji,mozda cak i kao drugi napadac obzirom da je Ibisevic totalno van forme,ne igra od februara za svoj klub..njegov klub se bori u jakoj turskoj ligi za izlazak u Evropi i imaju realne sanse za to,nadam se da je to selektoru dovoljan razlog da ga stavi medju 23 imena koja putuju u Brazil! ako ce do kraja biti dosljedan,korektan i posten tu ne smije biti dvojbe!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.