FK Dubocica iz Leskovcavm22 je napisao/la:Sljedeći account Zaglebie Lubin, pa onda Panduriitepsija je napisao/la:A što se prosipaš momak.Ne znaš da na forumu postoji ova opcija pregledavanja postova korisnika,ili šta li?zivinaajkula je napisao/la:
Ovi sa po 9000 ili 10000 hiljada postova(ljudi bez zivota) su mi najzesci,osjecaju se kao vlasnici foruma pa vrse naredbe kada im ne odgovara pojedin post,samo sam ti druze iz zezancije napisao da bi vasi navijacki kojih ima 50ak iza gola mogli proslavljati nase golove jer je ocigledno da oni vise mrze nego sto vole!
Shvatio bi onakav docek da ste igrali derbi gradski ipak je to vama utakmica godine i nesto za sto ova omladina sto je docekala igrace zivi,samo se nadam da ce moj Zeljo to iskoristiti i pobjediti vas jer cete vi biti u derbiju,tj vec jeste!
Pozdrav Mostarcima,blizu ste najveceg uspjeha u premijer ligi 4. mjesta,tj da ga izjednacite!Sretno vam!
Ne bi me čudilo da se sutra predstaviš kao navijač St. Gallena.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Oho.Vodi Travnik.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ajmo Travničani, i sir ću počet' jesti ako ovo uzmete.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Hajmo Varupa 

-
- Kontakt:
Malo se bolje informisite, Ostri ima samo dva kartona(oba je dobio u ligi, u kupu nema kartona). Dobio protiv Travnika i Viteza...
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=748" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=748" onclick="window.open(this.href);return false;
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Koliko se ja sjećam Oštri je dobio žuti i u Širokom, znači ovo je treći.RodjeniiBrato je napisao/la:Malo se bolje informisite, Ostri ima samo dva kartona(oba je dobio u ligi, u kupu nema kartona). Dobio protiv Travnika i Viteza...

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
dobro se sjecasmujoisuljo je napisao/la:Koliko se ja sjećam Oštri je dobio žuti i u Širokom, znači ovo je treći.RodjeniiBrato je napisao/la:Malo se bolje informisite, Ostri ima samo dva kartona(oba je dobio u ligi, u kupu nema kartona). Dobio protiv Travnika i Viteza...
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... g-FK-Velez" onclick="window.open(this.href);return false;
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!
- el-fighter
- Kontakt:
Sarajevo sa igracem manje dolazi do izjednacenja, a sad ce i preokrenut jer je Travnik dobio crveni.
edit: ipak su se zeznuli ovi na rezultatima za crveni Travniku, ali je Sarajevo i pored toga preokrenulo rezultat. Sad vidjeh i ovo kako su Travnicani dali gol
Ko se sve sudijom zove.
edit: ipak su se zeznuli ovi na rezultatima za crveni Travniku, ali je Sarajevo i pored toga preokrenulo rezultat. Sad vidjeh i ovo kako su Travnicani dali gol

Zadnja izmjena: el-fighter, dana/u 19 apr 2014, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Idemo do kraja Rodjeni, ne obazirimo se na ostale, sve dobiti do kraja, bez milosti!
- tepsija
- Kontakt:
Ništa...i taj mali tračak nade za četvrtim mjestom je izlapio.
Doduše,manje više i mi smo bili svjesni,da je to tek čista naučna fantastika.
Ipak,još smo u igri.Sarajevo u naredna tri kola ne smije osvojiti više od dva boda,mi moramo svih devet
Šalu na stranu,hrabro do kraja,zadržati peto mjesto,pa šta bude.
Doduše,manje više i mi smo bili svjesni,da je to tek čista naučna fantastika.
Ipak,još smo u igri.Sarajevo u naredna tri kola ne smije osvojiti više od dva boda,mi moramo svih devet

Šalu na stranu,hrabro do kraja,zadržati peto mjesto,pa šta bude.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Ako Sarajevo uzme kup, Sarajevo ostane na cetrvtom, a mi zavrsimo na petom mijestu, koliko ce onda ekipa ici u tzv "Europu" to jest igrati protiv Albanskih, Dudelanga i ostalih ekipa????
-
- Kontakt:
Ja koliko sam skontao,nama ni 4 pozicija nebi bila dovoljna za evropu,mora se biti treci,jer je Sarajevo ukoliko osvoji kup ide u evropu,al problem je sto bi tada bili ispod nas ,dakle potpuno svejedno ili bili 5 ili 4,evropa moze jedino ako zeljeznicar ostane bez licence.Kadet91 je napisao/la:Ako Sarajevo uzme kup, Sarajevo ostane na cetrvtom, a mi zavrsimo na petom mijestu, koliko ce onda ekipa ici u tzv "Europu" to jest igrati protiv Albanskih, Dudelanga i ostalih ekipa????
Ako Željo ili neki drugi tim ostane bez licence a Sarajevo kup osvoji, mislim da nema druge...konjicanin01 je napisao/la:Ja koliko sam skontao,nama ni 4 pozicija nebi bila dovoljna za evropu,mora se biti treci,jer je Sarajevo ukoliko osvoji kup ide u evropu,al problem je sto bi tada bili ispod nas ,dakle potpuno svejedno ili bili 5 ili 4,evropa moze jedino ako zeljeznicar ostane bez licence.Kadet91 je napisao/la:Ako Sarajevo uzme kup, Sarajevo ostane na cetrvtom, a mi zavrsimo na petom mijestu, koliko ce onda ekipa ici u tzv "Europu" to jest igrati protiv Albanskih, Dudelanga i ostalih ekipa????
Ovu situaciju iskoristiti, nastaviti raditi kako treba, i ekipi stvarati pobjednički mentalitet za iduću sezonu. Izlazak u Evropu smo syebali, ali itekako se ima za šta boriti, ne treba vas valjda podsjećati na šta mislim. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ima jos jedna opcija. Ukoliko Zeljo izgubi bodove danas ili uzme samo bod, iduce kolo ih mi dobijemo. Onda imaju gradski derbi, gdje isto mogu izgubiti, a mi trebamo dobiti svoju utakmicu. U tom slucaju bi oni imali 53 boda, a mi 51. U zadnjem kolu mi uzimamo komsinice, a oni igraju sa Rudarom u gostima. Ako izgube, mi smo 4 sigurno, a ako bude remi, imacemo isto bodova, uz isti medjusobni omjer, i onda ce gol razlika odlucivati. Posto ce u tom slucaju i Sarajevo biti ispred njih, trebalo bi nam i da Sarajevo uzme kup, i mi bi kao cetvrtoplasirni isli u Evropu
Jeste komplikovano, ali po meni nije daleko od moguceg

Jeste komplikovano, ali po meni nije daleko od moguceg

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
-
- Kontakt:
Najbolje bi bilo kad bi na tribinama bili iskjucivo simboli FkVelez,nikakve jugoslovenske zastave sr bih ,turske i slicno.Licno mislm da turska zastava se tu povremeno nalazila zbog crvene boje a ne zbog nekih nacionalnih poriva.Takodje nevidim cemu tolika halabuka oko skandiranja pa sta uvjek su se navijacke skupine tako reci prepucavale ,na kraju krajeva ta navijacka skupina ponosno sebe kaze da su ustase ,ja koliko vidim tu niko nevrjedja simbole jednog naroda.,
-
- Kontakt:
Ma naravno, ne vidim ni ja poentu nosenja bilo cega osim Velezovih simbola ali nema smisla mjesati kruske i jabuke.konjicanin01 je napisao/la:Najbolje bi bilo kad bi na tribinama bili iskjucivo simboli FkVelez,nikakve jugoslovenske zastave sr bih ,turske i slicno.Licno mislm da turska zastava se tu povremeno nalazila zbog crvene boje a ne zbog nekih nacionalnih poriva.Takodje nevidim cemu tolika halabuka oko skandiranja pa sta uvjek su se navijacke skupine tako reci prepucavale ,na kraju krajeva ta navijacka skupina ponosno sebe kaze da su ustase ,ja koliko vidim tu niko nevrjedja simbole jednog naroda.,
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Samo ležVe, i ništa više. Naš patriotizam nema potrebe da pokazivamo, mislim da je jasno da nemamo rezervnu državu. Politiku navijanja i najveću navijačku svijest i pripadnost te privrženost klubu se treba prezentirati kroz pjesme, koreografije, grla i dlanove.
Niko drugi ne treba da nas zanima.
Niko drugi ne treba da nas zanima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tepsija
- Kontakt:
E **** sad.
Ti 'Turci' nanose štetu Veležu i to je tako.
Hvala bogu,gotovo su eliminisani.
Ti 'Turci' nanose štetu Veležu i to je tako.
Hvala bogu,gotovo su eliminisani.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
želim ponovo da čestitam momcima na visokoj pobjedi.
Dalje, želim da nešto kažem u vezi slijedeće utakmice. Već su počele razne priče, i spekulacije. To nas ne treba uopšte tangirati, nego samo gledati da odigraju što najbolje znaju i nek igraju za raju i klub, naravno. Boli nas briga za tuđe brige, i nama niko ne pušta bodove, nego se moramo namučiti i to krvavo. Velež nikada nije bio ničija filijala kroz svoju 91-godišnju historiju, mada je bilo pokušaja u bivšoj državi, a pošto se nisu dali, nismo ni mogli biti prvaci propale države. To je istina. Izgleda da se i danas to pokušava, kao eto Velež će dati bodove, i dužan je pomoći. Ma ljudi ovo je 21. vijek i nema sedimentalizma, nego je ovo pitanje profesionalizma, i ako si bolji pobijedi, i svako će ti čestitati pošteno. Zar ne?
Nakon utakmice će biti razne priče, kako god se ona završila, i zato se nadam da će naš pasivni savez obratiti dobru pažnju na ovu tekmu, ali i onu na Otoci. Isto će biti u 30. kolu kontra Zrinjskog, vjerujte mi. Ljudi nije ovo Caritas ili Merhamet, nego realnost života.
Očigledno neko ili nešto želi da unosi nemir u redove Veleža, ali neće uspjeti.

Dalje, želim da nešto kažem u vezi slijedeće utakmice. Već su počele razne priče, i spekulacije. To nas ne treba uopšte tangirati, nego samo gledati da odigraju što najbolje znaju i nek igraju za raju i klub, naravno. Boli nas briga za tuđe brige, i nama niko ne pušta bodove, nego se moramo namučiti i to krvavo. Velež nikada nije bio ničija filijala kroz svoju 91-godišnju historiju, mada je bilo pokušaja u bivšoj državi, a pošto se nisu dali, nismo ni mogli biti prvaci propale države. To je istina. Izgleda da se i danas to pokušava, kao eto Velež će dati bodove, i dužan je pomoći. Ma ljudi ovo je 21. vijek i nema sedimentalizma, nego je ovo pitanje profesionalizma, i ako si bolji pobijedi, i svako će ti čestitati pošteno. Zar ne?

Nakon utakmice će biti razne priče, kako god se ona završila, i zato se nadam da će naš pasivni savez obratiti dobru pažnju na ovu tekmu, ali i onu na Otoci. Isto će biti u 30. kolu kontra Zrinjskog, vjerujte mi. Ljudi nije ovo Caritas ili Merhamet, nego realnost života.

Očigledno neko ili nešto želi da unosi nemir u redove Veleža, ali neće uspjeti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.